Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 08, 2011

Ο Τζαμπατζής και ο Νταβατζής

kafeneio-gr.blogspot.com

"Επανάσταση" του βολεμένου ΣΥ.ΡΙ.Ζέου...Δε μας χε...ρε Αριστεροί της Εκάλης και του καναπέ;

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ....ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ Μ.Κ.Ο....ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....

ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ:ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ,ΕΝΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΣΟ!

Για να μη σας κρατάμε σε...αγωνία,ορίστε μια σύντομη περιγραφή της αποψινής ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ του ΣΚΑΙ (δείτε και την εικόνα για να καταλάβετε):
Ο θρύλος λέει πως όλα ξεκίνησαν την 25η Μαρτίου στην Αγία Λαύρα. Στο μοναστήρι πάνω από τα Καλάβρυτα, ο Κολοκοτρώνης είχε συγκεντρώσει τον στρατό του. Παρόν ήταν ο Παλαιών Πατρών Γερμανός.

Η ελληνική Επανάσταση ξέσπασε πράγματι την άνοιξη του 1821, αλλά...

Η Επιμήκυνση είναι η λύση; Ο άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Οι κλέφτες και οι αλήτες των Blogs και των sites


Βλέποντας τόσα καινούρια site να ξεπηδάνε και να κλέβουν πληροφορίες ο ένας από τον άλλον χωρίς κανείς να αναφέρει πηγές θυμήθηκα κάποια θεματάκια που παρουσίασα πριν από οποιοδήποτε ελληνικό blog ή site και στην συνέχεια παρουσιάστηκαν σε κάποια πιο γνωστά μπλογκ (με την άδεια μου βέβεια ή αναφέροντας την πηγή... δλδ εμένα) και από κει και πέρα γέμιζε η ...

Χατζηνικολάου: Η κότα της χρονιάς...!

1974-2011> Τριάντα επτά (37) χρόνια τζαμπατζής!


Ο υπουργος που αποκαλει τζαμπατζη τον συνταξιουχο, τον ανεργο, τον χαμηλομισθο και τελικα οποιον δεν αντεχει πια να του πιανουνε συνεχεια το κωλο κατι τυποι σαν τον υπουργο.

Ειναι το λιγοτερο θρασος , ενας ανθρωπος που σε ολοκληρη τη ζωη του ζει παρασιτικα απο τον ελληνα φορολογουμενο, να τον αποκαλει τζαμπατζη!
Ο ανθρωπο που αν καθησει να μετρησει καποια στιγμη τα ενσημα του, δεν θα του παρει περισσοτερο απο 30 δευτερολεπτα!!!
Ολα πρασινα και με τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ.


Για του λογου το αληθες διαβαστε το βιογραφικο του...

Τα «φέσια» του Άρη στο Λονδίνο

 Πότε με το καλό θα πάρεις το... καπελάκι σου και θα φύγεις δεν ξέρουμε Αρούλη..
Θα γίνει όμως..
Πού θα πάει...(Ζαφειρόπουλε ήσουν και εσύ στο ΔΣ του ΕΟΤ, οέο;)

Απίστευτες καταγγελίες – αποκαλύψεις για τις νύχτες του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο Λονδίνο, όταν ήταν υπουργός Τουρισμού και της ομάδας 12 συνεργατών του - δημοσιογράφων έκανε εγγράφως στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Δημήτρης Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος είχε αναλάβει τη μετακίνηση της ομάδας Σπηλιωτόπουλου στην αγγλική πρωτεύουσα.
Τα ταξίδια της παρέας του Άρη έγιναν στο Λονδίνο από 24 έως 28 Οκτώβρη και 7 έως 13 Νοέμβρη 2008.
Το γραφείο....

Για να φτάσουμε στο 1821, τη μέρα της λευτεριάς, το Ελληνικό έθνος είχε κάνει 16 επαναστατικά κινήματα !

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ`ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 
Τρίτη  8 Φεβρουαρίου 2011   σελίδες 20-21

Tου Στεφ. B. Aναγνώστου
 
Για να φτάσουμε στο 1821 το ελληνικό έθνος έδωσε πολλούς αγώνες για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού με βαρύτατο φόρο  αίματος.
>>16 επαναστατικά κινήματα μέχρι τη μέρα της λευτεριάς.


 Η παρουσίαση της νέας  παραγωγής  του τηλεοπτικού Σταθμού «Σκάϊ»  για την  Επανάσταση του  1821  με μια «σύγχρονη  ματιά»  και «όπως δεν την έχουμε ξαναδεί», όπως χαρακτηριστικά  διαφημίζεται, προκαλεί....

Σταύρος Λάλας: “Φυλακίστηκα για την Ελλάδα και μου στερούν ακόμη και την ιθαγένεια” – Την ώρα που το κράτος μοιράζει αφειδώς ελληνικές ταυτότητες στους μετανάστες δεν αποδίδει ελληνική ιθαγένεια στο Σταύρο Λάλα


Κατηγορήθηκε από τις ΗΠΑ για εσχάτη προδοσία γιατί έδινε στις ελληνικές αρχές απόρρητα έγγραφα. Έμεινε 13 χρόνια σε αμερικανικές φυλακές υψίστης ασφαλείας και τώρα, τέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκιση του, το αντίτιμο για τις υπηρεσίες του είναι να μην του αναγνωρίζεται το δικαίωμα να δηλώνει Ελληνας. Θεωρείται ο πιο σημαντικός κατάσκοπος που είχε ποτέ η Ελλάδα. Για 16 ολόκληρα χρόνια παρέδιδε στις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες απόρρητα τηλεγραφήμα­τα των αμερικανικών υπηρεσιών και σημαντικά στοι­χεία για το που και πόσες στρατιωτικές δυνάμεις είχε η Τουρκία. Το 1993 κατηγορήθηκε για προδοσία από τις ΗΠΑ και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 ετών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Πρόκειται για τον κ. Σταύρο (Στηβ) Λάλα, τον οποίο....

Δε μας χέζεις ρε Άννα Νταλάρα... Κοιτάξτε ποιοί μας κυβερνούν


Το Πείραμα Συμμόρφωσης / The Asch Conformity Experiment

Πολύ ενδιαφέρον! Δείτε το:

Και αυτό τυχαίο θα είναι ... Έλα τώρα μωρέ, με συνωμοσίες θα ασχολούμαστε σοβαροί άνθρωποι...

 Παγκόσμια κρίση, νομισματικός πόλεμος, εκτόξευση τιμών των τροφίμων, στροφή στην "πράσινη" ανάπτυξη, κοινωνικές εκρήξεις, Νέα Τάξη Πραγμάτων, Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση
Πού να οδηγούν όλα αυτά..

Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει και στο MEGA ονειρεύονται τη …μεγάλη Κεντροδεξιά!

Το MEGA, που κάθε βράδυ κάνει ο,τι μπορεί για να στηρίξει την κυβέρνηση, φαίνεται να το πήρε απόφαση ότι παρά την αμέριστη στήριξη, τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει την πτώση.  Η δημοσκόπηση της GPO, που παρουσίασε ο κ. Πρετεντέρης στην  «Ανατροπή» ήταν αποκαλυπτική.
Το 64% του ελληνικού λαού πιστεύει ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι στη λάθος  κατεύθυνση.
Το 66% του ελληνικού λαού κρίνει αρνητικά το συνολικό έργο της Κυβέρνησης.
Το 70 του ελληνικού λαού κρίνει αρνητικά το έργο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το ΠΑΣΟΚ σήμερα καταγράφει περίπου τα ποσοστά που κατέγραφε η Ν.Δ. τον Σεπτέμβριο του 2009!
Αυτό είναι....

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: 69 εκ ευρώ μοίρασε ο ΓΑΠ σαν ΥΠΕΞ σε ΜΚΟ!!


Εμείς ρωτήσαμε τον σημερινό Υπουργό Εξωτερικών για τα κονδύλια που μοίρασε ο Γιώργος Παπανδρέου (ΓΑΠ) όταν ο ίδιος ήταν Υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη. Για πέντε ολόκληρα χρόνια. Από το 1999 έως το 2004. Όταν πήραμε την απάντηση δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτά που διαβάζαμε και τα οποία μπορείτε να διαβάσετε και εσείς στις παρακάτω αναρτήσεις μας. Ε λοιπόν συνολικά ο ΓΑΠ μοίρασε... 68.971.978 ευρώ ακόμη και στις πιο απίθανες Μ.Κ.Ο.

Ψάξαμε στο διαδίκτυο να βρούμε αυτές τις χρυσές Μ.Κ.Ο του ΓΑΠ αλλά...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΑΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ:"ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ"!


ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ.ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;
"Κάποτε ο γονιός πίστευε ότι µε µια καλή πολιτική γνωριµία θα έλυνε το πρόβληµα της απασχόλησης του παιδιού του µε έναν διορισµό στο Δηµόσιο. Τώρα τελείωσαν αυτά. Ή θα µείνει άνεργος ή θα αποδεχτεί ότι θα γίνει χειρώναξ. Οι χειρώνακτες στην Ελλάδα έκαναν τα τελευταία 20 χρόνια µια πορεία, η οποία ασφαλώς θα αναλυθεί από τους ιστορικούς του µέλλοντος. Μόνο που...

Επιστροφή στο μέλλον.....

Από pikri-sokolata.blogspot.com

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Ελλάδα
Στο μακρινό μέλλον…..
Ο «ιστορικός» του μέλλοντος…

Η Επανάσταση δεν ήταν ένα..... προβλέψιμο γεγονός….Αλήθεια τι έκανε τους Έλληνες να επαναστατήσουν….;
Ας ανατρέξουμε όμως στα γεγονότα….

Η καταδίκη μίας κοινωνίας

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ φέρει ακέραιη την ευθύνη για το απεργιακό κύμα που σαρώνει νευραλγικούς κλάδους κι έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλη την κοινωνία που παρακολουθεί διαμαρτυρόμενη, αλλά ανήμπορη να αντιδράσει. Η κυβέρνηση αποδεικνύει και πάλι ότι είναι υπέρ του διαλόγου στα λόγια. Στην πράξη διαφωνεί.


ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ καμιά διαβούλευση. Ολα αυτά είναι απλά για το θεαθήναι. Η πικρή αλήθεια είναι ότι....

H Αίγυπτος των Μυστικών Υπηρεσιών





Omar Suleiman - FM Tzipi Livni Leads In Israeli Leadership Poll



του ΧΑΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

Βιάστηκαν πολλοί να προεξοφλήσουν την αποχώρηση του Χόσνι Μουμπάρακ από την εξουσία και ιδίως μετά τις παραπειστικές «παραινέσεις» των ΗΠΑ και άλλων χωρών που έγιναν για επικοινωνιακούς  λόγους.
Στην Αίγυπτο δεν αρκούσε  το πλήθος της Πλατείας Ταχρίρ για να εξαναγκάσει ένα σκληρό καθεστώς δεκαετιών σε διάλυση και ιδίως όταν οι «εναλλακτικές λύσεις» ήταν από αναξιόπιστες έως ανύπαρκτες.
Τα στρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ και του Ισραήλ είναι υπεράνω των ελευθεριών του αιγυπτιακού λαού και η απειλή μιας....