Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 11, 2012

Απάντηση σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι Τούρκοι στέλνουν οι Πομάκοι από την Θράκη!!

Απάντηση σε όλες τις ψευδοπροοδευτικές δυνάμεις της Ελλάδας που προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν τις θέσεις του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, ότι δηλαδή οι Πομάκοι είναι Τούρκοι, δίνουν οι ίδιοι οι Πομάκοι της Θράκης.

Με μία δημοσίευση στην ιστοσελίδα Ζαγάλισα οι ηρωικοί Πομάκοι που τα ελληνικά πολιτικά κόμματα κάνουν ότι μπορούν για να τους σπρώξουν στην αγκαλιά της Τουρκίας για μερικά ψηφουλάκια, απαντούν στον γνωστό άθεο, άεθνο, μετααριστερό, ευρωπαϊστή ερευνητή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγγραφέα Δημήτρη Λιθοξόου με μία επιστολή καταπέλτη για την τοποθέτηση του τελευταίου ότι η μειονότητα στην Θράκη είναι τουρκική.

Με σκληρά λόγια που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει οι Πομάκοι της Θράκης αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν, την αλήθεια που οι επιλεκτικής ευαισθησίας ερευνητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αρνούνται (?) να δούν. Δηλαδή την....

MRB: "Στην Αττική η Χρυσή Αυγή πάνω από 6%"


Πότε θα σταματήσετε τις παπαρολογίες στον ΣΥΡΙΖΑ;


Πλάκα έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα Άμυνας: Ο συνήθης "ύποπτος" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Παπαδημούλης ζητά «την έμπρακτη καταπολέμηση της ατιμωρησίας των ισχυρών σε μια περίοδο σκληρής μνημονιακής μονόπλευρης λιτότητας και όχι απλώς κινήσεις εντυπωσιασμού για λόγους επικοινωνιακής σκοπιμότητας» ζητώντας από την κυβέρνηση «να παγώσουν την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων εξοικονομώντας ταυτόχρονα για το δημόσιο ποσό ύψους τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ».
Ο άνθρωπος είναι πραγματικά επικίνδυνος και το λέμε εμείς που....

Ο πανάρχαιος ΔΩΡΙΚΟΣ χαιρετισμός...

Από τη μακρινή αρχαιότητα, όλες οι ανθρώπινες κοινωνίες συνήθιζαν να χρησιμοποιούν διάφορες χειραψίες και χαιρετισμούς, τόσο ως συμβολική ένδειξη αναγνώρισης, όσο και ως έκφραση αλληλοσεβασμού. Κάθε λαός έχει καθιερώσει στις παραδόσεις του συγκεκριμένες μορφές χαιρετισμών, οι οποίες με τη μεγάλη τους ποικιλία εμπλουτίζουν τον κάθε λαϊκό πολιτισμό.
Κατά κανόνα οι συμβολικές αυτές χειρονομίες, οι χειραψίες και οι χαιρετισμοί γίνονται με τη χρήση των χεριών. Άλλωστε, οι ίδιες αυτές λέξεις έχουν ως κύριο συνθετικό τους τη λέξη "χέρι".
Συνήθως, κάποια προσφώνηση, όπως π.χ. το "χαίρε", συνοδεύει κάθε χαιρετισμό, θέλοντας να δηλώσει χαρά, υγεία, καλή διάθεση.
Σε σημαντικές στιγμές της κοινωνικής ζωής παρατηρούνται πολλοί και....

Πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κρατικοδίαιτη και οπαδό του Βενιζέλου καλωσορίζει στη ΝΔ ο Σαμαράς..

Και εις ανώτερα...

Αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο στον Πρόεδρο της ΝΔ...

Σφοδρή επίθεση στον εαμομπολσεβίκο κοδυλοφόρο "Stathis"


Ο γνωστός ΣΤΑΘΗΣ, “ξανακτυπά”, με ένα νέο κατάπτυστο σχόλιο στο ιστολόγιο enikos.gr του αφεντικού του Νίκου Χατζηνικολάου υπό τον τίτλο «η Ύβρις της “Χρυσής Αυγής” (κοινώς η Διαθήκη των δοσιλόγων)».

Ο ΣΤΑΘΗΣ δεν επιχειρηματολογεί. Υβρίζει. Χαρακτηρίζει “ύβρι” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτός, ο κατ’ εξοχήν υβριστής. Επίσης, υποκρίνεται τον έντιμο σχολιαστή, αφού έχει ανοικτό σε διάλογο και αντίλογο τα σχόλιά του. Υποκρίνεται. Διότι λογοκρίνει τις απαντήσεις και αναρτά μόνον τις ανώδυνες. Έτσι εμφανίζεται ως....

Στην Α' Αθήνας αναμένεται να πέσει το ηχηρότερο χαστούκι στο καθεστώς..7% σε δημοσκόπηση οι Έλληνες Εθνικιστές

Εμείς κάναμε την αρχή και σπάσαμε τη συνωμοσία της σιωπής...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της Ά Αθήνας....

Τώρα όλοι παραδέχονται το αυτονότητο.

4η η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Α' Αθήνας...

Εντυπωσιακό στοιχείο της δημοσκόπησης είναι το ποσοστό που λαμβάνει η Χρυσή Αυγή, αφού έρχεται τέταρτο κόμμα με ποσοστό που ξεπερνά το 7%.

Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας σε δείγμα 900 ατόμων τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Δημοσκόπηση της ΑΣΟΕΕ δείχνει 7κομματική Βουλή, ΛΑΟΣ εκτός και Έλληνες Εθνικιστές εντός Κοινοβουλίου.


Μια δημοσκόπηση διαφορετική από τις άλλες σε ότι αφορά τα ποιοτικά στοιχεία της, αφού κανείς δεν μπορεί να την ψέξει ούτε για αντιεπιστημονικές μεθόδους - το αντίθετο μάλιστα - ούτε ότι ευνοεί κάποιο ή κάποια κόμματα, όπως κατηγορούνται πολλές από τις μεγάλες εταιρείες δημοσκοπήσεων.
Πρόκειται για την δημοσκόπηση που πραγματοποίησε με απόλυτα έγκυρο τρόπο το Στατιστικό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τα αποτελέσματά της είναι....

ΤΑ WIKILEAKS ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!!!!

Πάνο, μας πιάσανε… Τακτικός συνομιλητής της αμερικανικής πρεσβείας ο… αντιμνημονιακός Πάνος… Κοντεύουν οι εκλογές, άρχισαν και οι αποκαλύψεις των γνωστών wikileaks, που αυτή τη φορά… καίνε τον Καμμένο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγγραφο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατία», στην κυριακάτικη έκδοσή της, που έχει ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου του 2006, οι Αμερικανοί ψάχνουν τις διαθέσεις του τότε υπουργού Αμύνης Μεϊμαράκη και απευθύνονται στον (προφανώς άνθρωπό τους…) Πάνο Καμμένο, τότε πρόεδρο της επιτροπής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, για να μάθουν λεπτομέρειες. Ο Π. Καμένος, προθυμότατα δίνει τις πληροφορίες που του ζητούνται στον τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ, Ρις, ότι...