Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 10, 2014

Στρατηγός Συναδινός απαντά στους καθεστωτικούς: “Καταθέτω τα γαλόνια μου σε αυτούς που τιμούν τα ιδανικά της Πατρίδας” - ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες φίλοι και στελέχη της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν θερμά τον Αντιστράτηγο ε.α., τ. Διευθυντή των Ειδικών Δυνάμεων, Ελευθέριο Συναδινό στην εκδήλωση παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγή.

Ο Στρατηγός Συναδινός εξέθεσε τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση της Χρυσής Αυγής να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, απαντώντας στα παπαγαλάκια της ΝΔ και στις ύβρεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Σ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΔ

Μεγάλο πολιτικό θέμα δημιούργησε η ΝΔ και τα καθεστωτικά ΜΜΕ με το απόσπασμα της ομιλίας στη βουλή του Στάθη Παναγούλη, στο οποίο ανέφερε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει κυβέρνηση, θα στείλει σε ειδικό δικαστήριο τους βουλευτές που ψήφισαν τα Μνημόνια.

Επίσης, για λόγους εντυπωσιασμού «έπαιξε» και η δήλωσή του βουλευτή «Ναι λοιπόν είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ, καθημερινά».

Καθόλου, όμως, δεν «έπαιξαν» αυτά που είπε παρακάτω ο Σ. Παναγούλης:

«Η ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές...

Σταύρος Θεοδωράκης: Αν δεν γίνω δεκανίκι, θα γυρίσω στις παρακμιακές εκπομπές μου

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι προερχόμενος από τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ και ουδέποτε το έχει κρύψει. Το κόμμα του έχει δημιουργηθεί κατ’ εντολή του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να δράσει ως ένα «μασκαρεμένο» ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα λάβει τις ψήφους του Ελληνικού Λαού και θα τις κάνει δύναμη για το καθεστώς της κλεπτοκρατίας, που διακαώς προσπαθεί να βρει διέξοδο από την κατάσταση που έχει οδηγηθεί. Έτσι στα πλαίσια ενός πειράματος τύπου «Γκρίλλο» ο Θεοδωράκης επιστρατεύτηκε ώστε να δουν τι ποσοστό μπορεί να πάρει ένας τηλεμαϊντανός, χωρίς να παρουσιάσει την οποιαδήποτε θέση.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, πως κανένας από τους εκπροσώπους του αποκόμματος δεν έχει εκφράσει την οποιαδήποτε θέση, για το οποιοδήποτε ζήτημα. Ο μόνος που τόλμησε να εκφράσει άποψη, διεγράφη με συνοπτικές «αρχηγικές» διαδικασίες.  Η όλη ιδέα πίσω από αυτή τη «στρατηγική» είναι να κοροϊδέψουν τον κοσμάκη ώστε να πάρουν ποσοστά και μετά να συνεργαστούν με τους δολοφόνους του Ελληνικού Λαού.

Τα παραπάνω δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς. Τα λέει ο ίδιος ο Θεοδωράκης, ο οποίος σε εκπομπή του MEGA, του πρώην αφεντικού του, Μπόμπολα, δήλωσε ότι «Αν τα ποσοστά του Ποταμιού είναι χαμηλά...

Ομιλίες Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του Λαϊκού Συνδέσμου - ΒΙΝΤΕΟ

Παναγιώταρος και Κασιδιάρης δίνουν ρέστα.

Δείτε το βίντεο...

Το ομολόγησε και ο Γλέζος: "Θα συνεργαστούμε με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...Δε θέλουμε να κυβερνήσουμε μόνοι μας"

Δεν κρύβονται πια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις μελλοντικές κινήσεις τους, σχετικά με ενδεχόμενο συνεργασίας τους με τους δυνάστες του ελληνικού λαού - ΠΑΟΚ/ ΝΔ.

Μετά τους Τ(Σ)ατσόπουλο, Δραγασάκη, σειρά πήρε το ιστορικό στέλεχος - τοτέμ της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, που απηύθυνε κάλεσμα προς ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για συνεργασία μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Δήλωσε βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές και πώς θα είναι αυτοδύναμος αλλά θα ήθελε και τη συμμαχία, όπως τη χαρακτήρισε, των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, καθώς ομολόγησε την ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει μόνος του!!!!!!!!

Βεβαίως απέκλεισε το μια συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, πιστοποιώντας για άλλη μια φορά τον αληθή ισχυρισμό - σύνθημα του Εθνικιστικού Κινήματος ότι είναι "Μόνοι, εναντίον Όλων" και το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα..

Για να μην έχετε καμιά αμφιβολία σας παραθέτουμε αυτολεξεί τα λεγόμενα του Γλέζου:

''Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος. Αλλά και αυτοδύναμος να είναι, πάλι θα ζητήσει συμμαχίες. Δεν θέλουμε να.....

Το ξέσπασμα του Λάμπρου Φουντούλη: “Δε λυγίζουν οι Έλληνες Εθνικιστές! Όλοι μαζί για την Νίκη”

Δείτε το βίντεο...

ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ! Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!

10007022_10203001055645224_469663220_n
Η επιθυμητή ”σταθερότητα” σε κάθε κρίσιμη ψηφοφορία κάθε προδοτικού νομοσχεδίου, κάθε δωσιλογικού ‘εφαρμοστικού” νόμου είναι η προδοτική στάση 151 σταθερά εκβιαζόμενων βουλευτών.
 ”Σταθερότητα” είναι να κυβερνάς με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.
Είναι να επιτρέπεις στ’ αφεντικά σου Λαγκάρντ και Μέρκελ να επεμβαίνουν προεκλογικά, δίνοντας ”συμβουλές” στον λαό για το τι πρέπει να.....

ΣΤΙΣ 28 ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;

ARXHGOS
Μετά την εμφάνιση του Γ. Γερμενή (και του Στάθη Κλάψα, αλλά αυτός είναι διαφορετική περίπτωση…) στη βουλή, έρχεται η μεγάλη ώρα της εμφάνισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, να μιλήσει στην ολομέλεια
κατά τη διάρκεια της συζήτησης του αιτήματος της άρσης ασυλίας του και εν συνεχεία και των υπολοίπων προφυλακισμένων βουλευτών.
Και βέβαια, το σάπιο και ετοιμόρροπο σύστημα, δεν.....

Παρέμβαση των σφαγέων των Ελλήνων υπέρ της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου


Παρέμβαση των σφαγέων των Ελλήνων υπέρ της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου

Από την στιγμή που ο ΓΑΠ από το Καστελόριζο άνοιξε τις πύλες για την επέλαση του ΔΝΤ στην Πατρίδα μας, έχουν συμβεί πολλά. Χιλιάδες αυτοκτονιών και εκατομμύρια απελπισμένων Ελλήνων έχουν δεχτεί μία άνευ προηγουμένου οικονομική επίθεση από τους διεθνείς τοκογλύφους μέσω των εν Ελλάδι συνεργατών τους στην δικτατορική συγκυβέρνηση.
Η φυλλάδα του Μπόμπολα και ο ΔΟΛ αποτέλεσαν αυτά τα χρόνια το γραφείο τύπου της συγκεκριμένης κυβέρνησης δοσίλογων και συνεπαγωγικά των σφαγέων του Ελληνισμού στο ΔΝΤ. Έτσι σε συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον έσπευσαν να.....

Μήνυμα Νίκης και από την ακριτική Ορεστιάδα... Κατάμεστη η αίθουσα στην εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη"


Χρυσή Αυγή παντού: Η ακριτική Ορεστιάδα στέλνει το μήνυμα της αντίστασης - Φωτορεπορτάζ

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που σε αγαστή συνεργασία προσπάθησαν να δημιουργήσουν κράτος και παρακράτος με τα γνωστά γρουπούσκουλα της αριστεράς, με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  8 Μαΐου, η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ορεστιάδα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Στην απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση σ' αυτήν την ακριτική γωνιά της πατρίδας μας παρευρέθηκε πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, που ως κεντρικό ομιλητή είχε τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη.
Την εκδήλωση άνοιξαν με .......

Κουίζ: Ποια τοπική ετοιμοθάνατου κόμματος δεν έχει την Ελληνική σημαία;


Κουίζ: Ποια τοπική ετοιμοθάνατου κόμματος δεν έχει την Ελληνική σημαία;

Σε ποια πόλη της Πελοποννήσου η Νέα Δημοκρατία στα γραφεία της τοπικής της δεν έχει την ελληνική σημαία; Ενώ έχει την κομματική και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βοήθεια: Θα την επισκεφτεί σήμερα ο......

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΕΙΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

propaganda copy 
Τις τελευταίες απελπισμένες προσπάθειες να σταματήσει το εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται ολοταχώς, κάνει το σάπιο και ετοιμόρροπο σύστημα, χρησιμοποιώντας τα γνωστά του υλικά: τη λάσπη, τη συκοφαντία και κυρίως τη… βλακεία. Έτσι, τα ΜΜΕ της ολιγαρχίας αποκαλύπτουν τώρα τα νέα… εγκλήματα της Χρυσής Αυγής: κατηγορούμενος (χωρίς όνομα, άρα ο ΚΑΝΕΝΑΣ…) δηλώνει πως αναγκάστηκε να γίνει μέλος της Χρυσής Αυγής για να βρει δουλειά, κάποιος άλλος (επίσης ανώνυμος…) δηλώνει πως όποιος φορούσε μαύρη μπλούζα έπαιρνε… παραπάνω συσσίτιο, ενώ ένας τρίτος… καταγγέλλει ότι τα στελέχη του Κινήματος διέδιδαν ότι στις προσεχείς εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτο κόμμα (ε αυτό πια κι αν είναι… έγκλημα!). Και ποια είναι η «πηγή» όλων αυτών των ανοησιών (που ακόμα κι αν είναι αλήθεια δε συνιστούν κανένα ποινικό αδίκημα…); «Δικαστικές πηγές»! Ιδού το στημένο ρεπορτάζ ενός καθεστωτικού ΜΜΕ:
«Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για.....

Άλλο ένα έγκλημα των κομμουνιστών στο Λάγκα Καστοριάς


Άλλο ένα έγκλημα των κομμουνιστών στο Λάγκα Καστοριάς

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με επικεφαλής τον συναγωνιστή Τούφα Στέργιο επισκέφθηκαν το χωριό Λάγκα Καστοριάς όπου έγινε το ετήσιο μνημόσυνο των σφαγιασθέντων πατριωτών από τους κομμουνιστοσυμμορίτες τον Μάιο του 1947.
Τα ξημερώματα της 4ης Μαΐου 1947 ομάδα πάνοπλων κομμουνιστοσυμμοριτών που δρούσαν στο όρος Βόιο Κοζάνης κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου, μπήκαν στο χωριό Λάγκα, έβγαλαν από τα σπίτια τους κατοίκους και προχώρησαν σε πλιάτσικο, στρατολόγηση των ικανών να φέρουν όπλα καθώς και στο αγαπημένο τους παιδομάζωμα για να μπορούν να εκβιάζουν τους χωρικούς. Οι Λαγκιώτες αντιστάθηκαν και....

Φτάνοντας στο τέλος της σκευωρίας


Φτάνοντας στο τέλος της σκευωρίας

Από την αρχή των διώξεων κατά του Κινήματος μας, με τις πρώτες προφυλακίσεις του Αρχηγού, του Γ. Λαγού και του Χ. Παππά, όλοι αναρτιόντουσαν για το ποιά θα είναι η κατάληξη όλης αυτής της υπόθεσης. Για τον αν η εισαγγελική έρευνα θα εξαρθρώσει την  «εγκληματική» μας οργάνωση, βρίσκοντας εκατόμβες θυμάτων, κρυφά οπλοστάσια και σκοτεινούς χρηματοδότες και για το αν αυτό θα σημάνει και το τέλος του πολιτικού μας βίου.
Όλος ο κόσμος αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή ότι οι διώξεις, εκτός του ότι ήταν πολιτικές και μόνον, είχαν ως απώτερο σκοπό την αρπαγή των χαμένων ψήφων από τα αποκόμματα της συγκυβέρνησης. Πόσες κορώνες δεν ακούσαμε από τον δικηγόρο των Ρότσιλντ Δένδια και τον Σαμαρά, για το.....