Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

MΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ "Υπόκοσμος" για το ΠΑΣΟΚ η Χρυσή Αυγή!

Mιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κλέφτες πλιατσικολόγοι του ΠΑΣΟΚ για "συμπεριφορές υποκόσμου της Χρυσής Αυγής". Αφού έχουν βαρεθεί να μετράνε στελέχη τους πίσω από τα κάγκελα της φυλακής (μην ξεχνάμε εκτός από τον Α.Τσοχατζόπουλο, τον Τ.Μαντέλη κλπ παλαιότερα και τους Μένιο Κουτσόγιωργα, τον Ν.Αθανασόπουλο κλπ) τώρα ως άλλοι "γάϊδαροι" λένε τον "πετεινό κεφάλα"!
Και δηλώνουν ότι...

Η φύση και ιστορία σου Έλληνα προστάζει να αγωνιστείς μέχρι εσχάτων...και όχι να αυτοκτονείς

Εκπληκτικό βίντεο....

Το δικό μας αφιέρωμα στην "Οκτωβριανή επανάσταση" των μπολσεβίκων και αναφορά στους σημερινούς υμνητές τους..

«Εκδήλωση- Αφιέρωμα στην Οκτωβριανή Επανάσταση στις 26/11 στη Νομική», πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα, υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ (θα ομιλήσει ο βουλευτής του, Π. Λαφαζάνης). Διαβάζω σχετικώς:
«Ενενήντα πέντε χρόνια πριν, η Οκτωβριανή επανάσταση βάζει τη σφραγίδα της στις παγκόσμιες εξελίξεις. Ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που ζούμε, η επικαιρότητά της είναι αναμφισβήτητη.  Οι εκδόσεις “red marks”, με αφορμή την επανέκδοση του ιστορικού βιβλίου του Τζον Ριντ «Οι δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο», διοργανώνουν συζήτηση – αφιέρωμα στη μεγάλη Οκτωβριανή επανάσταση…».
Ας κάνουμε, λοιπόν, κι εμείς το.....

Απίστευτο και όμως αληθινό....Το βίντεο των επεισοδίων της Κρήτης πηγαίνει στην Εισαγγελία, όχι για τους κουκολοφόρους αλλά για....

...τον Κασιδιάρη και πιθανή εξύβριση αστυνομικών και απειλών κατά της ζωής τους...
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά..
Ολομέτωπη επίθεση του καθεστώτος στη Χρυσή Αυγή

Τους αναρχικούς και λοιπούς αριστεριστές να καίνε και να βανδαλίζουν ολόκληρη περιοχή και η εισαγγελεία να ασχολείται με την πιθανότητα ένας βουλευτής που απειλούνταν η ζωή του, όπως και πολλών συνανθρώπων μας, από τα ιδεολογικά ασπόνδηλα καθάρματα του Σόρος, να είπε κάτι πάνω στον εκνευρισμό μου, λόγω της στάσης της αστυνομίας και να.....διώκεται για αυτό το λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και διαβάστε γιατί ο Ηλίας ο Κασιδιάρης ίσως χρειαστεί να ζητήσει ξανά την άρση της ασυλίας του στο μέλλον...

Θρασύτατη προπαγάνδα των ΜΜΕ εναντίον του Κασιδιάρη..Ζήτησε την προστασία του κόσμου για να μην υπάρχουν νεκροί και τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι "ζητά αίμα και νεκρούς"..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...!!! ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ...!!!


ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ...!!! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...!!!

Καταζητείται από την Ελληνική Αστυνομία ένας από τους τέσσερις προφυλακισμένους για τη δολοφονία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον Μάρτιο του 2011 στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη.

Τότε η αστυνομία μετά από έρευνες δυο μηνών είχε.....

Θα ξυπνήσεις ποτέ από το λήθαργο Έλληνα...Και στη Θεσσαλονίκη αλβανοί γιορτάζουν τη ανεξαρτησία της χώρας τους..

Μαθητές, γονείς και καθηγητές του Αλβανικού σχολείο της Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν σήμερα μια πολιτιστική εκδήλωση, όπως χαρακτηρίστηκε, επ 'ευκαιρίας ευκαιρίας της 100ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αλβανών μεταναστών «Μητέρα Τερέζα». Τα παιδιά των μεταναστών τραγούδησαν και απήγγειλαν πατριωτικά τραγούδια και στίχους.

Ερμηνεύοντας στοίχους των Naim Frashëri, De Rada κλπ. ενώ έκαναν αναπαράσταση της......

Έχουν μιλήσει οι πάντες κατά της Χρυσής Αυγής....Ο Αλαβάνος θα έλειπε..;!

Όταν ο Αλαβάνος επισκέφτηκε τον Άγιο Παντελεήμονα
Κατά της Χρυσής Αυγής τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος και ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου.

Ο κ. Αλαβάνος πάντως μίλησε στον ΣΚΑΪ και για τις ραγδαίες αλλαγές που μπορούν να έρθουν με το πέρας του χρόνου. Αναφέρθηκε στη δημοφιλία του ΣΥΡΙΖΑ και είπε χαρακτηριστικά ότι το πολιτικό τοπίο αλλάζει ραγδαία. «Αν μου λέγατε τον Δεκέμβριο του 2011 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν αξιωματική αντιπολίτευση, θα ήμουν πολύ διστακτικός», τόνισε.

Σημείωσε δε ότι......

Αλληλοσφαγές αλλοδαπών....Μια καθημερινότητα στην πολυπολιτισμική Ελλάδα του 2012

Τα ξημερώματα της Δευτέρας συνελήφθησαν στη Μονεμβασιά, τρεις Ρουμάνοι, ηλικίας 20, 25 και 28 ετών, οι οποίοι χθες το βράδυ, μαχαίρωσαν δύο ομοεθνείς τους, 38 και 35 ετών, ύστερα από έντονη λογομαχία που είχαν μαζί τους.
Οι δύο τραυματίες, οι οποίοι .....

Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα...; 13,5% οι Έλληνες Εθνικιστές και είμαστε ακόμη στην αρχή..

Οι «6 μέρες» του Αντώνη Δελλατόλα  κυκλοφορούν σήμερα με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σε ελεύθερη πτώση και οι τρεις». Η εφημερίδα δημοσιεύει σημαντική δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse RC σύμφωνα με την οποία τα κόμματα της συγκυβέρνησης εμφανίζουν εικόνα κατάρρευσης, λίγο μετά τα μέτρα. Η ΝΔ με 19% το ΠΑΣΟΚ με 6% και η ΔΗΜΑΡ με 3,5 % συγκεντρώνουν συνολικά 28,5% των ψηφοφόρων.....

 η Χρυσή Αυγή ισχυροποιείται και ακουμπά το 15%!!!

Δείτε και την πρόθεση ψήφου χωρίς την αναγωγή...

Οι αλβανοί αποθρασύνονται και το ελληνικό κράτος κοιμάται!Βίντεο...


Οι αλβανοί αποθρασύνονται και το ελληνικό κράτος κοιμάται!

Το ελληνικό κράτος κατά την πάγια τακτική του "κοιμάται" ύπνο βαθύ, και προφανώς δεν το απασχολεί αν στο κέντρο της Αθήνας διοργανώνονται εκδηλώσεις με συνθήματα περί Τσαμουριάς στις οποίες συμμετέχει και ο ηγέτης της αλβανικής αντιπολίτευσης Έντι Ράμα. Προφανώς ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει ότιμθέλει σε αυτή τη χώρα αρκεί να είναι ξένος.
Όπως διαβάζουμε στο.....

"Φακελωμένα" από την CIA τα ερωτικά των Ελλήνων πολιτικών

Wikileaks-1-ΝΑΙ
Ντοκουμέντα για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών να μιλούν με ερωτικούς συντρόφους

Η CIA φαίνεται πως έχει όλα τα στοιχεία ...Σύμφωνα με...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΤΕ... ΝΑΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ! ΨΩΝΙΖΕΙ ΧΑΒΙΑΡΙ, ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ...


xristoforakos-xaviari

Ζωή χαρισάμενη κάνει στο Μόναχο ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος ξέγνοιαστος από τις καταδίκες και τα σκάνδαλα φαίνεται ότι απολαμβάνει τις βόλτες του μαζί με την οικογένεια του, όπως προκύπτει από δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας τη....