Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2016

Δυναμική παρέμβαση Κασιδιάρη για το λαθρομεταναστευτικό - Αποχώρηση Καμίνη από το Δημοτικό Συμβούλιο! ΒΙΝΤΕΟ

Ο λαθροδήμαρχος Καμίνης εγκατέλειψε έντρομος το Δημοτικό Συμβούλιο αμέσως μόλις έλαβε τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης και τον ακολούθησε η συντριπτική πλειοψηφία της παράταξής του, αλλά και τα απολειφάδια της άκρας αριστεράς.

Την ίδια ώρα, ένας θίασος πακιστανών, αφγανών και "αλληλέγγυων" έκανε πάρτυ έξω από το Δημαρχείο και ο εκπρόσωπος της ψευτοδεξιάς Άρης Σπηλιοτόπουλος ζητούσε την διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου!
Δείτε το βίντεο...

Ανάλυση Bankingnews: “Τρίτος πόλος εξουσίας η Χρυσή Αυγή - 10% με ανοδικές τάσεις βλέπει κορυφαίος δημοσκόπος”

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση, που βασίζεται σε δημοσκοπικά ευρήματα, που κρύβουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, παρουσιάζει σήμερα η έγκριτη ιστοσελίδα bankingnews.gr:

Τρίτος πόλος εξουσίας η Χρυσή Αυγή

Μπορεί η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να συνεχίζει να δικάζεται σε μια δίκη παρωδία, μπορεί ακόμη στην Βουλή να τους κατηγορούν «είστε εγκληματίες» μπορεί να είναι παντελώς αποκομμένοι από τα μέσα ενημέρωσης, μπορεί να μην έχουν κρατική χρηματοδότηση αλλά η Χρυσή Αυγή έχει εδραιώσει την τρίτη θέση με προοπτική να ξεπεράσει ακόμη και το ποσοστό των ευρωεκλογών. Η Χρυσή Αυγή μετά την προφυλάκιση της ηγεσίας και βουλευτών άρχισε να φθείρεται πολιτικά και δημοσκοπικά. Ωστόσο κατάφερε να κρατήσει την 3η θέση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.

Με την μεταμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ σε μνημονιακό κόμμα και την στροφή της ΝΔ προς το κέντρο...

Κασιδιάρης προς Καμίνη: "Είστε ανίκανοι να προστατεύσετε την εθνική μας κληρονομιά... Παραιτήσου Καμίνη"


Παντελώς ανίκανος ο Καμίνης να προστατεύσει τα αγάλματα της Αθήνας από τους βανδάλους - ΒΙΝΤΕΟ

Την πλήρη ανικανότητά του ως Δήμαρχος Αθηναίων απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ο Καμίνης, με την πρωτοφανή και ακατανόητη κίνησή του να αποσύρει 49 γλυπτά που ήταν τοποθετημένα σε διάφορα σημεία της πόλης, ύστερα από τα συνεχή κρούσματα βανδαλισμών και την κλοπή ορειχάλκινων προτομών από το Πνευματικό Κέντρο.

Αντί, δηλαδή, ο Καμίνης να φροντίσει, σε συνεργασία και με ...

ΝΑ ΚΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ, ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ

13412984_618403621658424_1515026400746834006_n

 
Πλησιάζει η 23η Ιουνίου, όπου το δημοψήφισμα στην Αγγλία θα μας δείξει πόσο γρήγορα θα ξηλωθεί το πουλόβερ της Ε.Ε. η οποία ας διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη – δεν δίνουμε δεκάρα – αφού πλέον έχασε εντελώς τον προσανατολισμό της και δεν υπηρετεί το ιδεώδες για το οποίο δημιουργήθηκε.
Αν τρέμει η Ε.Ε την εξέλιξη ενός «ΝΑΙ» στο Αγγλικό δημοψήφισμα, φαίνεται στο δημοσίευμα της Politico, όπου αναφέρει πως απαγορεύει την χρήση της λέξης Brexit, στα στελέχη της στον τομέα της επικοινωνίας, η Κομισιόν, ενόψει του δημοψηφίσματος στη Βρετανία.
Αξιωματούχοι έλαβαν ενημερωτικό σημείωμα, σύμφωνα με....

Έκθεση - σοκ: Το 15% των Ελλήνων αντιμετωπίζει ακραία φτώχεια!


Έκθεση - σοκ: Το 15% των Ελλήνων αντιμετωπίζει ακραία φτώχεια!

Τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, ύστερα από τις έρευνες που γίνονται, προκαλούν ολοένα και περισσότερα σοκ γύρω από την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει τα Μνημόνια τον Ελληνικό Λαό.
Οι Ελληνες πολίτες που βρίσκονται κάτω από το όριο της ακραίας φτώχειας ανέρχονται σε 1.647.703 και μεταφράζονται στο 15% του συνολικού πληθυσμού. Οπως προκύπτει από νέα έρευνα της diaNEOsis, μέσα σε πέντε χρόνια οι Έλληνες έχασαν το 1/3 της αγοραστικής τους δύναμης και το 1/4 του εισοδήματός τους. Το 95% των Ελλήνων το 2014 δήλωνε πως «τα βγάζει πέρα δύσκολα», ενώ το ποσοστό της ακραίας φτώχειας στην Ελλάδα κυμαίνεται για το 2015 στο.....

Ο… ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ JEFFREY ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ… ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ

kourkouti-syriza-tsipras-tsiprandreou
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ανοχή που δείχνει ο ελληνικός λαός στους εξολοθρευτές του είναι παροιμιώδης. Πρέπει να τους φιμώσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ και να τους στείλει στον Καιάδα της Ιστορίας, εκεί όπου και ανήκουν.

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη επιχείρηση για την ενσωμάτωση στην νουδούλα παλαιοπασόκων, «αστέρων» της σημιτικής περιόδου, τύπου Διαμαντοπούλου, Χρυσοχοΐδη, Γρηγοράκου, κ.λπ., ο… αμούστακος πλέον Jeffrey, πρωτοπόρος του Μνημονίου, δηλώνει έτοιμος να συνεργαστεί με τους συριζαίους συνεχιστές του έργου του!
Μιλώντας, λοιπόν, στην ΕΡΤ 3, ο λεγάμενος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του και με τον ΣΥΡΙΖΑ, με την...

Syriza Pride: Σε μαζική παρουσία στο φεστιβάλ “ομοφυλοφιλικής περηφάνιας” καλούν οι Συριζαίοι


Syriza Pride: Σε μαζική παρουσία στο φεστιβάλ “ομοφυλοφιλικής περηφάνιας” καλούν οι Συριζαίοι

Αν δεν το ξέρατε σας ενημερώνουμε για να μην… ανησυχείτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει, συν τοις άλλοις, «Ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Έκφρασης φύλου», το οποίο ανήκει στο Τμήμα Δικαιωμάτων του κόμματος.
Σε σχετική ανακοίνωση που έβγαλε για κάλεσμα στο ομοφυλοφυλικό φεστιβάλ Athens Pride του Σαββάτου, αναφέρονται τα εξής:
«Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 18.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος το κόμμα και η Νεολαία μας συμμετέχουν στο ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας Athens Pride. Το Αthens Pride αποτελεί για πάνω από μια δεκαετία κεντρική γιορτή ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφί, Τρανς, Κουήρ και Ίντερσεξ κ.α ατόμων), ενώ φέτος ύστερα και από....

Εθνικισμός: βίωμα και όχι φιλολογική ερμηνεία

Ο Λαϊκός και Κοινωνικός Εθνικισμός δεν είναι μια στείρα και σκουριασμένη ιδεολογία αλλά κυρίως ένα ζωντανό βίωμα. Η Εθνική και Κοινωνική Ιδέα δεν είναι απότοκος μόνο ακαδημαϊκής μελέτης και φιλολογικής ερμηνείας, αλλά ζει μέσα από τη σημερινή πραγματικότητα και τις εξελίξεις και βιώνεται από τους σύγχρονους αγώνες των νέων Ελλήνων Εθνικιστών. Η σύμπραξη της θεωρητικής γνώσης για τον Εθνικισμό αλλά και της σφυρηλατημένης δια βίου μάθησης αποτελούν αυτό που ονομάζουμε: Βιοθεωρία του Εθνικισμού.

Ο Εθνικισμός δηλαδή μελετάται από τα βιβλία και τις πηγές του αλλά επίσης βιώνεται και μέσα από τους αγώνες μας. Και μόνο έτσι θα μπορούσε φυσικά να είναι γιατί όπως γράφουμε και στην ιδεολογική διακήρυξη του κόμματος μας: «Έχω ιδεολογία σημαίνει πιστεύω και πιστεύω σημαίνει με την σειρά του α γ ω ν ί ζ ο μ α ι». Όπως έχει πει άλλωστε και ο Ezra Pound...