Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2013

Παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στο Δελτίο Ειδήσεων του Kontra "Εμείς τα λεφτά των Ελλήνων δεν τα κάνουμε βίλες αλλά τρόφιμα για τους ίδιους..."

Δείτε το βίντεο....

Το πολιτικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής λίγο πριν τη διανομή τροφίμων των Εθνικιστών στους Έλληνες

Δείτε το βίντεο

Αναφορά Χρυσής Αυγής κατά του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη


Αναφορά Χρυσής Αυγής κατά του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή κατέθεσε σήμερα διά του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, συναγωνιστή Χρήστου Παππά έγγραφη αναφορά κατά του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη.
Προς κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη
Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
24 Ιουλίου 2013
Θέμα: Αναφορά κατά Αντιπροέδρου Ι. Δραγασάκη
Κύριε Πρόεδρε της Βουλής,
Τον Μάιο ε.ε. σας απευθύναμε έγγραφη καταγγελία κατά του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Δραγασάκη για την συμπεριφορά του εν λόγω προσώπου την Παρασκευή 17 Μαΐου ε.ε. κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλου.
Επειδή, δεν μας έχει......

Οι πρώτες εικόνες και βίντεο από τη διανομή τροφίμων στη Δηλιγιάννη...

Η τρομοκρατία και ο ρατσισμός του καθεστώτος κατά των Ελλήνων δεν θα περάσει....

Δειτε τις εικόνες και το βίντεο

«Γιατί ΔΕΝ πανηγύρισα τον Ιούλιο εκείνο του 1974» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Τριάντα εννέα χρόνια μεταπολιτευτικής δημοκρατίας συμπληρώνονται τις ημέρες αυτές. Πριν όμως από την 24η Ιουλίου του 1974, υπήρξε η 20η Ιουλίου του 1974 με την βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο μας! Τα δύο αυτά γεγονότα όσο και εάν θέλουν κάποιοι να τα ξεχωρίσουν είναι απόλυτα σχετικά, αφού το ένα έφερε το άλλο… Για την προπαγάνδα του συστήματος, για την τουρκική εισβολή έφταιγε αποκλειστικά και μόνο η ανατροπή του Μακαρίου, λες και οι Τούρκοι δεν είχαν δεκαετίες πριν έτοιμα σχέδια για απόβαση στην μαρτυρική μεγαλόνησο του Ελληνισμού! Άλλωστε, στις αρχές της δεκαετίας του ’60, είχαν και πάλι οι Τούρκοι επιχειρήσει εισβολή και είχαν βομβαρδίσει την Κύπρο, αλλά τότε κάποιοι γενναίοι είχαν αποτρέψει τον Αττίλα!

Τριάντα εννέα χρόνια συμπληρώνονται από.....

Δεν μας σταματά το ανθελληνικό κράτος...Η Διανομή ΜΟΝΟ για Έλληνες θα πραγματοποιηθεί στη Δηλιγιάννη 50! Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες...

Το ανθελληνικό σύστημα του μνημονίου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Σήμερα επιχειρεί να απαγορεύσει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται, αλλά ενισχύεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν απειλείται από άνεργους και άπορους πολίτες που έρχονται στην Χρυσή Αυγή για να εξασφαλίσουν τρόφιμα για την οικογένειά τους. Γελάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός με την κατάντια της κυβέρνησης Σαμαρά και τα φερέφωνά της (Δένδια, Καμίνη κλπ).
Η σημερινή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δηλιγιάννη 50 στον σταθμό Λαρίσης, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στις 6μμ. Το παρόν θα.......

Απαγόρευση συναθροίσεων από την ΓΑΔΑ με στόχο την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής


ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Απαγόρευση συναθροίσεων από την ΓΑΔΑ με στόχο την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής

Επιχειρούν να θέσουν εκτός νόμου την Αλληλεγγύη στους Έλληνες το θλιβερό καθεστώς του Μνημονίου. 
Εκτελώντας άνωθεν εντολές ο ΓΑΔΑαρχης απαγόρευσε κάθε συνάθροιση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αττικής με στόχο να πλήξει την σημερινή διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι που επικαλείται η ανακοίνωση είναι γελοίοι: Οι άποροι, άνεργοι, πολύτεκνοι συμπατριώτες μας θα έρχονταν στην Πλατεία Αττικής για να παραλάβουν δωρεάν τρόφιμα και όχι για να απειλήσουν την Δημόσια Ασφάλεια.
Πραγματικά γελάει ο κόσμος με....

Χρυσή Αυγή: "Θανατική ποινή για τους παιδεραστές"

Ζήτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για τους παιδεραστές έθεσε με ερώτησή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου έθεσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.

Στην ερώτησή της η Ελένη Ζαρούλια επικαλείται στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τα οποία από το 2003 μέχρι σήμερα σε περίπου 7.500 υποθέσεις παιδεραστίας έχουν συνολικά κατηγορηθεί 823 άτομα εκ των οποίων οι 274 έχουν συλληφθεί και για τους υπόλοιπους 558 έχει σχηματισθεί δικογραφία. Η βουλευτής ανέφερε, επίσης, ότι.....

Η "Ανιδιοτέλεια' ως βασικό χαρακτηριστικό και Αρετή του Εθνικιστή



Πρώτα πρώτα ας εξετάσουμε  το θέμα από κοινωνιολογική άποψη. Η εφαρμοσμένη κοινωνιολογία μελετά την κοινωνική ζωή. Κοινωνική ζωή εννοούμε τη ζωή εντός του κοινωνικού συνόλου ή μιας κοινωνικής ομάδας. Οι κανόνες που τη διέπουν γεννώνται, επιβάλλονται και εξελίσσονται εντός της ίδιας της κοινωνίας. Η ατομική ζωή δεν πρέπει να έρχεται σε καμία περίπτωση σε.....