Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2012

Αυτούς τους "πατριώτες" δοξάζει ο ανθελληνικός συρφετός των ΜΜΕ και τα πρόβατα χειροκροτούν. Όταν ο "αγωνιστής" Γλέζος ήθελε τιμούσε τον σφαγέα Χότζα

Ο μεγάλος "αγωνιστής" της "Δημοκρατίας" Μανώλης Γλέζος, παρευρίσκεται στην κηδεία του "συντρόφου" Ενβέρ Χότζα το 1985 στα Τίρανα.......

Χότζα όπως λέμε κεμάλ. Εκατοντάδες σφαγές ελλήνων και ξερίζωμα του Ελληνισμού της αλβανίας.

Λίγα χρόνια πριν είχε μιλήσει στην Μόσχα για… ανεξάρτητη Μακεδονία!

Ο “πατριωτισμός” κάποιων αριστερών και o Μανώλης Γλέζος


Έχουν αποθρασυνθεί τα ζώα ή αλλιώς λαθρο-ΟΡΚΣ..ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!

Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....
 
Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:

- Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!

Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να.....

Έχει ξεφύγει η προπαγάνδα των διεθνιστών-μπολσεβίκων υπέρ των λαθρομεταναστών..Ταινία υπέρ των Μαύρων που πουλάνε πλαστά CD και DVD!!! Σε πληρη συνεργασια Αριστεροι και ΝΕΤ!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για αυτό συνεχίζουμε, επιμένουμε, αγωνιζόμαστε και φωνάζουμε:
"Αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η Γη, ΔΕΝ σας ανήκει"

Μέχρι κινηματογραφική ταινία υπέρ των Νέγρων που πουλάνε πλαστά CD + DVD και θησαυρίζουν με το Παρεμπόριο, φτιάξανε οι Αριστεροί, σε μιά προσπάθεια να καταπολεμηθή ο Ελληνικός Ρατσισμός που εκδηλώνεται καθημερινώς εναντίον των Νιγηριανών. Και το χειρότερο όλων; Την προώθηση της ταινίας έχει αναλάβει εργολαβικώς η Κρατική ΝΕΤ!..
Το βίντεο είναι από την εκπομπή των αναρχοαριστερών δημοσιογράφων Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη, που μεταδόθηκε στις 9.45 το πρωΐ της περασμένης Παρασκευής 24 Φλεβάρη 2012 από την ΝΕΤ. Φιλοξενούμενοι στο στούντιο ο κομμουνιστοσυμμορίτης σκηνοθέτης Πέτρος Σεβαστίκογλου και ο πρόεδρος την Νιγηριανής Κοινότητος, προκειμένου να διαφημίσουν την νέα ανθελληνική ταινία «Ελκυστική ψευδαίσθηση» (Attractive Illusion, 2012), η οποία υμνεί τους Νέγρους Λαθρεμπόρους!..
Ο σκηνοθέτης της ταινίας Πέτρος Σεβαστίκογλου είναι......

Δεν είχαμε καμμία αμφιβολία..Ο σύζυγος της Ντόρας Μητσοτάκη, κόρης του Αποστάτη, έβγαλε το 1εκ. ευρώ εκτός Ελλάδας...

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στην "αγία οικογένεια"...

Μια ωδή στους αιώνιους ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
Δείτε και τις υπόλοιπες....

Η ΑΦΚ ΤΟΛΜΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΔΥΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ



Η Α.Φ.Κ. Τόλμη σας προσκαλεί στο εθνικό μνημόσυνο των ηρωομαρτύρων του Έθνους μας Γρηγόρη Αυξεντίου και Ευαγόρα Παλληκαρίδη το οποίο θα τελεστεί την Κυριακή 4/3/2012 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων εντός του Κάστρου των Ιωαννίνων.

Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιήσουμε φιλολογικό μνημόσυνο με την προβολή ταινίας για τον υπαρχηγό της ΕΟΚΑ, το Σάββατο 3/3/2012 στο οίκημά μας(Νότη Μπότσαρη 8 - έναντι ξενοδοχείου Παλλάδιον) στις 18:00 το απόγευμα.

Η παρουσία όλων μας είναι η ελάχιστη τιμή που μπορούμε να αποδώσουμε στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και εθνική ολοκλήρωση του Κυπριακού Ελληνισμού.

Πληροφορίες:

Και πάλι "περιούσιος" ο λόγος της μελλοντικής επίθεσης στο ΙΡΑΝ;Οι Rothschilds θέλουν τις τράπεζες του Ιράν;

Του Pete Papaherakles (American Free Press)
Μήπως ένα από τους βασικούς λόγους που οι ΗΠΑ και το Ισραήλ στοχοποιούν το Ιράν, είναι για να κερδίσουν τον έλεγχο της κεντρικής του τράπεζας;
Όσο αυξάνονται οι εντάσεις που οδηγούν προς έναν απερίσκεπτο πόλεμο στο Ιράν, τόσο αξίζει να συγκρίνουμε το ιρανικό τραπεζικό σύστημα με αυτά των ΗΠΑ, της Βρετανίας, και του Ισραήλ.
Κάποιοι ερευνητές, τονίζουν το γεγονός ότι, το Ιράν είναι μια από τις τρεις μόνο χώρες στον κόσμο, των οποίων η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχεται από τους Rothschild.
Πριν από την 11/9/2001, οι χώρες αυτές ήταν επτά: Αφγανιστάν, Ιράκ, Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Β. Κορέα, και Ιράν.
Μέχρι το 2003, οι Rothschild κατάφεραν να.....

O ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"... ΛΕΝΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ

Είναι αστείο αυτό που συμβαίνει με τη γειτονική ΠΓΔΜ. Την στιγμή που Έλληνες πολιτικοί, αξιωματούχοι και λοιποί δηλώνουν ανοιχτά την άνεσή τους με την κλήση της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» με διάφορα συνθετικά που με τον καιρό ξεχνιούνται, στο εσωτερική της γειτονικής μας χώρας, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Το έντονο αλβανικό στοιχείο υπενθύμισε για μια ακόμη φορά του τι συμβαίνει σε αυτήν τη χώρα. Πριν λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια αγώνα χειροσφαίρισης μεταξύ της ομάδας νέων του Κοσσυφοπεδίου και της ΠΓΔΜ, οπαδοί της πρώτη ανάρτησαν πανό στο οποίο γραφόταν στα αγγλικά «Bulgarians by God, Macedonians by Tito». Δηλαδή, ο Θεός τους έκανε Βούλγαρος και ο Τίτο τους έκανε «Μακεδόνες». Βέβαια οι Κοσοβάροι οπαδοί δεν....

Έλληνες επιχειρηματίες ανταγωνίζονται... την ΕΥΠ!!!

Την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχουν βαλθεί να ανταγωνιστούν Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν αγοράσει τουλάχιστον επτά κοριούς, υψηλής τεχνολογίας.

Όπως αποκαλύπτει η «Ισοτιμία», «μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, που διαπλέκονται με το πολιτικό σύστημα της χώρας», έχουν αποκτήσει βαλιτσάκι υποκλοπών.
 
Μάλιστα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι τα συγκεκριμένα συστήματα παρακολούθησης «βρίσκονται με βεβαιότητα στα χέρια δύο μεγαλοεπιχειρηματιών με πλήθος δραστηριοτήτων, ενός εφοπλιστή που αντιμετωπίζει… περιπέτειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι ενός ξενοδόχου».

Στην ίδια λίστα, σύμφωνα πάντα με την «Ισοτιμία», βρίσκονται....