Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ MEGA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ Χ.Α.

mouga
Μερικές φορές, τα ίδια τα παπαγαλάκια του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος αποκαλύπτουν -άθελά τους βεβαίως- μεγάλες αλήθειες, από… κεκτημένη ταχύτητα. Αυτό συνέβη και στη συνέντευξη του αρχικουκουέ Κουτσούμπα στο mega-λο κανάλι του μεγάλου αφεντικού (Big Boss) και στην εκπομπή mega Σαββατοκύριακο.
Αποκάλυψη 1: Ότι μεγάλο ποσοστό (μη μαρξιστών) ψηφοφόρων του ΚΚΕ στις λαϊκές συνοικίες, πήγε στην Χρυσή Αυγή. Το γεγονός αυτό το κρύβουν επιμελώς οι πατσαβούρες των δημοσκοπήσεων και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, για να μην…

Αυτοί είναι οι "πατριώτες" της ΝΔ...Βουλεύτης πρώην συνδικαλιστής της Αστυνομίας ζητά την πρόσληψη ΡΟΜΑ και αλλοδαπών στα σώματα ασφαλείας!!!!


Βουλευτής Ν.Δ. ζητά προσλήψεις αλλοδαπών και ρομά στην Αστυνομία!

Το ζοφερό μέλλον της Ελλάδος, βιάζεται να μας περιγράψει ο βουλευτής της ψοφοδεξιάς... Νέας Δικτατορίας, Δημήτρης Κυριαζίδης. Με τη συσσωρευμένη «εμπειρία» ως επαγγελματίας δεξιός συνδικαλιστής στην αστυνομία, έχει κάθε λόγο να προτείνει ευφάνταστα μέτρα προς καταπολέμηση της εγκληματικότητας, συμφώνως πάντοτε προς τις προδιαγραφές του σύγχρονου αντεθνικού και «αντιρατσιστικού» Κράτους.
Ο «ευφυέστατος» βουλευτής της ΝΔ, επανέφερε στο προσκήνιο παλαιότερη πρόταση την οποία είχε καταθέσει ως συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., την περίοδο δηλαδή κατά την οποία ενώ συνάδελφοί του ρίσκαραν με ελάχιστα στη διάθεσή τους μέσα, καθημερινά τη ζωή τους εκτελώντας το καθήκον τους, εκείνος έκανε πρόβες πολιτικαντισμού, δημιουργώντας τις......

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.... ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΟΥ

Δείτε το βίντεο...

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ: ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ DE FACTO ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ!

Μια νέα εθνική προδοσία μεγάλου βεληνεκούς έχει στα σκαριά η κατοχική κυβέρνηση του φον Αντωνάκη. Πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες, ο αντιπρόεδρος, υπουργός Εξωτερικών και μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος θα δεχθεί στην Ελλάδα εκπροσώπους των Τουρκοκυπρίων του ψευδοκράτους! Πρόκειται για μια πρωτοφανή στα χρονικά επίσημη επίσκεψη από της ιδρύσεως του ψευδοκράτους (1983) που σημαίνει πρακτικά την de facto αναγνώριση του τουρκοκυπριακού μορφώματος από την Ελλάδα (δηλ. το προτεκτοράτο Ελλαδιστάν…). Ταυτοχρόνως, κυπριακή αντιπροσωπεία με επικεφαλή της τον ειδικό απεσταλμένο του Αναστασιάδη (Αναν-ιάδη) θα επισκεφθεί την Άγκυρα. Να σημειωθεί, πως.....

Θριαμβεύει η Χρυσή Αυγή ακόμη και στις πόλεις-κάστρα της αριστεράς...Στην Πάτρα διπλασιάζουμε τα ποσοστά μας!!

Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της DATA RC για την Αχαΐα δείχνουν πως η Χρυσή Αυγή έχει σχεδόν διπλασιάσει τα ποσοστά της σε σχέση με τις εκλογές του 2012. Από 5,9% φτάσαμε στο 10,1% στην πρόθεση ψήφου, που σημαίνει πως ο δημοσκόπος αδυνατεί να μας δώσει μονοψήφιο ποσοστό, παρ' όλο που στην πραγματικότητα βρισκόμαστε πολύ ψηλότερα. Η ΝΔ πέφτει 5 μονάδες, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ καταποντίζονται, ενώ ο Σύριζα εμφανίζει μία σχετική άνοδο.
Σημειώστε πως η Αχαΐα αποτελεί παραδοσιακά "προοδευτικό" νομό, με την κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ να μεταλλάσσεται σε άνοδο του Σύριζα. Η άνοδος αυτή βέβαια, όπως παραδέχονται όλοι οι δημοσκόποι, οφείλεται και στις .....

Ωμή παραδοχή του Γ. Τράγκα..."Δέχθηκα αφόρητες πιέσεις για να κόψω τον Κασιδιάρη...Ντρέπομαι"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αστομαζάνθρωπε ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα ακούσεις τον ...."αντιμνημονιακό" Τράγκα και τους ομοίους να καταλάβεις για ποιών το συμφέρον κόπτονται...


ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ BΙG BOSS

koutsoubasstatesmen
Στο mega-λο κανάλι του Big Boss και στην εκπομπή mega Σαββατοκύριακο, εμφανίστηκε ο πρώην επαγγελματίας κομμουνιστής («επαγγελματικό στέλεχος») και νυν Γ.Γ. (δηλαδή αρχηγός του πάμπλουτου κόμματος των επαγγελματιών κομμουνιστών) του ΚΚΕ, Κουτσούμπας.
Κατ’ αρχάς, ο σύντροφος Κουτσούμπας είπε στους υπαλλήλους του Μπόμπολα ότι το ΚΚΕ ήταν εκείνο το κόμμα που πίεζε την κατοχική κυβέρνηση του Μνημονίου για διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και για κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης (που επέστρεφε στο λαό). Αισθάνεται, λοιπόν, δικαιωμένος, αν και πιστεύει ότι όλα αυτά… άργησαν κάπως να γίνουν:   

Ψευδομάρτυρας Στ’ αγκαλιά με υπουργό της ΝΔ! Στην Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί...

Ένας από τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες στην άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής ποζάρει στην παραπάνω φώτο μαζί με εν ενεργεία υπουργό της ΝΔ. Υπενθυμίζουμε ότι ο ψευδομάρτυρας Στ' αυτή την στιγμή βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας για οικονομικά εγκλήματα

Όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πώς.....

Ε.Ε. προς "υπαλλήλους" της στην Ελλάδα (Σαμαράς - Βενιζέλος)..."Μπράβο για αυτά που κάνετε για τη Χρυσή Αυγή...Δε φθάνει όμως"

Μεταφέρουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του Ευαγγελάτου από το NewsIt για τις δηλώσεις ΜΑΣΩΝΟΥ αξιωματούχου της Ε.Ε. και αφορούν τις πολιτικές διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών καθώς και την ανίερη συμπόρευση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών "δημοκρατών" με σκοπό την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής..

Την πρωτοβουλία για ψήφιση από τους Έλληνες βουλευτές, χθες, της πρότασης για αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων, που κατηγορούνται για εγκληματικές δραστηριότητες, με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, εξήρε ο Thorbjoern Jagland.

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου της Ευρώπης, μιλώντας στο .....

Απόγνωση στο καθεστώς..Ούτε οι φυλακές, ούτε οι χειροπέδες ούτε η μαύρη προπαγάνδα και η τρομοκρατία κρατούν τους Έλληνες μακρυά από τη Χρυσή Αυγή..

Μεταφέρουμε αυτούσια το μήνυμα των καθεστωτικών ΜΜΕ (έντυπων και διαδικτυακών) μετά τις συνεχόμενες δημοσκοπήσεις που κατέκλυσαν τη δημόσια ζωή και έχουν ένα και μόνο κοινό στοιχείο. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ακμαία και τρίτη πολιτική δύναμη ανατροπής και ελπίδας.

"Τα ευρήματα δεν δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει τεθεί στο περιθώριο. Διατηρεί την επιρροή της σε ένα «σκληρό» πυρήνα, που είναι ικανός να την κρατήσει στην πολιτική σκηνή, αν οι υπόλοιπες εξελίξεις το επιτρέψουν."

Και επειδή πολύ απλά οι κηφήνες και οι δούλοι του σάπιου κατεστημένου διαβλέπουν ότι οι καταιγιστικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το αμέσως προσεχές διάστημα και θα αφορούν τα εθνικά μας θέματα (Μακεδονικό - Θαλάσσιες ζώνες με Αλβανία - Θράκη/τζαμιά - Αιγαίο), την οικονομία (νέο μνημόνιο και ταυτοχρόνως και νέα επαχθή μέτρα) και τον.....

Η Ντόρα Μητσοτάκη τρέμει τις εκλογές... "Πισωγύρισμα με τεράστιο κόστος"

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πράγματι, το κόστος θα είναι τεράστιο για το κλεπτοκρατικό τόξο. Οι Εθνικιστές προελαύνουν!

Αυτό που κραυγάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, ότι θα παρθούν νέα εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα, αλλά αποφεύγει να το παραδεχθεί με θεατρινισμούς ο Σαμαράς, άρχισε πια να λέγεται ανοιχτά από τα στελέχη της μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Με την «γαρνιτούρα» ότι δεν θα είναι… οριζόντια τα μέτρα η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Θα πρέπει να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές, δεν θα πάρουμε οριζόντια μέτρα»! Αυτό βέβαια αφήνει ορθάνοιχτο το παράθυρο για την λήψη... κάθετων, διαγώνιων ή οποιασδήποτε άλλης μορφής νέων εξοντωτικών μέτρων, ώστε να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό και να μας πουλήσουν πάλι πανάκριβα οι διεθνείς τοκογλύφοι νέο χρήμα.

Από την άλλη, η Μπακογιάννη εξέφρασε τον τρόμο της για...