Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2011

Και το Κ.Κ.Ε. θέλει τον ...Πακιστανό του


Για να μην πάρουν όλη την δόξα οι μη Αριστεροί "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ" στη Θεσσαλονίκη , το Κομμουνιστικό Κόμμα οργάνωσε το Σάββατο συλλαλητήριο και στην Αθήνα.
Μπορεί οι οδηγοί που εγκλωβίζονται να πληρώνουν την νύφη , όμως  μόνο σε τέτοιες συγκεντρώσεις τα καλά ξενοδοχεία του Συντάγματος συμμορφώνονται, και δεν σταθμεύουν παράνομα (όπως τους βολεύει)τα ακριβά αυτοκίνητα της υψηλής πελατείας τους.
Θα παρακαλούσαμε όμως τους διοργανωτές  του Κ.Κ.Ε., που ούτως η άλλως απασχολούν Πακιστανούς για ...

Νέο ράπισμα στους Χριστιανομάχους και τους οπαδούς της "πατρώας θρησκείας"

Τι άλλο πρέπει να διαβάσουν ορισμένοι για σταματήσουν με την ανθελληνική και αντιχριστιανική προπαγάνδα;...

"Παραιτήσου και πήγαινε σπίτι σου...."... Επίθεση στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πέμυ Ζούνη

Η υπέρβαση του πνευματικού εκπασοκισμού

του Γιώργου Καραμπελιά
Άρδην τ.86
Η κρίση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, δεν έχει μέχρι σήμερα αναλυθεί επαρκώς, με συνέπεια να κυριαρχεί ακόμα και στην αντιπολίτευση απέναντι στην τρόικα και τη νέα κατοχή, μια μορφή πασοκικού-μεταπολιτευτικού λαϊκισμού, η οποία συσκοτίζει την πραγματικότητα.
Όπως τονίζουμε εδώ και δεκαετίες, η χειρότερη κληρονομιά που μας άφησε το ΠΑΣΟΚ είναι η αποβαρβάρωση και η υποβάθμιση του πνευματικού επιπέδου και της σκέψης του ελληνικού λαού. αυτό που προσφυώς έχει χαρακτηριστεί ως η πασοκοποίηση των Ελλήνων. Αυτή η βαθιά διαστροφή στηρίζεται στο διπλό σύστημα σκέψης και πράξης  –που ούτως ή άλλως ενδημούσε στη χώρα μας εξαιτίας των περιπετειών που έχει περάσει επί αιώνες ο λαός μας– το οποίο εγκαθίδρυσε και επέβαλε ως κυρίαρχο για τη μεταπολιτευτική περίοδο το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, άλλα διακηρύσσουμε και τα αντίθετα πράττουμε, άλλα υποστηρίζουμε τη μία ημέρα και τα εντελώς αντίθετα την επομένη: «Όχι στην ΕΟΚ των μονοπωλίων», «Έξω οι βάσεις του θανάτου». Κολωνακιώτες και φοιτητές του Πολυτεχνείου μπορούσαν να...

Ξέρω τι έκανες το καλοκάιρι... Γιαννάκη (Μιχελάκη)

Επειδή πολύ μας τα έχουν ζαλίσει οι ΝΔμοκράτες για το "κατεστημένο" των ΠΑΣΟΚικών ΜΜΕ ας προσέχουν λίγο, γιατί πολλά στόματα αρχίζουν και... ανοίγουν....!
Ας πάρουμε για παράδειγμα τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, Γιάννη Μιχελάκη...
Το καλοκαίρι, (Ιούνιο συγκεκριμένα) στην προσπάθεια του να βρει υποστηρικτές στα ΜΜΕ πήρε τη mercedes και άρχισε να κόβει βόλτες προς διάφορες κατευθύνσεις.
Μια από αυτές ήταν η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας...
Κοντά στη Μεταμόρφωση. Τι υπήρχε εκεί; Ένας όμιλος ΜΜΕ, συμφερόντων μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας.
Έμεινε για πάνω από 2 ώρες με τα "κεφάλια" και αποχώρησε.
Από την επόμενη διάφοροι αρθρογράφοι - συντάκτες άρχισαν να γράφουν "αποκλειστικές" πληροφορίες και να δίνουν στη δημοσιότητα non-paper της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Ενώ είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι στην κατοχή 2 μεγαλοδημοσιογράφων υπάρχει απομαγνητοφωνημένη(το μεγαλύτερο μέρος της) συνομίλια Σαμαρά - Παπανδρέου κατά την κρίσιμη περίοδο της "συναίνεσης" το φετινό καλοκαίρι.
Θα μας πείτε; "Και που είναι το κακό; Συναντήσεις κάνει...."
Θα σς αφήσουμε λοιπόν λίγο με...

Ποιά είναι η σημερινή Σερβία....;

Ποιοί την κυβερνούν;
Είναι Σέρβοι; Έχουν παρτίδες με Τούρκους και Αμερικανοσιωνιστές;
Ολόκληρη η ανάλυση με πλούτο πληροφοριών...

Πάνος Καμμένος: "Cosa Nostra" η οικογένεια Παπανδρέου

Ακούστε τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στο ράδιο 9, με τους "κεραυνούς" που εξαπολύει εναντίον της οικογένειας Παπανδρέου...

ΠANOΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ εε ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ !! from GeorgeGreekTrucker on Vimeo.

Έκτακτο Υπουργικό στο Ισραήλ με θέμα τις εξελίξεις στη Μεσόγειο!

Αυτή την ώρα διεξάγεται έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο στο Ισραήλ, που ζήτησε, σύμφωνα με τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης, ο Υπουργός Άμυνας της χώρας, Εχουντ Μπαρακ, σε σχέση με την κατάσταση που διαμορφώνεται στη Μεσόγειο, κοντά στην Κύπρο από την "έξοδο" 3 Τουρκικών φρεγατών...
Όπως μεταδίδουν τα ίδια μέσα, υπάρχει πληροφόρηση από τη Mossad ότι η απειλή "θερμού επεισοδίου" είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και πρέπει να ετοιμαστεί η Κυβέρνηση του Ισραήλ για όλα τα ενδεχόμενα...

Εμείς πάντως κρατάμε τις επιφυλάξεις μας....

Μια καλή ανάλυση για το θέμα πολέμου;! Ισραήλ - Τουρκίας μπορείτε να...

11/9 δεν είναι μόνο μια τραγική ιστορική ημερομηνία για τους Αμερικάνους... αλλά και για τους Έλληνες...Ξεκινά η "τρομοκρατία" έναντι των Αρχαίων Ελληνικών!

Είναι η ημερομηνία που....

Αντισυνταγματική η επιβολή έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα!


Η ιδιοκτησία, με βάση το άρθρο 17 του Συντάγματος, τελεί υπό την προστασία του κράτους και δεν αφαιρείται ούτε μειώνεται, παρά μόνο για αποδεδειγμένη δημόσια ωφέλεια και με την προϋπόθεση της πλήρους αποζημίωσης του ιδιοκτήτη. Υπέρ της προστασίας της ιδιοκτησίας συνηγορεί και το γεγονός ότι....

Θα μας τρελάνουν τελείως... Τώρα οι Αλβανοί υποστηρίζουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν πρόγονός τους...

Για Έλληνας ούτε συζήτηση....

Άρωμα εκλογών; Η ΝΔ συναίνεσε στην ταχύτερη ψήφιση του πρϋπολογισμού!

Έσπασαν τα τηλέφωνα μετα τη συνέντευξη τύπου.
Ο Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε τηλέφωνα τόσο απο τον πρωθυπουργο όσο και απο τον Υπουργό Οικονομικων. Στόχος η συναίνεση για τον προϋπολογισμό του 2012.
Μάλιστα, ενημερώθηκε για την πορεία της Οικονομιας, ενω άγνωστο παραμένουν οι επίσημοι λόγοι αυτής της απόφασης.
Σύμφωνα πάντως με το Υπουργειο Οικονομικων ο Αντώνης Σαμαράς συναίνεση στην επιτάχυνση της διαδικασίας ψήφισης του νέου προϋπολογισμού για το ερχόμενο έτος.
Μετά απο αυτη την εξέλιξη, ήρθε και πάλι το άρωμα των εκλογών, αφου αυτη η ..τρεμουρα για ταχύτερες διαδικασίες, μάλλον παραπέμπουν σε πρόωρες κάλπες.
20110911-095236.jpg

Πληροφορίες του...

9/11...Η Νέα Τάξη Πραγμάτων... επιτίθεται!

Με αφορμή λοιπόν την "επέτειο" της "τρομοκρατικής";! ενέργειας....δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ποιός και τι προκάλεσε την πτώση των δίδυμων πύργων...