Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2016

Οι Εθνικιστές τίμησαν τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο - ΒΙΝΤΕΟ

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ετήσια κατάθεση στεφάνου και η επιμνημόσυνη δέηση της Περιφέρειας Πειραιώς, στον Αγωνιστή της Επανάστασης του 1821, Νικήτα Σταματελόπουλο.

Με απόλυτη λιτότητα, ευπρέπεια και την μαζική συμμετοχή συναγωνιστών από όλο τον νομό Αττικής, πράξαμε για ακόμη μία φορά το χρέος μας απέναντι στην ένδοξη ιστορία του Έθνους. Ένα χρέος όχι τυπικό, μα ένα ιερό καθήκον ως ελάχιστος φόρος τιμής απέναντι στους Ήρωες όπου ανιδιοτελώς χάρισαν τις ζωές τους για έναν και μοναδικό σκοπό: Την δική μας Ελευθερία. Ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος ήταν χωρίς αμφιβολία...

Σκάνδαλο Καλογρίτσα: Ο φτωχός πλην "τίμιος" αριστερός καναλάρχης δήλωνε για χρόνια εισόδημα 300 ευρώ το μήνα!

Αχ αυτές οι… ριμάδες οι τηλεοπτικές άδειες, τι σκάνδαλα που θα βγάλουν στη φόρα και θα φρίξει ο κόσμος κι ο… ντουνιάς!

Στα βήματα του… Κοσκωτά, λοιπόν, ο σύντροφος Καλογρίτας, που σα να μην έφταναν όλα τ’ άλλα, ελέγχεται πλέον και για φοροδιαφυγή-μαμούθ!

Έτσι, με πόρισμα του το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου, (ΚΕΦΟΜΕΠ) αποκαλύπτει ότι ο σ. (σύντροφος) Καλογρίτσας και η σύζυγος του απέκρυπταν...

Οι Βρετανίδες «αλληλέγγυες»... ανακουφίζουν τους λαθρομετανάστες στο Καλαί. Εδώ οι Συριζαίες τι κάνουν; Όλο λόγια είναι!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, στο Καλαί –στην επονομαζόμενη «ζούγκλα του Καλαί»- έχουν κατασκηνώσει εδώ και κάτι χρόνια «προσφυγάκια», που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες και προσπαθούν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να διεισδύσουν στη σήραγγα κάτω από τη Μάγχη, προκειμένου να φθάσουν στη Βρετανία.

Ίσως, όμως, δεν είναι τόσο άθλιες οι συνθήκες ζωής τους εκεί…
Πρόσφατα, ανώνυμος πληροφοριοδότης κατήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook...

Οι κάτοικοι έκραξαν τον κομμουνιστόμαγκα των Πατρών: Άσε την Χρυσή Αυγή και κάνε κανά έργο!

Ιδιαιτέρως προβεβλημένος από τα ΜΜΕ (των κόκκινων ολιγαρχών και δημοσιογράφων…) είναι ο κομμουνιστόμαγκας δήμαρχος της Πάτρας.

Ποιο είναι το έργο του; Έργο δεν υπάρχει, αλλά τα’ χει βάλει με την Χρυσή Αυγή, αρνούμενος να δώσει τα στοιχεία που του ζητούνται και ως εκ της θέσεώς του είναι υποχρεωμένος να δίνει στο τρίτο κόμμα της χώρας κι αυτό φτάνει και περισσεύει για να προβάλλεται.

Ωστόσο, κάποιοι δημότες του απηύδησαν από την απραξία του και απαιτούν έργα!
Έτσι, τελεσίγραφο του έστειλαν οι κάτοικοι ενός χωριού μόλις 10 χλμ. έξω από την Πάτρα –του Άνω Καστριτσίου- προειδοποιώντας ότι θα «ανεξαρτητοποιηθούν» από τον δήμο Πατρέων, αν δεν...