Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2015

Χρήστος Παππάς: "Οι Έλληνες δεν έχουν ιδιοκτήτες.. Είναι ελεύθεροι...Τους τυράννους αργά ή γρήγορα θα τους εκδιώξουν" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

Πότε θα κλείσει το παραμάγαζο του Μπόμπολα;

Σε πολύ δυσχερή θέση βρίσκεται ο Μπόμπολας, ένας από τους πιο βασικούς λασπολόγους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς τα οικονομικά προβλήματα του εκδοτικού του συγκροτήματος είναι πραγματικά τεράστια, όπως γράφει το κυριακάτικο «Παρόν», το οποίο, υπό τον τίτλο «Και στάση πληρωμών και απολύσεις στο συγκρότημα Μπόμπολα», αναφέρει τα εξής:

«Σε παρακμή βρίσκεται το άλλοτε κραταιό συγκρότημα Μπόμπολα, ο Πήγασος. Σε ολόκληρο τον όμιλο...

Ευάγγελος Καρακώστας: Λαϊκός Εθνικισμός ή βαρβαρότητα! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο νέος βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής μίλησε στη βουλή για τα εθνοκτόνα μνημόνια που οδηγούν τον λαό μας στον αφανισμό.

Το μοναδικό, δίλημμα το οποίο ορθώνεται απέναντι σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, δεν είναι το ανούσιο και κίβδηλο «φιλελευθερισμός ή μαρξισμός» αλλά το κρίσιμο και αληθές: Λαϊκός Εθνικισμός ή Βαρβαρότητα»!

Δείτε το βίντεο...

ΙΓΝΑΤΙΟΥ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ MISTER TSIPRA ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015!

makedonia_gh_ellhnikh
Γράφει ο Αντίοχος

Πέραν από τις συνήθεις από παρόμοιες επισκέψεις Ελλήνων πρωθυπουργών στην Αμέρικα θριαμβολογίες, ο έχων σίγουρα «εσωτερική» υπερατλαντική πληροφόρηση, Μιχάλης Ιγνατίου (γνωστός στη δημοσιογραφική πιάτσα ως «The Voice of America»), υποστηρίζει ότι οι… φίλοι μας (άμα έχεις τέτοιους φίλους…) οι Αμερικανοί, απαίτησαν από τον προστατευόμενό τους, mister Tsipra τον… τρομερό, «λύση» του Κυπριακού και του Σκοπιανού ζητήματος, συμφώνως με τις νεοταξίτικες επιταγές, εντός του έτους! Ιδού:
«Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με....

Κασιδιάρης σε Βαρεμένο του ΣΥΡΙΖΑ: "Είσαι όνομα και πράμα..." - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη να ξεφτιλίζει έναν ακόμη εθνομηδενιστή, πλοτοκράτη κομμουνιστή...

Η παρακμάζουσα Ελλάδα του 2015.. ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ «ΒΑΡΟΝΟΙ» ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

georgiadis
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι επίσημες προβλέψεις πολιτικών παραγόντων της νουδούλας να μιλάνε για μάχη του βαρύμαγκα Βαγγέλα με τον πορφυρογέννητο χαλβά «Τζίτζι», αλλά οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις άλλον βγάζουν αρχηγό και μάλιστα με διαφορά: τον… ξακουστό «Μπουμπούκο»!
Βέβαια, οι… κακές γλώσσες λένε πως οι Τσιπροκαμμένοι έχουν ρίξει γραμμή στους οπαδούς τους να ψηφίζουν όπου βρούνε διαθέσιμη δημοσκόπηση στο διαδίκτυο τον «Μπουμπούκο», για να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ του, καθότι τον θεωρούν εύκολο αντίπαλο της συγκυβέρνησης. Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι πως η....

Ο Γ.Λαγός συντρίβει τους ανθέλληνες του συνταγματικού τόξου..."Η Χρυσή Αυγή θα γίνει ο τιμωρός σας, για χάρη του ελληνικού λαού" - ΒΙΝΤΕΟ