Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015

Η μεγαλειώδης Νίκη των Εθνικιστών: Όταν ο Σύριζα παρατάσσει τα ΜΑΤ κατά της Χρυσής Αυγής


Προ ημερών, η Πρόεδρος της Βουλής έγινε αντικείμενο σφοδρών συζητήσεων για το γεγονός ότι απαίτησε από αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. υπεύθυνο μέτρων έξω από τη Βουλή, να επιτρέψει στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το κτίριο της Βουλής. Τόνισε μάλιστα με έμφαση μπροστά στις κάμερες πως «η Βουλή είναι ανοιχτή στον λαό». Ποιον «λαό» όμως;

Ως γνωστόν, την Παρασκευή 29 Μαΐου, θλιβερή επέτειος της Αλώσεως της Πόλης, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε συγκέντρωση στην Πλατεία Μητροπόλεως και κάτω από το άγαλμα του τελευταίου Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, προς Τιμήν των υπερασπιστών της Βασιλεύουσας. Με το πέρας της συγκέντρωσης, ακολούθησε πορεία από την Πλατεία Μητροπόλεως προς το Σύνταγμα, με προορισμό το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.

Εμείς οι «φασίστες» όμως, λογαριάζαμε δίχως τους «δημοκράτες» της Αριστεράς: οι τελευταίοι -ως εξουσία του μνημονιακού προτεκτοράτου- παρέταξαν μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου...

ΈΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΝΕΚΡΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛ.ΠΕ. ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ - ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΜΜΕ, ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΚΕ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
Έχασε τη μάχη με τη ζωή και ο τέταρτος σοβαρά τραυματισμένος εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ μετά το τραγικό δυστύχημα στις 8 Μαΐου. Ο Κώστας Μαγγούρας είχε τραυματιστεί σοβαρά στο δυστύχημα στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις Ασπροπύργου αλλά αυτό δεν υα μάθετε πλέον από τα κανάλια.
Το ηθικό δίδαγμα ρε Στέφανε; 
Πέθαναν μαρτυρικά 4 εργάτες στα ΕΛΠΕ του Λάτση. 
Μήπως περιμένετε να το πουν τα κανάλια; Και ποια; Αυτά που ελέγχει ο Λάτσης και ο Τσίπρας;
Μήπως μας είπαν τι απέγιναν...

ΝΑ ΤΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ 920 ΔΟΛΑΡΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε...

Ο Ιός της σιωνιστικής αριστεράς, ο εμπρησμός της συναγωγής των Χανίων και η αλήθεια

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα ατελείωτο κατεβατό, με τίτλο «Τελική λύση α λα ελληνικά», έγραψε ο Ιός της… σιωνιστικής αριστεράς, για να αποδείξει ότι οι εβραίοι στην Ελλάδα… διώκονται από τους… αντισημίτες και την Ορθόδοξη Εκκλησία. Το άρθρο «πιάνεται» από τα ήξεις-αφήξεις για το εβραϊκό μνημείο στην ΚαβάλαΣε κάποιο σημείο του κατεβατού, αναφέρεται ως κορυφαία «αντισημιτική» ενέργεια στην Ελλάδα ο (διπλός) εμπρησμός της συναγωγής των Χανίων: «Σοβαρότερη η περίπτωση του εμπρησμού της Συναγωγής στα Χανιά, για την οποία υπήρξε καθυστερημένη αντίδραση, η οποία συνοδεύτηκε από συγκάλυψη, ενώ στην τοπική κοινωνία μεταδιδόταν η πληροφορία ότι οι δράστες ήταν Εβραίοι. Η ενοχοποίηση των θυμάτων ως δραστών δεν είναι βέβαια κάτι καινούργιο στο οπλοστάσιο των «δολοφόνων της μνήμης».

Για να θυμηθούμε, λοιπόν, τι ακριβώς έγινε σ’ αυτή την περίπτωση… Ο διπλός εμπρησμός της συναγωγής των Χανίων, στις 5 και στις 17 Ιανουαρίου 2010, ήταν πράγματι η πιο τρανταχτή επίθεση που έγινε τα τελευταία χρόνια κατά στόχου εβραϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα. Όμως, στην περίπτωση αυτή δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιους αγνώστους, καθότι οι δράστες ταυτοποιήθηκαν. Και ω του θαύματος,...

ANTINEWS: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ η νουδούλα τις τελευταίες μέρες εκλιπαρεί για «μεγάλη συγκυβέρνηση» (δια του γραμματέως της, Παπαμιμίκου, αλλά και του ίδιου του Σαμαρά), το antinews (για το οποίο οι… κακές γλώσσες λένε πως ελέγχεται από τον πρώην (;) κομμουνιστή Χρύσανθο Λαζαρίδη) προειδοποιεί ότι: «Ενδεχόμενη συγκυβέρνηση θα είναι η ταφόπλακα της ΝΔ».
Και γιατί παρακαλώ; Αφού βάζει διάφορες… παροιμιώδεις σάλτσες, του τύπου «η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα», «τα μαθήματα γίνονται παθήματα», «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», για τη συγκυβέρνηση με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που όμως «ήταν αναπόφευκτη αφού έτσι αποφάσισε ο λαός»…), καταλήγει στο προκείμενο:
«Κι αυτοί που το προτείνουν και το....

Μεϊμαράκης: Αν δεν ψηφίσουμε το Μνημόνιο του Σύριζα, δεύτερο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ… ΜΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΙΤΗ;

Γράφει ο Αντίοχος

Έκανε πίσω τελικά η Παναρίτη, μετά την  πρωτοφανή αντίδραση των μαρξιστών-λενινιστών-σταλινικών και λοιπών συνιστωσάκηδων του ΣΥΡΙΖΑ, στο διορισμό της ως μόνιμης αντιπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ. Σύμφωνα με όλο τον παραπάνω συρφετό, η διαφωνία προς το πρόσωπό της ήταν για ιδεολογικούς λόγους και γιατί η λεγάμενη είχε ψηφίσει το Μνημόνιο, ως βουλευτής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.
Παραμύθι κυρά μου!
Διότι, ναι μεν η Παναρίτη είχε ψηφίσει το Μνημόνιο, αλλά δεν ήταν η μόνη. Και η....

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα, Αλέξη;


Δακρύβρεχτο άρθρο - μήνυμα προς τους διεθνείς τοκογλύφους έγραψε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σκοπούμενο του εκτενούς πονήματος του πρωθυπουργού ήταν να πειστεί η ευρωπαϊκή - διεθνής τοκογλυφία για τις παραχωρήσεις, τις οποίες έχει κάνει, και να μην εγείρει περαιτέρω αξιώσεις, τουλάχιστον για τώρα.
Ο Τσίπρας πιστός στην τακτική του παπανδρεϊσμού λέει μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέμματα, προσπαθώντας ωστόσο να κρύψει μέσα από λεξιμαγείες και ατυχείς μεταφορές το γεγονός ότι έχει πραγματοποιήσει άτακτη υποχώρηση ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων. Πραγματοποιεί, μάλιστα, μία - για την τιμή των «όπλων» - λεκτική επίθεση εναντίον των τοκογλύφων, η οποία έτσι και αλλιώς απαντήθηκε με την κατάθεση του «Μνημονίου Κατανόησης», που τον έπιασε απροετοίμαστο και οδήγησε σε διάψευση της διάψευσης.
Το πραγματικό επιχείρημα του Τσίπρα, σαν κρυμμένος θησαυρός, κρύφτηκε επιμελώς στον....

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ;

Γράφει ο Αντίοχος

Το ότι ο υπουργοπάνος Καμμένος πιάστηκε στα πράσα να ψεύδεται ασυστόλως για τα έξοδα της διαμονής του σε σουίτα του υπερπολυτελούς Four Seasons και τα… λουκούλεια γεύματά του (των 920 ευρώ!!!), είναι η μία παράμετρος.
Όμως, υπάρχει κι άλλη μία σ’ αυτή την περίπτωση. Η χρέωση του λογαριασμού του έγινε σε πιστωτική κάρτα American Express. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: σε ποιόν ανήκει η συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα;  Στον ίδιον; Κομματάκι δύσκολο! Γιατί αν του ανήκε, θα έβγαινε από την πρώτη στιγμή και αντί να επιχειρήσει να ξεγελάσει τον κόσμο, υποστηρίζοντας πως πλήρωσε 268 δολάρια τη βραδιά αντί για 1.400, θα αποστόμωνε τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν το υπέρογκο κόστος της διαμονής του. Θα τους έλεγε: «κύριοι, δικά μου είναι τα λεφτά, όπως θέλω τα χαλάω και δε σας ....

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ... ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Xrysh_Augh_new_logo_1

Οι συνεχόμενες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, και ιδιαίτερα στον νομό Καβάλας, με τις οποίες εκτίθενται ανεπανόρθωτα οι υπηρέτες του μνημονίου αποτέλεσαν το κίνητρο για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής.
Το κλίμα τρομοκρατίας που....

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΙΑ

Άρθρο του Ευάγγελου Καρακώστα στην εφημερίδα «Εμπρός«

«Οι αλυσίδες είτε από ατσάλι είτε από μετάξι είναι πάντα αλυσίδες»!
                                                                                       Φρίντριχ Σίλερ

Τέσσερις μήνες μετά την πτώση της επαράτου Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου όχι μόνο δεν προ­χώρησε στην προεκλογική εξαγγελία περί κατάργησης του Μνημονίου, αλ­λά αντιθέτως εργάζεται στην κατεύ­θυνση της υπογραφής ενός ακόμη, του τρίτου κατά σειρά. Η Αριστερά ως εκ τούτου, θα θέσει δια τυμπανοκρου­σιών την δική της υπογραφή στην καταλήστευση του Ελληνικού Λαού, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και κυρίως, στην παραχώρηση σε ξέ­νους, της εθνικής μας κυριαρχίας.
Αναμφισβήτητα, το έργο μέχρι τούδε της ερμαφρόδιτης κυβερνήσεως των μαρξιστών του Τσίπρα με τους ελαφροδεξιούς του Καμμένου, έχει ρίξει όλο της το βάρος στο....

Χρήστος Παππάς: Κρατηθείτε όρθιοι και πολεμήστε για τα ιδανικά μας


Κρατηθείτε όρθιοι και πολεμήστε για τα ιδανικά μας

Άρθρο του Χρήστου Παππά, από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

«… Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα ελληνικά ιδανικά του Ανθρωπισμού. Πολέμα για την Μεγάλη Ιδέα. Άνδρες που περπατούν στην ζωή ευθυτενείς και με γαλήνη, μαθημένοι να πονούν χωρίς να υποφέρουν, να νικούν χωρίς να θριαμβολογούν, να νικώνται χωρίς να μοιρολογούν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνδρες θεμέλια γενεών».

Δεν θα υπήρχαν καλύτερα λόγια για σας, συναγωνιστές και συναγωνίστριες από αυτά τα λόγια του Ανθυπολοχαγού ήρωα Παύλου Μελά. Πόλεμος δεν είναι μόνο οι μάχες των ενόπλων, πόλεμος είναι η καθημερινή μάχη επιβίωσης, ο μόχθος αλλά και ο αγώνας των ιδεών.
Από Σεπτεμβρίου 2013 υποστήκαμε μια μαζική και συντονισμένη επίθεση από το εγχώριο κέντρο των προσκυνημένων και υπευθύνων της δυστυχίας του λαού μας. Επίθεση αήθη και πρωτοφανή, στηριγμένη σε ανύπαρκτα στοιχεία. Κοινή ομολογία, ακόμη και των....

ΞΥΠΝΑ «ΒΑΣΙΛΗ», ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!

Παρακολουθώντας αυτήν την ταινία του 1969 (έχει τη σημασία του αυτό!), εκτός από το αστείο της υπόθεσης, αυτόματα μου ήρθαν στο μυαλό κάποιες συγκρίσεις των χαρακτήρων της ταινίας με την σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα και κάποια συμπεράσματα!
Ο πρωταγωνιστής «Βασίλης» είναι ο οσφυοκάμπτης, γλείφτης, καρπαζοεισπράκτορας, ο οποίος υιοθετώντας και τις συμβουλές του αριστερού γαμπρού του, καταστρέφεται. Οι ομοιότητες του «Βασίλη» με την σημερινή ελαφροδεξιά είναι ολοφάνερες!
Ο «Μάνος» και η «Ντίνα» είναι ο γαμπρός και η αδελφή του «Βασίλη», και οι δυο τους αριστεροί μέχρι κόκκαλο, επαναστάτες και εργατοπατέρες οι οποίοι «φτύνουν» το κεφάλαιο και την εξουσία. Όταν όμως οι ίδιοι πλουτίζουν, τα πράγματα αλλάζουν, συναναστρέφονται με...