Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 06, 2012

Προφανώς αναρχοάπλυτοι βεβήλωσαν το άγλαμα που συμβολίζει τη σκλαβωμένη Β.Ήπειρο στην Τοσίτσα

ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΤΟΣΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΜΕΝΗΣ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΓΚΡΑΦΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ!

ΑΝ....

Το τελευταίο;! όπλο του καθεστώτος..."Εχθροπάθεια" και φίμωση των εθνικιστών του διαδικτύου

Θυμόσαστε τον τρομονόμο περί εχθροπάθειας που θα έφερνε το ΠΑΣΟΚ για ψήφιση πριν περίπου 1,5 χρόνο..;
Τελικά μετά από τη δημόσια κατακραυγή κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης ο νόμος ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ.

Μαθαίνουμε λοιπόν πως το καθεστώς ετοιμάζεται να κάνει την κίνηση "ΜΑΤ", και.....

Ακόμη μια σκευωρία του καθεστώτος στον κάλαθο των αχρήστων..

Αυτοί μας κυβερνούν: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να φτιαχνούν "δημόσιες τουαλέτες" για.......ΖΩΑ..Δεν κάνουμε πλάκα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και να φανταστείτε ότι ο Άδωνις είναι από τα "αξιόλογα" στελέχη που προωθεί η Κυβέρνηση....


Να καθαρίσει τους δρόμους των πόλεων από τα ενοχλητικά περιττώματα των σκύλων είναι αποφασισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης που με ερώτησή του προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά την δημιουργία «ειδικών κάδων και χώρων περιττωμάτων κατοικίδιων ζώων στα αστικά κέντρα της χώρας, ώστε να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες τους όταν τα συνοδεύουν σε εξωτερικούς χώρους και ιδίως τη νύχτα». Ο βουλευτής της ΝΔ, υποστηρίζει πως....

ΙΜΙΑ : Οι Αμερικανοί με τους δορυφόρους τους είχαν δώσει τα ακριβή στίγματα των πλοίων του ελληνικού στόλου στους Τούρκους ωστε μέσα σε λίγα λεπτά να βυθιστεί ο Ελληνικός στόλος!!!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ; Φυσικά και διαβάζουμε με σκεπτικισμό το δημοσίευμα αλλά δίνει τροφή για έρευνα

Στοιχεία που αποκαλύπτουν περίτρανα πως η νύχτα των Ιμίων οφείλεται σε απόφαση και σχεδιασμό στρατηγών από την παραστρατιωτική και φασιστική οργάνωση Ergenekon, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι καταθέσεις δύο κατηγορουμένων στρατηγών και η έρευνα από τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα αποδεικνύουν πως το «βαθύ τουρκικό κράτος» εξόντωσε τους Τούρκους καταδρομείς που ανέβηκαν στα Ίμια!

ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ

Στο προτεκτοράτο Ελλάδα έγινε και αυτό...Φωτογραφήκε νεαρή με την Ελληνική Σημαία στην Ακρόπολη και οι υπεύθυνοι την...συνέλαβαν!

Ο λόγος που συνέλαβαν την κοπέλα
(Να πούμε μόνο στους ηλίθιους γραικύλους που "φρουρούν" την Ακρόπολη, κάθε πρωΐ συνοδεία αξιωματικού, άγημα του ελληνικού στρατού, κάνει έπαρση σημαίας..Θα πάτε να τους πείτε πως είναι "ευρωπαϊκή κληρονομιά";! 
Η φωτογραφία ΕΔΩ

Νεαρή κανοντας βολτα στον ιερο βραχο της Ακροπολης θελησε να βγαλει την Ελληνικη σημαια που ειχε μαζι της και να βγει μια φωτογραφια.
το αποτελεσμα??
Οι υπαλληλοι της Ακροπολης να της απαγορευσουν να φωτογραφηθει και να της πουνε οτι εινα
ι νομος η απαγόρευση, φυσικα ζητησε να δει ποιος νομος το λεει και ποιο ΦΕΚ αλλα οπως καταλαβαίνετε δεν υπηρχε περιπτωση να υπαρχει κατι τετοιο.


Τους ρωτησε ποιος ειναι αυτος που..... θα μας απαγορευσει να βγαλουμε μια φωτογραφια με την Ελληνικη σημαια στην πολιτιστικη μας κληρονομια αλλα αυτοι να λενε τα δικα τους.


Επισης της εδειξαν μια ταμπελα που εγραφε οτι ο παρθενωνας ειναι Ευρωπαικη κληρονομια...Ακουσον ακουσον....


Βέβαια όταν πρόκειται για μαρξιστικές-μπολσεβίκους-σταλινοφρουρούς τότε η Ακρόπολη γίνεται "σύμβολο αντίστασης" και επιτρέπεται η ανάρτηση σημαιών...

Νίτσε: "Οι ηνίοχοι κάθε επερχομενου πολιτισμού είναι οι Έλληνες"

Ας διαβάσουμε ένα απόσπασμα από το πρώτο βιβλίο(Η Γέννηση της Τραγωδίας) ενός των μεγαλύτερων στοχαστών - ιδεολόγων της ανθρωπότητας, Νίτσε, που αναφέρεται στο Ελληνικό Έθνος και τον φθόνο που νοιώθει όλη η ανθρωπότητα απέναντί τους...

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του....

“Αγαπούλα, την κουκούλα…”: Το «τιμημένο κουκουέ» πάει στην… Αστυνομία!


“Αγαπούλα, την κουκούλα…”: Το «τιμημένο κουκουέ» πάει στην… Αστυνομία!

Ποιος το περίμενε πριν από μερικά χρόνια, ότι εκπρόσωποι του «τιμημένου κουκουέ» θα πήγαιναν στην Αστυνομία, για να ζητήσουν να γίνουν συλλήψεις! Κι όμως, έγινε κι αυτό! Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στους Αγίους Αναργύρους, επισκέφθηκαν τον διοικητή του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος για να του… καταγγείλουν «ρατσιστικές» επιθέσεις που δήθεν συνέβησαν στη συγκεκριμένη περιοχή. Και λέμε «δήθεν», γιατί αν....

Έχει κάνει η υβρίστρια του Ήρωα Αθανάσιου Διάκου, Κιτσοπούλου, "αισθησιακή" ταινία...;

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Σαν σήμερα ξεκινά το τελευταίο;! πογκρόμ κατά του Ελληνισμού της Πόλης από τους τούρκους, αναγκάζοντας τον εκτοπισμό του 80% του Ελληνικού πληθυσμού..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε πείσμα όσων επιλέγουν τη λήθη και την "ελληνοτουρκική φιλία" εμείς υπενθυμίζουμε σε όλους τους Έλληνες έναν προαιώνιο εχθρό του.

 Στις 4 το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου του 1955 η τουρκική εφημερίδα "ινσταμπούλ εξπρές" σε έκτακτη έκδοση της δημοσιεύει φωτογραφίες παραποιημένες, από την έκρηξη στην υποτιθέμενη οικεία του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη, που χρησιμοποιούσε η τουρκία ως προξενείο, δίνοτας την εικόνα πλήρους καταστροφής. Την βόμβα όμως μικρής ισχύος είχε βάλει στο οίκημα τούρκος πράκτορας και είχε τοποθετήσει ο κλητήρας του τουρκικού προξενείου.

Την ίδια περίπου ώρα σε .....

Μήνυμα προς άπαντες από βραχονησίδα: "Η Ελλάδα δεν ενοικιάζεται, δεν πωλείται"

Oπαδοί της Χρυσής Αυγής προχώρησαν σε μια πρωτότυπη εκδήλωση διαμαρτυρίας  για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην ενοικίαση η πώληση ελληνικών βραχονησίδων.

Συγκεκριμένα,

Χρυσή Αυγή προς κάθε...Κιτσοπούλου: "Γελοιοποιείτε τους Ήρωες του Γένους..;Θα μας βρείτε απέναντι..Και πιστέψτε μας δεν θέλετε.."

  Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής δεν απευθύνεται αποκλειστικά στην μαυρολάγνα Κιτσοπούλου αλλά προς κάθε καλλιτέχνη που θα αμαυρώνει την Τιμή των Ηρώων του Έθνους...
Διαβάστε τη: