Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Το μέγα το της θαλάσσης κράτος…

Δύο μεγάλα στρατόπεδα με αντίθετες απόψεις για το μέλλον, προοπτική, προσανατολισμό του Ελληνικού κράτους όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ετοιμάζονται να συγκρουσθούν στις επόμενες εκλογές.
Από την μια θα είναι οι οπαδοί της παγκόσμιας

Δελτία παραπληροφόρησης

Το Αλτερ έπαιξε το ρεπορτάζ για τον Αντώνη Σαμαρά σαν τελευταίο θέμα και μάλιστα 'πετσοκομμένο' με σχολιασμό του ρεπόρτερ και μόνο μια δήλωση του αρχηγού της ΝΔ.

Το Mega διέθεσε λίγο περισσότερο από 2 λεπτά στην περιοδεία του Σαμαρά στο κέντρο της Αθήνας αλλά η αλήθεια είναι...

Πού κρύφτηκαν οι «επαναστάτες» των «Δεκεμβριανών»;


"...Τότε πυρπόλησαν τα πάντα και ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ αντικαθεστωτικά, σήμερα μπροστά στα πελώρια κυβερνητικά εγκλήματα έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και έχουν τρυπώσει στα λαγούμια τους…Τα σημερινά γεγονότα αποκαλύπτουν στο ακέραιο και τελεσίδικα το τι ήταν τα «δεκεμβριανά» και ποιος ο ρόλος όλων των καθοδηγητών και υμνητών κείνων των γεγονότων..."
 Γράφει Ο Θύμιος Παπανικολάου


Θυμάστε το Δεκέμβρη του 2008. Τότε που οι κουκουλοφόροι ανενόχλητοι έκαιγαν την Αθήνα επί τρεις μέρες.
Εξέγερση της νεολαίας την χαρακτήρισαν αυτή την καραμπινάτη προβοκάτσια οι καθεστωτικοί μηχανισμοί, οι συριζαίοι, οι «αριστεριστές», οι ποικίλοι ανένταχτοι...

Πάλι τα ίδια

Βαρεθήκαμε πια με τα δελτία ειδήσεων της προπαγάνδας και του αποπροσανατολισμου...

Ήδη έχουν περάσει 15 λεπτά...

Ακούστε όλη την συγκλονιστική ομιλία του Πάνου Καμμένου για το θέμα των φορτηγατζήδων. Ένας σκεπτόμενος, υγιής, πατριώτης πολιτικός, Ένα ράπισμα στους γραικύλους ανθέλληνες πολιτικούς του Πα.Σο.Κ.

Η Μαριλένα Κοππά, διαπομπεύει τηνΕλλάδα στην Ε.Ε.. Ζητά να της επιβάλλει την ανέγερση ισλαμικού τεμένους και μάλιστα να διεξαχθεί και ψηφοφορία για το συγκεκριμένο λόγο. Απίστευτη ανθελληνική προπαγάνδα από την γυναίκα που έχει αναλάβει τις μυστικές συνομιλίες Ελλάδας- Σκοπίων για το θέμα του ονόματος. αιδως αργειοι

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Με δεδομένο ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει προνοήσει για την λειτουργία ισλαμικού τεμένους -παρότι έχει ψηφιστεί ανάλογος νόμος, ο N.3512/2006 και πιο συγκεκριμένα το άρθρο 6- έτσι ώστε οι μουσουλμάνοι να μπορούν να ασκούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και επίσης...

Μας έχουν πάρει στο 'ψιλό' όλοι. Το bloomberg ειρωνεύεται τον ΓΑΠ για το σχέδιο προώθησης της 'μεσογειακής διατροφής' ως μέσο εξάλειψης του δημοσίου χρέους.

Αποσύρεται το AVANDIA

Το φαρμακευτικό σκεύασμα AVANDIA θα αποσυρθεί από την αγορά καθώς υπάρχουν βάσιμες ανησυχίες ότι το φάρμακο ευθύνεται για καρδιακά εμφράγματα, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων.

    Σε ανακοίνωση της υπηρεσίας αναφέρεται ότι...

Η Συρία αναγνώρισε και αυτή τα Σκόπια με τη συνταγματική τους ονομασία. Πλήγμα για την Ελλάδα.

Τα κατάφερε καλά το giorgo στη Νέα Υόρκη. Προώθησε τις ελληνικές θέσεις στους παγκόσμιους ηγέτες και πήρε τα ανάλογα αποτελέσματα.

Μέχρι και οι 'φίλοι' Άραβες που τόσα χρόνια αποτελούν τους διαχρονικούς συμμάχους μας, άλλαξαν στάση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Τώρα άραγε τι έχουν να μας πουν τα 'παπαγαλάκια';
Σιωπή και απόκρυψη της πραγματικότητας;
Πασιφανές πια ότι ο ρόλος του ΓΑΠ είναι ένας και μοναδικός. Να μας δείξει πόσο ανάγκη έχουμε την παγκόσμια διακυβέρνηση όπου τα σύνορα δε θα υφίστανται και θα ζούμε όλοι αγαπημένοι και ειρηνικά.

Ακολουθεί η δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου

"Η αναγνώριση της ΠΓΔΜ με...

Ένα ξεχασμένο άρθρο της Μαρλένας Κοππά για τα εθνικά μας θέματα. Αυτή η γυναίκα (βουλευτής Πα.Σο.Κ.) ασκεί μυστική διπλωματία για το σκοπιανό. Τα συμπεράσματα για το που οδηγούμαστε δικά σας

Η ώρα του τέλους των χαμένων πατρίδων
 
Είναι δεδομένο ότι το παρόν είναι ιστορικά βεβαρημένο. Όλα τα Βαλκανικά κράτη, χωρίς να εξαιρείται η Ελλάδα, πέρασαν δεκαετίες προσπαθώντας να εκπληρώσουν το όραμα της "εθνικής ολοκλήρωσης". Όμως, τα οράματα της "Μεγάλης Σερβίας", της "Βουλγαρίας του Αγίου Στεφάνου", της "Ελλάδας των Τριών Θαλασσών και των Δύο Ηπείρων", της "Μεγάλης Αλβανίας" και, φυσικά, της "Ενωμένης Μακεδονίας", αποτελούν αφηγήσεις του χθες. Σήμερα, δεν υπάρχει χώρος για...

«Τελείωσαν» το χώρο της Υγείας σε λιγότερο από έναν χρόνο>>

Για λειτουργική  και οικονομική «σηψαιμία» στο χώρο της Υγείας κατηγορεί την Κυβέρνηση  ο Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, ο οποίος κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών, Ανδρέα Λοβέρδο και Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
«Η καθημερινότητα είναι χειρότερη από ποτέ για τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, που βασανίζονται μπαίνοντας σε τεράστιες λίστες αναμονής για να υποβληθούν σε οποιαδήποτε θεραπεία. Τεράστια προβλήματα...

Δεν μπορεί να είναι αλήθεια... Αύξηση 5% στους μισθούς βουλευτών;

Έγκυρες πηγές, αναφέρουν πως εν μέσω ‘’οικονομικής κρίσης’’, και λίγες ημέρες πριν κλείσει η Βουλή για το καλοκαίρι, οι βουλευτές της Βουλής μας, ζήτησαν, και ο πρόεδρος της Βουλής αποδέχθηκε, να ισχύει ΑΥΞΗΣΗ του μισθού των βουλευτών, τάξεως 5%!!!
Την είδηση αυτή, δεν την ακούσατε πουθενά.
Κανένα δελτίο ειδήσεων δεν την έπαιξε, καμία εφημερίδα δεν την ανέφερε, κανένα ...

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΣ
ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Η Ελληνική γλώσσα έχει ηλικία τουλάχιστον 50.000 ετών με βάση τα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά των Σαρακατσάνων. Οι Σαρακατσάνοι είναι ένα πανάρχαιο ελληνικό φύλο μαρτυρημένο ανθρωπολογικώς εδώ και 50.000 έτη, το οποίο ανέκαθεν ομιλεί αποκλειστικά την Ελληνική γλώσσα, χωρίς καμμία ξένη πρόσμειξη. Το λογικό συμπέρασμα είναι, ότι η Ελληνική γλώσσα έχει τουλάχιστον την ηλικία του Σαρακατσάνικου Ελληνικού φύλου.

Το πρόγραμμα «Μουσαίος» του Θησαυρού της Ελληνικής Γλώσσης, εκδόσεως του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας των Η.Π.Α. στις αρχές της δεκαετίας του 1990, περιέχει περίπου...

«Μάθετε να μεγαλώνετε σωστά τα παιδιά σας»

«Να βγεις έξω για εκπαίδευση και να παραμείνεις εκεί για τουλάχιστον τρία χρόνια.Μόνο έτσι θα γυρίσεις στρατηγός. Αν μείνεις λιγότερο χρόνο, θα επιστρέψεις ως μόνιμος επιλοχίας». Η συμβουλή που είχε δώσει στον σημερινό καθηγητή Παιδιατρικής κ. Α.Κωνσταντόπουλο πριν από πολλά χρόνια - όταν είχε πάρει την ειδικότητα της Παιδιατρικής- ο αείμνηστος καθηγητής της Παιδιατρικής Νικόλαος Ματσανιώτης έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό του. Την ακολούθησε με το παραπάνω και πέτυχε. Πέρασε τα σύνορα της χώρας, παρά τα...

Έναν γιατρό για τον κ. Καρατζαφέρη παρακαλώ, γρήγορα

Μέσα στην μαυρίλα της καθημερινότητάς μας ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι μια όαση αστείρευτου γέλιου (ειδικά στις εκπομπές του κ. Χατζηνικολάου). Και τι δεν λέει ο άνθρωπος για να σταματήσει το ρεύμα διαρροών ψηφοφόρων του προς τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, ιδιαίτερα μετά την εμφάνισή του στην Θεσσαλονίκη. Και επειδή μαζί μας θέλουμε να διασκεδάζουν και οι αναγνώστες μας, ιδού ένα απάνθισμα σημερινών δηλώσεών του:
Για δήλωση Σαμαρά – εξεταστική για μνημόνιο
“Σχολιάζοντας τη δήλωση του Α.Σαμαρά ότι θα συγκροτήσει εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο όταν γίνει πλειοψηφία η ΝΔ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης...

Στο “δημοκρατικό” Ισραήλ, που σέβεται δικαιώματα και θρησκείες, ανδρικές τουαλέτες με την Παναγία… (In "democratic" Israel, the men's room with Madonna) Ο σιωνισμός δεν είναι ναζισμός;

"Όλοι μαζί τα φάγαμε"...όχι από το ίδιο τραπέζι όμως

Του Σταυρου Λυγερου


«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε “πού τα φάγατε τα λεφτά” είναι μία: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος». Δεν πρόκειται για αυτοκριτική. Ο Θόδωρος Πάγκαλος χρησιμοποιεί το πρώτο πληθυντικό και το «μαζί» σαν όχημα για να ενοχοποιήσει την κοινωνία. Πιστός στη γραμμή της κυβέρνησης, αλλά πιο έξυπνος από τα κάθε λογής «παπαγαλάκια» της.


Η κοινωνία δεν είναι αθώα, αλλά...

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...

Ο Φίλιππος Καμπούρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μαντούβαλο. Ντροπή και ξεφτίλα για τη δημοκρατία μας. Οι πολίτες θα δώσουν την απάντησή τους στον ευτελισμό που επιχειρείται από τους πολιτκάντιδες.


ασχολίαστο...

Νονός της ΠΓΔΜ ο... Αλεξ Ρόντος!

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Το όνομα της ΠΓΔΜ θα το αποφασίσει τελικά ο διαβόητος, απαίσιας πολιτικής φήμης, Αλεξ Ρόντος; Αυτή η πολιτικά σκοτεινή προσωπικότητα ήταν σύμβουλος του τυχοδιώκτη προέδρου της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι, όταν ο τελευταίος προκάλεσε πόλεμο της χώρας του με τη Ρωσία και προσπάθησε να καλέσει στη Γεωργία δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, υπηρετώντας σκοτεινά σχέδια ακραίων νεοσυντηρητικών κύκλων της Ουάσιγκτον που θα επιθυμούσαν μερικούς νεκρούς Αμερικανούς πεζοναύτες από ρωσικά πυρά τρεις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2008, εκτιμώντας ότι η αξιοποίηση ενός τέτοιου γεγονότος θα έδινε τη νίκη στους Ρεπουμπλικάνους εναντίον του Ομπάμα!
Οι ανησυχίες για...

Δημοσκόπηση- ανατροπή για τα δεδομένα στην Αττική

Σύμφωνα με πληροφορίες του blog μας σε μεγάλη δημοσκόπηση που διεξάγει η εταιτρεία pulse για τις περιφέρειες ανά την Ελλάδα, έχουμε πολλέ και σημαντικές ανατροπές.

Συγκεκριμένα...

Ο Χρήστος Σταϊκούρας εξέθεσε τον Σκυλακάκη...

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, βουλευτής της ΝΔ και εκ των βασικών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, έδωσε σαφείς απαντήσεις για το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ.

Κατάφερε να αποδομήσει πλήρως...

«Χόμερ Σίμπσον», το γονίδιο της... βλακείας

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Αμερικανοί ερευνητές στο πανεπιστήμιο ιατρικής Εmory στην Ατλάντα ανακάλυψαν ένα γονίδιο που κάνει τα ποντίκια πιο έξυπνα μόνο όταν... δεν είναι ενεργό. Αποφάσισαν λοιπόν να ονομάσουν το RGS14 «γονίδιο του Χόμερ Σίμπσον» από το όνομα του δημοφιλούς ήρωα της σειράς κινουμένων σχεδίων «Τhe Simpsons», ο οποίος φημίζεται μεταξύ άλλων και για...

Ahmadinejad in UN: "9/11 was an inside job". VIDEO

To πετρέλαιο θέρμανσης τινάζει στον αέρα τον οικονομικό προϋπολογισμό των νοικοκυριών

Πανάκριβο, ίσως και δυσεύρετο, θα είναι φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης. Η διάθεσή του ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου και με τα σημερινά δεδομένα το κόστος του θα κυμανθεί ανάμεσα στα 0,80 με 0,85 ευρώ το λίτρο, με τιμές, δηλαδή, υψηλότερες από πέρυσι κατά 54% με 57%. Την αντίστοιχη πρώτη μέρα πώλησής του, τον χειμώνα του 2009 πωλούνταν ανάμεσα στα 0,52 με 0,54 ευρώ το λίτρο.
 Πανάκριβο, ίσως και δυσεύρετο, θα είναι φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης. Η διάθεσή του ξεκινά...

"ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ, ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ"

Εύσημα στην κυβέρνηση για τις προσπάθειες που καταβάλλει, έδωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στη δεκάλεπτη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης προς τιμή αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, που συμμετέχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

"Έχεις ένα δύσκολο έργο, αλλά πηγαίνεις καλά", του είπε ο κ. Ομπάμα , προσθέτοντας:

Κρίση...Όχι για τους κρίσους

Ακόμη πιο πλούσιοι έγιναν οι Κροίσοι της Αμερικής το 2010! Την ώρα που ο κόσμος πλήττεται από τη χειρότερη οικονομική κρίση στη μεταπολεμική ιστορία, οι «χρυσοί επιχειρηματίες» των ΗΠΑ αύξησαν τις περιουσίες τους κατά δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού «Forbes» με τους 400 πλουσιότερους Αμερικανούς, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ο ιδρυτής της Μicrosoft Μπιλ Γκέιτς παραμένει στην κορυφή για 17η συνεχόμενη χρονιά, με περιουσία που ανέρχεται σε 54 δισ. δολάρια, αυξημένη κατά 4 δισ. δολ. σε σχέση με το 2009.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι από τους δέκα πιο πλούσιους Αμερικανούς της εφετινής λίστας, οι εννέα αύξησαν την περιουσία τους από 500 εκατ. δολ. ως και 5,5 δισ. δολ. σε σχέση με πέρυσι και μόνον ένας έμεινε στάσιμος.

Ο δεύτερος στην κατάταξη,

«Βγείτε έξω να μαζέψετε τον ΦΠΑ»

Επιχείρηση-«σκούπα» για να εισπράξει τον ΦΠΑ ξεκινά η κυβέρνηση, η οποία κινητοποιεί όλη τη δύναμη του υπουργείου Οικονομικών- από τις κεντρικές υπηρεσίες, το Τaxis, τις εφορίες, τα ελεγκτικά κέντρα και το ΣΔΟΕ -, δηλαδή περισσότερους από 25.000
υπαλλήλους, προκειμένου να ελέγξει όλους όσοι υπάγονται σε καθεστώς ΦΠΑ και να τους «πιέσει» να πληρώσουν τους φόρους που έχουν εισπράξει, αν δεν το έχουν ήδη πράξει. Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων από την τρόικα, όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα απόδοσης των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών και στη ροή των εσόδων, ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου κήρυξε «γενική επιστράτευση» στο υπουργείο του οποίου προΐσταται και τους δύο επόμενους μήνες όλος ο μηχανισμός θα ασχοληθεί σχεδόν αποκλειστικά με αυτό το αντικείμενο. Στην προσπάθεια αυτή,

Μέτρα ανάσα για τα δικαστήρια

Σοβαρές προσδοκίες για την επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης καλλιεργούν οι ρυθμίσεις που προωθούνται εντός της ερχόμενης εβδομάδας προς ψήφιση στη Βουλή και περιλαμβάνουν μέτρα για την αποσυμφόρηση των πινακίων, τόσο των ποινικών όσο και των διοικητικών δικαστηρίων. Oι νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Δικαιοσύνης βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης, από όπου ήδη έχουν ξεχωρίσει οι «δημοφιλείς» και μη διατάξεις. Οι τροποποιήσεις που...

Πάνω από 50.000 οι έλληνες μεταπτυχιακοί φοιτητές

Τα ΝΕΑ

Η πράσινη τσόχα

H ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν είναι τελικά πράσινα άλογα, όπως είχαμε υποστηρίξει σε προηγούμενη θέση του Ελευθέρου Τύπου, γι’ αυτό και ζητάμε συγγνώμη για το λάθος μας, αλλά είναι κάτι πολύ πιο προσοδοφόρο: «πράσινη τσόχα». Δεν θέλει και πολύ ο Ελληνας για να τζογάρει, έρχεται και η κυβέρνηση και τον προκαλεί…με νέα θέλγητρα. Οπως μάθαμε από το Αμέρικα…

Αχμαντινετζάντ: Αμερικανική συνωμοσία στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

Για αμερικανική συνωμοσία στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, προκαλώντας την αποχώρηση των αντιπροσωπειών των ΗΠΑ και άλλων δυτικών χωρών από την αίθουσα όπου διεξάγεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.
Ο Ιρανός πρόεδρος υποστήριξε ότι...

Ο αυνανισμός ως προεκλογική πλατφόρμα

Πρόκειται για την απόλυτη πλάκα, που όμως γειτνιάζει με την πολιτική άβυσσο. Μέσα στην μίζερη πολιτική ζωή της τελευταίας δεκαετίας, η 41χρονη υποψήφια για την αμερικανική γερουσία Christine O’Donnell, προσφέρει στο αμερικανικό κοινό μια ευκαιρία για δούλεμα και πλάκα που έχουν να ξαναδούν από την εποχή που η Monica Lewinsky κόμπαζε για το ότι φορούσε επιγονατίδες όταν περιποιούταν τον πρόεδρο Κλίντον μέσα στο Οβάλ Γραφείο.
Η σημερινή «Μόνικα», από το Delaware, γεμάτη σεξουαλική πληθωρικότητα, χασκογελάει χαριτωμένα την ώρα που...