Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 02, 2013

Παραλήρημα υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: "Προμηθευτείτε με πέτρες και καδρόνια για το Σεπτέμβρη"

Μάλλον ξεχάστηκε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία Γ. Καραγιάννη και νόμιζε ότι έγραφε στην αναρχογιάφκα του Indymedia ή μιλούσε στη νεο-λέρα της Κουμουνδούρου...

Διαβάστε πώς ακριβώς θέλει να βιώσει, ως νέα Δεκεμβριανά (2008), τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ο συριζαίος πολιτευτής ....

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: Το 2012 έτος με τις λιγότερες γεννήσεις εδώ και 30 χρόνια!


Ανέκαθεν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υποστήριζε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χώρα μας είναι το δημογραφικό, καθώς η υπογεννητικότητα θεριεύει με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αργοπεθαίνει. Ο ερχομός στην επιφάνεια έκθεσης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) σχετικά με τον αριθμό των γεννήσεων το 2012 δείχνει την τραγικότητα της κατάστασης.
Σύμφωνα με την έκθεση οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 6% συγκριτικά με το 2011, ποσοστό ασυνήθιστα υψηλό. Και ενώ μειώνονται οι γεννήσεις, οι θάνατοι κατά το ίδιο έτος αυξήθηκαν κατά 5%. Έτσι, σύμφωνα με.....

Καθημερινή: Μόνο οι Χρυσαυγίτες έχουν Πίστη και Ηγέτη

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι δημοσιογραφικοί λακέδες των τοκογλύφων και των ντόπιων υποτακτικών τους, στάζουν χολή εναντίον των Εθνικιστών, αλλά πού και πού τους ξεφεύγουν μερικές αλήθειες.

Πονάει, και μάλιστα πολύ, πονάει και φοβάται το σύστημα και τα παπαγαλάκια του από την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Και δεν το κρύβει. Κάθε μέρα πολλά είναι τα δημοσιεύματα του καθεστωτικού τύπου, για το φαινόμενο-Χρυσή Αυγή. Θα σας παρουσιάσουμε ένα πρόσφατο, της καθεστωτικής ναυαρχίδας «Καθημερινή», με τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή, το τραύμα και ο διχασμός». Τρία είναι τα σημεία-κλειδιά του –κατά τα άλλα- εχθρικότατου άρθρου: το πρώτο, που αναφέρεται στη...

Σκάνδαλο: Πληρώνουμε εκατομμύρια για τα δάνεια λαθρομεταναστών


Σκάνδαλο: Πληρώνουμε εκατομμύρια για τα δάνεια λαθρομεταναστών

Ένα μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο δεν έρχεται στο φως της δημοσιότητας, διότι προφανώς κάποιοι από τους πρωτεργάτες του έχουν υψηλές γνωριμίες στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα τραπεζιτών που έδινε “στεγαστικά” δάνεια σε αλλοδαπούς με προσωρινή άδεια παραμονής, ακόμα και για… 40 χρόνια! Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε εάν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα το επόμενο εξάμηνο, θεωρούταν φερέγγυος για δεκαετίες, ώστε να εκταμιευθούν τεράστια ποσά στο όνομα του! Ποσά που δεν θα μπορούσε να πάρει γηγενής ούτε στον ύπνο του.
Το κύκλωμα των....

Άγριο κράξιμο στην Φώφη Γεννηματά - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! : “ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ”!!!

Ανήμερα του προφήτη Ηλία, στις 20 Ιουλίου 2013, η μεγάλης κυκλοφορίας αγγλική εφημερίδα «Spectator» δημοσίευσε ένα άρθρο του Taki (έτσι είναι γνωστός στην Βρετανία ο πάμπλουτος εφοπλιστής Τάκης Θεοδωρακόπουλος, γιoς του θρυλικού ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Κάραβελ» Γιάννη Θεοδωρακόπουλου) με τον προκλητικό τίτλο… «Ένας Φασίστας θα αναλάβει την Εξουσία στην Ελλάδα; Μακάρι να είμαστε τόσο τυχεροί»!..  Στο άρθρο, ο Τάκης εξηγούσε στους Βρετανούς γιατί η Χρυσή Αυγή έχει τέτοια ραγδαία άνοδο, και γιατί αυτή η άνοδος είναι απολύτως δικαιολογημένη:

1) Η κατάσταση με τους περιφερόμενους εγκληματίες λαθρομετανάστες που σκοτώνουν και ληστεύουν γέροντες έχει γίνει αφόρητη και οι Έλληνες έχουν πολύ λιγότερα δικαιώματα από τους Αφρικανούς Λάθρο που τα έχουν όλα τζάμπα και πουλάνε ελεύθερα τις πραμάτειες τους στους δρόμους.
2)

Η χθεσινή συνέντευξη - κεραυνός του Νίκου Μιχαλολιάκου στο extra3... "Χρυσή Εναντίον Όλων και μόνο με τους Έλληνες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την εκπληκτική τηλεοπτική παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής που απαντά σε όλα τα ερωτήματα, προβοκατόρικα και μη, των δημοσιογράφων...

ΔΕΙΤΕ

Εκατομμύρια πολίτες υπό παρακολούθηση: Οι σταλινικές μέθοδοι της παγκοσμιοποίησης


Εκατομμύρια πολίτες υπό παρακολούθηση: Οι σταλινικές μέθοδοι της παγκοσμιοποίησης

Παρουσιάστηκε ύστερα από πολλές και ηχηρές διαψεύσεις το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η NSA προκειμένου να παρακολουθεί εκατομμύρια πολιτών ανά τον κόσμο, μέσω διαδικτύου. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε υπό το βάρος των αποκαλύψεων σχετικά με την ύπαρξη του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από τα δημοσιεύματα το πρόγραμμα αυτό μπορεί να παρακολουθεί και να αποθηκεύει έναν τεράστιο όγκο δεδομένων από εκατομμύρια χρήστες ταυτοχρόνως, ενώ τα πιο σημαντικά αποθηκεύονται μέχρι και για πέντε χρόνια.
Παρά το γεγονός ότι...

Αιτούντες "'ασυλο" οι αναρχοτρομοκράτες - πράκτορες από την Τουρκία που πιάστηκαν με βαρύ οπλισμό σε Χίο και Αθήνα

Ο οπλισμός που βρήκαν οι ελληνικές αρχές - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι "προλετάριοι" αδερφοί τους στο Indymedia ήδη έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για...την απελευθέρωση των "πολιτικών κρατουμένων"
 
Στο πλαίσιο των ερευνών, σε Χίο και Αθήνα, συνελήφθησαν προχθές, 30 Ιουλίου, έξι άτομα - τρεις Έλληνες ηλικίας 22, 50 και 51 ετών και τρεις Τούρκοι ηλικίας 33, 55 και 54 ετών. Σήμερα, έγινε επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης από την Αστυνομία. Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση προσήχθησαν για να εξετασθούν συνολικά 17 Τούρκοι, 11 από την Αθήνα, 3 από τη Θεσσαλονίκη και 3 από την Χίο, ενώ έγιναν συνολικά δέκα 10 έρευνες, σε σπίτια και χώρους.

  Το χρονικό της υπόθεσης

Κάτοικοι του κέντρου Ξεβρακώνουν (ξανά) Δένδια και Καμίμνη: Παράνομες τριτοκοσμικές λαϊκές τύπου...Καμπούλ!!! (Φωτογραφίες)


Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Αναγκαζόμαστε να ζούμε σαν τα ζώα, επειδή η Πολιτεία σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στην εκτεταμένη εξαθλίωση της πόλης γενικότερα και του 6ου Δ.Δ. ειδικότερα. Οι φωτογραφίες δεν είναι από παζάρια στα πέρατα της Ασίας και της Αφρικής
.

Να ποιοί είναι οι "προλετάριοι"....Εργαζόμενοι του "Ριζοσπάστη" ζήτησαν τους μισθούς τους και τους απέλυσαν οι....μπολσεβίκοι του Περισσού!! (αλληλεγγύη στον εργαζόμενο...)

Οι απολύσεις δημοσιογράφων συνεχίζονται στον Ριζοσπάστη. Ο Ν. Πέρτερας συντάκτης για 32 χρόνια και η συντάκτρια ύλης Ελένη Αργυρίου με 23 χρόνια «υπηρεσίας» είδαν την πόρτα εξόδου από τον Περισσό και προστέθηκαν στη λίστα των απολυμένων. Και οι δύο είχαν ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους, ενω η δεύτερη βρισκόταν σε επίσχεση εργασίας.
Σύμφωνα με.....