Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2011

Μακάρι να τον ακούγαμε... Μακάρι να ξυπνήσει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA και να θυμηθούμε ποιοί είμαστε!

Τα καταφεραν "νταβατζήδες" και Νέα Τάξη... Το μέλος της λέσχης Bilderberg Πρωθυπουργός της Ελλάδας...

Και το όνομα αυτου....

Από αυτά τα Ελληνόπουλα όλοι παίρνουμε δύναμη... Θαυμασμός και Σεβασμός

Τρέμουν τον Λαό και τ’ αποκαλυπτήρια της Πτώσης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Το κρατάμε το άρθρο γιατί μετά την αποψινή βραδυά θα μπορούμε να το τρίβουμε στη μούρη πολλών.....

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Όλοι οι λύκοι αλυχτούν, μέσα κι έξω απ΄ την Πατρίδα. Η πέμπτη Φάλαγγα της υποταγής, οι ίδιοι που προχθές, πιστεύοντας πως ο Παπανδρέου θα ανατραπεί, τον λοιδορούσαν και του έκαναν μνημόσυνο, σήμερα έχουν πιάσει εργολαβία εκβιασμών κατά του Αρχηγού της Ν.Δ.
Η ίδια ομοχειρία, που ενάμιση χρόνο τώρα προσπαθούσε λυσσαλέα να μας πείσει για την σωτηρία μας με το Μνημόνιο κι εκβίαζε την συνενοχή του Αντώνη, τώρα ξανάπιασε το πηλοφόρι και το μυστρί.

Για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ τι να πει κανείς; Τι να πεις για....

Για άλλη μια φορά το Hellas-Orthodoxy ξεφτιλίζει τον Καρατζαφέρη...

Αν υπάρχουν οπαδοί του τηλεκόμματος (όχι λοβοτομημένοι) που παρακολουθούν το ιστολόγιο του συναγωνιστή Hellas-Orthodoxy και δεν έχουν ήδη φύγει από το "μαντρί" του ΛΑΟΣ πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να εξετάσουν αν έχουν εγκεφαλικά κύτταρα.....

Διαβάστε ακόμη ένα άρθρο καταπέλτη

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΝΟΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ποια είναι και τι ρόλο παίζει η ΜΚΟ που οργάνωσε “δημόσια εκδήλωση-συζήτηση” για την “ανωνυμία στο διαδίκτυο”, αλλά απαγόρευσε σε bloggers…

…που παρευρέθηκαν να εκφράσουν, να συζητήσουν, να παρέμβουν στην “εκδήλωση-παράσταση”;

Από sibilla-gr


Αν είναι στοά, club ή κατευθυνόμενη ΜΚΟ, θα μπορούσαν να μην καλούν σε “δημόσια εκδήλωση –συζήτηση”, αντί ν’ απαγορεύουν να μιλήσουν παρευρισκόμενοι bloggers.
Δείτε την «έκπληξη στα μάτια» των τζιτζιφιόγκων -που μαζεύτηκαν να διαλογιστούν για την Ανωνυμία στο Διαδίκτυο-, όταν τόλμησε "αναιδής" blogger να εμφανιστεί και προσπάθησε να....

Η Ελλάδα ξαναζεί μέρες Σχεδίου Ανάν....

Όπως και τότε, έτσι και τώρα ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ μας θα δώσει αποστομοτική απάντηση στο εγχώριο και διεθνές κατεστημένο....
υ.γ.
Να θυμάστε και κάτι ανδρείκελα....
Η ετυμηγορία του Έθνους στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι μόνο το "μαύρισμα" στις κάλπες...

Στιγμιότυπο από μεταφορά στην "αποθήκη" του ΠΑΣΟΚ.

Εκπληκτική φωτογραφία.....

Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».... Άντε και



Μαζί με Λαζόπουλο, Γλέζο, Λαλιώτη, Κανέλλη κ.λπ. “προοδευτικούς – “Το αιώνιο κόμπλεξ της αστικής δεξιάς»… 
  
Η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» της 6ης Νοεμβρίου, κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Κάτω τα χέρια από την Ελευθεροτυπία», φωτογραφίες «πολιτικών και ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης» που συμπαραστέκονται στην αγαπημένη των αριστερών τρομοκρατών κι ένα άρθρο με τίτλο «το χρέος των τραπεζών», όπου επισημαίνεται ότι οι τράπεζες έχουν… χρέος να την δανειοδοτήσουν!
Πρώτη-πρώτη φωτογραφία μεταξύ των «συμπαραστατών» ήταν του αρχηγού της «νέας» ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Ποιοι ήταν οι υπόλοιποι;
Όλο το κομμουνισταριό και το…

Ο Ελληνισμός θα δώσει απάντηση ακόμη μια φορά απάντηση στους ανθελληνες


Να γιατί πέφτει ο Μπερλουσκόνι : Il Cavaliere έδιωξε το ΔΝΤ με τις κλωτσιές !


Μετάφραση και σχόλια From HEIL GAP ( or mind the GAP )
November 4, 2011 7:33 pm http://www.ft.com
Ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, , δήλωσε την Παρασκευή ότι αρνήθηκε την προσφορά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για ένα δάνειο προς την χρεωμένη χώρα του, υποστηρίζοντας ότι η Ρώμη δεν θα έχει τέτοια ανάγκη ακόμη και αν το κόστος δανεισμού της , παραμείνει σε σχεδόν μη βιώσιμα επίπεδα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων στο περιθώριο της συνόδου κορυφής των ηγετών G20 του κόσμου, στις Κάννες, ο κ. Μπερλουσκόνι , αντί να συμφωνήσει να δεχτεί την άκρως παρεμβατική παρακολούθηση του ΔΝΤ , υποσχέθηκε μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησής του – μια άνευ προηγουμένου παραχώρηση από μια χώρα της ευρωζώνης που δεν έχει λάβει ακόμη bail-out.

Οι αποδόσεις των 10ετών ομολόγων της Ιταλίας αυξήθηκαν σε μετά την άρνηση του κ. Μπερλουσκόνι να δεχτεί την....

ΑΙΣΧΟΣ! Ο Χατζημαρκάκης αναγνώρισε “Μακεδονική” γλώσσα !!! Ακούστε τι είπε ο άθλιος-ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Γερμανός Ευρωβουλευτής χθες στα Σκόπια!



Ακούστε τι είπε ο άθλιος ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής σήμερα στα Σκόπια!!! “είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και που μπορώ να πω λίγα λόγια στα Μακεδονικά”. Δείτε την ιστορία και το βίντεο…Ο Γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος συμπροεδρεύει στην Μεικτή Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που επισκέφθηκε σήμερα τα Σκόπια, δήλωσε ότι η παράλειψη του επιθέτου «μακεδονικός» από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πρόοδο της χώρας είναι λάθος και πρότεινε να συντάξουν μια πρόταση με τους Σκοπιανούς βουλευτές που θα απαιτούν στο μέλλον από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να μην αφήνει απ’ έξω το επίθετο αυτό.
Το συμπέρασμα αυτό βγήκε από την....

Jeffrey: Ο πιστός δούλος του Σιωνισμού...Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ: γράμμα απ’ το θείο της Αμερικής

Έλληνας Πρωθυπουργός: Σιωνισμός και τελευταίος καλύτερος φίλος του ΔΝΤ
 του Τζέιμς Πέτρας

In the midst of the Arab uprisings throughout the Middle East, at a time when even the European (EU) has publicly condemned Israel’s blockade of Gaza and its illegal land seizures in the West Bank and East Jerusalem, Greek Prime Minister George Papandreou promised a visiting delegation of U.S. Jewish leaders, his full support to undermine EU opposition and promote Israeli economic, diplomatic and political interests in Europe.
Prime Minister George Papandreou (l) promised Alan Solow, Chairman of the Jewish Community Centers Association to help Israel forge closer EU ties. Athens, 24 February 2011.
U.S. Zionists, recently returned from a visit to Athens described Papandreou as by far the most amenable (‘servile’) European leader they have met in recent memory. Papandreou’s slavish submission to....

ΝΕΟ «ΑΙΤΗΜΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ : Η «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη να εξαιρεθεί από το Νόμο για τα αυθαίρετα!




Αυτοί είναι οι "φίλοι" μογγόλοι: Έκαναν "αστυνομικό διευθυντή" έναν από τους φονιάδες του Σολωμού!!!


Το ψευδοκράτος έδωσε…”προαγωγή” και έκανε “αστυνομικό διευθυντή” έναν από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού! Η εκτέλεση του Σολωμού,που το καλοκαίρι του 1996, προσπάθησε να κατεβάσει την σημαία του Αττίλα, είχε σοκάρει τη παγκόσμια κοινή γνώμη, που μετά από το σοκ…άφησε και πάλι ατιμώρητη τη Τουρκία και το ψευδοκράτος. Ένας από τους φονιάδες ήταν ο Εντάκ Εμανέτ, ο οποίος όπως γράφει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα AFRIKA πυροβόλησε τον Σολωμού. Στη φωτογραφία που δημοσιεύει φαίνεται με το όπλο στο χέρι!


Καταζητείται από την Ιντερπόλ (!), αλλά παρόλα αυτά έγινε … “αστυνομικός διευθυντής” του ψευδοκράτους. Βαρβαρότητα και η υποκρισία. Στη φωτογραφία η στιγμή της εκτέλεσης Σολωμού. Στο βάθος ένας από τους φονιάδες του, σημειωμένος με το τόξο...

Πράγματι κ. Σαμαρά, έπεσαν οι μάσκες

Α. Σαμαράς: “Είχα πει επίσης ότι άλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση – δηλαδή πόσα δανειζόμαστε, πότε και με πιο επιτόκιο θα τα επιστρέψουμε – από τα μέτρα πολιτικής που τη συνοδεύουν. Εμείς από την εποχή του αρχικού Μνημονίου ακόμα, διαφωνήσαμε με τα μέτρα πολιτικής, ή μάλλον με κάποια απ’ αυτά, με το μείγμα πολιτικής. Όχι με την αρχική δανειακή σύμβαση.
Εσείς κ. Σαμαρά, έχετε αφήσει τον λαό έντεχνα, εδώ και ενάμισυ χρόνο, να πιστεύει πως είσαστε “αντι-μνημονιακοί” και πατριώτες και θα “αναδιαπραγματευτείτε” και χίλια δυο.
Και τώρα κ. Σαμαρά μας λέτε πως δεν λέτε όχι σε εκείνη την αρχική δανειακή σύμβαση. Οταν εκείνη η αρχική δανειακή σύμβαση (όχι το Μνημόνιο, η δανειακή) προβλέπει: