Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 14, 2012

Καλή Ανάσταση σε όλους

Η Εκκλησία στην πρώτη γραμμή Εθνικής Αντίστασης: Ορθόδοξα κηρύγματα αντίστασης σε όλη τη χώρα - "Δεν θα γονατίσουμε" (βίντεο)

Μηνύματα αντίστασης στις σκοτεινές δυνάμεις που πέτυχαν να αναλάβουν τον έλεγχο της χώρας μέσω των εγχώριων συνεργατών τους, της πολιτικής και οικονομικής ελιτ, εκπέμπουν όλη την εβδομάδα στις Εκκλησίες όλης της χώρας ιερείς, ανεξαρτήτως βαθμού, από Μητροπολίτες, μέχρι απλοί παπάδες και ιεροκήρυκες. Η Ορθοδοξία που κράτησε άσβεστη τη φλόγα του Ελληνισμού στις πιο δύσκολες στιγμές του Έθνους από την Άλωση μέχρι σήμερα, ορθώνει το ανάστημά της στην ξένη λαίλαπα που "σαν το λίβα που καίει τα σπαρτά" έχει θέση την χώρα υπό την κατοχή της μέσω των Μνημονίων και των αλεπάλληλων δανειακών συμβάσεων.
Στην Κόρινθο, σε μια συγκλονιστική ομιλία χθες το βράδυ κατά την συγκέντρωση των Επιταφίων ο κατά γενική ομολογία μετριοπαθής Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου στην ομιλία του, ζήτησε "Να μην σκύψουμε το κεφάλι. Όσα χρήματα και να έχουν. Δεν φοβόμαστε κανέναν!!! Δεν θα....

Το πρώτο βίντεο με την αφή του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα

Δείτε το βίντεο...

Το θαύμα του Αγιού Φωτός...

ΕΓΚΩΜΙΑ:

Μιαιφόνον έθνος, αλαζών Ισραήλ, τι παθών τον Βαραββάν ηλευθέρωσας; τον Σωτήρα δε παρέδωκας σταυρώ;
Φθονερέ, ελάστορ, φόνου πλήρης λαέ, καν σινδόνας και αυτό το σουδάριον ουκ αισχύνη, αναστάντος του Χριστού!

Αραβιανόν,
σκολιώτατον γένος Εβραίων,
έγνως την ανέγερσιν του ναού•
δια τι κατέκρινας τον Χριστόν!
Καν τους εκ νεκρών
επαισχύνθητε, ω Ιουδαίοι,
ους ο.....

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!!!

Η βλακεία πάει σύννεφο στους "δημοσιογράφους" την ανθελληνικής εφημερίδας. Με ένα ακόμη εμετικό δημοσίευμα στάζουν για ακόμη μια φορά χολή κατά του Ελληνισμού. Αυτή τη φορά τα σαΐνια της εφημερίδας "ανακαλύπτουν" ότι υπάρχουν ονόματα Αλβανικών πόλεων στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Hasan Luçi, αυτό αποτελεί απόδειξη τους Ελληνικού σοβινισμού και της Μεγάλης Ιδέας, την οποία το Ελληνικό κράτος δεν ξέχασε ποτέ. Όπως λέει ο ίδιος, μπροστά από το μνημείο παρελαύνουν οι τσολιάδες με τις εθνικές παραδοσιακές Αλβανικές φουστανέλες!!!
Ο δημοσιογράφος είναι και ανιστόρητος, καθώς θεωρεί ότι η αναφορά σε Πρεμετής, Πογραδέτς, Τομόρι, Χιμάρα, Αργυροκάστρου παραπέμπει στα σύνορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας!!!! (και που να ήξερε ποιά είναι τα πραγματικά της σύνορα) την οποία λέει, το ελληνικό κράτος και οι σημερινοί Έλληνες θέλουν να αναβιώσουν.
Ενώ ξεκινάει το δημοσίευμα με την αναφορά των πόλεων που αναγράφονται στο μνημείο:

Το βίντεο του γιαουρτώματος του Γεωργιάδη στη Νέα Φιλαδέλφια


Επίθεση με γιαούρτια στον Άδωνι Γεωργιάδη από Matsomenos Ρε Άδωνι, Ορθόδοξος Χριστιανός και την Μεγάλη Πέμπτη μασαμπουκώνεις γλυκά και πάστες;