Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 16, 2014

Πανικός στην παρουσίαση του υποψήφιου της Χρυσής Αυγής στη Στερεά Ελλάδα! - ΒΙΝΤΕΟ


Πραγματική αποθέωση γνώρισαν τα στελέχη και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην παρουσίαση του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής στη Στερεά Ελλάδα. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, ενώ πολλοί ήταν όρθιοι. Υπήρχε έντονος παλμός και τα χειροκροτήματα έπεφταν βροχή. Ρέστα έδωσε ο βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης που αποθεώθηκε, καθώς και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα, Απόστολος Γκλέτσος.

Απολαυστικός ο Παναγιώταρος, ενώ ο Κασιδιάρης ήταν ξανά καταιγιστικός.

Η Χρυσή Αυγή εδραιώνεται μέρα με τη μέρα στην Ελληνική κοινωνία. Οι Έλληνες γυρίζουν την πλάτη τους στα αποκόμματα της κλεπτοκρατίας και στρέφονται μαζικά στη Χρυσή Αυγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΩΘΕΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Extra3: Πιστεύετε ότι ο Καμίνης προηγείται στην Αθήνα;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες. Οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες, όση προπαγάνδα και να κάνουν, αποτυγχάνουν. Οι ανίκανοι και τα λαμόγια του κλεπτοκρατικού τόξου έχουν χάσει κάθε επαφή με τον Έλληνα και τα προβλήματά του. Οι Έλληνες αγκαλιάζουν τη Χρυσή Αυγή, στην οποία βρίσκουν τη μόνη δύναμη που αγωνίζεται για το καλό των Ελλήνων και του Ελληνισμού.

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Ενώ όλη η Αθήνα (και μαζί της ολόκληρη η χώρα…) γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό ότι ο Η. Κασιδιάρης είναι αναμφισβήτητα πρώτος στο δήμο της Αθήνας και το μεγάλο φαβορί για την τελική νίκη, το σάπιο καθεστώς δίνει τα ρέστα του με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν… τέταρτο!!!

Βέβαια, εκτός απ’ όλο τον κόσμο, την πρωτιά του Η. Κασιδιάρη δεν την αμφισβητούν ούτε οι ίδιοι οι αντίπαλοί του στη διεκδίκηση του δήμου. Έτσι, ο γνωστός «ιδιόρρυθμος» Γρηγόρης Βαλλιανάτος, που ως άμεσα ενδιαφερόμενος έχει ασφαλώς γνώση των διαθέσεων της κοινής γνώμης και των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ δημοσκοπήσεων, σε συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της Real News, δηλώνει ευθαρσώς ότι...

Γιούχα σε Βούλτεψη και Πύρρο Δήμα! Αποθέωσαν τη Χρυσή Αυγή οι Βορειοηπειρώτες - ΒΙΝΤΕΟ


Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής έδωσαν δυναμικό παρόν σήμερα στους εορτασμούς για την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και πολιτικάντηδες των κομμάτων που έχουν ξεχάσει τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

Όλος ο συγκεντρωμένος κόσμος αποδοκίμασε εν χορώ τα κομματόσκυλα του μνημονίου. Η Βούλτεψη της ΝΔ και ο Δήμας του ΠΑΣΟΚ τα άκουσαν για τα καλά. Το σύνθημα "Αλήτες, προδότες, πολιτικοί" και "Αλήτη, προδότη, Σαμαρά" δονούσε την ατμόσφαιρα". Κατά την πορεία προς τον Άγνωστο Στρατιώτη επικράτησε εθνικιστικός παλμός και κυριάρχησε το σύνθημα "Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική, θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!". Κατά τις καταθέσεις στεφάνων οι μνημονιακοί βουλευτές αποδοκιμάστηκαν ακόμα πιο έντονα.

Μάλιστα, κατόπιν αιτήματος της Βούλτεψη δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους. Κατέθεσαν δηλαδή στεφάνι σαν τους κλέφτες για να μην τους καταλάβει ο κόσμος, που τελικά τους κατάλαβε και δεν γλίτωσαν το κράξιμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

00_PROTH_060214.indd
Παρότι βρισκόμαστε σχεδόν 90 ημέρες πριν από τις κρισιμότατες δημοτικές εκλογές στον πρώτο δήμο της χώρας, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης πήρε «ξεκάθαρη θέση ενάντια στη Χρυσή Αυγή για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών», όπως επί λέξει γράφει η διαδικτυακή χαβούζα του συνονθυλεύματος.
Μιλώντας, λοιπόν, στον Real fm (του Χατζηνικολή…) και απαντώντας στην ερώτηση για τη στάση του έναντι του Ηλία Κασιδιάρη, αν δε μπει ο ίδιος στον Β΄ γύρο (που δε θα μπει…), το… πουλέν του mister Tsipra το ξεκαθάρισε, χωρίς «ναι μεν, αλλά» πως θα......

Defencenet.gr: "Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο Soros θέλουν τον Καμίνη για Δήμαρχο Αθηναίων για να... ισλαμοποιηθεί η Πρωτεύουσα της Ελλάδος"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Πόλη μας ανήκει... και θα βρει ξανά το λαμπρό της Φως με τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που έρχεται και θα καλύψει το σκότος του Ισλάμ και των περιούσιων σιωνιστών μιαρών χορηγών του.
 
25% του πληθυσμού των Αθηνών αποτελείται πλέον από ισλαμιστές μουσουλμάνους, και επιστρέφει στην πόλη το Ισλάμ μετά από 190 χρόνια! Η αδιάκοπη ροή λάθρομεταναστών (όρος που ενοχλεί τους νεοταξίτες να ακούγεται) στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία 20 χρόνια έχει αλλάξει δραστικά την πληθυσμιακή ισορροπία με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι δρόμοι και τα σχολεία της Αθήνας με μαντήλες!
 
Η Αθήνα έχει μεταβληθεί σε μια πόλη όπου το 25% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι, μιλάμε για μια περιοχή που καλύπτει τις εκλογικές περιφέρειες της Α' και Β' Αθηνών, και για μια κοινότητα η οποία γεννάει με τετραπλάσιο ρυθμό από τους γηγενείς.
 
Για να προστατευθεί αυτό το....

Newpost.gr : "Ο μόνος ρόλος του Πολύδωρα είναι να γίνει ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή...."

Διαβάζοντας την αρθρογραφία των πιο παρεμβατικών - από πλευράς ranking - πολιτικών sites πέσαμε και πάνω σε ένα ενδιαφέρον κείμενο του newpost.gr του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή που μόνο θετικά διακείμενος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι.

Με θέμα τον επερχόμενο διασυρμό των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές ο αρθρογράφος αναφέρεται και στα υπόλοιπα κόμματα, τους υποψηφίους τους αλλά και το ρόλο τους που έχουν κληθεί να διαδραματίσουν.

Φτάνοντας στο (από)κόμμα του "στρατηγού Ανέμου" - Πολύδωρα (που προσφάτως συγχωνεύτηκε με τον Ζώη) που ενδεχομένως να στηρίξει ορισμένους υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές (κυρίως στην Αθήνα και την Περιφέρεια Αττικής για ευνόητους λόγους), ενώ θα κατέλθει και στις ευρωεκλογές είναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ...:

"Ο ρόλος του κομματικού μορφώματος Πολύδωρα-Ζώη θα είναι σημαντικός καθώς θα...

Σαρώνει ο Ηλίας Κασιδιάρης σε όλες τις δημοσκοπήσεις του διαδικτύου με συντριπτικά ποσοστά υπέρ του.. fimotro: 40% - matrix24 35%

Παρά τη δημοσίευση των κίβδηλων δημοσκοπήσεων των καθεστωτικών ΜΜΕ για τη δημαρχία της Αθήνας όπου ο αποτυχημένος - λαθροδήμαρχος Καμίνης εμφανίζεται πρώτος στις προτιμήσεις των πολιτών με τον Ηλία Κασιδιάρη να βρίσκεται μεταξύ της 4ης και 5ης θέσης το διαδίκτυο λέει ακόμη μια φορά τα..... μελλούμενα!

Δημοσκόπηση του fimotro για τη Δημαρχία της Αθήνας:
Ηλίας Κασιδιάρης πρώτος με χαοτική διαφορά από το δεύτερο και ποσοστό 40%
 Το σχόλιο που συνοδεύει τη δημοσκόπηση και αποτελεί "καρφί"για τους νταβατζήδες της ενημέρωσης και του συστήματος έχει έως εξής:

Ευρωεκλογές: Οι Μαυρογιαλούροι είναι εδώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ευρωεκλογές: Οι Μαυρογιαλούροι είναι εδώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Χούντα Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ: Σταυρός και στις Ευρωεκλογές!
Εκατό μόλις ημέρες πριν τις εκλογές και μετά την συνάντηση Βενιζέλου - Σαμαρά με προσωπική εντολή Σαμαρά αποφασίσθηκε για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια οι Ευρωεκλογές να γίνουν με σταυρό και με 42 υποψηφίους για το κάθε κόμμα! Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν την συντριβή τα συνεταιράκια και το τελευταίο τους τέχνασμα ήταν η αλλαγή του εκλογικού νόμου.
Σκέφτηκαν ότι.....

Στρατιά από μαϊμούδες: Γελοίες δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Αθηναίων προκαλούν το κοινό αίσθημα - Kontra News: “Φαβορί ο Κασιδιάρης”

Στρατιά από μαϊμούδες: Γελοίες δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Αθηναίων προκαλούν το κοινό αίσθημα - Kontra News: “Φαβορί ο Κασιδιάρης”
"Να παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη για τα στημένα γκάλοπ. Δεν τα πιστεύει ούτε ο Καμίνης. Φαβορί ακόμα και για τους ορκισμένους εχθρούς του ο Ηλίας Κασιδιάρης" σημειώνει σε εύστοχο άρθρο της η εφημερίδα Kontra News

Ο πανικός του Συστήματος για την σαρωτική επέλαση της Χρυσής Αυγής είναι έκδηλος. Την ίδια ώρα που συστημικά κανάλια (ΣΚΑΪ) και φυλλάδες (Καθημερινή) ομολογούν πως ο Ηλίας Κασιδιάρης περνάει με άνεση στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, έρχεται ένα μπαράζ δημοσκοπήσεων μαϊμού που κάνει ακόμα και τις μαϊμούδες να γελάνε.
Σε 4 δημοσκοπήσεις των πλέον συστημικών εφημερίδων (σε συνεργασία με κρατικοδίαιτες δημοσκοπικές εταιρίες) ο αποτυχημένος λαθροδήμαρχος Καμίνης έρχεται... πρώτος με διαφορά! Ακολουθούν οι....

Το antinews πάει κόντρα στο Σαμαρά και στηρίζει.... Βαλλιανάτο!

Με μια απίστευτη κωλοτούμπα το πλέον "σαμαρικό" διαδικτυακό μέσο κατεβαίνει από το άρμα του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο της Αθήνας και δηλώνει την προτίμησή του στο.... ροζ ποδήλατο του Βαλλιανάτου...

Όχι αγαπητοί δεν σας κάνουμε καθόλου πλάκα αλλά διαβάζοντας το άρθρο για.....

Η έννοια της συντροφικότητας

Το ζήτημα της συντροφικότητας είναι εν πολλοίς άγνωστο. Ίσως επειδή συνηθίσαμε ν’ ακούμε κυρίως από  αριστερούς τον όρο «σύντροφος», όρος ο οποίος έγινε χαρακτηριστικό των απανταχού μπολσεβίκων και ως εκ τούτου μέχρι σήμερα πολλοί άνθρωποι τον αποστρεφόνται.

Πράγματι, ο όρος σύντροφος έχει καπηλευθεί και συνεχίζει να καπηλεύεται από μπολσεβίκους και αριστερούς όλων των αποχρώσεων. Μέχρι και αυτοί οι νεοκαπιταλιστές του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν αυτόν τον ιερό, καθ’ όλα τ’ άλλα, όρο μεταξύ τους, μην γνωρίζοντας την πραγματική του ταυτότητα.

Η ετυμολογία της λέξεως σύντροφος προέρχεται από....