Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 06, 2015

Άγρια γιούχα στους νεοδημοκράτες, που εκδιώθηκαν ΞΑΝΑ από εθνική εκδήλωση - Αποθέωση Χρυσής Αυγής στου Μακρυγιάννη! ΒΙΝΤΕΟ

Η παρακμάζουσα "δεξία" ΝΔ και η αναδυόμενη Εθνικολαϊκή δύναμη της Χρυσής Αυγής

Με τα συνθήματα ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ και ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία της εθνοπροδοτικής ΝΔ οι συγκεντρωμένοι Πατριώτες στου Μακρυγιάννη.
Ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Τσιμάρας τελικά δεν κατέθεσε στεφάνι εξαιτίας των αποδοκιμασιών.
Στο σημείο εκείνο ο Ηλίας Παναγιώταρος έθεσε το εύλογο ερώτημα: "το στεφάνι δεν θα....

Καίνε την Αθήνα οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος - Ζημιές εκατομμυρίων σε καταστήματα και αυτοκίνητα


Καίνε την Αθήνα οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος - Ζημιές εκατομμυρίων σε καταστήματα και αυτοκίνητα

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ μέχρι και σε μπαλκόνια πολυκατοικιών

Στο ίδιο έργο θεατές: Βροχή μολότοφ κατά αστυνομικών, φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και σπασμένα αυτοκίνητα Ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία των Εξαρχείων. Ταυτόχρονα επιτίθενται με πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που βρίσκονται παντού και....

Κ. Μητσοτάκης: "Η ΝΔ είναι κόμμα χρεοκοπημένο, ανίκανων και με καμιά απήχηση στην κοινωνία"

Γράφει ο Αινείας

Ένα απέραντο τσίρκο τείνει να καταντίσει η Νέα Δημοκρατία, με πανσπερμία απόψεων και ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από στελέχη της, ανώτερα και κατώτερα για παντός είδους θέματα. Από την εξεταζόμενη δολοφονία Γρηγορόπουλου, μέχρι το θέμα των προαπαιτούμενων και την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών.

Η παραπάνω εικόνα μιζέριας και φαγωμάρας είναι ο προάγγελος της μεγάλης διάσπασης που επέρχεται μετά τις εκλογές; της 20ης Δεκεμβρίου, οπου αναμένεται οι υποψήφιοι που δε θα περάσουν στο δεύτερο γύρο να δημιουργήσουν τις δικές τους φράξιες, που νομοτελειακά με τη σειρά τους θα οδηγήσουν στη δημιουργία νέων κομμάτων εξαιτίας των τεράστιων ιδεολογικών διαφορών τους.

Το τι είναι σήμερα και τι πρεσβεύει σαν κόμμα η ΝΔ το ομολόγησε ανερυθρίαστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας ότι είναι ένα κόμμα ανίκανων, χρεοκοπημένων - αντιλήψεων και μη - που δεν έχει καμιά πιθανότατα να κυβερνήσει, ενώ έχει απαξιωθεί πλήρως από το ευρύ κοινό.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Το κόμμα δεν....

ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗ… ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

tourist
Κλίμα τρόμου στο εσωτερικό και δυσφήμησης της χώρας στο εξωτερικό προσπαθούν να δημιουργήσουν αλητοκομμουνιστάκια των Εξαρχείων.  

Έτσι, γύρω στα μεσάνυχτα, συμμορία περίπου 50 -100 αναρχοκομμουνιστών ξεκίνησε επεισόδια με ρίψη βομβών μολότοφ σε διμοιρία ΜΑΤ στην οδό Στουρνάρη. Στη συνέχεια, παίχτηκε το χιλιοπαιγμένο έργο της… επαναστατικής γυμναστικής, με πετροπόλεμο από την  μια και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης από την άλλη.
Προφανώς από....

Αποκρουστική και Φονική ασθένεια μεταφέρουν οι τζιχαντιστές στα θύματά τους στη ΣΥΡΙΑ


leismaniasi-3

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το φρικτό και απάνθρωπο θέαμα φυσικά και δεν πρόκειται να συγκινήσει πέραν του...3μέρου τους "φιλάνθρωπους", που θ συνεχίσουν να στηρίζουν την άποψη ότι η Ρωσία είναι....κατοχική δύναμη, που ενεργεί ιμπεριαλιστικά ενάντια στη θέληση της αυτονομίας και αυτοδιάθεσης των λαών...
ΟΥΣΤ Αντιρατσιστικά κοπρόσκυλα του συστήματος

Με ρυθμούς επιδημίας εξαπλώνεται η φρικτή ασθένεια στη Συρία που κατα­στρέφει την ανθρώπινη σάρκα με ευθύνη του ISIS. Σύμφωνα με την Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνο έχουν πέσει στην αντίληψή της πάνω από 500 κρούσματα λεϊσμανίασης στη Συρία, του ιού που προκαλεί ανοι­κτές πληγές στο σώμα. Ανεπιβεβαίωτες  κάνουν λόγο για περισσότερα από 100.000 κρούσματα, χωρίς να διευκρινίζεται το χρονικό διάστημα.
Το στέλεχος της Κουρδικής Ερυ­θράς Ημισελήνου, ο Ντιλκάς Ίσα, δή­λωσε: ‘Οτι κύρια αιτία της εξάπλωσης είναι το γεγονός ότι....

Η ιστορική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής: "Ο απελπισμένος ελληνικός λαός βρήκε το αποκούμπι στη γνήσια Λαϊκή - Εθνική Δύναμη της Χρυσής Αυγής" - ΒΙΝΤΕΟ

Χρόνια πολλά Αρχηγέ... Να είσαι υγιής να συντονίζεις και να οδηγείς τον Αγώνα μέχρι τη Νίκη...

6 Δεκεμβρίου 1944: Σαν σήμερα αρχίζει η μάχη στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη



Μιλώντας για την μάχη του Συντάγματος Μακρυγιάννη, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι πρόκειται περί αληθινής επο­ποιίας η οποία φωτίζει την Νεοελληνική Ιστορία, και αποκρύπτεται συστηματικά έτσι ώστε τα παιδιά μας να μην γνωρίσουν ποτέ τι συνέβη ετούτες τις τόσο δύσκολες για τους μαχητές ημέρες. Συγ­χρόνως, η μάχη του Συντάγματος Μακρυγιάννη, έχει ιδιάζουσα σημασία για την  ιστορία εκ του γεγονότος ότι, χάρις στην ηρωική αυτή αντίσταση, σώθηκε το ελεύθερο τμήμα της πρω­τεύουσας του Ελληνικού Κράτους και επομένως το ίδιο το Ελληνικό Κράτος από την κυριαρ­χία του κομμουνισμού.
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής το οποίον από στεγαζόταν στο........

Όλο το σόι της τουρκολάγνας συριζαίας Αναγνωστοπούλου σε υπουργικά γραφεία


Όλο το σόι της τουρκολάγνας συριζαίας Αναγνωστοπούλου σε υπουργικά γραφεία

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρυσή Αυγή για να πεθάνει το ρουσφέτι. Χρυσή Αυγή για να τελειώσουμε με τη διαπλοκή και την οικογενειοκρατία.
 
Ανοσία στη λαϊκή κατακραυγή φαίνεται να αποκτούν τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που δίνουν ρεσιτάλ στον νεποτισμό και την οίηση στην εξουσία, όπως συμβαίνει με την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας Αναγνωστοπούλου, η οποία υποστηρίζει με θράσος και αδιαφορία για το κοινό αίσθημα την οικογενειοκρατία, που φαίνεται ότι αποτελεί καθολική ροπή στο κυβερνών κόμμα.
Το πρόβλημα με την Αναγνωστοπούλου δεν είναι μόνο ότι διορίστηκαν δύο ανίψια της στο δημόσιο (σε πολιτικά γραφεία υπουργών), δίδοντας άλλη διάσταση στην έννοια της “οικογενειακής αγάπης”, μέρες που είναι, αλλά ότι επιχειρεί με γελοία επιχειρήματα να υπερασπίσει τη νέα μορφή φαυλοκρατίας, που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η πολιτική πρέπει να.....

Μία ακόμη άρση της βουλευτικής μου ασυλίας και η ατέλειωτη υποκρισία των κατηγόρων μου - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Μία ακόμη άρση της βουλευτικής μου ασυλίας και η ατέλειωτη υποκρισία των κατηγόρων μου - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Την περασμένη Πέμπτη συνεδρίασε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής και αποφάσισε ομόφωνα την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας για το άρθρο 184 του ποινικού κώδικα, το οποίο αναφέρει: “Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή  διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.” Από την συνεδρίαση αποχώρησε ο Συναγωνιστής και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς εις ένδειξη διαμαρτυρίας, τονίζοντας ότι επρόκειτο περί μίας πολιτικής ομιλίας χωρίς καμμία συγκεκριμένη απειλή ή διέγερση προς τέλεση αξιόποινων πράξεων, όπως αναφέρει ο σχετικός νόμος.
Συγκεκριμένα, η δίωξη αυτή και η άρση της ασυλίας μου, η οποία θα αποφασισθεί τελικά από την ολομέλεια της Βουλής, αφορούσε μία ομιλία μου, όχι δημόσια, αλλά…