Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 18, 2016

Στην Χαλκίδα χτυπά σήμερα η καρδιά του Εθνικισμού για την ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου - Βίντεο, Φωτογραφίες


Ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε στην μεγάλη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Χαλκίδα, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του κόμματος για τον πρωτογενή τομέα ως βάση ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας.

Εκατοντάδες Εθνικιστές αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες...

Την ώρα που ο Τσίπρας κατηγορούσε τον... Εθνικισμό για το “προσφυγικό”, αλγερινοί λαθρομετανάστες έκαιγαν το “hot spot” στην Λέσβο!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πόση παρακμή πια αυτή η αριστερά...

Οι χιλιάδες ανεξέλεγκτοι λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την χώρα και την έχουν μετατρέψει σε απέραντο "hot spot" ξεφτίλισαν για ακόμη μια φορά τον καταγέλαστο πρωθυπουργό που για όλα τα προβλήματα που ο ίδιος δημιουργεί, ρίχνει την ευθύνη στον... Εθνικισμό!


Την ίδια ώρα που ο Τσίπρας προχωρούσε σε μια ακόμη τραφελαφική παράσταση υποδεχόμενος τον γ.γ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν και του έκανε δώρο ένα χρησιμοποιημένο σωσίβιο (!)...

Ενάντια σε Σύριζα και ΝΔ μόνη αποδεκτή λύση το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!


Ενάντια σε Σύριζα και ΝΔ μόνη αποδεκτή λύση το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!

Άξιος συνεχιστής των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων αποδεικνύεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δείχνοντας μια απίστευτη “λιγούρα” για την εξουσία απέδειξαν ότι είναι πρόθυμοι για την οποιαδήποτε παραχώρηση, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, προκειμένου να συνεχίζουν να ζεσταίνουν τις άνετες κυβερνητικές καρέκλες. Οι νυν κινήσεις τους σφραγίζουν μια ολόκληρη εποχή και όχι απλώς μερικά χρόνια κρίσης. Ιδού, συνοπτικά, τα πιο πρόσφατα “κατορθώματά” τους:
α) Διέλυσαν πλήρως την....

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ

xrysh_augh
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάγια τακτική των παγκόσμιων Σιωνιστών για να ποδηγετήσουν τη λαϊκή βούληση, όταν δεν προσαρμόζεται στις υποδείξεις τους, είναι με ακραίο τρόπο να την σκλαβώσουν, χρησιμοποιώντας τις "χρυσές εφεδρείες" τους που έχουν σπείρει σε κάθε οργανισμό, θέση, πολιτικό και κοινωνικό κίνημα. Έτσι δρούσε, δρα και θα συνεχίζει να δρα ο "μέγας αρχιτέκτων του ψεύδους", που μόνο ο Εθνικιστής μπορεί να τον κατατροπώσει.
 

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος γιατί οι εθνικιστές δολοφονούνται – τελευταίο θύμα, ο φιλέλληνας Ιταλός ευρωβουλευτής, στέλεχος της Λέγκα του Βορρά, Τζιανλούκα Μπουονάνο – στο δρόμο και μακριά από τις κάμερες χωρίς να συλλαμβάνεται ο φονιάς, όπως και στην περίπτωση Μάνου Καπελώνη – Γιώργου Φουντούλη – ενώ πάντα οι δολοφονημένοι της άλλης πλευράς έχουν έναν βολικό δολοφόνο, που δρα ανενόχλητος, φωνάζει συνθήματα η λέει στους αστυνομικούς «είμαι δικός σας», και περιμένει να συλληφθεί;
Πουτάνα ιστορία εσύ και οι συμπτώσεις σου πανάθεμά σε…

Όταν τα πράγματα δεν.....

Η Χαλκίδα θα γεμίσει ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ σήμερα το απόγευμα....Στις 20:00 συγκέντρωση - εκδήλωση με ομιλητές Μιχαλολιάκο - Κασιδιάρη - Επιτήδειο


Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, Γ. Επιτήδειου, Η. Κασιδιάρη στην Χαλκίδα - Σάββατο 18/6 Ξενοδοχείο Lucy στις 8μμ

Αυτό το Σάββατο 18/6 στις 8μμ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος και ο Ηλίας Κασιδιάρης θα μιλήσουν στην Χαλκίδα σε εκδήλωση με θέμα: "Ο πρωτογενής τομέας ως βάση ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας".
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη με πλήρες σχέδιο για ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, μέσω της αναδιάρθρωσης του πρωτογενούς τομέα και - κυρίως - μέσω μίας γεωπολιτικής στροφής προς την Ρωσία.
Η παρακμή και η....

Στην Γερμανία οι μαθήτριες που δέχονται σεξουαλική παρενόχληση από λαθρομετανάστες σιωπούν, για να μην χαλάσει η εικόνα των “προσφύγων”


Στην Γερμανία οι μαθήτριες που δέχονται σεξουαλική παρενόχληση από λαθρομετανάστες σιωπούν, για να μην χαλάσει η εικόνα των “προσφύγων”

Τρεις έφηβες συμφώνησαν να καλύψoυν τις  σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τους, επειδή αισθάνονταν άσχημα για τους δράστες και δεν ήθελαν να υποστούν «διακρίσεις»!
Τρεις μαθήτριες στο σχολείο Herder στο Kassel της Γερμανίας επί μήνες δέχονταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις από «πολύ μεγάλους» άνδρες μετανάστες, καθώς πήγαιναν προς το σχολείο και καθώς επέστρεφαν από αυτό, από τον Σεπτεμβρίου του 2015.
Τα τρία κορίτσια ηλικίας μεταξύ 16 και 18 ετών, κατ’ επανάληψη δέχονταν ανάρμοστα αγγίγματα και λεκτική κακοποίηση, αλλά αρνήθηκαν να.....

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΙΤΥΧΗΣ!


ImageHandler

Προ ημερών, ο υπουργός Εσωτερικών Κουρουμπλής, μιλώντας για τον νέο εκλογικό νόμο, έκανε την πρόβλεψη ότι μπορεί σε μια «δύσκολη στιγμή» στο μέλλον, να συγκυβερνήσουν η νουδούλα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κι αφού σιγουρότατα θα συγκυβερνήσουν που θα συγκυβερνήσουν κάποια στιγμή, είπαν να κάνουν και μία… πρόβα τζενεράλε.
Έτσι, χθες το βράδυ, στο Μουσείο της Ακρόπολης κάθισαν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι ο mister Tsipras με....