Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2013

«ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ΠΡΟΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ… ΚΟΥΡΟΠΑΤΚΙΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

07FBF9572238BB6EC95D0B93783E37CB
Τ’ αυγά και τα καλάθια έχει χάσει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και οι πρόθυμοι δημοσιογραφικοί παπαγάλοι του, με την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, που απειλεί τα… κεκτημένα τους (την κλεπτοκρατία, τις μίζες, τις ρεμούλες κ.τ.λ.). Έτσι, ο κάθε συστημικός δημοσιογράφος που σέβεται το χέρι που τον ταΐζει, προτείνει κι από μια… λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου Χρυσή Αυγή. Αυτό κάνει και ο δημοσιογράφος του καθεστωτικότατου «Πρώτου Θέματος» (ή «Πρώτου Ψέματος»), που σε άρθρο του με τίτλο «Ποιος τροφοδοτεί την Χρυσή Αυγή», προτείνει στην μεν ΝΔ τώρα στην ανάγκη να το… παίξει ολίγον δεξιά («πατρίς- θρησκεία- οικογένεια») και στον δε ΣΥΡΙΖΑ να το…

Αμετανόητοι οι ΚΚέδες καυχιούνται για τα εγκλήματά τους


Αμετανόητοι οι ΚΚέδες καυχιούνται για τα εγκλήματά τους

Είναι σίγουρο πως οι μπολσεβίκοι διαθέτουν απύθμενο θράσος και ταλέντο στην ψευδολογία. Γι’ αυτό αποτέλεσαν έως τώρα ένα πολύτιμο γρανάζι του συστήματος, που μόλις εσχάτως αντικαταστάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο θράσος τους να επιτίθενται παντοιοτρόπως εναντίον των Ελλήνων, βέβαια έχουν αρωγό και συνεργάτη το καθεστώς που ανέχεται τις προκλήσεις τους.
Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του εν Ελλάδι κομμουνισμού είναι το παιδομάζωμα. Το τέλος του συμμοριτισμού, γράφτηκε με.....

To Bloomberg διέσυρε LIVE τον Στουρνάρα!!!!

“ Δεν πίστευε στα αυτιά της η δημοσιογράφος του Bloomberg ακούγοντας τον Στουρνάρα να δηλώνει ήσυχος και ότι "όλα πάνε καλά στην Ελλάδα" ”

Αυτή τη φορά ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει μέσα ούτε σε μία πρόβλεψη, δεν είχε απέναντί του την Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον Παύλο Τσίμα ή έναν Πορτοσάλτε, έναν κύρ Μπάμπη Παπαδημητρίου βρε αδερφέ.

Ο "Τσάρος" της ελληνικής οικονομίας βρέθηκε σε μη ...

Οι "εθνοπατέρας" εκπρόσωποι του λαού: ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΜΕ ΚΟΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ!

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης πριν από τρεις μέρες εθεάθη στα Αραχοβίτικα Πατρών με ένα τεράστιο σκάφος και μεγάλη παρέα να απολαμβάνει τις διακοπές του. Τα Αραχοβίτικα απέχουν από την... Πάτρα μόλις 14 χιλιόμετρα . Βέβαια όσοι λουόμενοι βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην παραλία δεν άφησαν ασχολίαστο ούτε το σκάφος ... Το οποίο προσέλκυσε όλα τα βλέμματα ... αλλά και η παρουσία του Προέδρου την Βουλής δεν πέρασε απαρατήρητη καθότι τον στόλισαν δεόντως . 

Πραγματικά είναι......

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

220px-Ion_Dragoumis
Από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ανοικτή επιστολή (σε πλήρως ατονικό σύστημα…) προς τον δήμαρχο του Βογατσικού Καστοριάς,  κάποιου Φίλιππου Δραγούμη, δημοτικού συμβούλου Αθηνών με τον συνδυασμό του αμερικανοκομμουνιστή λαθροδήμαρχου Καμίνη, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ανιψιός του μεγάλου Έλληνα Ίωνος Δραγούμη. Στην επιστολή του αυτή, ο φέρων το βαρύ επώνυμο Δραγούμης. διαμαρτύρεται (!!!) για την τελετή τιμής και μνήμης που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στην ιδιαιτέρα πατρίδα του Μεγάλου Έλληνα, υποστηρίζοντας πως......

"ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΚΑΘΕ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑ, ΘΑ ΚΑΨΩ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ" ΕΙΠΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΧΜΕΝΤ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ... ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!

«Θα κάψω το ‘λευκό’ σου σπίτι, θα σκοτώσω τη γυναίκα και τα παιδιά σου και θα σπάω κάθε κόκαλο στο ‘λευκό’ σου σώμα» φώναζε ο ‘Βρετανός’ μουσουλμάνος ποδοσφαιριστής στον διαιτητή.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο μουσουλμάνος ποδοσφαιριστής Wasar Ahmed, ξέσπασε σε ένα ρατσιστικό υβρεολόγιο και απείλησε ένα διαιτητή ότι θα σκοτώσει την οικογένειά του, αφού αποβλήθηκα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Μόλις ο διαιτητής Ian Fraser έδωσε κόκκινη κάρτα στον 23χρονο Ahmed, εκείνος τον απείλησε:

Φάτε... succes story - Independent: 60% ανεργία στους νέους και στα ξενοδοχεία σας δουλεύουν ξένοι!

Πού είναι οι άνεργοι Έλληνες, γράφει ο δημοσιογράφος της βρετανικής Independent που επισκέφθηκε την χώρα μας και συνεχίζει πως «ενώ η ανεργία καλπάζει στους νέους, στα ελληνικά ξενοδοχεία δουλεύουν ξένοι».

Το άρθρο περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νησιά. Παντού αλλοδαποί απασχολούμενοι που ...........

Εκτός παιδικών σταθμών 30.000 Ελληνόπουλα


Εκτός παιδικών σταθμών 30.000 Ελληνόπουλα

Τα κονδύλια των 150 εκατ. ευρώ δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των αιτημάτων

Έως 30.000 βρέφη και νήπια θα μείνουν εκτός του προγράμματος ΕΣΠΑ που τους εξασφαλίζει φιλοξενία σε δημοτικούς και ιδιωτικούς σταθμούς, καθώς οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος είναι αυξημένες, ενώ τα διαθέσιμα κονδύλια παραμένουν έως τώρα στάσιμα.

H περασμένη Παρασκεύη 2/8 ήταν η τελευταία ημέρα για.....

Η Χρυσή Αυγή αλώνει και τους λιμενεργάτες και κάνει τους κομμουνιστές να...... σκυλιάζουν!


Η Χρυσή Αυγή στηρίζει του Έλληνες εργάτες στην ΝΕΖ Περάματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ

Την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη (ΝΕΖ) Περάματος, επισκέφθηκε την Πέμπτη 8/8 κλιμάκιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελούμενο από τους Βουλευτές: Γ.Λαγό, Η.Παναγιώταρο και Ν.Μίχο μετά από πρόσκληση εργαζομένων στην ζώνη.  Εκεί, η εικόνα που αντίκρισαν ήταν η εικόνα της απόλυτης εγκατάλειψης. Εκεί που άλλοτε, ήταν γεμάτο εργάτες και ζωή, σήμερα, μετά την λαίλαπα του σταλινικού τύπου συνδικαλισμού της αριστεράς και του ΠΑΜΕ, πλέον δεν υπάρχει τίποτα. ΟΥΤΕ.....

Στην Αλβανία εισαγγελέας στην Ελλάδα...άπορος - Απίστευτες απάτες εις βάρος των Ελλήνων από τους "οικονομικούς μετανάστες" εξ Αλβανίας

 Αλβανός εισαγγελέας δήλωνε άπορος στην Ελλάδα και εμείς τον πληρώναμε!!!
Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι Αλβανοί που ζούνε στην Αλβανία και τους πληρώνουν οι Έλληνες.....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ