Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 05, 2014

ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ… ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Είμαι μια 40χρονη μητέρα ενός κοριτσιού 14 ετών και τακτική αναγνώστριά σας. Την Παρασκευή το μεσημέρι ήρθε το παιδί μου από το σχολείο και μου ανήγγειλε ότι τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου τα παιδιά θα πάνε κανονικά στα σχολεία, αλλά δε θα γίνουν μαθήματα. Τη ρώτησα για ποιο λόγο και δε μπορούσε να μου εξηγήσει, μάλλον τους τα είπαν κάπως μπερδεμένα.

Έσπασα το κεφάλι μου να βρω ποια γιορτή είναι στις 6 Οκτωβρίου και δεν κάνουν μαθήματα τα σχολεία, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποια. Αναζήτησα, λοιπόν, μια άκρη στο ίντερνετ και να τι ανακάλυψα: 

«Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία της χώρας δεν θα πραγματοποιηθούν. Ο θεματικός άξονας της ημέρας είναι «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».
Η 1η «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» πρέπει να είναι ανοικτή στην ευρύτερη κοινωνία, συνεπώς προτείνεται η πρόσκληση των τοπικών αρχών, του τοπικού τύπου, των γονέων κλπ., προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του κάθε σχολείου.
    Επεξεργασία και συζήτηση για τις έννοιες της βίας, του ρατσισμού, του κοινωνικού αποκλεισμού κ.ά. μέσα από μικρά κείμενα, τίτλους αθλητικών εφημερίδων, βιογραφίες αθλητών κλπ.».
Όπως καταλαβαίνετε, θα υπάρξει γερή δόση κομμουνιστικής προπαγάνδας σε συνδυασμό με...

Ακόμα και τα «ψαλίδια» του «Ελεύθερου Τύπου» δεν μπορούν να ρίξουν την Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση

Ο «Ελεύθερος Τύπος» είναι μία εφημερίδα όχι απλά προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία, αλλά τμήμα του βαθέως κράτους του σαμαριστάν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι ο εκδότης της εν λόγω εφημερίδας έχει υπάρξει το δεξί χέρι του Μπόμπολα και περιλαμβάνεται στην Λίστα Λαγκάρντ, ενώ δεν έχει ελεγχθεί «με εντολή Σαμαρά».

Είναι σαφές ότι η «εντολή Σαμαρά» για μη έλεγχο του ονόματός του εκδότη είναι πολύ μεγαλύτερο κίνητρο από την απλή εμπάθεια, ώστε οι δημοσκοπήσεις να ακόμα πιο «πειραγμένες» από το συνηθισμένο. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τη νέα «μαϊμού» δημοσκόπηση που παρουσίασε ο Ελεύθερος Τύπος από μία εταιρεία ονόματι e - voice.
Η συγκεκριμένη εταιρεία πριν από τις ευρωεκλογές έδειχνε «νίκη της Νέας Δημοκρατίας» και έδινε στην Χρυσή Αυγή 6%, κατατάσσοντας την πέμπτη (!). Τελικά η ΝΔ καταποντίστηκε και η Χρυσή Αυγή πήρε 10%, ερχόμενη τρίτη. Για τέτοια επιστημονική εγκυρότητα μιλάμε…
Τώρα η εν λόγω εταιρεία παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των ψαλιδιών, βγάζει...

ΤΟ «ΒΗΜΑ» ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!

samaras10
Γράφει ο Αντίοχος.

Όπως είναι γνωστό, το καθεστωτικό «Βήμα» είναι ένα «έγκυρο» ΜΜΕ, υπό την έννοια ότι έχει πολύ καλή πληροφόρηση εκ των έσω και ότι γράφει δεν το γράφει τυχαία. Διαβάζουμε, λοιπόν, ένα «περίεργο» άρθρο, με τίτλο «Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», από το οποίο προκύπτουν τα εξής:
1ον) Ότι η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη μνημονιακή συγκυβέρνηση την επόμενη βδομάδα δεν είναι καθόλου δεδομένη, κι ότι είναι πιθανή καταψήφιση της συγκυβέρνησης και πρόωρες εκλογές.
2ον) Ότι «παίζει» εντονότατα το σενάριο.....

Ο ECONOMIST "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΤΟΝ MISTER TSIPRAS.... "ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΔΕ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"

c558667820da1e6f8fc141cf06025ca2_XL
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αντιμνημονιακό κόμμα στην Ελλάδα με πατριωτική συνείδηση είναι μονάχα η Χρυσή Αυγή.. Για αυτό και διώκεται απηνώς από το σύστημα... Όλοι οι υπόλοιποι αποτελούν ανακύκλωση των αντεθνικών υλιστικών υλικών που χρησιμοποιούν οι παγκόσμιοι δυνάστες σε όλο τον κόσμο.
 
Γράφει ο Αντίοχος.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, η ναυαρχίδα του παγκόσμιου συστήματος που ακούει στο όνομα Economist κάνει θετική αναφορά στον mister Tsipra. Την προηγούμενη φορά τον είχε αποκαλέσει «εν αναμονή πρωθυπουργό», επισημαίνοντας ότι πολλοί από τους συνεργάτες του είναι της αμερικανικής σχολής… Ετούτη τη φορά, εξηγεί «Γιατί ο Τσίπρας δε θα σκίσει το μνημόνιο αν γίνει Πρωθυπουργός».
Το σούπερ-συστημικό ΜΜΕ αναφέρεται στο «νέο πολιτικό προφίλ του Αλέξη Τσίπρα», επισημαίνοντας ότι ο…

ΕΘΝΙΚΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ!

amvrosios-660
Δυστυχώς, στους δίσεκτους καιρούς που ζούμε, με την Ελλάδα και την Ορθοδοξία να βάλλονται πανταχόθεν, η διοικούσα Εκκλησία λάμπει δια της σιωπής και της απουσίας της. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν και κάποιοι Φλογεροί και καθ’ όλα Άξιοι Ιεράρχες, που δεν συμβιβάζονται και δεν σιωπούν! Ένας εξ’ αυτών, ο πλέον συνεπής, είναι αναμφιβόλως ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος. Σας μεταφέρουμε, λοιπόν, το νέο Εγερτήριο Σάλπισμά του, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, χωρίς επιπλέον δικά μας σχόλια, τα οποία άλλωστε είναι περιττά:
«Το θέμα της καταργήσεως της αργίας κατά την ημέρα της Κυριακής επανήλθε στην επικαιρότητα! Το άθεο πλέον Ελληνικό Κράτος με Νόμο που.....

Νέος οχετός από το βόθρο-ΠΟΤΑΜΙ του Θεοδωράκη: "Πρέπει να αναγνωριστεί τουρκική εθνική μειονότητα στη Θράκη"


potami-thraki1

Το “πολιτικό” κατασκεύασμα (ή σκεύασμα) που προωθήθηκε με κάθε μέσο και τρόπο και που αποτέλεσε την “έκπληξη” των ευρωεκλογών, το Ποτάμι, εγνωσμένης αοριστολογίας και πολιτικής ιδεολογίας, άρχισε να δείχνει τις πεποιθήσεις του και στα εθνικά θέματα και δη εκείνα που σχετίζονται με την Ελληνική Θράκη.
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ
Έτσι, στο συνέδριο που οργάνωσε το Συμβούλιο Διαλόγου του κόματος Ποτάμι στην Αθήνα στις 21 Σεπτεμβρίου, σε ομιλία που έκανε το μέλος του Συμβουλίου Διαλόγου Δρ. Μπουρχάν Μπαράν, μάθαμε πως οι μουσουλμάνοι της Ελληνικής Θράκης είναι Τούρκοι και είναι χρέος της Ελλάδας να τους αναγνωρίσει και να τους συμπεριφέρεται ως εθνική μειονότητα.

Το ότι το “Ποτάμι” γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του (στηρίζοντας – ενισχύοντας τις επιθετικές θέσεις της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής) τη......

Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, Ο «ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΑ… ΤΙΝΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ!

cebcceadceb3ceb1cf81cebf-cebcceb1cebeceafcebccebfcf851
Επιστρέφουμε, αυτή τη φορά μ’ ένα βίντεο, στην επίσκεψη Σαμαρά στον Έβρο και τις δηλώσεις τους για τους ένστολους. Όχι για να κρίνουμε τις δηλώσεις, αλλά για να κρίνουμε αυτόν που τις κάνει…

Παρατηρήσαμε, λοιπόν, ότι ο φον Αντωνάκης έκανε 10 τινάγματα του κεφαλιού μέσα σε μόλις 34 δευτερόλεπτα! Αν επρόκειτο για γυναίκα (ακόμα και για τη Βούλτεψη…), θα λέγαμε πως… «τινάζει το μαλλί και συνεχώς μας προκαλεί». Αλλά εδώ πρόκειται για άντρα. Προς τι τότε τα τινάγματα;
Προφανώς, μετά την αναγκαστική παραίτησή του από.....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ… ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ;

maziotis
Γράφει ο Αντίοχος

Απεκαλύφθη, λοιπόν, με τετραήμερη καθυστέρηση (γιατί άραγε;) η ταυτότητα του κόκκινου ληστοτρομοκράτη Σταμπούλου (αλλά όχι και των υπολοίπων που συνελήφθησαν…). Και ανάμεσα στ’ άλλα, απεκαλύφθη ότι και αυτός ο «κοινωνικός αγωνιστής» (όπως και όλοι οι προηγούμενοι…) τυγχάνει Λ.Β.Π. (ληστοτρομοκράτης Βορείων Προαστίων), προερχόμενος (όπως και όλοι οι προηγούμενοι…) από μεγαλοαστική οικογένεια, με πατέρα πολιτικό μηχανικό και μάνα αρχιτέκτονα.
Επειδή δε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, ρωτώ εγώ: υπάρχει έστω και.....

Αυτός είναι ο "δεξιός" - πατριώτης Καμμένος..."Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία διακυβέρνησης με το ΣΥΡΙΖΑ"

Έχουμε μπει ως γνωστόν σε προεκλογική περίοδο - όσο και να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους κάποιοι ότι δεν πάμε σε εκλογές - και όλοι ετοιμάζονται να... πείσουν τον "πάντα ευκολόπιστο και πάντα προδομένο" ελληνικό λαό για τις προθέσεις τους.

Ο "σκαφάτος" Πρόεδρος λοιπόν, που οσονούπω θα μείνει μόνο με το... κότερο, αφού διαπίστωσε μετά τις ευρωεκλογές ότι οι "πατριωτικές" ψήφοι του πήγαν όλες κατά... Χρυσή Αυγή, έριξε άγκυρα στα....Αριστερά και σε κάθε του συνέντευξη δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για την προοπτική διακυβέρνησης της Χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ με τις... δικές του ψήφους.

Στη συνέντευξή του λοιπόν στο site newpost.gr ο Πρόεδρος των Αν.Ελ. δηλώνει με... περισσή άνεση ότι....

Το φρούριο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει!


Το φρούριο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει!

Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εκδήλωση για τον έναν χρόνο από την φυλάκιση της ηγεσίας του Κινήματος

Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες,
Σας ομιλώ έχοντας την τιμή να είμαι ο επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και εκ μέρους όλων των συναγωνιστών Βουλευτών και όλων των Αγωνιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που βρίσκονται παράνομα και άδικα στις φυλακές μετά από μία πρωτοφανή πολιτική δίωξη.
Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει  ότι τίποτε δεν τέλειωσε, ότι δεν μπόρεσαν και δεν θα μπορέσουν ποτέ στους αιώνας των αιώνων να.....