Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 05, 2012

Οι εκτιμήσεις των Πρεσβειών για τις εκλογές...

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Οι ξένες πρεσβείες πάντα είχαν κυριάρχο ρόλο στα εσωτερικά μας...Πόσο μάλλον στις πολιτικές εξελίξεις τις οποίες και εν πολλοίς διαμόρφωναν.
Στις εκλογές της 6η Μαΐου έπεσαν εντελώς έξω στις προβλέψεις τους.
Θεωρούσαν ότι η ΝΔ θα μπορούσε να πάρει ένα ποσοστό κοντά στο 30% και μαζί με το ΠΑΣΟΚ να κυβερνούσε. Ενώ δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 15%(με εξαιρέση την Βρετανική Πρεσβεία που διαμήνυε ότι ο Τσίπρας is the rising leader) και έτρεμαν στο ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να κατορθώσει ποσοστό άνω του 5%.
Τελικά πέσαν σε όλα έξω..Τα λέμε όλα για να καταλάβετε ότι κανείς δεν έχει το αλάθητο και ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί, παρ'όλη την προπαγάνδα να ανατρέψει τα δεδομένα.

Πάμε να δούμε τι "βλέπει" η Αμερικάνικη Πρεσβεία 10 ημέρες πριν τις εκλογές..:
Αυτή τη στιγμή θεωρούν ότι.....

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν στην ΕΛ.ΑΣ.;"Δεν υπάρχει έξαρση εγκληματικότητας υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ."

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα καθημερινά δελτία εγκληματικότητας τα διαβάζετε κύριε Κοκκαλάκη; Για συγκρίνετέ τα με τα τέλη της δεκαετίας του 90'...
3000% αύξηση ληστειών και δολοφονιών έχουμε.. Αλλά μετά θα πάμε στο άλλο θέμα..
Πώς προέκυψε η εγκληματικότητα και εκεί η απάντηση είναι εύκολη αλλά κάνει....τζζζζζ!

«Έξαρση; Δεν υπάρχει έξαρση. Μάλλον περισσότερο έχει έναν επικοινωνιακό χαρακτήρα η έξαρση αυτή. Οπωσδήποτε, υπάρχουν στιγμές που....

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η!!!

Όπως βλέπουμε πεντακάθαρα, τρεις ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΕΡΓΑΤΕΣ" απασχολούνται σε έργο της "ΔΕΗ Α.Ε", όπως γράφουν τα κολωνάκια που έχουν βάλει περιμετρικά στο δρόμο, για να τον κλείσουν!!!
Σύμφωνα με τον αναγνώστη, η Ρόδος πλήττεται από την ανεργία και οι εργολάβοι φέρνουν λαθρομετανάστες για να δουλέψουν, στερώντας από τους....

Η Ρωσία και πάλι μας δίνει χείρα βοηθείας...25 δισ. ευρώ σε 5 χρόνια για αμυντικές βιομηχανίες, λιμάνια, δίκτυα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα γράψουν άραγε τα τσιράκια του ΑμερικανοΣιωνισμού στις φυλλάδες του για αυτή την είδηση ή θα το κάνουν...γαργάρα. Μην τρέφετε αυταπάτες..


Υψηλό ενδιαφέρον αγοράς για συγκεκριμένους τομείς και συγκεκριμένες κρατικές εταιρείες επιδεικνύει η Ρωσία και έχει ήδη καταθέσει ή πρόκειται να καταθέσει προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr οι προτάσεις της Ρωσίας θα συζητηθούν στο 1ο Ελληνο-Ρωσικό Οικονομικό Φόρουμ με θέμα «Ελλάδα - Nέες Δυνατότητες Επενδυτικής Συνεργασίας». που διοργανώνεται από το το Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο (ξεκινά αύριο) στη Μόσχα.
Οι ρωσικές εταιρίες έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις εξαγοράς του πλειοψηφικού ποσοστού σε...

Σφοδρή επίθεση του φωτισμένου ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Μητροπολίτη Σεραφείμ στα Αριστερά διεθνιστικά κόμματα

Τά κόμματα πού διεκδικοῦν τήν ψῆφο τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Κομμουνιστικό Κόμμα Ἑλλάδος, ΔΗΜ.ΑΡ., Συνασπισμός Δημιουργία ξανά καί Δράση καί Οἰκολόγοι Πράσινοι στά προγράμματα πού παρουσιάζουν γιά τό πολιτικό σύστημα καί τήν δημοσία διοίκηση συμπεριλαμβάνουν καί τόν διαχωρισμό Κράτους καί Ἐκκλησίας. Τά κόμματα τῆς Ἀριστερᾶς μέ τήν γνωστή φιλοσοφικοκοινωνική βιοκοσμοθεωρία τοῦ κομμουνιστικοῦ κοσμοειδώλου, ὅπως γνώρισε τόν χωρισμό αὐτό ὁ καταρεύσας ὑπαρκτός σοσιαλισμός στό ἀνατολικό μπλόκ πού στήν οὐσία ἦταν διωγμός τῆς θρησκευτικῆς πίστεως ἐλαύνονται ἀπό ἀποτυχημένα ἀθεϊστικά ἰδεολογήματα καί συναντῶνται μέ τά ὑπόλοιπα κόμματα κάτω ἀπό τίς ντιρεκτίβες τῆς νέας ἐποχῆς καί τῆς νέας τάξεως. Ποιός δέν θυμᾶται τήν.....

Τι βλέπουν οι ξένες πρεσβείες για τις εκλογές;

Απόψε το blog μας αποκαλύπτει τι βλέπουν οι "μεγάλες" πρεσβείες στην Ελλάδα για τις Εθνικές Εκλογές...
  • Ποιό κόμμα προηγείται;
  • Πόσα κόμματα μπαίνουν στο Κοινοβούλιο;
  • Τι φοβούνται περισσότερο;
  • Ποιοί οι....

«Δημοκρατία» είναι ότι συμφέρει το Καθεστώς

Ένα αφιέρωμα με τον τίτλο: «Τα ΜΜΕ «σπρώχνουν» την Ακροδεξιά», παρουσίασε το σούπερ-καθεστωτικό «Βήμα», για ένα βιβλίο που έχει θέμα το αν πρέπει να προβάλλονται τα εθνικιστικά κόμματα από τα ΜΜΕ και καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: «Η προβολή εκπροσώπων ακροδεξιών κομμάτων από τα μέσα ενημέρωσης – κυρίως από την τηλεόραση – συμβάλλει στην άνοδό τους σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ιδού τα κυριότερα σημεία του άρθρου:

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους φρουρούς του Έθνους...Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις."Ο Τολμών Νικά"

Δείτε πως οι "φίλοι Τούρκοι χρηματοδοτούν την προπαγάνδα των Σκοπιανών στις ΗΠΑ….


Στις Η.Π.Α υπάρχει μια ΜΚΟ με την ονομασία “Turkish Coalition of America ,ΤCA” (Τουρκική Συμμαχία της Αμερικής). Η TCA μάλιστα χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των Η.Π.Α .
Ο σκοπός του TCA είναι :

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε....Δημιουργήθηκε και η "Βουλγαρική Ένωση της Μακεδονίας"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθεί μια "τουρκική" και μια "εβραϊκή" για να δέσει η προπαγανάδα της....πολυπολιτισμικότητας της Μακεδονίας...;
 
Σόφια.

« Κάθε χρόνο σαν σήμερα, 4 Ιουνίου, εορτή του Αγίου Πνεύματος, γιορτάζουν εδώ και δεκαετίες οι Βούλγαροι,  για να αποτίσουν φόρο τιμής σε όσους έχασαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση της Μακεδονίας,  έτσι και σήμερα γιορτάζουν  με μια ομάδα ομοϊδεατών, που ενσωματώθηκε στη «Βουλγαρική Ένωση των γενεών της Μακεδονίας».


Αυτό ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ένωσης Μάριο Πριμντζάνοφ, εγγονός του Σάπκαρεφ Κούζμαν.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε στις 22 Μαρτίου  στο κέντρο «Σλαβικοί διάλογοι».

Οι στόχοι του Συλλόγου προσβλέπουν στην....

AUSCHWITZ: Η αναφορά ενός αυτόπτη μάρτυρα!

Πολλά νέα στοιχεία ήλθαν στο φώς προσφάτως και περιέχονται σε ένα βιβλίο που κυριολεκτικά έκανε πάταγο. Το βιβλίο αυτό"DIE AUSCHWITZ-LUGE EIN ERLEBNISBERICHT VON THIES CHRISTOPHERSON" δηλαδή (Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ AUSCHWITZ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ CHRISTOPHERSON") δημοσιεύθηκε απο το Γερμανό δικηγόρο Dr Manferd Roder στο περιοδικό "DEUTSCHE -BURGER INIATIATIVE". Είναι μια αναφορά στην πραγματική εικόνα του Αuschwich, από τον Christopherson πού είχε σταλεί απο το ισντιτούτο ΚAISER WICHELM για έρευνα στήν παργωγή συνθετικού ελαστικού στο τμήμα ερευνών των εγκαταστάσεων του εργοστασίου της ΒUNAWERK...

Σχεδόν αμέσως μετά την....

Σε περιόδους κρίσης το φυλετικό μας ένστικτο για επιβίωση καλεί τους πρωτεργάτες της Συνείδησης μας...Τι έλεγε ο Μέγιστος Θουκυδίδης για ανάλογες περιόδους

Όταν ζούμε σε καιρούς απύθμενης κρίσης και ο κόσμος δεν έχει που να στηριχθεί, τότε υπάρχει στροφή στις ρίζες δηλ. στον Αρχαιοελληνισμό και στην Ορθοδοξία. Διαβάστε τις παρακάτω απόψεις του τεράστιου Θουκυδίδη και σίγουρα θα βρείτε απίστευτες ομοιότητες με το σήμερα. 
 
Βλέπετε οι αλήθειες των Αρχαίων όπως και των Ελλήνων Πατέρων της Εκκλησίας είναι διαχρονικές για αυτό και όποιος έχει σώας τας φρένας πίνει νερό και από τις δύο πηγές. 
 1. Σ’ αυτές τις ακρότητες έφτασε ο....