Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2015

31 Ιουλίου 1920: Ο Εθνομάρτυς και μέγας οραματιστής του Ελληνισμού Ίων Δραγούμης περνά στο Πάνθεον των Αθανάτων


31 Ιουλίου 1920: Ο Εθνομάρτυς και μέγας οραματιστής του Ελληνισμού Ίων Δραγούμης περνά στο Πάνθεον των Αθανάτων

Στις 31 Ιουλίου του 1920 δολοφονήθηκε στο κέντρο των Αθηνών ένας ξεχωριστός Έλληνας, ίσως ο πιο σημαντικός οραματιστής και μαχητής της Ελληνικής Ιδέας στον αιώνα μας. Στις 31 Ιουλίου του 1920 δολοφονήθηκε ο θρυλικός Ίδας του Μακεδονικού Αγώνος, ο Ίων Δραγούμης.
Βαθύτατα επηρεασμένος από τον Νίτσε και τον Auguste-Maurice Barrès, ο Ίων Δραγούμης, υπήρξε ο πραγματικός πατέρας του Ελληνικού Εθνικισμού, όντας βασικός καταλύτης στην διαμόρφωση της Ελληνικής Ιδεολογίας, κορυφογραμμές της οποίας υπήρξαν ο Περικλής Γιαννόπουλος, ο Παλαμάς, ο Σικελιανός και πολλοί άλλοι.
Καθόλου τυχαίο ότι....

Στον εισαγγελέα το κολλητάρι του Σαμαρά και συνεταίρος του σιωνιστή Μιωνή, Παπασταύρου, για τα 5,5 εκατομμύρια της λίστας Λαγκάρντ

Το κολλητάρι του Σαμαρά, Παπασταύρου, που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στις "διαπραγματεύσεις - ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" με την τρόικα, καλείται με καθυστέρηση κάποιων ετών από τον οικονομικό εισαγγελέα για να εξηγήσει που βρήκε τα 5,5 εκατομμύρια που είχε κρυμμένα σε λογαριασμό της ελβετικής HSBC.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος τύπος, που είχε καταχωνιάσει τόσα εκατομμύρια στην Ελβετία, εκπροσωπούσε το κράτος μας στις... συζητήσεις με τους Ελβετούς για τα στοιχεία των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών που έβγαλαν μαύρο χρήμα σε ελβετικές τράπεζες!!!
Κι έπειτα αναρωτιέται κανείς γιατί αυτό το κράτος καταληστεύει τους φτωχούς και αφήνει στο απυρόβλητο τα λαμόγια της πολιτικής και οικονομικής ζωής. Τελικώς, έπειτα από....

Ξεσηκώνονται οι αγρότες κατά των εξοντωτικών μνημονιακών μέτρων του Σύριζα και των Ανέλ


Ξεσηκώνονται οι αγρότες κατά των εξοντωτικών μνημονιακών μέτρων του Σύριζα και των Ανέλ

Σκληρές ανακοινώσεις αγροτικών συλλόγων κατά της κυβέρνησης

Σοκ για τους αγρότες από το νέο φορολογικό - Φορολογούν και τις αγροτικές επιδοτήσεις από το πρώτο ευρώ.  Αν και η κυβέρνηση θα μεταθέσει το θέμα σε άλλο νομοσχέδιο λόγω της αναταραχής που έχει προκληθεί στον αγροτικό κόσμο, είναι βέβαιο ότι το θέμα θα έρθει έστω και σε δεύτερο χρόνο και θα συντρίψει τον αγροτικό τομέα.
Ουσιαστικά καταργούνται σταδιακά, όλες οι φοροαπαλλαγές των αγροτών, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι φόροι, γεγονός που αναμένεται να συντρίψει την εγχώρια παραγωγή που βρίσκεται ήδη σε κάμψη. Ο φορολογικός συντελεστής των αγροτών αυξάνεται από το 13% στο 26%, ενώ καταργείται η επιδότηση πετρελαίου για τις αγροτικές καλλιέργειες. Η στρατηγική αυτή όχι μόνο δεν....

Εν Δυο, Εν Δυο, οι αστράτευτοι συριζαίοι στο στρατό!


Εν Δυο, Εν Δυο, οι αστράτευτοι συριζαίοι στο στρατό!

Γράφει ο Αντίοχος

«Ούτε μια μέρα στο στρατό», είναι το γνωστό σύνθημα των αριστεριστών. Ο mister Tsipras δεν το τήρησε και ντύθηκε ναυτάκι (κάνοντας θητεία στα… πούπουλα του Πενταγώνου, με «μέσον», όπως παραδέχτηκε σε μία από τις συνεντεύξεις του, το 2008 στο περιοδικό της εφημερίδας «Τα Νέα» «Schooligans», στο οποίο είπε μεταξύ των άλλων: «Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί», άλλοι όμως το τηρούν και με το παραπάνω.
Όπως για παράδειγμα ο… κομμαντάντε Ήσυχος, που έχει υπηρετήσει στο στρατό της… Αργεντίνας (ariba muchachos!), χωρίς αυτό να....

"Πρώτη φορά Αριστερά": ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑ “ΙΣΟΒΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στη φυλακή οι λαϊκοί, εθνικοί Αγωνιστές που το μόνο τους αδίκημα ήταν η αγάπη για την πατρίδα και ελεύθεροι ως...."ανάπηροι" σε ένα νοσηρό πολίτευμα οι πολιτικοί απατεώνες και οι κλέφτες.

papageorgopoulos_28072015__large

Την στιγμή που ο Ελληνικός λαός ματώνει για τρίτη φορά από την μνημονιακή λαίλαπα των Συριζο Ανελ και η ηγεσία της  Χρυσής Αυγής  έχει υποστεί κυνήγι μαγισσών και πολιτικές διώξεις, αίσθηση προκαλεί το γεγονός  της αποφυλάκισης του τέως δήμαρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη  Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Διαβατών για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης ύψους 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου, με τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια, που μετατράπηκαν σε 12 ετή κάθειρξη, σε Β΄βαθμό. Ο πρώην δήμαρχος αμέσως μετά την ψήφιση του νέου νόμου για την αποσυμφόρηση των φυλακών, υπέβαλε αίτηση στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας για τα προβλήματα καρδιάς που αντιμετωπίζει,  πήρε τελικά στα χέρια του βεβαίωση του Κέντρου, ότι η αναπηρία του από τα καρδιολογικά προβλήματα φτάνει το 67%, ενώ το ποσοστό αυξάνει κατά 2% για άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και εξασφαλίζει έτσι την αποφυλάκιση του.
Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της....

Ο ανάλγητος Ψαρράς του "Ιού" έγινε... μνημονιακός μόνο για έναν λόγο: "Για να καταστρέψουμε το Ελληνικό Έθνος"


Μνημονιακός Ψαρράς: Δεν πειράζει που γίναμε νουδούλα! Αρκεί να καταστρέψουμε το Ελληνικό Έθνος

Είναι γνωστή η ρήση ότι «η δικαιολόγηση ενός λάθους είναι ορισμένες φορές χειρότερη από το ίδιο το λάθος». Όταν, μάλιστα, αυτή η δικαιολόγηση του λάθους προβαίνει και σε αποκαλύψεις, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα.
Ο μνημονιακός Δημήτρης Ψαρράς, ο τύπος ο οποίος αφιέρωσε όλη την μέχρι τώρα ζωή του για «να παίρνει μάτι» τα κείμενα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μπορεί να είναι ανίκανος στο να κάνει έστω και μια στοιχειώδη πολιτική ανάλυση, στην οποία να μην αποτυγχάνει παταγωδώς στις προβλέψεις του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγάζουν «λαβράκια» τα όσα λέει. Έτσι, λοιπόν, σε ολοσέλιδη «ανάλυσή» του στην Εφημερίδα των Συντακτών μπορεί να αρλουμπολογεί (ως συνήθως) αλλά, συν τοις άλλοις, βγάζει στην επιφάνεια τις πραγματικές επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ, ασχέτως αν ο ίδιος είναι… ανυπόμονος για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εφαρμογή τους.
Γράφει, λοιπόν, ο μεγάλος αυτός «αντιφασίστας», μεταξύ άλλων, τα εξής: «Εκείνο που φαίνεται ότι όλοι αποφεύγουν να παραδεχτούν είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς ήρθε στην εξουσία χωρίς αυτή η εκλογική επιτυχία να....

Χατζηστεφάνου: "ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ! ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ «ΝΑΖΙΣΤΕΣ»!"

xatzistefanou
Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στην αριστερή γαλλική φυλλάδα “L’ Humanite” (Η Ανθρωπότητα) έδωσε ο γνωστός αριστερο-θολο-κουλτουριάρης Άρης Χατζηστεφάνου, δημιουργός των ντοκιμαντέρ “Debtocracy”, “Catastroika” και “Fascism Inc” και συνιδρυτής του αριστερού περιοδικού Unfollow, που όπως φαίνεται έχει περάσει στους… Λαφαζανίστας.
Στη συνέντευξη αυτή εκφράζει το φόβο και τον τρόμο του, για την επέλαση της Χρυσής Αυγής, μετά την τριτομνημονιακή δυστυχία. Δεν είναι ο μόνος βεβαίως, αλλά έτσι, για την ιστορία, παραθέτουμε τους φόβους του (που σίγουρα θα γίνουν πραγματικότητα…):  
«Αυτό δημιουργεί μια επικίνδυνη κατάσταση, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την ευρωπαϊκή αριστερά. Ο Walter Benjamin έλεγε για....

Η Θράκη, η Συνθήκη της Λοζάνης και οι τουρκικές προκλήσεις


Η Θράκη, η Συνθήκη της Λοζάνης και οι τουρκικές προκλήσεις

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι Τούρκοι αμφισβητούν την γενοκτονία των Αρμενίων και παρουσιάζουν σε κάθε ευκαιρία τους μουσουλμάνους της Θράκης που τους αναγορεύουν όλους σε «Τούρκους», ακόμη και τους Πομάκους, ως θύματα της ελληνικής «καταπιεστικής» πολιτικής. Συχνά επίσημοι εκπρόσωποι του τουρκικού κράτους όπως ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλί Ριζά Ακιντζί, αλλά και υψηλόβαθμοι επισκέπτες του τουρκικού κράτους στα χωριά της μουσουλμανικής μειονότητας στην βόρεια Ελλάδα αναφέρονται στις ελευθερίες που απολαμβάνουν οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης και στην ευγνωμοσύνη που θα πρέπει να αισθάνονται για το τουρκικό κράτος, αντιπαραθέτοντας την καταπιεστική κατάσταση υπό την οποία δήθεν διαβιούν οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης.
Θα μπορούσαμε ως απάντηση στις κατάπτυστες αυτές δηλώσεις των Τούρκων επισήμων να....

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

simaia-maiandros
Το να είσαι Εθνικιστής και πολύ περισσότερο Χρυσαυγίτης, ξεπερνά ακόμη και τα όποια φυλετικά και οικονομικά δεδομένα της ιδεολογίας μας. Έχει να κάνει περισσότερο, με την στάση ζωής που κρατά ο καθένας. Μια στάση ζωής, που πρέπει να έχει ως σκοπό την συνεχώς ανοδική πορεία προς την επίτευξη του απόλυτου, αποφεύγοντας όμως σε κάθε περίπτωση την έννοια του ατομικισμού. Μια στάση ζωής, η οποία θα μπορούσε να έχει ως τέλειο επιστέγασμά της, ακόμη και τον Ηρωικό θάνατο. Με βάση λοιπόν πως ο τρόπος ζωής ενός συνειδητοποιημένου Εθνικιστή, ενός ολοκληρωμένου Χρυσαυγίτη που βασίζεται στην αρμονική συνύπαρξη λόγων και έργων, πρέπει να είμαστε συνεπείς στα όσα ισχυριζόμαστε και πιστεύουμε σε μια σταθερότητα που μας διέπει με Περηφάνια και Προβληματισμό. Περηφάνια, γιατί.....