Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2012

ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝ ΜΠΕΤΙΤ, ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!!

Βραβεύουν τον Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ για τη Μακεδονία και τους Τουρκοκύπριους!
Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου βραβεύεται ο Γάλλος ευρωβουλευτής και αρχηγός των Πρασίνων Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ από το ..Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών «για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στη Χώρα μας τα τελευταία έτη».
Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντιτ απόλαυσε ευρεία αποδοχή και δημοσιότητα όταν το 2010 τάχθηκε υπέρ της Ελλάδος, ασκώντας κριτική στον γαλλο-γερμανικό άξονα πάνω στην «υποκρισία» που επέδειξαν με την συνεχή πώληση οπλικών συστημάτων και τις δυσανάλογες επιτοκιακές πληρωμές.
Αν και οι τωρινές του δηλώσεις έχουν φιλελληνικό χαρακτήρα, ο κύριος Κον-Μπεντίτ στο παρελθόν έχει εκφράσει μια πληθώρα αμφιλεγόμενων θέσεων, ενάντιες με τις ελληνικές, όντας ένας.....

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ.. !!

Πριν απο λίγο μετέδωσε αθηναϊκό κανάλι οτι η κατάσταση στο δήμο Μετσόβου ειναι εκτός έλεγχου.. Ήδη έχει γίνει έκκληση στην 8η Μεραρχία Στρατού για άμεση επέμβαση...

Το γράφουμε και θα μας θυμηθείτε μέσα στο Σαββατοκύριακο.. θα εχουμε σφορδότατη χιονόπτωση.. πρέπει να επέμβει ο Ελληνικός Στρατός..εδω και τώρα πριν ειναι πολύ αργά.. δεν θα μπορέσουν να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν την Μηλιά Μετσόβου, και ολα τα υπολοιπα χωρια του δήμου...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ

ΦΡΙΧΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αστυνόμευση του κέντρου της Αθήνας χθες το απόγευμα (7-2-2012) αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, διενήργησαν ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας κατά τους οποίους:

Ελέγχθηκαν :
126 άτομα (19 ημεδαποί και 107 αλλοδαποί)
34 οχήματα
10 καταστήματα

Προσήχθησαν :
19 άτομα (1 ημεδαπός και 18 αλλοδαποί)

Συνελήφθησαν :

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΞΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΑΔΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ !!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΘΩΝΙΑΔΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ-
ΑΝΑΛΓΗΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Την μετεγκατάσταση των μαθητών της Γ΄ Λυκείου της Αθωνιάδας ακαδημίας που λειτουργεί στο ΄Αγιο Όρος στο Εκκλησιαστικό λύκειο Νεάπολης αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με έγγραφο που εστάλη στους γονείς τους και στην διεύθυνση του σχολείου.
Οι μαθητές μέσω ανοιχτής επιστολής εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους λέγοντας ΄΄ Θα παραμείνουμε εδώ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς! ΄΄

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΑΔΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το διαδίκτυ τρομάζει τη Νέα Τάξη...εμείς όμως συνεχίζουμε

Ο Αμερικανοσιωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει τις επιχειρήσεις στην Συρία


Ειδικές δυνάμεις από την Βρετανία και το Κατάρ βρίσκονται ήδη στο έδαφος της Συρίας και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Homs 162 χλμ από την πρωτεύουσα της χώρας Δαμασκό συντονίζοντας τις επιχειρήσεις των αντιφρονούντων που μάχονται το Στρατό της Συρίας.

Σύμφωνα με....

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ: ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ "ΔΝΤ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ"!

Το άρθρο αυτό είναι μια μικρή απάντηση σε όσους υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και υπερθεματίζουν υπέρ των τοκογλύφων του ΔΝΤ, απειλώντας μας με τον "μπαμπούλα" του κομμουνισμού (και ειδικότερα της Βόρειας Κορέας).

Οι δωσίλογοι που αρέσκονται σε αυτή την τακτική, επενδύουν σε εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα που υπάρχουν εν αφθονία στη χώρα μας και μάλιστα συντηρούνται και από τους δύο πόλους (αριστερά - δεξιά) εξίσου: Το γιατί, το αφήνουμε στην κρίση του καθενός.

Θα χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα σύγκρισης την Ρωσία. Πιθανόν....

Αυτή είναι η "προοδευτική" Τουρκία....ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ & ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Η Τουρκία παρά το δημοκρατικό προφίλ που θέλει να προβάλει στον αραβικό κόσμο δεν μπορεί να αποβάλει το κακό παρελθόν της στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το παράρτημα Κωνσταντινούπολης του Συνδέσμου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων παρουσίασε την ετήσια έκθεση του για την περιοχή του Μαρμαρά. Από τα στοιχεία της έκθεσης προκύπτουν τα εξής:
1717 άτομα τέθηκαν υπό κράτηση. Από αυτά τα 818 υπέστησαν απάνθρωπα βασανιστήρια στα κρατητήρια. Δολοφονήθηκαν 60 γυναίκες. Από αυτές οι 30 για λόγους τιμής. Για τους ίδιους λόγους δολοφονήθηκαν 12 άνδρες και 2 παιδιά.
Κατασχέθηκαν 81 έντυπα. Πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί πλήρωσαν πρόστιμα και....