Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 23, 2016

Γεώργιος Καραϊσκάκης: Ο Ήρωας - πρότυπο για τον κάθε Έλληνα


Γεώργιος Καραϊσκάκης: Ο Ήρωας με το Ιερόν της φιλοτιμίας πυρ στην ψυχή

Προς τον Τούρκο αρχιστράτηγο Χουρσίτ Πασά το 1822 όταν του παράγγειλε να πάει να τον προσκυνήσει στην Λάρισα: «Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί, λέγεις να προσκυνήσω. κ’ εγώ πασσά μου, ρώτησα τον π..... μου τον ίδιον, κι αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν έλθεις κατ’ επάνω μου, ευθύς να πολεμήσω»!
Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στην Σκωληκοκάρυα Άρτης το 1782. Η μητέρα του ήταν μοναχή, από σπίτι ονομαστών Αρματολών και ο πατέρας του, μάλλον, ήταν ο Δημήτρης Καραϊσκος. Το ότι ήταν νόθος, ποτέ δεν προσπάθησε να το κρύψει, αντίθετα έλεγε ότι: «Καθώς η φύση δέχεται τα κεντρώματα και δείχνει τα μπολιασμένα δέντρα πλειό καλά από τ’ άγρια, έτσι κι ο Θεός κάνει πολλές βολές τα μπάσταρδα παιδιά πλειό άξια από τ’ άλλα, τα γνήσια». Τον φώναζαν «ο γιος της καλογριάς» και ήταν υπερήφανος για...

Τι να ψηφίζουν άραγε τα πεθερικά του Πολάκη που είναι και... Κρητικοί;!

Γράφει ο Αινείας

Ο "ασήκωτος" κομμουνιστής - τραμπούκος Πολάκης, που έχει κατορθώσει ήδη να διαλύσει κάθε δομή στη δημόσια υγεία, προς όφελος των "συντρόφων", και ενώ δείχνει....ανίκητος αποδεικνύεται πως δεν μπορεί να κάνει κουμάντο ούτε στο...σπίτι του και τρώει...παντόφλα.

Όχι δεν τον δέρνει η γυναίκα του (τουλάχιστον με τις μέχρι τώρα πληροφορίες) αλλά τα πεθερικά τον έχουν κάνει να μαραζώσει καθώς - άρα πολύ πιθανόν και η γυναίκα του - είναι ΠΙΣΤΟΙ οπαδοί της....

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Ιταλική εφημερίδα L ’Espresso: «Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και παλεύουμε για τον Λαό μας, όχι για τους τραπεζίτες και την Γερμανία»


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην L ’Espresso: «Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και παλεύουμε για τον Λαό μας, όχι για τους τραπεζίτες και την Γερμανία»

  • H συνέντευξη του Συναγωνιστή Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στο ιταλικό περιοδικό κράτησε περισσότερο από μιάμιση ώρα, αλλά στο τέλος η L’ Espresso δημοσίευσε ένα μικρό κομμάτι το οποίο μάλιστα στην τελική του μορφή, είχε παραποιημένες τις ίδιες του τις ερωτήσεις, αλλά και κομμένες τις απαντήσεις του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής!
  • Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για τους «πρόσφυγες» και το Βατικανό: «Θα καταστρέψουν την ταυτότητα της Ελλάδος. Και ο Ποντίφικας που τους στηρίζει, ευνοεί τις διάφορες οργανώσεις που τους εκμεταλλεύονται».
- Κ. Μιχαλολιάκο, στις 16 Απριλίου, στο νησί της Λέσβου, θα έρθει ο Πάπας για να φέρει την αλληλεγγύη του στους περίπου 3000 απελπισμένους που είναι κλεισμένοι σε στρατόπεδο, χωρίς να κάνει διακρίσεις μεταξύ προσφύγων και μεταναστών. Γιατί εσείς που δηλώνετε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, το βλέπετε διαφορετικά από τον Πάπα;
«Θα σας απαντήσω με μια ερώτηση: Θεωρείτε χριστιανική την δραστηριότητα των εγκληματικών οργανώσεων των Τούρκων και των Ευρωπαίων που σύμφωνα με τα στοιχεία της Europol κέρδισαν εκμεταλλευόμενοι τους μετανάστες, μόνο το 2015, τουλάχιστον 6 δισ. ευρώ;»
- Όχι βέβαια. Αλλά τότε γιατί δεν προτείνατε στο ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, το άνοιγμα ασφαλών δρόμων ώστε να πάνε οι πρόσφυγες και μετανάστες στην Ευρώπη, ενώ αντιθέτως προτείνατε ένα νόμο να θεωρείται αδίκημα η παράνομη μετανάστευση;
«Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν το...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο… «ΨΩΡΙΑΡΗΣ» ΧΩΡΙΑ!


nd0003

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Όλοι μαζί κι ο «ψωριάρης» χώρια! Ούτε ένας δε βρέθηκε να κάτσει δίπλα στον…

Γιατί κηδεύτηκε με τέτοιες τιμές ο Γεράσιμος Αρσένης;!

Γράφει ο Αινείας

Κηδεύτηκε με τιμές "αρχηγού κράτους" ο Γεράσιμος Αρσένης και με έξοδα της ελληνικής πολιτείας για την προσφορά του στην πατρίδα, διαβάζω σε ορισμένα ειδησιογραφικά site.

Όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί φορείς εξέδωσαν "συγκινητικές" επιστολές και δελτία τύπου που μιλούσαν για το βαρύ πένθος τους και τη σημαντικότητα του θανόντος για την Ελλάδα και το πολιτικοκοινωνικό γίγνεσθαι, ενώ τα μεγαλύτερα ΜΜΕ αφιέρωσαν ολόκληρες "σελίδες" με φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Ο Γ. Αρσένης θα μείνει στην Ιστορία ως ο "κάτσε καλά Γεράσιμε" που υποτιμητικά μαθητές και φοιτητές του απήθυναν κατά τις μεγάλες διαδηλώσεις - καταλήψεις της δεκαετίας του 90, ενώ είναι ο....

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

mme (1)
Ενώ όλα δείχνουν ότι το 4ο Μνημόνιο –δεύτερη φορά αριστερά, δεύτερο Μνημόνιο στη σειρά!- είναι προ των πυλών, η συγκυβέρνηση των συριζο-καμμένων βρήκε έναν πολύτιμο –και καθόλου ανέλπιστο- σύμμαχο, για να το περάσει χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι τίποτα: την ΠΟΕΣΥ, το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων!
Που εξαγγέλλει συνέχισει της απεργίας μεχρι την  Μεγάλη Τετάρτη και αποκορύφωμα, την απεργία διαρκείας με....

Το αληθινό πρόσωπο της αριστεράς


Το αληθινό πρόσωπο της αριστεράς

Η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να δείξει στην πράξη τι ακριβώς σημαίνει αριστερά και που ακριβώς οδηγούν οι ιδεολογικές εμμονές της. Άνοιξαν ακόμα περισσότερο τα σύνορα, με αποτέλεσμα η Χώρα να βουλιάξει από τους αναρίθμητους λαθρομετανάστες που παρανόμως εισήλθαν σ’ αυτήν, άλλαξαν τον νόμο περί ιθαγένειας και μείωσαν ακόμη και τις ελάχιστες τυπικές απαιτήσεις του προηγούμενου νόμου, προχώρησαν ακόμη παραπέρα την μνημονιοποίηση της Χώρας και την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.
Παρ’ όλα αυτά , για κάποιους θεωρείται ότι η κυβέρνηση κάνει όλα αυτά επειδή δεν είναι επαρκώς αριστερή για τα εγχώρια δεδομένα. Μέσα από αυτό το....

ΜΑΧΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ- ΑΦΓΑΝΩΝ ΜΕ… ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΕΥΖΩΝΩΝ

Prosfyges_Ethniki-600x276
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Μια λεπτή κλωστή χωρίζει το απόλυτο χάος από την...ομαλότητα και η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ κάνει ότι μπορεί για να την κόψει, σε συνεργασία με τους "αλληλέγγυους" και τους "παρακρατικούς".

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ, ανάμεσα σε «προσφυγάκια», στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αναρχοκρατούμενο Ειδομενιστάν.

Η εκτεταμένη συμπλοκή σημειώθηκε στο ρεύμα προς το τελωνείο της περιοχής, όταν –για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- συγκρούστηκαν περίπου 40 «προσφυγάκια» -Πακιστανοί κατά Αφγανών- με… καδρόνια.

Και το ερώτημα, μετά από.....

Δύναμη Εθνικής Αντίστασης και όχι… εκλογικό ποσοστό


Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η χώρα από πάσης απόψεως. Μετά την καταστροφική διακυβέρνηση της χώρας από την μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, έχουμε εδώ και 15 μήνες την μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία απέδειξε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνον ότι ήταν ψέματα όλα όσα είχαν προεκλογικά υποσχεθεί, αλλά και επιπλέον ότι είναι μία εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση.

Δεν θα αρχίσω με το ζήτημα της οικονομίας και τα όσα πραγματικά επιζήμια διαδραματίζονται στον τομέα αυτό για το μέλλον του Έθνους. Το θεωρώ δευτερεύον μπροστά στο....