Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016

Realnews: Η αντισυστημική ψήφος πάει προς την Χρυσή Αυγή - Μήνυμα προς ΝΔ: Κάντε κάτι να σταματήσει!

Η συνεχιζόμενη ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με ένα ολοένα και αυξανόμενο αριθμό Ελλήνων να ακολουθούν τον πολιτικό λόγο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι κάτι που αναγκάζονται να παραδεχθούν, έστω και εμμέσως, ακόμη και οι συστημικές εφημερίδες. Η Real News, στα πλαίσια της συνέντευξης που πήρε από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, τον ρωτάει, ανάμεσα σ’ άλλα, και το εξής:

Το φαινόμενο Τραμπ σας ανησυχεί; Η Ν.Δ. μπορεί να σταματήσει την «αντισυστημική» ψήφο προς τη Χρυσή Αυγή;ˮ, παίρνοντας την εξής απάντηση:

“Η επιλογή του αμερικανικού λαού ήταν σαφής και σεβαστή, διότι αυτό είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Εκείνο που πρέπει να μας ανησυχεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι η άνοδος...

Οι αεροσυνοδοί του κόκκινου Βιετνάμ θα φοράνε μόνο... μπικίνι - Να το εφαρμόσει και ο Κουτσούμπας στις εταιρίες του ΚΚΕ!

Παρελθόν πλέον αποτελεί η στολή των αεροσυνοδών στην αεροπορική εταιρεία VietJet Air, του κομμουνιστικού –αλλά με καπιταλιστική οικονομία- Βιετνάμ!

Η Nguyen Thi Phuong Thao, διευθύντρια της αεροπορικής εταιρείας –η οποία τυγχάνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ- αποφάσισε να φοράνε… μπικίνι (κόκκινο φυσικά…) οι γυναίκες αεροσυνοδοί της εταιρείας, «για να κάνουν...

Παιδεραστής καταδικασμένος σε 401 χρόνια φυλάκισης στην Τατιάνα: Είμαι προοδευτικός αντιρατσιστής, γι’ αυτό το έκανα!

Συνέντευξη μέσα από την φυλακή, στην οποία καταδικάστηκε για 401 χρόνια για την κακοποίηση 52 ανηλίκων, έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο παιδεραστής γυμναστής που είχε σοκάρει την ελληνική κοινωνία πριν από μερικά χρόνια. Τα όσα είπε προκαλούν την αηδία στον μέσο σκεπτόμενο Έλληνα και προβληματίζουν για τα όσα πρόκειται να συμβούν στην κοινωνία μας.

Ο παιδεραστής, λοιπόν, στην συνέντευξή του αφότου προέβαλλε τον αντιρατσισμό και τον φιλελευθερισμό του (τονίζοντας ότι ο ίδιος ήταν «μαχητικός»αριστεριστής – θα μας πεί σε ποιόν φορέα;) δήλωσε ότι η συμμετοχή του σε ασελγείς πράξεις με ανήλικους...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ… ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»

Έγινε σήμερα το μεσημέρι η πανσαμιακή συγκέντρωση για το μέγα θέμα των λαθρομεταναστών, παρουσία πλήθους κόσμου από όλη τη Σάμο.
 
Στην αρχή της συγκέντρωσης διαβάστηκε επιστολή του μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου και εν συνεχεία...