Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 11, 2015

Η μαθητιώσα νεολαία ξυπνά και εκφράζεται εθνικιστικά... Πανό υπέρ της Ελλάδος, με το σήμα της Χρυσής Αυγής σε σχολείο της Κρήτης!



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να υπάρχει τέτοια θερμή αποδοχή των ιδεών του Εθνικισμού στα σχολεία της "αντιφασιστικής" Κρήτης, φανταστείτε τι γίνεται στις υπόλοιπες πόλεις και χωριά της πατρίδος μας. Το "νεό αίμα"...ξυπνά!

Την ραγδαία άνοδο του εθνικιστικού Κινήματος σε όλη την Επικράτεια και δη στην απροσκύνητη ελληνική νεολαία επιβεβαιώνει η ανάρτηση εθνικιστικού πανό και της ελληνικής σημαίας σε υπό κατάληψη Λύκειο των Μαλίων Κρήτης.
Ο καιρός που η ανθελληνική αριστερά κυριαρχούσε στα ελληνικά σχολεία και πανεπιστήμια έχει περάσει ανεπιστρεπτί, καθώς τα εθνικιστικά ιδεώδη συμπαρασύρουν τους αφυπνισμένους Έλληνες νέους που δεν θέλουν να γίνουμε μειοψηφία στην Πατρίδα μας.
Όπως απαθανάτισε και ο....

Ο Κασιδιάρης μιλά για την πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής, την αθώωση του για το βίντεο Μπαλτάκου και την κατάλυση του Συντάγματος από Σαμαρά - Ντογιάκο στον Γ. Παπαγιάννη: "Ανοίγει ο δρόμος για τη δικαίωση της Χρυσής Αυγής και το κλείσιμο στη φυλακή των Σαμαρά - Ντογιάκου" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

"Τσιράκι" των αμερικανών ο Τζιτζικώστας... "Ρουφιάνος" της Αμερικάνικης Πρεσβείας σύμφωνα με τα τα wikileaks!


Πληροφοριοδότης των ΗΠΑ ο Τζιτζικώστας σύμφωνα με τα wikileaks: Άλλος ένας “yes men” για το τιμόνι της ψοφοδεξιάς...

Τα τρία μνημόνια που έχουν επιβληθεί στην Πατρίδα μας φέρουν την αμερικανική υπογραφή. Είτε μιλήσουμε για το πρώτο μνημόνιο Παπανδρέου, είτε δούμε το μνημόνιο της αριστεράς βλέπουμε ξεκάθαρα τον αμερικανικό δάκτυλο πίσω από την υπογραφή του. Η άποψη ότι οι αμερικανοί επιτυγχάνουν τέτοια διείσδυση στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, μέσω πολιτικών πρόθυμων να σπεύσουν στην αμερικανική πρεσβεία για... ενημέρωση, ενισχύεται από τα όσα παρατίθενται στην ειδησεογραφία.
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ… ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ «ΑΡΧΕΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ;

ARISTERA
Αποκαλύπτει ο Αντίοχος

Η παρακάτω είδηση, σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της κόκκινης τρομοκρατίας, είναι από ρεπορτάζ του έγκριτου (λόγω «εσωτερικής πληροφόρησης») αστυνομικού συντάκτη του Βήματος, Β. Λαμπρόπουλου:
«Αντιεξουσιαστής και οι εκτοξευτήρες LAW στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.
Στον 37χρονο αντιεξουσιαστή που....

Η Αριστερά κόβει τα μετρητά: Μόνιμο capital control για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους με αναλήψεις 150 ευρώ την εβδομάδα!


Η Αριστερά κόβει τα μετρητά: Μόνιμο capital control για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους με αναλήψεις 150 ευρώ την εβδομάδα!

Θα επεκτείνουν αυτό το μέτρο και σε άλλες ομάδες εργαζομένων;

Σε κατάσταση πανικού είναι 3,2 εκατομμύρια συνταξιούχοι και εργαζόμενοι στο Δημόσιο μετά την αποκάλυψη που κάνει το Βήμα της Κυριακής. Σχέδιο που προβλέπει την υποχρεωτική χρήση καρτών στις συναλλαγές δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων και έλεγχο στις αναλήψεις μετρητών έχει στα σκαριά το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, βασικός άξονας του σχεδίου είναι να περικοπεί στις παραπάνω κατηγορίες η εβδομαδιαία λήψη μετρητών από τις τράπεζες στα 150 ευρώ από τα 420 ευρώ που είναι σήμερα. Τα υπόλοιπα χρήματα (μισθοδοσίας ή σύνταξης) θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.
Ποιος είναι ο στόχος της κυβέρνησης; Να ελέγξει την φοροδιαφυγή όπως διαρρέει ή....

Ύψωσαν την σημαία της άνευ όρων παράδοσης: Έτοιμα τα hot spots υποδοχής εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών


Ύψωσαν την σημαία της άνευ όρων παράδοσης: Έτοιμα τα hot spots υποδοχής εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών

Το όραμά τους για τον αφελληνισμό της Πατρίδας μας και την αντικατάστασή των Ελλήνων με αλλόφυλους αποκάλυψαν στην συνάντησή τους ο Ευρωπαίος επίτροπος λαθρομετανάστευσης Αβραμόπουλος με τον Λουξεμβούργιο προεδρεύοντα της Ε.Ε. Ζαν Άσελμπορν και τον Γιάννη Μουζάλα.
Όπως έγινε γνωστό και από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν αποφασίστηκε η επίσπευση της "εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της Ελλάδας" σε σχέση με το "προσφυγικό" με αντάλλαγμα την επίσπευση της χρηματοδότησης από την Ε.Ε.
Με άλλα λόγια μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο της Μέρκελ για την Ελλάδα που την θέλει τζάμπα μονάδα ενεργειακής τροφοδοσίας και αποικία λαθρομεταναστών.
Τα... καθρεφτάκια και οι χάντρες για....

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

kalorifer
Δύσκολος αναμένετε να είναι ο φετινός χειμώνας για πάνω από μισό εκατομμύριο νοικοκυριά καθώς η συμφωνία της κυβέρνησης Τσίπρα με τους δανειστές αλλά και ο προυπολογισμός του 2016 προβλέπει περιορισμό του κονδυλίου για το επίδομα θέρμανσης κατά 50% . Το  υπουργείο Οικονομικών εξετάζει  σημαντική μείωση των ανωτάτων ορίων ετησίου οικογενειακού εισοδήματος που λαμβάνονται υπόψη ως κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης ώστε ο αριθμός των δικαιούχων της παροχής αυτής να μειωθεί σημαντικά. Το επίδομα θέρμανσης το οποίο κατά την περυσινή περίοδο ήταν 0,35 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου για τους δικαιούχους όλης της χώρας, με διαφοροποίηση της επιδοτούμενης ποσότητας ανάλογα με την κλιματική ζώνη.
Αυτό που μπορεί να σώσει κάπως την κατάσταση είναι η....

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ… 21 ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ. ΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ;

lathro_germania
Γράφει ο Αντίοχος 

Μετά τον «κύριο Παναγιώτη» (αγνώστων λοιπών στοιχείων…), που σύμφωνα με τα ΜΜΕ πήγε στο κλειστό του Γαλατσίου και έδωσε την 400σίων ευρώ σύνταξή του στα προσφυγάκια, πληροφορούμεθα για μια ακόμα υπόθεση ενεργού «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» -παράδειγμα προς μίμηση για τους υπολοίπους Έλληνες. Αυτή τη φορά από ένα νεαρό ζευγάρι στο Μανταμάδο της Λέσβου.
Αν και σ’ αυτή την περίπτωση –όπως και του «κυρίου Παναγιώτη», αγνώστων λοιπών στοιχείων- το «αλληλέγγυο» ζευγάρι επιθυμεί να....

Για μια νέα Εθνική πολιτική - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Για μια νέα Εθνική πολιτική - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πόσο παλαιό είναι τελικά το “νέο” και πόσο… “νέο” είναι δυνατόν να γίνει το παλαιό;
«Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος» Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
Το παλαιό πάντοτε μισεί το νέο και αυτό γιατί γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι η φύση αρνείται το κενό και στην θέση αυτού, το οποίο τελειώνει, στη θέση αυτού, το οποίον απέρχεται είναι βέβαιον ότι θα εγκατασταθεί μια νέα πραγματικότητα. Αυτήν την κατάσταση βιώσαμε απόλυτα μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το τρίτο κόμμα της χώρας και μάλιστα για...