Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 25, 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΡΙΓΟΣ!! Μαθητές με δάκρυα στα μάτια ψάλλουν τον ΕθνικόΎμνο!!! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ...

 Δείτε το....

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του δολοφόνου της Τουλούζης που απέκρυψαν τα ΜΜΕ - Ένας ακόμη προγραμματισμένος(από τους Σιωνιστές) δολοφόνος;

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Είναι πολύ σημαντικό στους καιρούς που ζούμε να ερευνούμε προσεκτικά κάθε σημαντικό γεγονός που ακούμε να συμβαίνει γύρω μας. Δυστυχώς τα ΜΜΕ ελέγχονται σε ποσοστό άνω του 90% απο Εβραίους. 


Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μαθαίνουμε ποτέ τίποτα για την δράση των Εβραίων και τον υπονομευτικό ρόλο των οργανώσεών τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι οργανώσεις των Εβραίων σε όλο τον κόσμο τρομοκρατούν τους καθηγητές πανεπιστημίων μέσω των ΜΜΕ όταν αυτοί τολμήσουν να ασκήσουν κριτική στον "εκλεκτό λαό".  


Οι εν Ελλάδι αριστεροί διατυμπάνιζαν στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ οτι υπάρχει "ακροδεξιά τρομοκρατία" και κίνδυνος στην Ευρώπη εξαιτίας της ανόδου του αντιμεταναστευτικού κινήματος μετά τη σφαγή στην Νορβηγία απο τον Breivik. 


Κανείς όμως απο αυτούς δεν έκατσε να ψάξει βαθύτερα το παρελθόν του  Breivik, που όπως αποδείχθηκε είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου απο το ιουδαϊκό ιερατείο και ήταν φανατικός φιλο-Σιωνιστής. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ .. Το χειρότερο είναι ότι όσοι αριστεροί είδαν το βίντεο για τον Breivik δεν το διέδωσαν καθόλου επειδή δεν συμφωνούσε με τα συμφέροντα της αριστεράς...


Η ηγεσία του Εβραϊσμού γνωρίζει οτι τόσο οι επιθέσεις εναντίον Εβραίων πολιτών, όπως αυτή στην Γαλλία,όσο και οι "ρατσιστικές" επιθέσεις όπως αυτή που έγινε στην Νορβηγία, εξυπηρετούν πλήρως τα συμφέροντά τους.


Στο παρελθόν έχουμε δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο.....

ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ... ΝΑ 'ΤΑΝΕ ΤΟ '21....

Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα
να 'τανε το είκοσι ένα να 'ρθει μια στιγμή
Να περνάω καβαλλάρης στο πλατύ τ' αλώνι
και με τον Κολοκοτρώνη να 'πινα κρασί
Να πολεμάω τις μέρες στα κάστρα
και το σπαθί μου να βγάζει φωτιά
και να κρατάω τις νύχτες με τ' άστρα
μια ομορφούλα αγκαλιά
Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα
να 'τανε το είκοσι ένα να 'ρθει μια βραδυά
Πρώτος το χορό να σέρνω στου Μωριά τις στράτεςκαι ξωπίσω μου Μανιάτες και οι Ψαριανοί
Κι όταν λαβωμένος γέρνω κάτω απ' τους μπαξέδες
να με ραίνουν μενεξέδες χέρια κι ουρανοί
stoxos.gr
 
 

Αποθέωση Ενόπλων Δυνάμεων από τους Έλληνες...Ράπισμα στο πολιτικό κατεστημένο

Το κλίμα τρομοκρατίας που επέβαλε το καθεστώς Παπαδήμου με αστυνομικούς οπλισμένους - ασφαλίτες - ελεύθερους σκοπευτές και κάθε λογής ρουφιάνους ανάμεσα στους ανθρώπους που πήγαν να αποδώσουν φόρο τιμής στον Άγνωστο Έλληνα Στρατιώτη που πέθανε για την Ελευθερία της Πατρίδας, δεν εμπόδισε τους Έλληνες να χειροκροτήσουν αυτούς που πραγματικά αξίζουν την συμπαράστασή μας...

Τους φρουρούς του Έθνους..Τις ένδοξες Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που παραμένουν με υψηλό φρόνημα και πίστη στα Ιδανικά της Φυλής μας, να συγκινούν.

Τα γεγονότα κρύβουν την....

Παπαφλέσσας: «Εγώ άπαξ ωρκίσθην να χύσω το αίμα μου εις την ανάγκην της πατρίδος, και αυτή είναι η ώρα…»

Η απειλή του Ιμπραήμ ύστερα από τη νίκη του στο Κρεμμύδι και στη Σφακτηρία, πάγωσε το Μωριά αλλά φαίνεται πως δεν ανησύχησε και πολύ τους ηγέτες της κυβέρνησης, στο Ναύπλιο. Οι Ζαήμηδες που είχαν καταφύγει στη Ρούμελη για να γλυτώσουν από τον κατατρεγμό των κυβερνητικών καθώς και ο Νικηταράς, γύρισαν αμέσως στο Μωριά και προσπάθησαν να μαζέψουν κόσμο για να πολεμήσουν τον Ιμπραήμ. Στο Ναύπλιο όμως πίστευαν πως έκαναν αυτή τη στρατολογία για να επιτεθούν εναντίον τους!
Μόνο ένας μπαρουτοκαπνισμένος οπλαρχηγός μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του, να καταλάβει το πόσο κινδύνευε ο Μωριάς και η επανάσταση και να προσπαθήσει να σταματήσει τον Ιμπραήμ. Κι’ αυτός ήταν ο Γρηγόριος Παπαφλέσσας, που τον τελευταίο καιρό είχε συνταχθεί με την κυβέρνηση και είχε γίνει ένας από τους πιο φανατικούς αντίπαλους του Κολοκοτρώνη.
Στην αρχή της επανάστασης ήταν.....

Πάγκαλος σε παραλήρημα..."Οι παρελάσεις είναι γελοίες"

Ο "εφιάλτης" βρίσκεται σε τρικυμία εν κρανίω...
Μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ δήλωσε για τις παρελάσεις:
"Είναι γελοίες...Σε κανένα άλλο κράτος της Ευρώπης δεν υπάρχουν", ενώ για να φανεί ακόμη περισσότερο η σύγχυσή του είπε:
"Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ συμπαρατάσσονται στα επεισόδια και προωθούν τραμπούκικες απόψεις"

Δεν αξίζουν πολλά παραπάνω σχόλια για να καταδειχθεί η πνευματική ανεπάρκεια του "ανδρός";!

Θυμηθείτε και......

Ζήτω το 1821...Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων..Δύο συγκλονιστικά βίντεο

Το αιώνιο "ομόλογο" του Στρατηγού Μακρυγιάννη για την Ελλάδα...Για το Έθνος μας. Ο αγώνας των Ελλήνων για το Σταυρό και τη Λευτεριά


Τότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί, πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας δια τις μέσα πληγές όπου δέχομαι δια τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι: «Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη».

Εγώ, στην άθλιαν κατάστασίν μου, τους λέγω: «Αδελφοί, με αδικείτε. Ελλάδα δεν πουλάω, νοικοκυραίγοι μου. Τέτοιον αγαθόν πολυτίμητον δεν έχω εις την πραμάτειαν μου. Μα και να τό’ χα, δεν τό’ δινα κανενός. Κι’ αν πουλιέται Ελλάδα, δεν αγοράζεται σήμερις, διότι κάνατε τον κόσμον εσείς λογιώτατοι, να μην θέλει να αγοράσει κάτι τέτοιο».

Έφυγαν αυτοί. Κι’ έκατσα σε μίαν πέτραν μόνος και έκλαιγα. Μισός άνθρωπος καταστάθηκα από το ντουφέκι του Τούρκου, τσακίστηκα εις τις....περιστάσεις του αγώνα και κυνηγιέμαι και σήμερον. Κυνηγιώνται και άλλοι αγωνιστές πολύ καλύτεροί μου, διότι εγώ είμαι ο τελευταίος και ο χειρότερος. Και οι πιο καλύτεροι όλων αφανίστηκαν.

Αυτοί που θυσίασαν αρετή και πατριωτισμόν, για να ειπωθεί ελεύτερη η Ελλάδα κι’ εχάθηκαν φαμελιές ολωσδιόλου, είπαν να....

Αιώνια Τιμή στους Ήρωες του Έθνους που "έπεσαν" για το μέγιστο Αγώνα. Τη Λευτεριά...


ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ: ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑ


Κατά την Επανάσταση του 1821 η Μονή της Παναγίας Προυσσιώτισσας αποτέλεσε καταφύγιο για πολλούς αγωνιστές (Λάμπρο Κατσαντώνη, Γεώργιο Καραϊσκάκη, Μάρκο Μπότσαρη και άλλους). Μάλιστα, ο στρατηγός Καραϊσκάκης δώρισε το ασημένιο κάλυμμα της εικόνας της Παναγίας με τα τρία παράσημά του που ήταν ασημένια αστέρια όπως είχε κάνει το τάμα του σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη θέρμη (ελονοσία), που τον ταλαιπωρούσε και από την οποία γιατρεύτηκε κατά την παραμονή του στη Μονή. Το Σκευοφυλάκιο της Μονής διαθέτει σήμερα το σπαθί και τα όπλα του Καραϊσκάκη. Επίσης κοντά στο Μοναστήρι σώζονται και οι Πύργοι του Καραϊσκάκη.

Η αργυρόχρυση επένδυση - το πουκάμισο της Παναγίας - οφείλεται σε εκπλήρωση τάματος του γενναιότατου στρατηγού Καραϊσκάκη, ο οποίος όταν συχνά αρρώσταινε από την ασθένεια της θέρμης, πολλάκις φιλοξενούνταν στην Μονή Προυσού και νοσηλευόταν εκεί.


Έταξε στην Παναγιά να....