Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 10, 2014

Κύρτσος(Ευρωβουλευτής ΝΔ): "Η Χρυσή Αυγή άντεξε και έφερε ένα εντυπωσιακό 10% στις Ευρωεκλογές... Έχουν ατσάλινη θέληση" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκδότης, Γ. Κύρτσος αναλύει το φαινόμενο και την εκλογική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής, παρά τον αέναο πόλεμο του καθεστώτος εναντίον και δηλώνει εντυπωσιασμένος με τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος και την Πίστη και την ατσάλινη θέληση των Αγωνιστών της...

Δείτε το βίντεο..

Χαστούκι στον προδότη Σαμαρά από ηλικιωμένο Βορειοηπειρώτη: Μας έφτασες την σύνταξη 200 ευρώ!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον κατοχικό πρωθυπουργό του Μνημονίου λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της τελετής ορκωμοσίας, αφού όντας καθ’ οδόν για τη Βουλή και τη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου τα άκουσε από έναν ηλικιωμένο συνταξιούχο.

Ο προδότης και ψεύτης Σαμαράς έκανε πως δήθεν...

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εκθείαζε την αριστερή κυβέρνηση της Βραζιλίας, που καταστέλλει άγρια τις απεργίες του πάμφτωχου λαού ενόψει Μουντιάλ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απόλυτο ξεβράκωμα!

Γράφει ο Αντίοχος.

Λίγες μόνο ημέρες πριν αρχίσει το περιβόητο «Μουντιάλ» της Βραζιλίας, στη χώρα γίνονται μεγάλες απεργίες των εργαζομένων, τις οποίες η κυβέρνηση της χώρας καταστέλλει με πρωτοφανή αγριότητα. Υπέρ του φτωχού λαού της Βραζιλίας που τραβάει τα πάνδεινα, ετάχθησαν και οι συνήθεις «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή τους, όπου μιλά για "ωμή βία του κεφαλαίου απέναντι στην εργατική τάξη" και για τα δεινά του Βραζιλιάνικου λαού και στο τέλος δηλώνει "αλληλεγγύη στον αγώνα του βραζιλιάνικου λαού".

Ποιοι, λοιπόν, κυβερνούν την Βραζιλία και είναι υπεύθυνοι για την εξαθλίωση του λαού και την καταστολή; Είναι...

Συνεχίζεται η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής - Στα κελιά της τιμής ο Νίκος Κούζηλος χωρίς εντελώς κανένα στοιχείο ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από μια μαραθώνια απολογία στις εφέτες ανακρίτριες ο βουλευτής Α΄ Πειραιά, Νίκος Κούζηλος κρίθηκε παράνομα προφυλακιστέος χωρίς στοιχεία για ανύπαρκτες κατηγορίες.

Η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει να κρατά πολιτικούς ομήρους τον Αρχηγό και τους βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης του Τόπου, καταλύοντας κάθε έννοια Συντάγματος και Δικαιοσύνης.

Οι επίορκοι της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας που ενορχήστρωσαν αυτήν την πρωτοφανή σκευωρία θα λογοδοτήσουν. Ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται.

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! 

Δείτε το βίντεο...

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

620x465_133577807315
Πολλές φορές, σ’ αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, έχουμε αναφερθεί στα φανερά και κρυφά διαδικτυακά παπαγαλάκια της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού, που παραπληροφορούν τους ατυχείς αναγνώστες τους, με διάφορες κατασκευασμένες «ειδήσεις».

Ποια είναι αυτά τα παπαγαλάκια και πως μπορείτε να τα επισημάνετε; Θα σας δώσουμε ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πιάσετε επ’ αυτοφώρω τα παπαγαλάκια. Αυτές τις μέρες, κυκλοφορεί στις σελίδες τους ένα δημοσίευμα-απάτη, με τίτλο «Υπόγειες κόντρες στη Χρυσή Αυγή - Ο «μοναχικός» Παπάς και οι ......

Όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος αποκαλούσε μαζοχιστή τον υπουργό οικονομικών και εθελόδουλο τον πρωθυπουργό

αρχείο λήψης
«Verba voland, scripta manent», έλεγαν οι Ρωμαίοι.  Τα λόγια είναι «φτερωτά», τα γραπτά μένουν. Τα γραπτά που μένουν, λοιπόν, εκθέτουν την νέα κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, η οποία σε άρθρο που έγραψε τον Ιανουάριο του 2012, υπό τον τίτλο «Βρισκόμαστε στο 1922 και όχι στο 1999, κ. Χαρδούβελη», έσερνε τα μύρια όσα στον τότε διευθυντή του οικονομικού γραφείου του Λ. Παπαδήμου, και νυν νέο υπουργό Οικονομικών.
Ας θυμηθούμε εκείνο το (εκτενέστατο…) άρθρο της Βούλτεψη:
«Από εκβιασμό σε εκβιασμό φθάσαμε και στο τελευταίο στάδιο του ραγιαδισμού. Στο «σφάξε με αγά μου, ν’ αγιάσω».
Όπου και να στραφείς, πάντα πάνω σε......

Το ΒΗΜΑ το ομολογεί...Χρυσή Αυγή: "Ο μόνος πραγματικός εχθρός της κλεπτοκρατίας και των μνημονίων"


Χρυσή Αυγή: Ο μόνος πραγματικός εχθρός της κλεπτοκρατίας και των μνημονίων

Γράφει ο Αντίοχος

Ούτε τους φαφλατάδες του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τους κουκουέδες, ούτε βέβαια τους τελειωμένους καμμένους! Ο φον Αντωνάκης βλέπει ως μόνο υπολογίσιμο αντίπαλο του ιδίου και της ξεπουλημένης στα ξένα συμφέροντα συγκυβέρνησής του, την Χρυσή Αυγή (και πολύ σωστά…). Έτσι, οποιαδήποτε πολιτική πρωτοβουλία κι αν θέλει να πάρει, δε βιάζεται και τη ζυγίζει καλά, υπό τον φόβο ότι μπορεί να οδηγήσει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής.
Αναφέρει σχετικά το καθεστωτικό «Βήμα», σε ρεπορτάζ του υπό τον τίτλο «Στροφή στα δεξιά ή στο κέντρο;»: «Ο φόβος της επικράτησης του πρωτογονισμού της Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου τρομάζει τους πάντες και τα όσα έγιναν στα μέσα της εβδομάδας στη βουλή προβλημάτισαν πολλούς στο .....

Ο Γ. ΜΑΡΙΝΟΣ ΛΕΕΙ «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΙ»: ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ARXHGOS2
Για τις «αλήθειες που αποσιωπώνται», γράφει στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» ο Γ. Μαρίνος, παλαιό στέλεχος του συγκροτήματος Λαμπράκη και τέως ευρωβουλευτής της ΝΔ. Μεταξύ των αληθειών που αποσιωπώνται, είναι και το ποιος είναι ο κυρίως νικητής των εκλογών. Γράφει σχετικά ο πολύπειρος συστημικός δημοσιογράφος:

«Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πρώτος στις ευρωεκλογές είναι αναμφισβήτητο. Είναι όμως ο νικητής όπως ισχυρίζονται; Αντίθετα έχασε και 138.000 ψηφοφόρους του από όσους είχε στις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές, οι οποίοι διεσπάρησαν σε.....

Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ SECURITY

parelash-stratos-...SECURITY-So-sad-so-sad

Με την έκταση που έχει πάρει το ξεπούλημα της Πατρίδαν κανονισμών, από τους αρχαιολογικούς χώρους, από τα λιμάνια και τις μαρίνες, χιονοδρομικά κέντρα, σχολεία νοσοκομεία, Δημόσιες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, δημόσια αγαθά που ανήκουν στον Λαό, κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ξεπουλιούνται ΕΠΙΣΗΜΑ από την προδοτική κυβέρνηση.
Για τον κάθε Έλληνα και την Κάθε Ελληνίδα, δεν.....

Οι ευχές του Χρήστου Παππά στο νέο κυβερνητικό σχήμα των νραβατζήδων και του Σαμαρά - Βενιζέλου...

Οι... ευχές του Χρήστου Παππά στην νέα κυβέρνηση
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έστειλε πριν λίγο από τα κελιά της Τιμής τις... ευχές του στην νέα κυβέρνηση.

"Στην νέα κυβέρνηση Λάτση-Βαρδινογιάννη, την κυβέρνηση-οπερέτα του Αντώνη Σαμαρά, ευχόμαστε ταχεία ανατροπή και αποχώρηση.
Η ώρα του Λαού έφτασε.
Ας μη χαίρονται για.....

ΕΛΕΟΣ! ΜΑΓΚΕΨΑΜΕΝ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ;

weight3
Ενώ μέχρι πρότινος δεν είχαμε ακούσει τη φωνούλα του, ξαφνικά ο Πύρρος Δήμας έγινε… λαλίστατος (που λέει ο λόγος…).

Έτσι, μιλώντας (αυτό μην το δένετε κόμπο, μπορεί οι δηλώσεις να έγιναν στη… νοηματική γλώσσα) στον «Βηματοδότη», συνέχισε να παριστάνει τον… ήρωα (!!!) και να προκαλεί την ελληνική κοινωνία (στις πλάτες της οποίας φόρτωσε το Μνημόνιο…):
«”Ευτυχώς γι’ αυτόν που με άκουσε και γύρισε πίσω. Διαφορετικά δεν.....

Θράκη: Το μεγάλο θύμα της ανελέητης και προδοτικής πολιτικής


Θράκη: Το μεγάλο θύμα της ανελέητης και προδοτικής πολιτικής

Η Θράκη παραμένει, ακόμη και σήμερα, terra incognita για το υδροκέφαλη μνημονιακή ηγεσία. Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στη στενόμυαλη λογική των (απο) κομμάτων, αλλά και στη δράση του τουρκικού Γενικού Προξενείου στην Κομοτηνή, το οποίο αναμφίβολα επηρεάζει πρόσωπα και πράγματα - χάρη και στον υψηλό προϋπολογισμό του που φθάνει τα 15 εκατ. δολάρια - αλλά και που με τα χρόνια έχει λάβει μυθικές διαστάσεις σε ό,τι αφορά τις δυνατότητές του. Αφορά την ψυχρή αναμέτρηση Ελλάδας και Τουρκίας σε έναν πόλεμο τριβής χωρίς εμφανή νικητή αλλά με θύματα όποιον κινείται εκτός ελέγχου και έπαθλο την τοπική ισχύ. Σχετίζεται με τα απόρρητα κονδύλια που δαπανώνται με σκοπό την εξυπηρέτηση του «εθνικού συμφέροντος» κατά το δοκούν - αλλά σε αρκετές περιπτώσεις και τον πλουτισμό επιτηδείων...
Τέλος, συμπυκνώνεται στη .....