Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2013

Η απάντηση του Χρήστου Παππά στις φιλοσιωνιστικές επικύψεις του Δ. Αβραμόπουλου

"Στο τέλος η Ελλάδα θα νικήσει και θα εκλείψουν οι ανθέλληνες"

«Ντροπή για τις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές παραδόσεις μας» χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή, χωρίς όμως να την κατονομάσει, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος σε ομιλία του στην Ουάσινγκτων, στη διάρκεια της ετήσιας συνόδου του πανίσχυρου American Jewish Committee (AJC), όπου είχε προσκληθεί και ήταν ο βασικός ομιλητής.
Ο Δ.Αβραμόπουλος, ο οποίος σήμερα είναι στο Λονδίνο, τελευταίο σταθμό της μίνι περιοδείας του σε Ουάσινγκτων και Λονδίνο, αναφερόμενος στο ζήτημα της ανόδου του αντισημιτισμού στην Ελλάδα και τα αίτιά του, τόνισε τα εξής:

«Όπως γνωρίζετε ήδη, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές κοινωνικές προκλήσεις και με πολιτικές δυνάμεις που αποτελούν ντροπή για τις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές παραδόσεις μας. Επιτρέψτε μου να δηλώσω από το βήμα αυτού του φόρουμ, με τον πιο αποφασιστικό και πειστικό τρόπο ότι η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει ποτέ το μίσος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί. Θα αντιμετωπίσουμε και θα σταματήσουμε το μίσος. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικό τρόπο, κάτι που πρέπει να γίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τους κοινωνικούς παράγοντες που επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Η άγνοια, η απόγνωση, ο θυμός, η απογοήτευση απέναντι στο πολιτικό σύστημα είναι μερικοί από αυτούς τους παράγοντες. Είμαι σίγουρος ότι με το τέλος της κρίσης θα εκλείψουν και οι αντισημίτες»    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ:


Οπως γνωρίζει και βιώνει ήδη το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού, λόγω των ανθελληνικών πολιτικών, των ανθελληνικών και ληστρικών πολιτικών των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές κοινωνικές προκλήσεις και είναι έρμαιο στην......

Πόσα βγάζει ένας πακιστανός στα φανάρια...;!

Πλήρωνε λοιπόν την επόμενη φορά ελληνόφωνε τον μελλοντικό:

- βιαστή της κόρης σου και της γυναίκας σου
- δολοφόνο των γονιών σου
- κλέφτη του πορτοφολιού σου και του αυτοκινήτου σου
- εγκληματία κατά του Έθνους σου...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κλείνει το παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ - Τους δέσμευσαν και το τελευταίο ευρώ!


Κλείνει το παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ - Τους δέσμευσαν και το τελευταίο ευρώ!

Τελειωμό δεν έχει ο εξευτελισμός του ΠΑΣΟΚ. Το (από)κόμμα, το οποίο χρωστά σ’ όσους ομιλούν Ελληνικά και πακιστανικά, κάθε μέρα φανερώνει όλο και πιο πολύ την οικτρή οικονομική (και όχι μόνο) κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Το νέο επεισόδιο στο σήριαλ “είμαστε ΠΑΣΟΚ και είμαστε ξοφλημένοι, αλλά δεν εξοφλούμε τα χρέη μας” έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα τελευταία  100.000 ευρώ που απέμειναν στο κόμμα (μέρος χρημάτων από την τρίτη δόση της κρατικής επιχορήγησης του 2012, περίπου 3.000.000 ευρώ), και είχαν εκταμιευτεί μέσω....

Το "κράξιμο" των κατοίκων της Ιερισσού στον Mr Tsipras και η "Μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα" που αντιμάχεται ο Alexis.. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "Αυγή" διαφημίζει την επένδυση στη Χαλκιδική
O mr Alexis Tsipras πριν από λίγο σε ομιλία του στην Ιερισσό είπε ότι οι εργαζόμενοι στην επένδυση χρυσού είναι «όμηροι» και χρησιμοποιούνται ως «ασπίδα» από την κυβέρνηση και την ιδιοκτησία της επένδυσης. Για αυτό, επισήμανε ότι το συμφέρον τους είναι να αγωνιστούν για τη γη και τον αέρα που αναπνέουν και όχι για το συμφέρον του εκάστοτε εργοδότη.

Στις κατηγορίες ότι δεν ενδιαφέρεται για τις θέσεις εργασίας στην επένδυση χρυσού, απάντησε πως φυσικά και νοιάζεται για τις θέσεις εργασίας. Όμως, αναρωτήθηκε, πόσες εκατοντάδες, πόσες χιλιάδες θέσεις εργασίας θα χαθούν στον τουρισμό, την αλιεία, την κτηνοτροφία, τη γεωργία και άλλες δραστηριότητες, εξαιτίας των επιπτώσεων στο περιβάλλον από την εξόρυξη χρυσού.

Βέβαια ο Mr Alexis έρχεται σε πλήρη διαφωνία με το κομματικό προπαγανδιστικό όργανο της Κουμουνδούρου καθώς.....

Θριάμβος της Χρυσής Αυγής στις πρώτες της συνδικαλιστικές εκλογές... (Ιδιοκτήτες Ταξί)

Την πρώτη της μεγάλη εκλογική νίκη κατέγραψε η Χρυσή Αυγή σε συνδικαλιστικό όργανο και συγκεκριμένα σε αυτό των οδηγών Ταξί, επιβεβαιώνοντας τη ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής.

Συγκεκριμένα ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. (Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής), παρά την πολεμική που δέχθηκε από την ημέρα ίδρυσής του από τα φερέφωνα των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου", κατέγραψε στις εκλογές 13,7% όντας 3η Δύναμη, αφήνοντας πίσω του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
 
ΨΗΦΙΣΑΝ 4321 ΜΕΛΗ

Νεκρός Έλληνας πεζοναύτης λόγω "αρχαίου" στρατιωτικού οχήματος

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πρωταίτιοι αυτής της τραγωδίας είναι οι προδότες πολιτικοί που έχουν αφήσει την Ελλάδα με "αρχαίο" στρατιωτικό υλικό έχοντας σταματήσει τους εξοπλισμούς, εν αντιθέσει με τους Τούρκους που εξοπλίζονται με φρενήρεις ρυθμούς.

Μια διαλυμένη ερπύστρια στο "αρχαίο" Μ113 ήταν η αιτία του θανατοφόρου ατυχήματος όπως δείχνει η πρώτη εικόνα από το όχημα που ανασύρθηκε.

Συγκεκριμένα κόπηκε...

Κουραστήκαμε αλλά τα καταφέραμε!!! Ξεπεράσαμε τις ΗΠΑ σε λαθρομετανάστες!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Σαμαράς που πριν ένα χρόνο έλεγε ότι θα ανακαταλάβει τις πόλεις μας, τελικά μετέτρεψε τη χώρα σε άσυλο λαθρομεταναστών και έδιωξε τους Έλληνες στο εξωτερικό.
 
Οι λαθρομετανάστες της Ελλάδας των 11 εκατομμυρίων κατοίκων είναι περισσότεροι από τους λαθρομετανάστες των ΗΠΑ μα τα αχανή σύνορα και τους 380 εκατ. κατοίκους!

Αυτό προκύπτει βάσει της μέτρησης που έκανε το βρετανικό Institute of Economic Affairs.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΗ!!!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές..."Η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα παντού και πάντοτε"

mixaloliakos
«…Ό,τι και να κάνουν δεν θα σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες»

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συναγωνιστή Μχαλολιάκου, σχετικά με την πολιτική έρευνα-δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία παρουσιάστηκε χθες, στην εκπομπή Αντιπαραθέσεις, του τηλεοπτικού σταθμούEXTRA3:

«Την ίδια ώρα κατά την οποία στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ επαρουσιάζετο μία......

Παρέμαβση Ηλία Κασιδιάρη στο Extra 3 για τον αντιρατσιστικό νόμο της Χρυσής Αυγής...

Ταυτόχρονα ο Κασιδιάρης κυριολεκτικά ισοπεδώνει και τους πολιτικάντηδες, ανύπαρκτους ΒΟλευτές των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πασοκ, ΔΗΜΑΡ σκοπεύουν να κλείσουν φυλακή 1 εκατομμύριο Εθνικιστές....!!!

Από τον "αντιρατσιστικό" τρομονόμο που κατέθεσαν οι ΔΗΜΑΡ - ΠΑΣΟΚ, και οσονούπω ένα κόμμα μήπως και καταφέρουν και διατηρήσουν τον κοινοβουλευτικό τους ρόλο, έχει αξία να αναφέρουμε ένα άρθρο του που δεικνύει με τον πλέον ευκρινές τρόπο τη σύγχυση που διακρίνει τους διώκτες των Ελλήνων Εθνικιστών.

Γράφουν στην παράγραφο 4 του άρθρου 2 με τίτλο "Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους"

Όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε οργάνωση ή ένωση προσώπων οποιασδήποτε μορφής που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των πράξεων των παραγράφων 1 και 2 τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

Οι παράγραφοι 1,2 αναφέρονται σε ανθρώπους, ομάδες που συστηματικά δημοσιολογούν κατά φυλών κτλ, προάγουν το μίσος και το ρατσισμό καθώς και υποκινούν πράξεις βίας.

Αν στα παραπάνω λοιπόν θεωρήσουμε ότι....

Η χθεσινή κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής

Ερώτηση προς τον Υπουργό Άμυνας για τα ελληνοαλβανικά σύνορα που είναι διάτρητα και την εγκληματικότητα των αλβανών κατσαπλιάδων που τρομοκρατούν τους ελληνικούς πληθυσμούς, εντός και εκτός επικράτειας.

Και δήλωση του Χρήστου Παππά προς τους οσφυοκάμπτες των διεθνών τοκογλύφων ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει το μόνο αντιμνημονιακό κόμμα με σαφείς Εθνικές θέσεις προς όφελος του ελληνικού λαού και όχι των τραπεζιτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Πέντε αποτυχημένοι λαθροδήμαρχοι κατά της Ελλάδος και της Χρυσής Αυγής

Με μια προκλητική ανακοίνωση οι δήμαρχοι πέντε (5) πόλεων καταφέρονται έμμεσα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και άμεσα εναντίον κάθε τι Εθνικού.  Συγκεκριμένα, οι δήμαρχοι Αθηναίων (Καμίνης), Θεσσαλονίκης (Μπουτάρης), Πατρέων (Δημαράς), Ιωαννιτών (Φίλιος) και Βόλου (Σκοτινιώτης) με κοινή τους δήλωση επισημαίνουν ότι «Στηρίζουμε όχι μόνο την αποδοχή της διαφορετικότητας, αλλά και την ανάδειξή της ως πολιτισμικής έκφρασης και ως συγκριτικού πλεονεκτήματος μιας δεκτικής και ανοιχτής κοινωνίας πολιτών και είμαστε καθαρά αντίθετοι σε κάθε μορφή διακρίσεων».

Και συνεχίζουν λέγοντας ότι «Η θεμελιώδης θέση μας υπέρ ενός....

Ρεπορτάζ του ALPHA για την κατάθεση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής...

Η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, για τις αντιδράσεις των υπηρετών του διεθνισμού και των τοκογλύφων είναι χαρακτηριστική:

"Δεν θα βρουν την ψήφο τους στην κάλπη..Η Χρυσή Αυγή επελαύνει"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής "γάζωσε" ελληνική ακταιωρό στη Σύμη...Το Υπ.Εξ. κοιμάται

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε το Υπ.Εξ. και το Υπουργείο Άμυνας να προβούν σε....οξείς δηλώσεις που θα τρομοκρατήσουν τους "φίλους" γείτονες

Ακταιωρός της τουρκικής ακτοφυλακής εξαπέλυσε πυρά κατά σκάφους του Λιμενικού στην περιοχή της Σύμης, όταν το τελευταίο επιχείρησε να εμποδίσει απόβαση πλοιαρίου με 30 λαθρομετανάστες.

Το ιστιοπλοϊκό καταμαράν (πιθανόν ελληνικής ιδιοκτησίας)  με τους λάθρο, έγινε αντιληπτό από δυνάμεις του ΛΣ κι ένα σκάφος έσπευσε να εμποδίσει την πορεία του, αλλά δέχτηκε καταιγιστικές βολές από το τουρκικό σκάφος. 'Αλλη πηγή αναφέρει ότι οι Τούρκοι πολυβολούσαν το δουλεμπορικό το οποίο ερχόταν από την τουρκική ακτή, αλλά αυτό είναι απίθανο.
Σύμφωνα με....