Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2016

Ο ΚΟΣΟΒΑΡΟΣ ΒΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ «ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ» ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ο εικονιζόμενος, είναι ο Αλβανός Κοσοβάρος Ταχίρ Βελίου, που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει κρατώντας ως λάφυρο την Ελληνική Σημαία που βούτηξε προ ημερών από σπίτι Έλληνα της Χιμάρας.
Στο κείμενο έγραφε τα εξής:
 
«Αυτό το κουρέλι αφαιρέθηκε από το παλιό κάστρο...

Ευάγγελος Καρακώστας: Μαρξιστές και φιλελεύθεροι φεύγετε, Εμείς οι Εθνικιστές ερχόμαστε! ΒΙΝΤΕΟ

Ως «μνημονιακό τελεσίγραφο» χαρακτήρισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας, τον Προϋπολογισμό του 2017, ένα μνημονιακό τελεσίγραφο στο οποίο η Χρυσή Αυγή δεν υποκύπτει.

«Μαρξιστές και φιλελεύθεροι καταντήσατε η χλεύη των Λαών και φεύγετε κι Εμείς οι Εθνικιστές ερχόμαστε»!

Δείτε το βίντεο...

Μαρτυρίες από κατοίκους των Εξαρχείων: Oι κουκουλοφόροι εισβάλλουν στα σπίτια μας - Πάρα πολλοί είναι αλλοδαποί, δεν ακούμε ελληνικά!

Σε καθεστώς ανωνυμίας υπό το φόβο των αντιποίνων από την αριστερή μαφία των Εξαρχείων μίλησαν κάτοικοι της περιοχής, καταθέτοντας τις εμπειρίες τους από τις παρακρατικές επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα κάθε τρεις και λίγο στην περιοχή τους.

Σας τις παραθέτουμε αυτούσιες:

«Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 8. Ταμπουρωθήκαμε στο σπίτι με τα παιδιά μου. Λίγο μετά, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε από τους καπνούς και τα χημικά. Εξω από το σπίτι δεν μπορούσαμε να βγούμε γιατί μέσα στην πολυκατοικία βρίσκονταν κουκουλοφόροι. Εκλεισα τα παντζούρια, τα παράθυρα και τις πόρτες των δωματίων. Δεν πάει άλλο. Κάθε φορά που έχει πορεία επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό. Εχουν αποφασίσει...

Πάλι τους έσκισε ο Νότης Σφακιανάκης: "Προτιμώ τον Λαγό με τη μουστάκα και τα μπράτσα από τον Σαμαρά" ΒΙΝΤΕΟ

Για μία ακόμη φορά, ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, έδωσε γροθιά στο προδοτικό κατεστημένο με δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής. Δήλωσε πως αγαπά την Πατρίδα του και ας τον λένε... φασίστα.

Ψήφισε Χρυσή Αυγή, γιατί τα παιδιά από τον Κολωνό και το Πέραμα είναι καλύτερα από τους γραβατωμένους που σφάζουν με το γάντι την ελληνική κοινωνία. Προτιμά τον Λαγό με τη μουστάκα και τα μπράτσα από τον Σαμαρά.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο...