Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 20, 2014

Σαμαροφρουροί του "Antinews": "Θα συντριβεί ο Σαμαράς και οι ΝΔ στις εκλογές... Η Χρυσή Αυγή αντέχει.."

Το antinews (πιο σαμαροφορουροί...πεθαίνεις) σε ακόμη ένα κύριο άρθρο ομολογεί με τον πλέον κυνικό τρόπο ότι οι επερχόμενες εκλογές (αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές) θα σημάνουν το κύκνειο άσμα της Νέας Δημοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου καθώς αναμένεται να συντριβεί ΣΕ ΟΛΕΣ τις περιφέρειες της Χώρας.

Νύξη γίνεται επίσης και για το ΠΑΣΟΚ που θεωρείται...."τελειωμένο" και με εκμηδενισμένα ποσοστά, ενώ ο τρόμος σύμφωνα με το κείμενο δε διαφαίνεται τόσο από την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αλλά από το ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να αποτελέσει τη νέα πολιτική εναλλακτική του λαού.

Μεταφέρουμε λοιπόν αυτούσια:

Σκηνικό ήττας για τη Νέα Δημοκρατία που πρέπει να ξυπνήσει άμεσα σε όλα τα επίπεδα –κυβέρνηση και κόμμα- καταγράφουν οι επί μέρους «μυστικές» δημοσκοπήσεις που έγιναν αυτή την περίοδο σε όλη τη χώρα για τις ανάγκες των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Τα στοιχεία που έφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Συγγρού, προκάλεσαν ευλόγως αγωνία καθώς προκύπτει μια.....

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης ΖΩΝΤΑΝΑ στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

Μη χάσετε την σημερινή εκπομπή - Όλες οι εξελίξεις για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Oι βουλευτές και υποψήφιοι δήμαρχοι Ηλίας Κασιδιάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος σχολιάζουν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Εθνικιστικός σεισμός στην Βόρεια Ελλάδα με την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης και για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
  • Ακόμη και οι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής ομολογούν: Ο Λαϊκός Σύνδεσμος πρωταγωνιστής των ερχόμενων εκλογών, στην τρίτη θέση η ΝΔ!
  • Έγκριτοι συνταγματολόγοι διαλύουν τις πονηρές σκέψεις των εγκάθετων: Δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου ή εκλογών η Χρυσή Αυγή
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε αποκλειστικά τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ…

ΒΙΝΤΕΟ...

Ο ΞΗΡΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΨΑΧΝΟΥΝ…

Την ώρα που το ανθελληνικό μνημονιακό καθεστώς έχει αφήσει ελεύθερο τον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη να βγάζει διαγγέλματα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρατούνται παράνομα στις φυλακές Κορυδαλλού. Και όχι μόνο αυτό.

Αυτήν την στιγμή διενεργείται...

Real News: Στον δεύτερο γύρο σε Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθηναίων θα περάσει η Χρυσή Αυγή!

Βόμβα μεγατόνων είναι το άρθρο του δημοσιογράφου Γιάννη Πολίτη στην Real News της Κυριακής.

Κάτω από τον τίτλο «Εθνική συνεννόηση» λέει τα εξής: «Στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία έχει τεράστια πολιτική και συμβολική σημασία, βρίσκονται αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών...

Ομολογία του καθεστωτικού δημοσιογράφου Σταύρου Λυγερού... "Η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει ήδη τη Νέα Δημοκρατία"


Σταύρος Λυγερός: Η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει την Νέα Δημοκρατία

Ο Σταύρος Λυγερός δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας δημοσιογράφος, ο οποίος γνωρίζει τις διαθέσεις του Λαού και φροντίζει μέσω της αρθρογραφίας του να την διαχέει έμμεσα στο αναγνωστικό κοινό. Συν τοις άλλοις, ο Λυγερός δεν έχει καμία ιδεολογική και πολιτική σχέση ή σύνδεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι «αβαντάρει» το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Στην Real News της Κυριακής ο Λυγερός έχει ένα διπλό άρθρο με τους τίτλους «Ο Σαμαράς, οι εκλογές και το φάσμα της πανωλεθρίας» και «Το σενάριο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ». Αφού διαψεύδει τον Σαμαρά στο ότι θα .....

ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ Γ. ΓΕΡΜΕΝΗ


Germenis-wide-xxx
"Για σαράντα χρόνια απομυζούν την πατρίδα μας από στεριά, θάλασσα και αέρα, κάθε άψυχο και έμψυχο ον που είχε την ευλογία να γεννηθεί σε αυτό το χώμα. Για σαράντα χρόνια κινούμενοι ανεξέλεγκτα δημιούργησαν μια κοινωνία διαφθοράς, σαπίλας και κοινωνικής παρακμής. Ένα κράτος ανομίας που νοσεί και παρακμάζει κάτω από της επιταγές της τρόικας και των ξένων συμφερόντων. Η Χρυσή Αυγή είναι το.......

ΒΙΑΖΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ «ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ» ΟΡΟΥΣ – ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ…

Εξιχνιάσθη από την αστυνομία –έστω και με καθυστέρηση τριών χρόνων- η φρικτή δολοφονία μιας 26χρονης κοπέλας, που είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2011, στα Φάρσαλα. Όπως αποκαλύφθηκε, ο 70χρονος που είχε αναλάβει την κηδεμονία της κοπέλας μετά την εξαφάνιση του πατρός της, την βίαζε επί 12 ολόκληρα χρόνια και τελικώς την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε ζωντανή, για να την εκδικηθεί επειδή αρραβωνιάστηκε έναν 44χρονο, ο οποίος τη βρήκε νεκρή το Φεβρουάριο του 2011.

Ο δράστης του αποτροπαίου αυτού εγκλήματος συνελήφθη. Ποια ήτο η συνέχεια; Αντιγράφω από...

Νικήτας Κακλαμάνης: Υπάρχει βάσιμος κίνδυνος να πάρει ο Η. Κασιδιάρης τον Δήμο Αθηναίων!

Συνέντευξη στον Realfm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για τις ευρωεκλογές, τις δημοσκοπήσεις αλλά και τις εκλογές στον δήμο Αθηναίων, έδωσε ο βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, ο μόνος νεοδημοκράτης που δε λέει όχι στην υποψηφιότητα για το δήμο Αθηναίων (και στο επακόλουθο πολιτικό στραπατσάρισμα από τον Ηλία Κασιδιάρη…). Ιδού τι είπε για την «ταμπακιέρα»:

«Εάν ο χώρος της κεντροδεξιάς...

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Η παράσταση έχει στηθεί για να υφαρπαχθούν οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαδοκωστόπουλος σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο στην εφημερίδα "Δημοκρατία" εξηγεί τους πραγματικούς λόγους της τελευταίας αποτυχημένης "Χρυσαυγειάδας" που δεν είναι άλλος από την μάταια προσπάθεια της μνημονιακής κυβέρνησης και των φερεφώνων της να ρίξουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο:  

Δούλεμα της αρκούδας! Από τη μία, η ανηλεής φοροκαταιγίδα εκδηλώνεται τσακίζοντας τη μεσαία τάξη, προκειμένου να βρεθούν τα λύτρα για να σωθούν οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ που ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας.

Από την άλλη, η προεκλογική αγωνία της κυβέρνησης, ορατή πλέον από παντού, αντεπιτίθεται δείχνοντας ξανά στα κανάλια τα ψεύτικα όπλα της Χρυσής Αυγής διανθισμένα με κατασκευασμένες εντυπώσεις. Όμως τίποτε δεν παρουσιάζεται από τα πειστήρια που...

Η φυλακή δεν πτοεί τους Παππά - Λαγό που συνεχίζουν το κοινοβουλευτικό τους έργο... Ερωτήσεις για τα προβλήματα του ελληνικού λαού που δημιούργησε το κλεπτοκρατικό τόξο!

Οι αδίκως προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και Ιωάννης Λαγός, συνεχίζουν ακάθεκτοι το πλούσιο κοινοβουλευτικό τους έργο ακόμα και μέσα από τα κελιά του Κορυδαλλού. Οι Συναγωνιστές καταθέτουν ερωτήσεις που αφορούν κοινωνικά και εθνικά θέματα, ενώ βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του Έλληνα πολίτη που μαστίζεται από την καταστροφή που έχει επιφέρει το μνημόνιο στην χώρα μας.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Β' Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, κατέθεσε γραπτή ερώτηση σχετικά με.....

ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ;

F7D06436E67B1AEEA99B7FC0523746E1
Ξεκινώντας από την εποχή που ο Αρχηγός της Χ.Α. για να βγεί στο δελτίο ειδήσεων του Χατζηνικολάου έστειλε εξώδικο, μέχρι και σήμερα, τα ΜΜΕ είναι απολύτως εχθρικά απέναντι στη Χ.Α.
Είτε δεν παρουσιάζουν βουλευτές και θέσεις του κινήματος, είτε ψεύδονται ασυστόλως, παρουσιάζοντας οικτρά φωτομοντάζ, μισές αλήθειες, αλλά και κατασκευασμένα παραμύθια. Ένας χορός κιτρινισμού που ταΐζει τους τηλεθεατές κι ακροατές ένα χυμό ψεύδους καλοχτυπημένο όχι σε μίξερ αλλά σε μπετονιέρα των καναλαρχών-εργολάβων. 
Παρόλα αυτά, δεν πετυχαίνουν το στόχο τους. Η Χ.Α. αντίθετα, συσπειρώνεται κι εξαπλώνεται.
Όταν αποτυγχάνουν τα....