Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2015

Ο Αρχηγός του ΟΧΙ των Ελλήνων, Νίκος Μιχαλολιάκος κατακεραυνώνει το λαθρονομοσχέδιο: "Κανένας νόμος δεν αλλάζει το 'Έλληνας γεννιέσαι,δε γίνεσαι'" ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μια επική ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου, Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων Εθνικιστών...

Παθιασμένος Χρήστος Παππάς: "Λευτεριά στην Ελλάδα... ΟΧΙ στους τοκογλύφους" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Ο Μπαρμπαρούσης χώνει στον Σύριζα για μνημόνιο και λαθρομετανάστες - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Η ήττα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και των δημοσκόπων

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου αποτέλεσε, συν τοις άλλοις έναν πραγματικό κόλαφο, για μια ακόμη φορά, τόσο για την «ενημέρωση» που παρείχαν τα συστημικά ΜΜΕ, όσο και για τις «μετρήσεις» που δημοσίευαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, τόσο την εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα, όσο και κατά τα «αποτελέσματα» που έδωσαν αμέσως μόλις έκλεισαν οι κάλπες. Ξεκινώντας από το τελευταίο, αποδείχθηκε για πολλοστή φορά η «αξιοπιστία» των εταιρειών δημοσκόπησης, οι οποίες όλη την εβδομάδα έδειχναν ότι υπήρξε «αντιστροφή κλίματος», με το «ναι» να βρίσκεται μπροστά από το «όχι». Τα ίδια και την Κυριακή το απόγευμα, όπου σε μια «βελτιωμένη» εκδοχή των ψεμάτων τους, έδειχναν μια υπεροχή 2-4 μονάδων του «όχι», αφήνοντας όμως και μια μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας ότι…

Φώτης Γραικός: Ντροπή για το κοινοβούλιο να διαπραγματεύεται την ιθαγένεια των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Φώτης Γραικός κατά την ομιλία του για το λαθρονομοσχέδιο κατήγγειλε τους βουλευτές του Σύριζα ότι επηρεάζονται από την συμπλεγματική τους ύπαρξη και το μίσος για την καταγωγή τους για να μηδενίσουν οτιδήποτε Ελληνικό.

«Ο Ελληνισμός πέρασε 400 χρόνια τουρκοκρατίας και πολλές άλλες δυσκολίες αλλά επέζησε, όσο και αν προσπαθείτε να τον διαλύσετε δεν θα τα καταφέρετε».

Δείτε το βίντεο...

ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ "ΚΛΑΙΕΙ" ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ: ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ… ΣΩΣΕΙ!

papagalos
Γράφει ο Αντίοχος

Πολύ πίκρα έχει πέσει στα ορφανά του φον Αντωνάκη, μετά την εκδίωξή του από την αρχηγία της νουδού. Πίκρα, που μερικές φορές φτάνει στην… απελπισία και στο «γαία πυρί μιχθήτο», τώρα που χάθηκε ο Αντωνάκης. Ενδεικτικά, δείτε ένα σχόλιο: «Αφού έφυγε ο Αντώνης, τώρα πια ας διαλυθεί το σύστημα και ας διαλυθεί η Ελλάς. Χωρίς τον Σαμαρά δεν υπάρχει λύση και δεν υπάρχει λόγος για να υφίσταται Ελλάδα. Τελειώσαμε. Ελλάδα: τέλος. Είναι προτιμότερος ο θάνατος».
Αλλά, εκτός από τους… απελπισμένους (παρακαλείται η αρμόδια διαδικτυακή υπηρεσία της αστυνομίας, να εντοπίσει τον… Σαμαρόπληκτο και να αποτρέψει την...

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

metanastes-kifa-13
Μεγάλες ζημιές προκάλεσαν κάποιοι Λαθρομετανάστες, στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΚΙΦΑ στον Καρά – Τεπέ, όπως καταγέλλουν οι ιδιοκτήτες του στο  lesvosnews.gr .

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους η εταιρεία έχει κλείσει εδώ και κάποιο καιρό αλλά οι εγκαταστάσεις τους με την κινητή και ακίνητη περιουσία τους παρέμεναν στον ιδιόκτητο χώρο τους.
Χθες το βράδυ αντιλήφθηκαν ότι....

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΘΕΛΕ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

samaras_giounker


Μπορεί η κυβέρνηση επισήμως να στήριζε το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, όμως υπήρχαν συγκεκριμένα αδιαμφισβήτητα γεγονότα που εκείνη την κρίσιμη ώρα φάνταζαν τουλάχιστον περίεργα.
Ουδείς κατάλαβε γιατί η κυβέρνηση δεν έκανε τις απαραίτητες προπαρασκευές έτσι ώστε το δημοψήφισμα να διεξαχθεί κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, αλλά αντιθέτως υπέγραψε το ΦΕΚ που έκλεινε τα ΑΤΜ των τραπεζών, δημιουργώντας μόνη της το κλίμα πανικού. Κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο τα αρμόδια όργανα δεν διασφάλισαν την ισομέρεια των απόψεων, αλλά αντιθέτως άφησαν τα ΜΜΕ να λυσσομανούν, τρομοκρατώντας τον Λαό.
Επίσης κανείς δεν κατάλαβε πως ενώ η κυβέρνηση έδινε τον τόνο για «ΟΧΙ» στα μνημόνια, εν τέλει, μετά από την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, μετέφρασε αυτό το βροντερό «ΟΧΙ» ως «εντολή να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας», παίρνοντας την....

Ο Στρατηγός Συναδινός απαντά στον τιποτένιο Σούλτς μέσα στην Ευρωβουλή: "Είσαι ένα τίποτα μπροστά στο Ελληνικό Έθνος" - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτός είναι ο Εθνικισμός...
Αυτός είναι ο Έλληνας Αξιωματικός...

Αυτός είναι ο Χρυσαυγίτης...

Δείτε τον και γεμίστε υπερηφάνεια...

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής αντιστέκονται... Λευτεριά στην Ελλάδα - ΟΧΙ στους τοκογλύφους

Συμβαίνει τώρα: Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: Λευτεριά στην Ελλάδα - ΟΧΙ στους τοκογλύφους
Αυτή την ώρα συζητείται στο Ευρωκοινοβούλιο το ελληνικό ζήτημα, ενώ αναμένεται ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός θα εξηγήσει προς τους Ευρωβουλευτές πως το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού στην πρόταση Γιούνκερ προδόθηκε και έγινε «ΝΑΙ» με την συναίνεση των πολιτικών κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής.

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι που....

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ

lafazanis
Γράφει ο Αντίοχος

Για μια ακόμα φορά, η Ρωσσία άδειασε τους δήθεν φιλορώσσους Τσιπροκαμμένους, αυτή τη φορά με δήλωση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ: «Θέλουμε οι Έλληνες να φτάσουν στους απαραίτητους συμβιβασμούς με τους πιστωτές όσο το δυνατόν συντομότερα και να λάβουν αποφάσεις που θα επιτρέψουν την οικονομική και κοινωνική σταθερότητα στη χώρα με τον καλύτερο τρόπο».
Βέβαια, τα γνωστά παπαγαλάκια συνέχισαν το βιολάκι τους, μεταδίδοντας και πάλι ψευδείς ειδήσεις, που καλλιεργούν ανόητες ψευδαισθήσεις, ότι ο....

Οι "ταξικοί εχθροί" ενώθηκαν και είπαν "ΝΑΙ" στο Δημοψήφισμα και το Μνημόνιο...Μεγαλειώδες "ΝΑΙ" από Εξάρχεια, Εκάλη και Κολωνάκι!


ΝΑΙ ψήφισαν οι ψευτοεπαναστάτες των Εξαρχείων - Συναγωνίστηκαν σε ραγιαδισμό το Κολωνάκι!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η μπουρζουαζία του Κολωνακίου απεδείχθη εξόχως υποτακτική προς τους τοκογλύφους, επιλέγοντας το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα σε ποσοστό άνω του 70%. Ακόμη πιο αναμενόμενο όμως, το γεγονός ότι το Κολωνάκι δέχεται τον ισχυρό ανταγωνισμό εκ μέρους των «ελευθεριακών», των «προοδευτικών», εκείνων με τους «ανοιχτούς ορίζοντες» που κατοικοεδρεύουν στα Εξάρχεια!
Το βράδυ «κατά της εξουσίας», με μολότοφ και καταστροφή της περιουσίας του απλού κοσμάκη και το πρωί Μνημόνιο και άγιος ο Θεός! Ενδεχομένως, φοβήθηκαν οι «επαναστάτες» τα capital controls και την είδηση περί κουρέματος των καταθέσεων.
Ίσως οι αναρχικοί των Εξαρχείων να είναι και....

Άψογος Κασιδιάρης ξεφτιλίζει τους συριζοανθέλληνες..."ΟΧΙ στα μνημόνια σας... ΟΧΙ και στο λαθρονομοσχέδιό σας.. Η Ελλάδα ότι και να κάνετε θα ζήσει" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο..

Σήμερα είναι η εφημερίδα που όλοι πρέπει να έχουμε στα χέρια μας...Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, σύμβουλος του Πούτιν, αρθρογραφεί στη "Χρυσή Αυγή"!


Άρθρο - ΒΟΜΒΑ του Αλεξάντερ Ντούγκιν στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: «Να μην αφήσουμε την Ελλάδα μόνη της»

Παρέμβασή στην κρίση και στο ελληνικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, έκανε ο θεμελιωτής της σύγχρονης ρωσικής σχολής γεωπολιτικής Αλεξάντρ Ντούγκιν, απευθυνόμενος προς τον ρωσικό λαό, ζητώντας να παράσχει υποστήριξη στην Ελλάδα. Σε ένα εντυπωσιακό κείμενο, δίνει «σήμα» στην ρωσική κοινωνία να είναι έτοιμη να στηρίξει την Ελλάδα.

«Οι Ρώσοι βρίσκονται στο πλευρό των Ελλήνων, δεν θα τους αφήσουμε μόνους στα δεινά τους, θα τους βοηθήσουμε και θα τους παράσχουμε κάθε στήριξη. Οι Βρυξέλλες και η....