Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2014

Παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στο δελτίο ειδήσεων του "Ε" για τη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά για την Αθήνα: "Η Χρυσή Αυγή θα κόψει πρώτη το νήμα στην Αθήνα"

Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του "Ε" παρουσιάστηκε η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά για τον δήμο Αθηναίων. Η εν λόγω έρευνα ισοπέδωσε τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που έδειχναν τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο της Αθήνας, Ηλία Κασιδιάρη στην 4η και 5η θέση.

Όπως φαίνεται και από τις κάρτες που παρουσιάστηκαν ο υποψήφιος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" περνά σίγουρα στον δεύτερο γύρο, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι, ιδιαίτερα της ψοφοδεξιάς (Κακλαμάνης - Σπηλιωτόπουλος) ψάχνουν την ψήφο τους
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στην κάρτα με την σφυγμομέτρηση ανά περιοχή όπου η Χρυσή Αυγή στην πολύπαθη περιοχή του 5ου διαμερίσματος καταγράφει το μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλη παράταξη με 28,1%!

Στην εκπομπή παρενέβη ο υποψήφιος δήμαρχος, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τόνισε ότι ανεξαρτήτως των πολιτικών διώξεων, είτε βρίσκεται εντός ή εκτός Κορυδαλλού, η Χρυσή Αυγή θα κόψει πρώτη το νήμα στην εκλογική μάχη για τον Δήμο Αθηναίων.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη ΖΩΝΤΑΝΑ - Καλεσμένες δύο υποψήφιες για τον Δήμο της Αθήνας

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τις υποψήφιες με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την ΑθήναΜαρία Ζαπάντη και Αγγελική Γεννατά - Βλαχοπούλου σχολιάζουν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Ενθουσιώδης υποδοχή της “Ελληνικής Αυγής” στο εμπορικό τρίγωνο των Αθηνών
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στέλεχος της ΝΔ και διορισμένος στενός συνεργάτης του Τραγάκη ο δήθεν Χρυσαυγίτης - Στο Google τα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής
  • Αλληλεγγύη στην πράξη: 40 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης και 11.500 μερίδες φαγητού στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς
  • Χρυσή Αυγή παντού: Συνεχείς παρουσιάσεις αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων, εγκαίνια νέων γραφείων και ανοιχτές εκδηλώσεις την στιγμή που… διαλυόμαστε.
 
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


Ενθουσιώδης υποδοχή της “Ελληνικής Αυγής” στο Μοναστηράκι και στο εμπορικό τρίγωνο των Αθηνών - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Κλιμάκιο υποψηφίων της "Ελληνικής Αυγής" για την Αθήνα και την Αττική μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, τον Ηλία Κασιδιάρη υποψήφιο Δήμαρχο Αθήνας και τον Συναγωνιστή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση επισκέφτηκαν το Μοναστηράκι και την αγορά της περιοχής.

Οι συναγωνιστές είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους καταστηματάρχες της περιοχής που μαστίζονται από το παρεμπόριο και να αφουγκραστούν τα προβλήματά τους.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Τρόμος και πανικός έχει πέσει στο σύστημα, ενόψει της υποχρεωτικής –από τον κανονισμό της βουλής- παρουσίας και ομιλίας του Αρχηγού και των προφυλακισθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην ολομέλεια της βουλής, πριν από την άρση της ασυλίας τους.

Ψάχνουν, λοιπόν, απεγνωσμένα τρόπο να αποτρέψουν τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ που θα προκληθεί παγκοσμίως από τις παρουσίες και ομιλίες των δεσμωτών του Κορυδαλλού. Αφού δε βρήκαν τίποτα άλλο, ρίχνουν το μπαλάκι...

Για διαβάστε τι γράφουν οι "φίλοι" Τουρκομογγόλοι για την Επανάσταση του 1821...


sxolio

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είδατε κάτι συμπτώσεις απόψεων των Ρεπούση - Δήμου κτλ με τους "φίλους" Οθωμανούς - Τούρκους;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση του τουρκικού σχολικού εγχειριδίου (Emin Oktay, Tarih, Lise: III, έκδ. 1988, σσ. 237-240) και καταδεικνύει τον τρόπο που διδάσκονται οι γείτονες την κοινή μας Ιστορία.


Τα σχόλια και οι υποσημειώσεις είναι των συγγραφέων Κατσουλάκου Θ.,Τσαντίνη Κ. από το βιβλίο τους “Προβλήματα Ιστοριογραφίας στα Σχολικά Εγχειρίδια των Βαλκανικών Κρατών. Επανάσταση του΄21, Βαλκανικοί Πόλεμοι. εκδ. Εκκρεμές”. Η αρίθμηση μέσα στο κείμενο παραπέμπει σε αντίστοιχο σχολιασμό από τους ερευνητές παρακάτω. Το Τουρκικό σχολικό βιβλίο Οι Έλληνες1, οι οποίοι είχαν περισσότερα προνόμια2 απ’ όλους τους......

Να ποιός είναι ο..... "αντιμνημονιακός" ΣΥΡΙΖΑ.. Ο Δραγασάκης - "κύριε Φρούραρχε" - ζητά συμβιβασμό με τους τοκογλύφους και ρίχνει ευθύνες στον ελληνικό λαό για την... κρίση!!!


Ο Γιάννης Δραγασάκης εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας χθες στην κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, με αντιπροσωπεία της γερμανικής Βουλής, με αντικείμενο την ίδρυση του Οργανισμού Νεότητας Ελλάδος – Γερμανίας, σημείωσε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους Γερμανούς βουλευτές:
 «Εάν ο ελληνικός λαός αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θα ήθελα να διαβεβαιώσετε τον γερμανικό λαό ότι θα έχετε στην Ελλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη, η οποία υποστηρίζει τον τερματισμό της λιτότητας και την έξοδο από την κρίση μέσα στα πλαίσια της ευρωζώνης».

Πρόσθεσε ακόμη και......

ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ... ΣΑΜΑΡΑ!

151080-ypoik

ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Εικόνες ντροπής! Tα ΜΑΤ έσυραν στις σκάλες, τις καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Οι καθαρίστριες που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο από την πλαϊνή είσοδο, ζητώντας να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ τις απώθησαν σέρνοντας τες στα σκαλιά….
Θέλετε κι άλλες αποδείξεις πως αυτή η κυβέρνηση δεν.....

Αυτοξεφτυλίστηκε πάλι το καθεστώς... "Διορισμένος στη Βουλή και στέλεχος της ΝΔ ο...."ναζιστής" στα "ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή"!


Διαβάστε τη συνέχεια --> --> ---> --->

"Βατερλώ" για Σαμαρά - Σπηλιωτόπουλο η Αθήνα... Ούτε ένας βουλευτής της ΝΔ δεν εγγυάται στήριξη στον Αρούλη

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο πανικός στο Μαξίμου έχει όνομα και είναι.... Χρυσή Αυγή και "Ελληνική Αυγή για το Δήμο της Αθήνας" που κυριολεκτικά σαρώνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Σε κατάσταση πανικού φαίνεται να βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου μετά και από τη χθεσινή συνάντηση, που έγινε κατόπιν προσκλητηρίου από τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να στηριχθεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος από τους βουλευτές της Α’ Αθηνών στην «μάχη» για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.
Το πρωθυπουργικό προσκλητήριο, διάρκειας περίπου 45’, μετατράπηκε σε πραγματικό –Βατερλώ- παρουσία του Α. Σπηλιωτόπουλου.
Από τους 8 «γαλάζιους» βουλευτές της Α’ Αθηνών- (δεν είχε προσκληθεί βέβαια, ο Νικήτας Κακλαμάνης) έλαμψαν δια της απουσίας οι… τρεις, που είναι και.....

"Άνδρο των μυστικών υπηρεσίων της Τουρκίας και του Ισραήλ τα Εξάρχεια..."

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Άντρο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών τα Εξάρχεια!
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα στέκια δηλαδή των αναρχικών - συριζαίων - κομμουνιστών και λοιπών ανθελληνικών σκυλιών και "αντιρατσιστών" είναι χορηγούμενα από Εβραίους και Τούρκους.. αϊ στο καλό.. Δεν το πιστεύουμε με τίποτα!

ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Στα Εξάρχεια είχαν διεισδυση τόσο η ΕΥΠ όσο και οι Αμερικανικες μυστικές υπηρεσίες ειδικά μετά το 1999 όπου υπήρξε και ενας εμφύλιος με πράξεις βίας και δολοφονίες που ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Απόστρατοι των Ελληνικών υπηρεσιών πάντως θεωρούν δεδομένο ότι και η εξάρθρωση της 17Ν ξεκίνησε μέσα από τα κλιμάκια που είχαν εισχωρήσει στον χώρο των Εξαρχείων και λειτούργησαν μεθοδικά επιτρέποντας ανώδυνες ενέργειες για να χαρτογραφήσουν τον χώρο.
Την τελευταία δεκαετία τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι ιδεολόγοι της Αριστεράς έχουν εκδιωχθεί, όπως και οι παλαιοί αναρχικοί ακόμα και οι θιασώτες της ένοπλης βίας. Τα τρομοκρατικά χτυπήματα είναι πλέον συμβόλαια θανάτου πο......

Σε κατάσταση απελπισίας οι σαμαροφρουροί "Antinews": Διαφημίζουν κάποιους ανύπρακτους 'ακροδεξιούς' μπας και κλέψουν καμια ψήφο από τη Χρυσή Αυγή

Σε θλιβερή κατάσταση τείνουν να περιέλθουν τα παιδιά της "πιάτσας Συγγρού" μιας και πάνω στον παροξυσμό τους από την ισοπέδωση του κόμματος της ψοφοδεξίας από το Εθνικιστικό Κίνημα, δε διστάζουν να αναδημοσιεύουν ρεπορτάζ για "ακροδεξιές ομάδες" που θέλουν να υφαρπάξουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή...

Δε φθάνει λοιπόν ο δημόσιος εξευτελισμός τους από τους ίδιους τους αναγνώστες, τώρα προβάλλουν και τους "κακούς φασίστες" (άλλο αυτοί....) - που κατά τα άλλα είναι σκληροί πολέμιοί τους - ονειρεύοντας μια μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής από κάποιους... ανύπαρκτους πρώην "συντρόφους του Βορίδη" (μιλάμε για τρομερούς... αντισυστημικούς)

Δε αξίζει ούτε καν να......

Κατακαημένε "δεξιέ" που ψήφισες ΝΔ για να σε κυβερνά το ΠΑΣΟΚ.... Το “σύστημα ΠΑΣΟΚ” κυβερνά, βολεύει τα “δικά μας παιδιά” και διεκδικεί Δήμους

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το Μάη είναι η στιγμή να δώσεις την απάντησή σου σε όλους αυτούς που σε χλεύασαν και σε κορόιδεψαν ακόμη μια φορά.

Το σύστημα ΠΑΣΟΚ, της Άννας Διαμαντοπούλου και του Χρήστου Πρωτόπαπα, όχι μόνο εξακολουθεί να κυβερνά αλλά, παράλληλα, και να διορίζει και να διεκδικεί δημαρχιακούς θώκους με βολέματα «ημετέρων»!

Ο κύριος στα δεξιά είναι ο κύριος Παναγιώτης Μανούρης, διευθύνων σύμβουλος στο ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ και υποψήφιος δήμαρχος στη Νέα Ιωνία. Ο κύριος στα αριστερά είναι ο κ. Καναβός δημοτικός σύμβουλος της ΠΑΣΟΚικής παράταξης του κυρίου Μανούρη.

Ο κύριος Μανούρης διορίσθηκε στο .....

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ

1234435_220709154761208_292877989_n
Ενόψει των τριπλών εκλογών του Μαΐου, οργιάζει η καθεστωτική προπαγάνδα των κραχτών του φον Αντωνάκη του αδίστακτου, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι λύθηκαν τα προβλήματά μας και προσεχώς θα τρώμε με… χρυσά κουτάλια. Πάρτε ένα μικρό δείγμα πλήρους διαστροφής της πραγματικότητας από το καθεστωτικό «Βήμα»:
«Ξαναμπαίνουμε στην Ευρώπη!
Αλλάζουν όλα μετά τη συμφωνία μη την τρόικα
Με τη συμφωνία εξασφαλίσαμε ότι «η πορεία της χώρας και στο μέλλον είναι συνυφασμένη με την ευρωπαϊκή προοπτική» εκτίμησε ο κ. Στουρνάρας, ενώ ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι «η χώρα έκανε μια πρωτόγνωρη δημοσιονομική προσαρμογή»
Τέλος καλό, όλα καλά. Με τη συμφωνία που επιτύχαμε έπειτα από.....