Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 11, 2012

ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ "17Ν"... ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ!

Το «17Ν The Movie» είναι η πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Παπαθεοδώρου, που αποτυπώνει την ιστορία της τρομοκρατικής οργάνωσης και των βασικών πρωταγωνιστών της, έτσι τουλάχιστον όπως αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη.
Στην ταινία, το ρόλο του Αλέκου Γιωτόπουλου έχει ο Ηλίας Λογοθέτης, του Δημήτρη Κουφοντίνα ο Νίκος Ψαράς, του Χριστόδουλου Ξηρού ο Πασχάλης Τσαρούχας, του Σάββα Ξηρού ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ενώ η Ναταλία Δραγούμη υποδύεται τη γυναίκα του Κουφοντίνα Αγγελική Σωτηροπούλου και η Κασσάνδρα Βογιαντζή την γυναίκα του Ξηρού, Αλίσια Ρομέρο. Τέλος ο Σπύρος Φωκάς υποδύεται τον Πάμπλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες,

Οι Βορειοηπειρώτες πιστοί στις αρχές τους ξέρουν ότι μόνο οι Εθνικιστές μπορούν να τους προστατεύσουν


Από το site της "Χρυσής Αυγής"

“Σύμφωνα με την ηλεκτρονική μας δημοσκόπηση το 14,78% των Βορειοηπειρωτών περνάει “στα άκρα”, τοποθετώντας σε ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Η εθνικής κατεύθυνσης ιδεολογία του κόμματος έχει κάνει το κόμμα δημοφιλή στους κόλπους των Βορειοηπειρωτών, θέσεις και απόψεις επί των εθνικών που ασπάζεται ο σύνδεσμος αποτελούν μέρος της “φραστικής” καθημερινότητας των Β/ηπειρωτών, χωρίς αυτή η τάση να φτάνει πάντοτε μέχρι την κάλπη.
Η.....

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το μεγάλο έγκλημα του Παπαδήμου σε βάρος της Χώρας! – Αποκάλυψη βόμβα!!

Ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος σε συνεργασία με την Γερμανία υπέσκαψε εσκεμμένα το συμφέρον της χώρας!

Ο μεταβατικός Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο άνθρωπος που σήμερα –υποτίθεται- διαπραγματεύεται…
με τη Γερμανία το μέλλον της Ελλάδος και των επόμενων γενεών, είναι αυτός που έμπηγε πρώτος το μαχαίρι στη χώρα, όταν από το 1998 έως το 2002, ως επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος , δημιουργούσε πλασματικές και θανατηφόρες συνθήκες για την είσοδο της Πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση.
Ο Λουκάς Παπαδήμος ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος , ήταν στην κατάλληλη θέση, υπηρετώντας από τότε τα συμφέροντα της Γερμανίας σε βάρος της χώρας μας.
Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε, αποτυπώνουν τον εγκληματικό ρόλο που έπαιξε από τότε ο Λουκάς Παπαδήμος:

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ....

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ROTHSCHILDS


Ο MAYER AMSCHEL BAUER ανοίξε μια επιχείρηση δανεισμού χρημάτων στην (Εβραίκη οδό) της Φρανκφούρτης στη  Γερμανία το 1750 και άλλαξε το όνομά του απο Βauer σε  Rothschild είχε πέντε γιους.

 Ο πιο έξυπνος από τους γιους του,  ο Nathan, στάλθηκε στο Λονδίνο για να ιδρύσει  μια τράπεζα το 1806. Μεγάλο μέρος της αρχικής χρηματοδότησης της νέας τράπεζας δώθηκε  από τη βρετανική επιχείρηση της ανατολικής Ινδίας όπου  ο Mayer Rothschild   είχε σημαντικό έλεγχο .Ο  Mayer Rothschild τοποθέτησε τους  άλλους τέσσερις γιους του στη Φραγκφούρτη, Παρίσι, Νάπολη και τη Βιέννη.

 Το 1814, ο Ναθαναήλ Rothschild είδε την μεγάλη  ευκαιρία  του στη μάχη του Βατερλώ. Νωρίς στη μάχη, ο Ναπολέων φάνηκε να κερδίζει και η πρώτη στρατιωτική έκθεση στο Λονδίνο ανακοίνωσε αυτό  το γεγονός. Αλλά το ρεύμα στρέφεται υπέρ του Ουέλινγκτον.

 Ένας μεταφορέας του Νάθαν Ρότσιλντ έφερε την είδηση ​​ στο Λονδίνο στις 20 Ιουνίου. Αυτό ήταν....

"Η Ρωσία είναι η μόνη δύναμη που υπερσπίζεται την ανθρωπότητα έναντι του φασισμού (Εβραίων και Αμερικάνων) "

Ρώσος στρατηγός ε. Α.:
“Αυτή τη στιγμή η Ρωσία υπερασπίζεται ολόκληρο τον κόσμο από τον φασισμό” Ανεξάρτητο αμερικανικό ιστολόγιο Ιnfowars με πληροφορίες από την ιστοσελίδα The Blaze Ο στρατηγός ε.Α. Leonid Ivashov, πρώην μέλος του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, εμφανίστηκε πρόσφατα στο δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι Russia Today, όπου δήλωσε ευθαρσώς ότι η Ρωσία “αυτή τη στιγμή υπερασπίζεται ολόκληρο τον κόσμο από τον φασισμό” – όπου με τη λέξη “φασισμό” εννοούσε, φυσικά, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ – και ότι η χώρα του είναι έτοιμη να κάνει χρήση των ενόπλων δυνάμεών της, αν χρειαστεί, για να υπερασπιστεί το Ιράν και τη Συρία από οποιουσδήποτε εισβολείς. Ο στρατηγός.....

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ "ΕΘΝΙΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ" ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;


Δείτε τι προβλέπει η νέα Σύμβαση Διευκόλυνσης PSI Διαχείρισης Υποχρεώσεων, που κατατέθηκε χθες στην Βουλή για ψήφιση την Κυριακή.

Διαβάστε την σελίδα 28 του Παραρτήματος Ι…