Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016

Ίδρυμα κόμματος Μέρκελ: Η Χρυσή Αυγή αντέχει - η ΝΔ είναι ουρά του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενή περιγραφή της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα και εκτιμήσεις για το… μέλλον των κομμάτων, περιλαμβάνει η έκθεση του Ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ (του κόμματος της φράου Μέρκελ) για την Ελλάδα. Εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή, οι μερκελιστές αναφέρουν ότι «βρίσκεται εντελώς απομονωμένη στο Κοινοβούλιο», υπενθυμίζουν τις «εν εξελίξει ποινικές διαδικασίες εναντίον του κόμματος» και εκφράζουν την έκπληξή τους γιατί «Παρ’ όλα αυτά η Χρυσή Αυγή...

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΟΛΟΤΩΦ-ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ ΚΑΙ Η… ΜΑΣΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί τα κομμούνια της επίσημης σελίδας του Περισσού να έκαναν το… κορόιδο για την επέτειο του Συμφώνου Ρίμπεντροπ-Μολότωφ (για να μην ξεφτιλιστούν…), αλλά τα κομμούνια των ανεπίσημων οργάνων του Περισσού είπαν τα δικά τους, με τη θρασύτητα που τα διακρίνει.

Έτσι, σε ανεπίσημο διαδικτυακό βόθρο του Περισσού, δημοσιεύθηκε άρθρο υπό τον τίτλο «Η ιστορική αλήθεια για το Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ». 

Ας δούμε τα… ρεζιλίκια τους, που τα εμφανίζουν ως… ιστορική αλήθεια.

ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΠΟ… ΝΑΙΛΟΝ!

Μια φωτογραφία που δημοσιεύει ο ιστότοπος nafpaktianews.gr και η οποία δείχνει ένα περιπολικό που ανήκει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με… νάιλον αντί για τζάμι στη θέση του συνοδηγού, δείχνει την απόλυτη κατάντια του ελληνικού ψευδοκράτους (και) στον ευαίσθητο τομέα της Δημόσιας Τάξης («Προστασίας του Πολίτη», τη λένε τώρα…).

Τι άλλο θα δούμε ακόμη στην μνημονιακή Ελλάδα; Αστυνομικούς να πηγαίνουν...

Τελετή Μνήμης για τους πεσόντες του Ελληνικού Στρατού στα όρη Γράμμος - Βίτσι: Κυριακή 28 Αυγούστου, 10:00


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι Έλληνες Εθνικιστές θα τιμήσουν τους πεσόντες του Ελληνικού Στρατού στο Βίτσι, στην καθιερωμένη Τελετή Μνήμης που θα πραγματοποιηθεί στο Μνημείο του Εθνικού Στρατού, στην κορυφή του όρους Βίτσι, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, στις 10:00 το πρωί.

67 χρόνια μετά τον Αύγουστο του 1949 θα τιμήσουμε τον Αγώνα και τη Νίκη του Ελληνικού Στρατού εναντίον...

Οι συριζαίοι εξαθλιώνουν τους Έλληνες: 550.000 εργάζονται για 412 ευρώ μικτά - Στοιχεία ΣΟΚ από το ΙΚΑ


Οι συριζαίοι εξαθλιώνουν τους Έλληνες: 550.000 εργάζονται για 412 ευρώ μικτά - Στοιχεία ΣΟΚ από το ΙΚΑ

Τα επίσημα στοιχεία του ΙΚΑ που δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα, αποδεικνύουν δυστυχώς το αυτονόητο, ήτοι την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην εργασία και την ασφάλιση των Ελλήνων πολιτών.
Πιο συγκεκριμένα, παρατηρείται εκτόξευση των ευέλικτων-στην ουσία προσωρινών- μορφών απασχόλησης, με χαμηλά ασφάλιστρα και φυσικά εξαιρετικά χαμηλές απολαβές. Μάλιστα, οι μερικώς απασχολούμενοι υπολογίζονται στους 524.533, με μικτές αποδοχές μόλις στα 412,05 ευρώ.
Πρόκειται κυρίως για....

Φιρμάνι από την Κομισιόν στους υποτακτικούς Σύριζα - Ανέλ: Βγάλτε λάδι τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και όλους τους εμπλεκόμενους...



Ντομπρόβσκις και Μοσκοβισί έδωσαν εντολή στον Τσίπρα για διαγραφή όλων των εθνικών εγκλημάτων του Γεωργίου και των πολιτικά εμπλεκομένων της κυβέρνησης (πρώτη φορά Μνημόνιο) Πασόκ

Η εθελόδουλη στους διεθνείς τοκογλύφους συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλείται για μια ακόμη φορά να δείξει την υπακοή της στους εντολείς της. Με μια επίσημη ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Ντομπρόβσκις, και οι επίτροποι Μοσκοβισί και Τίσεν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παίρνει θέση για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και μάλιστα καλεί τις ελληνικές αρχές να αμφισβητήσουν ενεργά και δημοσίως τις "ψευδείς εντυπώσεις" ότι τα στοιχεία της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας παραποιήθηκαν στη διάρκεια της περιόδου 2010-2015!
Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου στις Βρυξέλλες για τις κατηγορίες προς τον Ανδρέα Γεωργίου, η Κομισιόν ζητεί από....

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Screen Shot 2016-08-21 at 23.31.43
Η εκμετάλλευση των Ολυμπιακών Αγώνων από πολυεθνικές για εύκολα κέρδη χωρίς την παραμικρή αναφορά στην αρχαία Ελλάδα δεν είναι κάτι καινούργιο. Τελευταία όμως βλέπουμε να χρησιμοποιείτε και σαν μέσο προπαγάνδας των γνωστών επικυρίαρχων για την προώθηση των ιδεών τους και την εξάλειψη των εθνών.
Το facebook τελευταία βγάζει ενημερώσεις για γιορτές κ.α. ειδικά διαμορφωμένες στα μέτρα τους, με μια πινελιά πολιτικής ορθότητας. Έτσι για τους Ολυμπιακούς, βλέπουμε οι σημαίες των κρατών να έχουν αντικατασταθεί με απλές σημαίες, για να μην θεωρηθεί ρατσιστικό θα βρούνε να πούνε.
Χωρίς καμία αναφορά στην αρχαιότητα και την ελληνικότητα του θεσμού όπως ήταν αναμενόμενο....