Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2017

Ο αρχιτοκογλύφος Soros που πίνει το αίμα των λαών ανησυχεί για την "ανοιχτή κοινωνία"

Δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει δακρύβρεχτο και σπαραξικάρδιο άρθρο για την τύχη της παγκοσμιοποίησης ο Σόρος και απευθείας οι εγχώριοι υποτακτικοί του έσπευσαν να ανοίξουν τα σαλόνια των φυλλάδων τους για να τον υποδεχτούν.

Γνωρίζαμε, βεβαίως, ότι ο ΔΟΛ βρίσκεται στο ευρύτερο δίκτυο των προπαγανδιστών του Σόρος, όμως η ταχύτητα απόκρισης στην προσταγή του είναι ομολογουμένως συγκινητική. Μπορεί να οδηγήσει μάλιστα και στην διάσωση του ΔΟΛ από τα θαλασσοδάνεια και τα εκατομμύρια των χρωστουμένων σε οποιονδήποτε μιλάει Ελληνικά.

Στο άρθρο του αναφέρει ότι τον ανησυχεί «η μοίρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι σε κίνδυνο να έλθει κάτω από την επιρροή του ρώσου προέδρου Πούτιν» και καλεί...

Alternative Right των ΗΠΑ: “Υπέροχο γεγονός η άνοδος της Χρυσής Αυγής, που πολεμά το Σύστημα και τις ξένες δυνάμεις που επιβουλεύονται την Ελλάδα”

Ο Richard Spencer, ηγέτης του αμερικανικού εθνικιστικού κινήματος "Εναλλακτική Δεξιά" έγινε διεθνώς γνωστός από τον χαιρετισμό του "Heil Trump" λίγο μετά τις αμερικανικές εκλογές. Σε συνέντευξή που δίνει σήμερα στο "Έθνος" αναφέρεται με θερμά λόγια στην Χρυσή Αυγή. Σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στις Η.Π.Α. πλέον, ο Λαϊκός Σύνδεσμος θεωρείται σημείο αναφοράς και πρότυπο για όλα τα πατριωτικά κόμματα.

Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής σε συνθήκες πολιτικού πολέμου και βίαιης καταστολής από τις δυνάμεις του διεθνούς κατεστημένου έχει εντυπωσιάσει όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους, ακόμα και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Μεταφέρουμε επί λέξει την ενδιαφέρουσα αναφορά του κου. Richard Spencer στην Χρυσή Αυγή:

"Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι ένα υπέροχο γεγονός. Είναι η έκφραση ενός εθνικιστικού κόμματος...

Τι δεν καταλαβαίνει η Μέρκελ με την εξωτερική πολιτική που θα ακολουθήσει ο Τραμπ;

Όλα του γάμου δύσκολα… Λιγότερο από δυο βδομάδες απομένουν για την επίσημη ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και οι… τρικλοποδιές δίνουν και παίρνουν! 
 
Όχι τόσο στα θέματα εσωτερικής πολιτικής, όσο σ’ αυτά της εξωτερικής. Έτσι, μετά τα παιχνίδια της CIA, με τους Ρώσσους που δήθεν επηρέασαν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, σήκωσε κεφάλι...

Ο Κούλης, η συντρόφισσα Ρούπα και το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου


Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ, μέσω Twitter, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την σύλληψη της Ρούπα: «Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα. Ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται».

Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κυκλοφορούσαν ελεύθεροι επί χρόνια οι σύντροφοι Μαζιώτης και Ρούπα.

Το λοιπόν, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές του 2012 (και την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή…), τα συντρόφια...