Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2012

MEGA: Το κανάλι της προπαγάνδας του πολυπολιτισμού - πολυφυλετισμού..

Στο βίντεο βλέπετε τον εθνομηδενιστή - ρυπαρό ανθέλληνα Βαλλιάνατο να έχει καλεσμένους σε πάνελ του "πατριωτικού" Kontra Channel μαύρους-αφρικανούς, ονομάζοντας την εκπομπή "ΑΦΡΟΕΛΛΗΝΕΣ"...

Παρατηρείστε τον πρώτο που μιλά...Με ύφος παραπονεμένου, με πολλή θράσος όμως, όντας ανιστόριτος, προσπαθεί να εξηγήσει στο κοινό ότι το παραμύθι του ότι υπήρξαν 2-3 πολιτισμοί ανώτεροι από τους υπολοίπους είναι ψέμα.. (σωστά...γιατί οι Αφρικάνοι το 500π.χ. θυμόμαστε όλοι ότι είχαν διαστημόπλοια και τζακούζι στα σπίτια τους)...

Στη συνέχεια ο ίδιος κύριος εξηγεί ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι(συγκινηθήκαμε...) και πως ιδιαίτερα στην Ελλάδα τη χώρα που ανέδειξε τη Δημοκρατία (μα αφού πριν ρε ΚΑΡΑ-μήτρο είπες ότι κανένας δεν είχε ανώτερο πολιτισμό..) θα έπρεπε να αποβάλλουμε τα "ρατσιστικά" σύνδρομα.
Αφού είπε και το δακρύβρεχτο ότι "αισθανόμαστε Έλληνες αλλά δεν μας αντιμετωπίζουν έτσι", στο οποίο φυσικά και συμφώνησε ο/η Βαλλιανάτος, κατέληξε να μας πει ότι οι λαθρο-μετανάστες "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"...(δίκιο έχει...έχουν περισσότερα..)

Εξοργιστήκατε...;
Για να σας πούμε και κάτι άλλο μήπως και κάνετε την αυτοκριτική σας...

Ο συγκεκριμένος κύριος, είναι το "πουλέν" του Mediaκου κατεστημένου...
Τι εννοούμε;
Πρωταγωνιστής σε καθημερινή σειρά του MEGA..

...και πρώην πρωταγωνιστής στην.....

17 Φεβρουαρίου: Επέτειος Ανεξαρτησίας Βορείου Ηπείρου...

Πρωτάθλημα "κωλοτούμπας": Άδωνις Γεωργιάδης:"Ρε πάτε καλά...Θα πάω εγώ στη Νέα Δημοκρατία;"

Κράτος εν κράτει οι "περιούσιοι" του Λονδίνου..

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ... ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ;;;

Εκατοντάδες αλλοδαποί αλωνίζουν σε όλη τη χώρα και κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, με κλεμμένα καροτσάκια απο καταστήματα τροφίμων, γεμάτα με κάθε είδους σιδερένια αντικείμενα, τα οποία πηγαίνουν σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις για να βγάλουν μεροκάματο.... Με μηδέν έξοδα, επιχειρηματίες δηλαδή! Και ρωτάμε, κόβονται παραστατικά; Όχι βέβαια...

Φτύστε τους να... μην τους ματιάσουμε!

Αργότερα μια ανάλυση για το τι μπορεί να σημαίνει η έλευση στη μνημονιακή ΝΔ των πατριδέμπορων Γεωργιάδη - Άδωνι...

Κείμενο - τομή για τη σκέψη και την Ιστορία..Πρέπει να το διαβάσετε!

Πάρα πολλοί συμπατριώτες μας παρασύρονται από την ημιμάθεια που είναι σήμα κατατεθέν του νεωτέρου ελλαδικού κράτους και συγχέουν τον αστικό, πολιτικό κόσμο με τα άστεα, δηλαδή τις πόλεις-κράτη των αρχαίων Ελλήνων. Είναι μια σύγχυση που σκόπιμα καλλιεργείται κυρίως από τους εκπροσώπους της ελληνικής αστικής τάξης, οι οποίοι μέσω των φερεφώνων τους διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.

Ας γίνει ξεκάθαρο ότι....

Πριν την μεγαλη μαχη.... υπαρχει γιορτη!! Για να βλεπουν οι εχθροι μας οτι οι Ελληνες δεν λογαριαζουν τιποτα...!!

Ο Ηρόδοτος διηγείται ότι ο Δημάρατος, εξόριστος Βασιλιάς της Σπάρτης και σύμβουλος του Πέρση Βασιλιά, είπε στον Ξέρξη πως

«Οι Έλληνες είναι λαός φτωχός και προικισμένος με μεγάλες αρετές. Οι άντρες αυτοί ετοιμάζονται να πολεμήσουν και έχουν την συνήθεια πριν τη μάχη, στολίζονται και φορούν στεφάνι στα μαλλιά. Να γνωρίζεις πως αν καθυποτάξεις και τους Σπαρτιάτες, κανένα άλλο έθνος δεν θα τολμήσει να σου αντισταθεί. Πολεμάς με Ένδοξο λαό και γενναιότατους άντρες» . Ο αγγελιαφόρος των Περσών είδε τους Έλληνες να ετοιμάζουν γυμναστικές επιδείξεις, και με εντυπωσιακή ψυχραιμία να βγαίνουν άφοβα από τα τείχη. Τελετουργικά χτενίζανε τα μαλλιά τους, καλλωπίζονταν, καθαρίζονταν, σε μία ηρωϊκή γιορτή!
Ο Ξέρξης θεώρησε την....

Βεβήλωσαν την Αρχαία Ολυμπία..Το λίκνο του πολιτισμού "βιάστηκε" από ληστές - καθάρματα..

Στο μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαίας Ολυμπίας και ώρα 07.30 το πρωί της Πέμπτης, οι δράστες, που όπως φαίνεται είχαν στήσει καρτέρι, περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσουν. Έτσι άφησαν τη φύλακα να απενεργοποιήσει τον συναγερμό και μόλις αυτό έγινε, έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. 
Την πλησίασαν έβγαλαν όπλα και την ακινητοποίησαν. Την έδεσαν, την φίμωσαν και προχώρησαν στο εσωτερικό του μουσείου. Οι δύο δράστες άρχισαν να σπάνε με σφυρί προθήκες και να αφαιρούν αγαλματίδια και άλλους αρχαιολογικούς θησαυρούς, ανεκτίμητης αξίας.
 
Οι δράστες πήραν ακόμη....