Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017

Αυτός είναι ο δράστης της αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Γνωστός στις βρετανικές Αρχές ήταν ο τρομοκράτης που αιματοκύλισε το Λονδίνο σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Σκότλαντ Γιαρντ οι νεκροί είναι 4: Ο δράστης Abu Izzadeen, ένας αστυνομικός που μαχαιρώθηκε στο Κοινοβούλιο και δύο πολίτες που χτύπησε με το αυτοκίνητο στη γέφυρα Ουέστμινστερ. Πάνω από 20 είναι οι τραυματίες, αρκετοί σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Abu Izzadeen (ο οποίος γεννήθηκε ως Trevor Brooks από τζαμαϊκανούς γονείς), ήταν Βρετανός υπήκοος που γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1975 στο Hackney του Ανατολικού Λονδίνου. Ο Izzadeen -σύμφωνα με την Wikipedia ασπάστηκε το Ισλάμ...

«ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ»!

Συνέντευξη από τον «Γαλλοαλγερινό» (δηλαδή Αλγερινό που διαμένει στην Γαλλία) Καρίμ Αμελάλ, συγγραφέα του βιβλίου «Μπλε Άσπρο Μαύρο», που περιγράφει τι θα συμβεί αν κερδίσει η Λεπέν στις γαλλικές προεδρικές εκλογές, δόθηκε στη φυλλάδα των Ιών.

Ο «προοδευτικός» συγγραφέας είναι πολύ… απαισιόδοξος και πιστεύει ότι μια νίκη της Λεπέν είναι εφικτή, γιατί οι αντίπαλοί της είναι βουτηγμένοι στην διαφθορά και δεν μπορούν να εμπνεύσουν τις λαϊκές μάζες. Ιδού πως περιγράφει την κατάσταση στην Γαλλία και την Ευρώπη, αλλά και τις συνέπειες μιας τέτοιας νίκης – με ολίγη από Χρυσή Αυγή: 

«Μια νίκη του Εθνικού Μετώπου συνιστά ιστορική καμπή: για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο...

Ανθελληνική πρόκληση από τους τούρκους: Ισλαμική προσευχή στην Αγία Σοφία με επικεφαλής τον Ερντογάν

Άλλη μία προσβολή εναντίον του Χριστιανισμού ετοιμάζεται να τελέσει, εν όψει του δημοψηφίσματος, ο πρόεδρος της τουρκίας, Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Σοζτζού, επίκειται μία ευρεία στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του PKK στο όρος Καντίλ. Και συνεχίζει η εφημερίδα λέγοντας ότι:

«Σε περίπτωση που αυτή η επιχείρηση δεν αποδώσει την επιθυμητή επιρροή, το στοιχείο της έκπληξης είναι η Αγία Σοφία... Στην τεχνητή κρίση που άρχισε με την Ολλανδία...