Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 07, 2015

Κοιμηθείτε ήσυχοι Έλληνες...Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε το Αιγαίο και υποσχέθηκε να αποπληρώνεται αιωνίως το χρέος ώστε να μείνουμε για πάντα υπόδουλοι!


Διπλό χαστούκι στην Ουάσινγκτον: Παρά τις υποσχέσεις για το μισό Αιγαίο, οι αμερικανοί «έφτυσαν» τους Συριζαίους

Στην επίσκεψη της Υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ο υπουργός, Πάνος Καμμένος, τις είπε ότι προσδοκεί ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ από τις ΗΠΑ. Στην γραμμή αυτή ήρθαν μάλιστα και οι μεταγενέστερες δηλώσεις του ιδίου ότι προτίθεται να δώσει το Αιγαίο στους αμερικανούς καθώς και η απευθείας ανάθεση 500 εκατ. δολαρίων για αεροπλάνα μισού αιώνα.
Θα περίμενε κανείς ότι οι γονυκλισίες των συγκυβερνώντων ενώπιον των αμερικανών θα είχαν κάποια – έστω και ελάχιστη – ανταπόκριση. Με αυτό το σκεπτικό, άλλωστε, (παρότι οι κακές γλώσσες λένε ότι σύρθηκε) πήγε ο Βαρουφάκης στο Αμέρικα. Για να συναντήσει, δηλαδή, αυτούς που....

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τις ντροπιαστικές εικόνες από την Κω και τη Λέσβο -που έχουν πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες, οι οποίοι κοιμούνται στα πατώματα και τις αυλές των αστυνομικών τμημάτων- και εν όψει του καλοκαιριού (που θα σημάνει τον διπλασιασμό –και βάλε- των εξ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας…), η συγκυβέρνηση των «συμπαραστατών – αλληλέγγυων» συριζαίων και των ψεκασμένων-αμερικανόπληκτων συνοδοιπόρων τους, ετοιμάζει  διυπουργική «για αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών». Διαβάζουμε σχετικά στον καθεστωτικό τύπο:
«Την εκπόνηση νέου εθνικού σχεδίου δράσης για τη διαχείριση και αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών στα νησιά του Αιγαίου έχει αναλάβει διυπουργική ομάδα εργασίας. Η ομάδα απαρτίζεται από....

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα είναι μάρτυρας κατηγορίας ή..... υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής;!

Αποδεικνύοντας δεν είναι τίποτε άλλο παρά μέρος του συστήματος, το ΚΚΕ ξεκίνησε το δικό του αγώνα για εύρεση προθύμων που θα θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση του καθεστώτος στη "δίκη της Χρυσής Αυγής", ως μάρτυρες κατηγορίας.
Ο ανεπάγγελτος, "επαγγελματίας" κομμουνιστής Κουτσούμπας επισκέφτηκε τον , που θα έλεγε και ο Χρήστος Παππάς, Θεοδωράκη και μετά το πέρας της συζήτησης που είχαν εκδόθηκε μια ανακοίνωση στην οποία ενημερωνόταν ο ελληνικός λαός ότι «συζήτησαν για την επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής, στην οποία ο Μίκης Θεοδωράκης θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, για να συμβάλει στην αποκάλυψη της ναζιστικής οργάνωσης και των εγκλημάτων της».

Και έρχεται αβίαστα το ερώτημα:
Ως τι θα καταθέσει ο Θεοδωράκης;!

Ως πρώην μέλος της ΕΟΝ που χαιρετούσε "φασιστικά" το Μεταξά, όπως χαιρετούσαν και οι "κακοί ναζί" που συνέγραφε ποιήματα που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα πλήρως αντιδημοκρατικά;!
 Ή ως....

Τσίπρας και Αβρμόπουλος συμφώνησαν η Ελλάδα να γίνει η αποθήκη για άλλα 2 εκατομμύρια λαθρομεταναστών - ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!!


Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας και Αβραμόπουλος για την υποδοχή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών!

Η πολιτική εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται απρόσκοπτα, με μοναδική διαφορά την αλλαγή σκυτάλης στην εξουσία, από τους Σμαροβενιζέλους στους Τσιπροκαμμένους. Κατά τα λοιπά, ουδεμία μεταβολή έχει σημειωθεί επί των σοβαρών προβλημάτων που βιώνει η Πατρίδα μας, με πλέον σημαντικά εξ' αυτών, τα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση.
Εις ότι αφορά το δεύτερο ζήτημα, συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα και του αρμόδιου επιτρόπου της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλου. Σ' αυτή και ενώπιον των δημοσιογράφων, οι δυο πολιτικοί άνδρες επανέλαβαν τα...

Η ΝΔ, το θρησκευτικό συναίσθημα και η... Μύκονος

Γράφε ο Αινείας

Ε, αυτό είναι από τα άγραφα. Και όμως βρέθηκαν βουλευτές της Νέα Δημοκρατίας που εξεμάνησαν για το γεγονός ότι η Βουλή παραμένει ανοιχτή εντός της Μεγάλης Εβδομάδας και δεν μπορούν να.... εκκλησιαστούν.

Μάλιστα ο Γραμματέας της ΝΔ, Γ. Πλακιωτάκης (ο άνθρωπος που δεν κατάφερε το 2010 να ξεπεράσει τον υποψήφιο της Ντόρας, στις περιφερειακές εκλογές της Κρήτης), εξέδωσε ανακοίνωση που καλεί για "ιστορικούς" και "θρησκευτικούς" λόγους η Βουλή να μείνει κλειστή.

Και σε όλα τα παραπάνω έρχονται όμως κάποια αμείλικτα ερωτήματα προς τους υποκριτές Νεοδημοκράτες που τώρα θυμήθηκαν τη... θρησκεία.

Όταν βεβηλώνονται οι εκκλησίες μας από τους αναρχοκομμουνιστές δεν είναι λόγος για να θιγεί το θρησκευτικό σας συναίσθημα;!
Όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρώτο μέλημά της ήταν να....

Μιχαλολιάκος στη Βουλή: "Όσοι ψήφισαν και όσοι θα ψηφίσουν Μνημόνια θα είναι για πάντα....προδότες" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής για άλλη μια φορά καθήλωσε με το λόγο του δίνοντας ελπίδα στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει μια πολιτική δύναμη που μπορεί και θέλει να απαλλάξει την Ελλάδα από τα εθνοκτόνα Μνημόνια...

Ο ΔΟΛ -με λύπη- αναγνωρίζει: Δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή στο ζήτημα της ασύμμετρης απειλής των λαθρομεταναστών!


Ο ΔΟΛ -με λύπη- αναγνωρίζει: Δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή στο ζήτημα της ασύμμετρης απειλής των λαθρομεταναστών!

Τον μείζονα κίνδυνο της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών και τις δραματικές συνέπειες του φαινομένου «ανακάλυψε» αίφνης ο ΔΟΛ, όχι βεβαίως για να στηλιτεύσει μια πολιτική η οποία πλήττει την Πατρίδα και το Λαό μας, αλλά αντίθετα, ως μια ακόμη απόπειρα να προβληθεί η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά ως λύση στο πρόβλημα.
Η στόχευση της ναυαρχίδας του καθεστωτικού Τύπου είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη, προβαίνοντας στη σύνδεση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης με το δόγμα ανοχής, όπως τούτο εκφράζεται από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Γράφει το «Βήμα»: «Ανοιχτό το πεδίο για τις ομάδες βίας και το ποινικό έγκλημα, εγχώριο και διασυνοριακό - Οι αναμενόμενες ισχυρές μεταναστευτικές ροές θα...

Άγγλος φιλόσοφος, John Gray: Όταν ξεφτιλιστεί ο Σύριζα θα γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή!


Άγγλος φιλόσοφος, John Gray: Όταν ξεφτιλιστεί ο Σύριζα θα γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή!

Πολλαπλασιάζονται συνεχώς οι φωνές που προλέγουν τα μελλούμενα, όχι επειδή έχουν μεταφυσικές ικανότητες, αλλά επειδή μπορούν και βλέπουν την αδιάψευστη πραγματικότητα του ελληνικού πολιτικού σκηνικού. Θυμίζουμε ότι ακριβώς τα ίδια, με διαφορετικά ενδεχομένως διατύπωση, είπαν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν οι ΛεγκρένΚρούγκμανΝόαμ Τσόμσκυ και Αλέξης Τσίπρας.
Συνέντευξη έδωσε, λοιπόν, στο αγγλικό Vice ο φιλελεύθερος, Άγγλος φιλόσοφος John Gray, πρώην καθηγητής του London School ofEconomics, πρώην σχολείου του George Soros. Στον ρου της συνεντεύξεώς του ο Άγγλος φιλόσοφος ερωτήθηκε και για την πορεία των διαπραγματεύσεων της συγκυβερνήσεως με τους «εταίρους».
Ιδού η απάντησή του:«Δεν νομίζω ο Σύριζα να ...

Μέγιστος Χρήστος Παππά στη Βουλή: "Το Μνημόνιο είναι η προδοσία του ελληνικού λαού..." - ΒΙΝΤΕΟ

Κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα των πρώην φιμωμένων και ακόμη διωκόμενων Χρυσαυγιτών δικαιολογεί τον απηνή αγώνα εναντίον τους από του ανθελληνικού καθεστώτος καθώς αποδεικνύεται ότι είναι οι μόνοι που το απειλούν.

Ακούστε την ομίλια..

Α.Ματθαιόπουλος:"Να βρεθούν οι ένοχοι για το Μνημόνιο και να μπουν όλοι φυλακή..." - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την ομιλία του Α. Ματθαίοπουλου στη Βουλή...

Γ. Λαγός προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ: "Είστε όλοι υποκρίτες που τολμάτε να μιλάτε για ανθρώπινα δικαιώματα" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γ. Λαγός ξεφτιλίζει τους αριστεροδεξιούς που έχουν το θράσος να μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα, την ίδια στιγμή που έχουν καταπατήσει τα πάντα...

Συνεχίζει η φρίκη: Οι Τζιχαντιστές κατέστρεψαν άλλη μία αρχαία πόλη - BINTEO


Συνεχίζει η φρίκη: Οι Τζιχαντιστές κατέστρεψαν άλλη μία αρχαία πόλη

Φρίκη προκαλεί το νέο προπαγανδιστικό βίντεο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Χαλιφάτου, όπου εμφανίζεται η καταστροφή της αρχαίας πόλης Χάρτα του Ιράκ. Πρόκειται για το δεύτερο σε σειρά βίντεο που δημοσιεύεται από το Ισλαμικό Χαλιφάτο και δείχνει τα μέλη του να καταστρέφουν αρχαιολογικά μνημεία ανεκτίμητης ιστορικής αξίας. Αυτά τα βίντεο έρχονται βεβαίως να προστεθούν σε ανάλογο «υλικό» που εμφανίζει αποκεφαλισμούς, λιθοβολισμούς και ανθρώπους να καίγονται ζωντανοί.
Αυτό που χρήζει σχολιασμού στις νέες φρικαλεότητες που προσφέρει το Ισλαμικό Χαλιφάτο είναι ότι....

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ ;

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Δύο δημοσιεύματα είδαν χθες τα φώτα της επικαιρότητας, ένα οπτικοακουστικό υλικό και ένα έντυπο άρθρο. Στο πρώτο εμφανίζεται ο εβραίος σκηνοθέτης Ζακ Κοέν, ο οποίος, αφού υπερασπίστηκε τα αυτονόητα κοινοβουλευτικά δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικιστών, τόνισε στη συνέχεια, ότι αν εξακολουθήσουν οι κυβερνώντες στην καταπάτηση των κοινοβουλευτικών δικαιωμάτων των Ελλήνων Εθνικιστών, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος εκτροπής της δημοκρατίας. Αναφέρθηκε δε στη συνέχεια, ότι τέτοιου είδους «ενέργειες», οδήγησαν τη Χώρα μας στην επικράτηση επαναστατικών κυβερνήσεων, σαν το καθεστώς της 21ης Απριλίου.
Το δεύτερο δημοσίευμα έλαβε χώρα στην καθεστωτική «Καθημερινή», χθες 5-4, με τίτλο «Τα ερωτήματα με την ασφάλεια της βουλής», υπογραφόμενο από....