Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 10, 2015

Κασιδιάρης εναντίον Τσίπρα για την διαπλοκή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μαζί με τον Χριστόφορο Τσάγκα, χτυπούν το καθεστώς από όλα τα μέτωπα.

Στην ανανεωμένη εκπομπή έχουν ενσωματωθεί βίντεο, τα οποία σχολιάζουν οι παρουσιαστές. Καλύτερο και από δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση!

Δείτε την εκπομπή...

Αλέξανδρος Βέλιος: “Το σύστημα που διώκει την Χρυσή Αυγή, θα έχει την τύχη του Σαμαρά!” ΒΙΝΤΕΟ

Καταπέλτης κατά του συστήματος των πολιτικάντηδων ήταν ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος, ο οποίος σχολίασε χθες στο δελτίο ειδήσεων του Kontra την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για ένα ανύπαρκτο αδίκημα.

Ο γνωστός συγγραφέας - δημοσιογράφος μαζί με τον Γιάννη Παπαγιάννη...

«ΑΥΓΗ»: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ», ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Με την μεγάλη επιτυχία του κόμματος Λεπέν ασχολούνται όλοι και η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί εξαίρεση, δίνοντας μια νέα διάσταση στο όλο θέμα.

Έτσι, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Η Λεπέν κι εμείς», πρώτα περιγράφει με τον συνήθη τρομολαγνικό συστημικό τρόπο την επιτυχία του κόμματος Λεπέν («Σοκ. Σεισμός. Εφιάλτης»…), συνεχίζει θέτοντας το μεγάλο πρόβλημα του ευρωπαϊκού –και όχι μόνον- κατεστημένου για το τι επιφυλάσσει το μέλλον:...

Ο Ηλίας Παναγιώταρος σχολιάζει τις εξελίξεις στο EXTRA3 στην εκπομπή του Βελόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Παναγιώταρος βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι Extra και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αποκαλυπτικό δελτίο» του Κυριάκου Βελόπουλου, όπου σχολίασε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την ψηφοφορία για την νέα άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής  Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, τις εξελίξεις στον πόλεμο της Συρίας, την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της ισλαμικής τρομοκρατίας. 

Δείτε το βίντεο...

Γκέτο λαθρομεταναστών η Αθήνα - Ο ανεκδιήγητος Μουζάλας τους κάνει βόλτες στην Ελλάδα


Γκέτο λαθρομεταναστών η Αθήνα - Ο ανεκδιήγητος Μουζάλας τους κάνει βόλτες στην Ελλάδα

Ξεκάθαρη ομολογία της κυβερνητικής ανικανότηττας αποτελούν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα σε σχέση με την μεταφορά των λαθρομεταναστών από την Ειδομένη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο, ότι δηλαδή «Δεν ξέρω πού θα πάνε οι μετανάστες μετά από εδώ, θα το μάθετε τότε».
Ο Μουζάλας παραδέχθηκε ότι το στάδιο θα πρέπει να έχει εκκενωθεί και παραδοθεί στην αθλητική ομοσπονδία στις 17 Δεκεμβρίου, αλλά δεν ήταν σε θέση να ανακοινώσει τι θα γίνει στην συνέχεια με τους λαθρομετανάστες που ήρθαν από τα σύνορα με τα Σκόπια! Τους φέρνει, δηλαδή, εδώ χωρίς κανένα σχέδιο για την συνέχεια και με την απίστευτη λογική του «βλέποντας και κάνοντας»!
Και όμως αυτός ο τύπος, που ως «μεγάλος δημοκράτης» απαξιεί να.....

ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ «ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ» ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ... Μούγγα από τα ΜΜΕ!

newego_LARGE_t_1101_54609068_type12713
Το γύρο του διαδικτύου έκανε η φωτογραφία ενός τραυματία Ιρανού λαθρομετανάστη, που μεταφέρθηκε από τον καταυλισμό της Ειδομένης στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου με τραύματα.
Την αρχή έκανε με ανάρτησή του στο twitter ο «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος» (εξωτερικού) φωτογράφος-δημοσιογράφος, Oscar Webb, που  εργάζεται για το Vice, την Telegraph και το Middle East Eya, στην οποία ανέφερε ότι ο Ιρανός ονομάζεται Βαχίντ και «ξυλοκοπήθηκε από την ελληνική αστυνομία, αφού αρνήθηκε να αφήσει τη σκηνή».
Κι εκεί που ήταν έτοιμοι στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ να....

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΤΣΟΓΛΑΝΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΕΙ ΤΟ… ΣΥΣΤΗΜΑ


puma

Κομμουνιστής βορείων προαστίων, φορώντας τα πανάκριβα ρούχα και παπούτσια που του αγόρασε η μαμά του από κάποιο σικ μαγαζί της περιοχής τους, πετροβολάει το… σύστημα. Μάλλον καθρέφτες πρέπει να βάλουν απέναντι σ’ αυτά τα τσογλάνια -που καταστρέφουν τις περιουσίες του απλού κοσμάκη-, να πετροβολάνε τα είδωλά τους! 

Γιατί αυτοί και οι μαμάδες-μπαμπάδες τους είναι η προσωποποίηση του....

Όχι στην λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης! Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή


Όχι στην λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης! Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή

Ομάδα Συναγωνιστών από διάφορες Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος αλλά και από την Κύπρο συμμετείχε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για το μείζον ζήτημα της....