Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2017

Ρεπορτάζ Russia Today για την μεγαλειώδη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες - ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του μεγαλύτερου ρωσικού μέσου από την μεγαλειώδη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την Μάχη των Θερμοπυλών.

"Εκατοντάδες μέλη του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή συμμετείχαν κρατώντας αναμμένους  πυρσούς στις Θερμοπύλες, περίπου 200 χιλιόμετρα από την Αθήνα για τον εορτασμό της Μάχης των Θερμοπυλών το 480 π.Χ., στην οποία ο βασιλιάς Λεωνίδας της Σπάρτης πολέμησε κατά χιλιάδων Περσών με μόνο 300 Σπαρτιάτες για τρεις ημέρες."

Δείτε το βίντεο...

Εμετικές δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη: «Δεν υπήρξα ποτέ μου ακροδεξιός» - Ο Παττακός μου έστειλε μόνος του το βιβλίο!

Ξεπέρασε κάθε έννοια απώλειας αξιοπρέπειας ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος από τις πολλές υποκλίσεις πρέπει να έχει κοψομεσιαστεί. Ύστερα από τις συγγνώμες στους Εβραίους τώρα έχουμε και τις υποκλίσεις στους κομμουνιστές, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή». Άξιος αντιπρόεδρος της νουδούλας ο Άδωνις δείχνει όλα τα συμπλέγματα του αντεθνικού αυτού μορφώματος.

Πάμε να δούμε κάποια αποσπάσματα:

Για την αφιέρωση Παττακού

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορούμαι επειδή κάποιος...

Καλή σχολική χρονιά στους Έλληνες μαθητές: Ψηλά η Σημαία της Αντίστασης

Ξεκινώντας η νέα σχολική χρονιά σήμερα ποιoς μπορεί να μη θυμάται πως λίγους μήνες πριν ένα 11χρονο παιδί έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα ρομά στην αυλή του σχολείου.

Στις αυλές των σχολείων που εντελώς ξεδιάντροπα κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους τα τσιράκια του κράτους δηλητηριάζοντας τις ψυχές των παιδιών μας με την προπαγάνδα τους.

Στις τάξεις των σχολείων δε, απαγορεύεται οτιδήποτε πατριωτικό που θυμίζει στα παιδιά ότι βρίσκονται εκεί για να μάθουν την ιστορία του Έθνους τους, τα ήθη και τα έθιμα και τις αξίες της Ελληνικής οικογένειας!

Κάποτε στα σχολικά βιβλία μας είχαμε εικόνες από το Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι και παιδιών που έπαιζαν ανέμελα στους δρόμους, τώρα πλέον ανοίγοντας τα σχολικά βιβλία βλέπεις παντού...