Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2012

Μανιφέστο: Ερχόμαστε, ενάντια στο καθεστώς της ψευτοκρατίας!


Ερχόμαστε, ενάντια στο καθεστώς της ψευτοκρατίας!


Τις τελευταίες ημέρες, το Καθεστώς της Εθνικής Προδοσίας και της οικονομικής εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, έχει επιδοθεί σε έναν λυσσαλέο αγώνα να παρουσιάσει τις δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή, ως έκνομες. Δια τον σκοπόν αυτόν, ετέθησαν σε κίνηση δύο οργανισμοί, των οποίων η συνεργασία και η αλληλεξάρτηση, καταδεικνύει και το μέγεθος της μεταπολιτευτικής διαπλοκής: ομιλούμε για τα κοινοβουλευτικά κόμματα και για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι δύο αυτοί οργανισμοί, προϊόντα του Καθεστώτος της μπασταρδοκρατίας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας, κατηγορούν τις πρακτικές του Κινήματός μας, μας καθυβρίζουν, μας συκοφαντούν. Όπως όμως συνέβη και κατά το παρελθόν- το μακρινό αλλά και το πρόσφατο- κάθε απόπειρά τους θα συντριβεί, πάνω εις τον ακλόνητο βράχο της ατσάλινης Πίστεώς μας.
Η καθεστηκυία τάξη των Προδοτών, επιχειρεί τον....

Ώστε δεν είστε Τέκτονας κύριες Δένδια...Θα δούμε μήπως αύριο αλλάξετε γνώμη με αυτά που θα αποκαλύψουμε!

Ο Δένδιας έγραψε σήμερα στο λογαριασμό του στο twitter:
"Δεν είμαι τέκτονας...Αλλά έχω πολλούς φίλους που είναι"

Για το δεύτερο σκέλος δεν αμφιβάλλουμε καθόλου "κύριε" Δένδια..
Αλλά για το πρώτο σας έχουμε μια έκπληξη..Μεγάλη έκπληξη...!!!

Υποσχόμαστε πως....

Τρικυμία εν κρανίω στη ΝΔ...Για την προκλητικότητα των τουρκοπρακτόρων στη Θράκη φταίει η...Χρυσή Αυγή!!!

Έγινε και αυτό το μάθαμε και τούτο ...Ακούστε Πατριώτες τους πολιτικούς και τις διαρροές τους! Για το πρόβλημα στη Θράκη και το έργο του Τούρκικου προξενείου φταίει ποιός φαντάζεστε ;μα η Χρυσή Αυγή και οι ψηφοφόροι αυτής !
 
Ποιός το είπε:....

Η ώρα πλησιάζει...Πέρνα στην Εθνική Αντίσταση

Η αγωγή που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή κατά του Δένδια και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.


Για το υπόλοιπο ρεπορτάζ μαζί με ολόκλητη την αγωγή διαβάστε:

Εκτός τόπου και χρόνου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: "Πρέπει να φιιλοξενήσουμε Σύριους πρόσφυγες"

Διαβάστε τι είπε ο Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο Υπ.Εξ. στη διάρκεια της συνάντησής του με τον ΑΒΡΑΜ-όπουλο:

"Είχαμε την ευκαιρία με τον Υπουργών των Εξωτερικών να ανταλλάξουμε σκέψεις πάνω σε κρίσιμα ζητήματα. Του εκθέσαμε την ανησυχία μας για τις εξελίξεις στη Συρία και την....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!! "ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΒΙΑΣΤΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ...!!

«Αποδοκιμάζουμε κάθε πράξη βίας και μίσους που εκπέμπεται από οποιονδήποτε και ειδικά από την Χρυσή Αυγή. Έτσι δημιουργούνται προϋποθέσεις ανάπτυξης νεοναζιστικών ιδεών. Κάποιοι εκμεταλλεύονται τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και οι πολίτες πρέπει να αντιληφθούν ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί μείζον κίνδυνο».

Αυτό ανέφερε ο.....

Άσχετοι ή προδότες;; - Θέλουν να διαλύσουν τις Αεροπορίες των Κλάδων!!!

Απίστευτες προτάσεις για το μέλλον των Ενόπλων Δυνάμεων που υποδηλώνουν είτε άγνοια, είτε αδιαφορία ή ακόμα και «εύκαμπτες» συνειδήσεις, διατυπώθηκαν από το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Δ. Χατζησωκράτη σε συνέντευξη στο ΣΚΑΙ.
Σύμφωνα με το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να καταργηθούν οι Διοικήσεις ελικοπτέρων του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας και του Ναυτικού και να ενοποιηθούν σε μία για... λόγους οικονομίας κλίμακας.
Έτσι μία Διοίκηση σύμφωνα με τον Δ. Χατζησωκράτη θα είναι υπεύθυνη για ....

Απίστευτο και όμως αληθινό: Η Ακρόπολη δεν είναι Ελληνική κληρονομιά...!!!

Και εμείς αυτό πιστεύαμε αλλά να η επιγραφή που βρίσκεται μπροστά στον ιερό βράχο της Ακροπόλεως. Απίστευτο ε; Έτσι εξηγείτε γιατί νευρίασαν με την κοπέλα που ήθελε να φωτογραφηθεί με την Ελληνική Σημαία.
 
H ταμπέλα γράφει ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ! 
ΤΑ....

Νέα πρόκληση από το μελλοντικό γαμπρό του Μητσοτάκη και νυν εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, Παπαδόπουλου: "Να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου"

Ο συγκεκριμένος "κύριος" ήταν αυτός που θρασύτατα είπε μετά τις εκλογές του Ιούνη πως:
"Να έχουν βάρος στη συνείδησή τους 430.000 Έλληνες που ψήφισαν αυτούς τους δολοφόνους"
ΤΟ ΒΙΝΕΤΟ ΕΔΩ

Ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει κάτι τέτοιο αφού το είχε ξανακάνει από την εκπομπή της...."πολιτικής αναλύτριας" Τατιάνας Στεφανίδου (εδώ)

Ας δούμε τι λέει σήμερα σε συνέντευξή του στο real.gr
Γιατί δημοσίως χαρακτηρίζετε «εγκληματική οργάνωση» την Χρυσή Αυγή;

Τελικά η "πρωτοβουλία" των Ελλήνων στην Ακρόπολη με τις σημαίες ΔΕΝ ΗΤΑΝ και τόσο..μη καθοδηγούμενη...Κομμουνιστικής εμπνεύσεως..!!!!!!!!

Τι θυμόσαστε όλοι την είδηση προ ημέρων:
"Ανέβηκαν στην Ακρόπολη και φωτογραφήθηκαν με ελληνικές σημαίες.."(Ενδεικτικά ένα πατριωτικό ιστολόγιο που την ύμνησε ΕΔΩ)
Η κίνηση αυτή άνηκε σε μια 'πρωτοβουλία πολιτών' που στο βίντεο έλεγαν ότι δεν ανήκουν σε κάποιο κόμμα ή σε κάποια οργάνωση..(το βίντεο ΕΔΩ)
Εμείς από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε με σκεπτικισμό και δεν τη δημοσιεύσαμε..
Και από ότι φαίνεται δικαιωθήκαμε πλήρως, καθώς η εν λόγω "πρωτοβουλία" δεν ήταν και τόσο αγνών προθέσεων και ανυστερόβουλη..

Οι άνθρωποι αυτοί εκπροσωπούσαν ένα κόμμα ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ άρα και πλήρως αντεθνικό..Ποιό ήταν;
Το....

"το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα": ΑΔΕΡΦΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και δεν εκπλήσσει κανέναν αυτή η είδηση..πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε κάποια αυτοπροσδιοριζόμενη "τουρκάλα", στέλεχος διεθνιστικού-μαρξιστικού κόμματος(θα ήταν 'αντιδεοντολογικό' να μην ήταν 'εθνοπροδότρια')

Διευθύντρια τουρκικού καναλιού που εκπέμπει και στη Θράκη η αδελφή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ; Το ελληνικό κοινό μπορεί να … κόλλησε με τον Σουλεϊμάν και τη Σιλά, μπορεί ακόμη να υπάρχουν αντιδράσεις από συγκεκριμένα κόμματα και πολιτικούς, όμως στο ΣΥΡΙΖΑ η τηλεόραση … δεν έχει σύνορα. Είναι αλήθεια ότι.....

Και τώρα τι θα πουν οι εταίρες της "δημοκρατίας"...; "Μούφα" η είδηση για ξυλοδαρμό Ελλήνων από Γερμανούς νεοναζί!! Κατασκεύασμα των ''Ελληνικών'' αργυροκίνητων ΜΜΕ...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα βγουν αύριο άραγε τα βοθρολύματα των ΜΜΕ να απολογηθούν για τα ψέματα τους; Μην έχετε αμφιβολίες...Όλα επιτρέπονται για την "επιχείρηση" αποχαύνωσης των προβάτων.
 
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ''την ώρα που οι μετανάστες στην Ελλάδα δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις από βουλευτές και μέλη της Χ.Α., στη Γερμανία υπάρχει η άλλη όψη του νομίσματος καθώς δύο Έλληνες μετανάστες ξυλοκοπήθηκαν από νεοναζί, που τους κατηγόρησαν ότι πουλούσαν παράνομα εφημερίδες.''
Το περιστατικό υποτίθεται ότι συνέβη στη Βεστφαλία, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, δυο Έλληνες οι οποίοι πουλούσαν εφημερίδες, περικυκλώθηκαν από τους νεοναζί οι οποίοι ζήτησαν να τους δείξουν αν έχουν άδεια να πουλάνε εφημερίδες και στη συνέχεια τους ξυλοκόπησαν.
Η αλήθεια είναι πως .....

34 Έλληνες νεκροί το 2012 από τους λαθροεισβολείς...Το αίμα τους ας μην πάει χαμένο!

Τριάντα τέσσερις Έλληνες και Ελληνίδες είναι νεκροί σήμερα εξαιτίας των λαθρο-εισβολέων
αλλά κανείς από αυτή την ανάπηρη πολιτεία φαίνεται να μην δίνει δεκάρα.
 ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Η τελευταία εξιχνίαση έγινε σήμερα από την Αστυνομία με τη σύλληψη τριών αλβανών δολοφόνων - εθνικότητα η οποία έχει εξελιχθεί μαζί με τους γεωργιανούς κυριολεκτικά σε σφαγέα των Ελλήνων- που στις 18 Ιουνίου στην Κόρινθο σκότωσαν ακόμη ένα Έλληνα υπερήλικα. Από 94 συνολικά χώρες προέρχονται οι λαθρο εισβολείς και η εισβολή τους συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Η αναθεωρημένη λίστα των νεκρών Ελλήνων για το 2012 από τους λαθρο-εισβολείς έχει ως εξής:

Οι 4 αρετές κατά Νίτσε

Έντιμοι, απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι σε όποιον είναι ακόμη φίλος μας.
Ανδρείοι, απέναντι ....