Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2015

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Αν ήμουν οπαδός της πατριωτικής δεξιάς, της λαϊκής δεξιάς, της Ε.Ρ.Ε., αν ήμουν ο κλασικός ψηφοφόρος της ΝΔ, αυτός που «τσίμπαγε» από το: «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία…» Τότε σε τούτους τους παλιάτσους της ψοφοδεξιάς, θα τους έριχνα μαύρο. Θα τους έφτυνα κανονικά. Δεν θα τσιμπούσα από το ψευτοδίλλημα: ΝΔ ή κομμουνιστές.
Θα κοίταζα πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που με καλούν… «στα όπλα».
Μην είναι ο Αβραμόπουλος και ο Λαζαρίδης, στυλοβάτες στα νιάτα τους της κομμουνιστικής ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος;
Μην είναι ο Τατούλης του ακροαριστερού ΕΚΚΕ;
Μην είναι η περήφανη κνίτισσα, κομμουνίστρια Βούλτεψη; Μην είναι ο περίφημος κνίτης κομμουνιστής Κύρτσος; Μην είναι η πρώην κομμουνίστρια Ντόρα;
Μην είναι το κόμμα που...

Δημοσκόπηση Κού(κου)λογλου: "Καθαρά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή..Πανωλεθρία για τη ΝΔ - 10 μονάδες διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ"

Γράφει ο Αινείας

Η τελευταία δημοσκόπηση του Κου(κού)λογλου και της εταιρείας Palmos Analysis για το tvxs.gr μαρτυρά την αλήθεια που περιμένουμε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.

Μια ισοπέδωση της ΝΔ από "αριστερά" - ΣΥΡΙΖΑ - και "δεξία" - Χρυσή Αυγή -.
Στη δημοσκόπηση του στυγνού κομμουνιστή και ανελέητου πολέμιου της Χρυσής Αυγής, η ανάδειξη του Εθνικιστικού Κινήματος σε τρίτο κόμμα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο καθώς επίσης και της διαφοράς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι τα κυρίαρχα στοιχεία.

Αν συγκρίνουμε τα ευρήματα της προηγούμενης δημοσκόπησης της ίδιας εταιρείας θα διαπιστώσουμε άνοδο των ....

Ν. Χατζηνικολάου: Αντιδημοκρατικό να κάνει η Χρυσή Αυγή προεκλογικό αγώνα μέσα από τις φυλακές - ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι και ο Χατζηνικολάου αναγνωρίζει ότι η προεκλογική διαδικασία είναι άνιση και αντιδημοκρατική με την Χρυσή Αυγή να συμμετέχει στις εκλογές μέσα από την φυλακή.

Μετά από απανωτά μηνύματά ακροατών στην πρωινή εκπομπή του Χατζηνικολάου στον Realfm με τα οποία τον ρωτούσαν...

Ήλθε η ώρα... Χρυσή Αυγή

Άρθρο στο tabouri
 
Χρυσαυγίτες είναι η γενιά που άρχισε να σκέφτεται μετά τον κατακλυσμό, το μεταπολιτευτικό τσουνάμι. Είναι οι άνθρωποι που είπαν φτάνει. Έφτασε η ώρα να πάψουμε να είμαστε σκυφτοί.  Έφτασε η ώρα να πάψουμε να κρύβουμε τις ιδέες μας για το έθνος και την πατρίδα. Για 40 χρόνια το μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού παρακολούθησε την επέλαση της αριστερόστροφης  προοδευτικάντζας που διέλυσε την κοινωνία, διαστρέβλωσε τις έννοιες. “Την φιλοπατρία” την αποκάλεσε “φασισμό”, την “καταστροφή”, “διαμαρτυρία”, τις “δολοφονίες”, “εκτελέσεις”. …

Είναι η γενιά που παρά τις προσπάθειες των σεσημασμένων διαγουμιστάδων του Ελληνισμού να της κόψουν τον ομφάλιο λώρο με το παρελθόν, την ιστορία, τις παραδόσεις ξεκίνησε τον αγώνα. της τιμής και της αξιοπρέπειας. Τιμή είναι να υπηρετείς την Ελλάδα χωρίς ματαιοδοξία, χωρίς να λυπάσαι τον εαυτό σου, και μέχρι την τελευταία συνέπεια.

Οι Χρυσαγίτες βγήκαν από τα σπλάχνα του λαού. Πήγαν στα δημόσια σχολεία και όχι στα Αρσάκεια, τα Κολέγια, του Κωστέα-Γείτονα (ξέρουν αυτές), ούτε στην Εσπερία. Δουλεύουν την γή και την έχουν ποτίσει με ιδρώτα. Είναι παιδιά δικά μας. Είναι παιδιά της...

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη στο Bankingnews.gr: «Σε αυτές τις εκλογές θα είμαστε τρίτο κόμμα, στις επόμενες θα διεκδικήσουμε την εξουσία»


Η. Κασιδιάρης στο bankingnews: «Σε αυτές τις εκλογές θα είμαστε τρίτο κόμμα, στις επόμενες θα διεκδικήσουμε την εξουσία»

Άρθρο του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στο bankingnews.gr, υποψηφίου βουλευτή στην περιφέρεια Αττικής

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί αδιαμφισβήτητα μοναδικό φαινόμενο στην νεότερη ευρωπαϊκή πολιτική ιστορία. Είναι το μόνο Κίνημα που υπέστη ολοκληρωτικό πόλεμο από το διεθνές Σύστημα εξουσίας και κατάφερε να αντέξει και να ισχυροποιηθεί, την ώρα που οι εγχώριοι διώκτες μας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) οδεύουν προς την καταστροφή. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί ψήγματα της πολεμικής που έπληξε τον Λαϊκό Σύνδεσμο, τότε θα είχε βάλει προ πολλού λουκέτο και τα επιφανή στελέχη του θα είχαν προσχωρήσει στην μνημονιακή εξουσία. Εδώ, χωρίς καμία απολύτως πίεση, πήγε μόνος του στο.....

Η «ΜΑΥΡΗ ΓΑΖΕΛΑ» ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΒΟΡΙΔΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΩΝ

Μπορεί –για καθαρά προεκλογικούς λόγους- ο φον Αντωνάκης και το Βοριδομπουμπουκαριό του να παριστάνουν τους… σκληρούς ρατσιστές, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να δείχνουν και τα «αντιρατσιστικά» τους αισθήματα, με την συμμετοχή μιας «μαύρης γαζέλας» (σύμφωνα με τα ΜΜΕ) στα ψηφοδέλτια της νουδούλας.

Πρόκειται για την Κατερίνα Καλαγκμπόρ, εξ’ Αφρικής, η οποία είναι υποψήφια βουλευτής της νουδούλας στην Β΄ Αθηνών. Η λεγάμενη, ήταν εκπρόσωπος τύπου της...

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ… ΠΕΤΡΕΣ!

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο περισσότερα υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, στους πάντες! Έτσι, ο (προερχόμενος από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ…) υποψήφιος βολευτής Μητρόπουλος, υποσχέθηκε την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ, των σχολικών φυλάκων, των καθαριστριών, των δημοτικών αστυνομικών, και όσων βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί.
Υποσχέθηκε επίσης, ότι στα πρώτα νομοθετήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα είναι...

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι φυλακές δεν σταμάτησαν τον Αγώνα για μια ισχυρή Ελλάδα, ελεύθερη από τα δεσμά των τοκογλύφων

Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές άκουσαν όρθιοι το Αγωνιστικό μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο...

Κι όμως, λεφτά υπάρχουν για τα χρεοκοπημένα κόμματα του… συνταγματικού τόξου!

Γράφει ο Αντίοχος

Προ ολίγων ημερών (στις 13/01), τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου (δηλαδή, όλα εκτός από την Χρυσή Αυγή), έλαβαν το σύνηθες έκτακτο «εκλογικό επίδομα», από την κρατική χρηματοδότηση (δηλαδή, από το αίμα και τον ιδρώτα του αγρίως φορολογούμενου ελληνικού λαού). Τα δε πρόθυμα ΜΜΕ, έκαναν λόγο για τη μικρότερη εκλογική χρηματοδότηση των τελευταίων ετών…

Πράγματι, ήταν η μικρότερη, γιατί ήταν μόνο η… πρώτη δόση. Υπήρχε και δεύτερη, ύψους 2.227.303 ευρώ, η οποία δίνεται τώρα! Προφανώς, χώρισαν το ποσόν σε δύο δόσεις, για να μη δώσουν στόχο και εξαγριώσουν τον κοσμάκη.

Ιδού ποιοι μασάνε τα χαράτσια που πληρώνουμε, εις υγείαν των… κορόιδων:...

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Η ιστορική μνήμη με υποχρεώνει να σας υπενθυμίσω κάποιες εμπειρίες που βιώσαμε όλοι όσοι είχαμε την ΤΙΜΗ να γίνουμε κοινωνοί της ιδέας μας σε αρκετά παλαιές και δύσκολες εποχές, εμπειρίες που σήμερα φαντάζουν μακρινές αλλά ταυτόχρονα και τόσο επίκαιρες.
Όταν στην αυγή της δεκαετίας του ’90 μία χούφτα ρομαντικοί και (σύμφωνα με την καθεστωτική προπαγάνδα) «ακραίοι» διεμήνυαν στον ελληνικό λαό τα δεινά που επέρχονται, ένεκα των προδοτικών, έκνομων και εθνοαποδομητικών ενεργειών των πολιτικάντηδων, λίγοι ήταν αυτοί που έκαναν τον κόπο να εξετάσουν έστω κι ως ενδεχόμενο, τις αλήθειες που καταμαρτυρούσε (από τότε) το Κίνημά μας.
Η περιθωριοποίηση και οι απηνείς διώξεις (από τότε), που ελάμβαναν χώρα από τις «προοδευτικές» συμμορίες των αρχικλεφτών πολιτικάντηδων, την εν λόγω εποχή, δε λύγισαν, δεν πτόησαν και δεν κλόνισαν ούτε στο ελάχιστο την ΠΙΣΤΗ και την αφοσίωση των λίγων αυτών ρομαντικών στα ιδανικά της Πατρίδας.
Ιδανικά που εν μέσω των μεγάλων σκανδάλων των πολιτικάντηδων, της υλιστικής και καταναλωτικής κι ευδαιμονίας και της επίπλαστης ευμάρειας, με τις οποίες σκοπίμως διαπότιζαν την κοινωνία οι...