Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2013

ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ από παντού για το κλεπτοΠΑΣΟΚ...Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που στεγάζονται τα γραφέια του κόμματος στην Ιπποκράτους ζητά την έξωσή του!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...

ΤΑ 100εκ ευρώ όμως πρόλαβαν και τα έφαγαν..

Την έξωση του ΠΑΣΟΚ ζητά ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Ιπποκράτους, καθώς εδώ και έναν χρόνο δεν του έχουν καταβληθεί τα ενοίκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, ο ιδιοκτήτης πήρε δάνειο ύψους ενός εκ. ευρώ ώστε να ....

Νέα πρόκληση Νταβούτογλου...: "Δεν υπάρχει έγκυρη συνθήκη για το που ανήκουν τα νησιά του Αιγαίου"!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο φον Δημήτρης Αβραμόπουλος ετοιμάζεται να προσκαλέσει σε μονομαχία στο BINGO τον Νταβούτογλου τις επόμενες ημέρες, ενώ αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι ο Σαμαράς ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα καθυστερεί την έκδοση βίζας στους "φίλους εξ Ανατολών" κατά 2 ημέρες...
 
"Mη έγκυρες" χαρακτηρίζει τις Συνθήκες της Λοζάνης και των Παρισίων με τα οποία τα νησιά του Αιγαίου, πλην Ιμβρου, Τενέδου και ορισμένων βραχονησίδων περιήλθαν οριστικά στην Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή από το Κοτσάελι, Lütfü Türkkan.
Η ερώτηση αφροούσε για το καθεστώς το οποίο ισχύει στα νησιά του Αιγαίου και αν αυτό διέπεται από τις συνθήκες της Λοζάνης του 1923  και των Παρισίων του 1946 (παραχώρηση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα), τόνισε ότι "το ζήτημα είναι θέμα ερμηνείας των σχετικών συνθηκών".
Είναι η πρώτη φορά που.....

Πάτρα: Αλλοδαποί κυνηγούσαν να βιάσουν φοιτήτρια έξω από το πανεπιστήμιο!

Παρ’ ολίγον θύμα βιασμού θα έπεφτε μία φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών από αλλοδαπούς, λίγα μέτρα μακριά από το εκπαιδευτικό Ίδρυμα! 

Την καταγγελία κάνει στην τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'', Αθηναία φοιτήτρια της Ιατρικής, εξιστορώντας τα δραματικά δευτερόλεπτα που βίωσε, καταδιωκόμενη από δύο μετανάστες, πιθανότατα όπως η ίδια εκτιμά, Ασιατικής καταγωγής.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά λέει, το γεγονός ότι σώθηκε οφείλεται αποκλειστικά και μόνο...

ΨΥΧΩΣΗ; ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Μόνιμος εφιάλτης έχει γίνει η Χρυσή Αυγή για τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ Ν. Δένδια, και το μόνο που τον απασχολεί νυχθημερόν είναι η εξάλειψη ή έστω ο περιορισμός της επιρροής της στην ελληνική κοινωνία! Κι ο… εφιάλτης τον ακολουθεί παντού!

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, ο ρέκτης υπουργός βρίσκεται στην Αμερική (για προφανείς λόγους…) και εκφώνησε ομιλία στο...

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ το Εθνικιστικό Κίνημα...Δήμοσκόπηση της VPRC δίνει στη Χρυσή Αυγή μέχρι και 14,1%!!!

Δημοσκόπηση παρουσιάζει σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες ο ραδιοσταθμός "Στο Κόκκινο", που ανήκει "ψυχή τε και σώματι" στο ΣΥΡΙΖΑ" στην οποία καταγράφεται η εκτόξευση του Εθνικιστικού Κινήματος, σε πλήρη αντιδιαστολή βέβαια με την φίμωση και τον αφανισμό που του επιβάλλουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.


3η πολιτική δύναμη λοιπόν η Χρυσή Αυγή με μέσο σταθμικό όριο το 13%,και με εύρος έως και 14,1%..

Το πιο σημαντικό εύρημα όμως της έρευνας, που......

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο extra3: "Η συνέπεια της Χρυσής Αυγής, εγγύηση για το Έθνος...Αυτή τη 'δημοκρατία' θα την γρκεμίσω"

Δείτε ολόκληρο το βίντεο...

"Μαύρη" τρύπα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ 100 και πλέον εκ!!...45.000 εισιτήρια εξέδωσαν μόνο σε ένα χρόνο!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα τελευταία εισιτήρια που αναμένεται να προλάβει να εκδώσει το ΠΑΣΟΚ για τα στελέχη του, θα είναι χωρίς επιστροφή για την Αυστραλία.

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Απίστευτες σπατάλες αποκαλύπτονται στο πόρισμα που συνέταξαν για την οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ από το 2004 ως το 2010 πέντε ιδιωτικές εταιρείες ορκωτών λογιστών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η “μαύρη τρύπα” στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ υπερβαίνει τα.....

Άνθρωπος της Λέσχης Bilderberg και της Τριμερούς Επιτροπής ο νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάτι που ξεχάστηκε να αναφερθεί στο ρεπορτάζ είναι πως ο νέος Ιταλός Πρωθυπουργός ήταν στα νιάτα σου κομμουνιστής - σοσιαλιστή ως είθισται για κάθε εκκολαπτόμενο κυβερνήτη...


Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς ο νέος Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Enrico Letta, συμμετείχε στην συνάντηση της Λέσχης Bildeberg που έγινε πέρυσι, στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
Ο Letta εκτός από μέλος της Bilderberg, είναι αντιπρόεδρος του Aspen Institute (θυγατρική οργάνωση της Bilderberg που ιδρύθηκε το 1950) και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής.
Bilderberg, Τριμερής και Aspen Institute. Και στις 3 ελιτίστικες σκοτεινές οργανώσεις είναι λοιπόν μέλος ο Enrico Letta. Πως να μην προκόψει….
Ο 46χρονος Enrico Letta θα είναι ο δεύτερος νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία της Ιταλίας και ένας από......

Παρέμαβση Λαγού στον ΣΚΑΙ για τα άθλια ψέματα των δημοσιοκάφρων σχετικά με τη δράση της Τ.Ο. Νίκαιας στο Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής

Δείτε το βίντεο...

Το κοινωνικό ζήτημα υπό το πρίσμα του Λαϊκού Εθνικισμού

Καθώς βαδίζουμε στον 21ο αιώνα, εξυφαίνεται ολοένα και περισσότερο η ηθική και πρακτική χρεωκοπία του διεθνούς χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού. Τα τραπεζικά τοκογλυφικά τερτίπια και οι διάφοροι "λεπτεπίλεπτοι" χειρισμοί των δεικτών και των τιμών οδήγησε την Ευρώπη και τον δυτικό κόσμο εν γένει στο χείλος της καταστροφής. Η Ευρώπη, ενώ μετά τον Μεγάλο Πόλεμο είχε πεθάνει πολιτικά, αφού ήταν......