Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2013

Ανύπαρκτες οι ρατσιστικές επιθέσεις σε poll του in.gr

Χωρίς σχόλια, δείτε και μόνοι σας, τον εξευτελισμό ολόκληρου του πολιτικού σάπιου κατεστημένου που μιλά για δήθεν "ρατσιστικές επιθέσεις".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POLL...

Νέα ξεφτίλα Σαμαρά: Εξασφάλισε δισ. δολάρια για τα κινέζικα ναυπηγεία και κονόμα για τους εφοπλιστές

Ξεπέρασε κάθε όριο ο εμπαιγμός και η κοροϊδία του Σαμαρά και της ΝΔ. Στην αρχή με τα δήθεν έργα στην εθνικό οδό Κορίνθου - Πατρών, που το εργοτάξιο στήθηκε και ξεστήθηκε μέσα σε 24 ώρες μόνο για τηλεοπτική κάλυψη. Και τώρα με το ταξίδι στην Κίνα, που αντί να φέρει χρήμα στην Ελλάδα και δουλειά στους Έλληνες, εξασφάλισε παραγγελίες για τα κινέζικα ναυπηγεία και κέρδη για την εγχώρια πλουτοκρατία.

Δε χρειάστηκαν παρά δύο μόλις ημέρες, για να έρθουν στα φως λεπτομέρειες για το πολυδιαφημισμένο ταξιδάκι του Σαμαρά και της κουστωδίας του. Είχε πράγματι οικονομικό περιεχόμενο από επενδυτικής άποψης το ταξιδάκι αυτό και μάλιστα μεγάλο. Με μία διαφορά: Οι επενδύσεις θα...

"Ευπαθής" πυροβολεί και τραυματίζει αστυνομικούς και αυτοί διατάσσονται να μείνουν άπραγοι!

Την ίδια ώρα που τα… κοπέλια της κόκκινης Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων ετοιμάζονται να υπερψηφίσουν τον «Νόμο του Αίσχους», που θα λειτουργήσει ως «αστυνομία γνώμης» και θα τσουβαλιάζει αμέσως όσους τολμήσουν να πουν κακή κουβέντα για τους λαθρομετανάστες και τις «μειονότητες», μέλος της γνωστής «ευπαθούς μειονότητας» πυροβόλησε κατά αστυνομικών που τόλμησαν να...

Ο ΕΡΠΗΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ



Ο όρος φεμινισμός επινοήθηκε την εποχή του Διαφωτισμού τον 18ο αιώνα από έναν Εβραίο οραματιστή και σοσιαλιστή τον Charles Fourier, για να περιγράψει την θηλυκοποίηση ορισμένων αντρικών σωμάτων ή την ενασχόληση αυτών με το ζήτημα της βελτίωσης της θέσης των γυναικών.
Κατόπιν ο φεμινισμός παρουσιάστηκε ως ένα κίνημα που αποσκοπούσε στην εξάλειψη της ανισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών μέσω της προώθησης των γυναικείων δικαιωμάτων σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Το 1789, το φεμινιστικό κίνημα επωφελείται από το επαναστατικό κλίμα, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί στη Γαλλία λόγω της επανάστασης μέσω ενός τετραδίου παραπόνων, όπου διεκδικούνταν ποικίλα δικαιώματα.

Ο φεμινιστικός έρπης ξεκινά το ταξίδι του στο χρόνο και αρχίζει να.....

Ο Ροντούλης, οι υπερωρίες, και το real estate που έγινε αγάπη για τα....σκάφη

Πριν περίπου 2,5 μήνες, αρχές Μαρτίου για την ακρίβεια, ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Α. Ροντούλης, και ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Καρατζαφέρη, αποφασίζει με επιστολή του, με τις υπογραφές και άλλων στελεχών του να δηλώσουν παραίτηση από το κόμμα.

Είχε προηγηθεί η προσπάθεια των ορφανών του Καρατζαφέρη, και πρώην ευεργετημένων του, να δημιουργήσουν έναν νέο πολιτικό φορέα που έτυχε ιδιαίτερης θέρμης από όψιμους - τηλεκατευθυνόμενους "πατριώτες", χωρίς κανένα αντίκρυσμα ωστόσο σε επίπεδο κοινωνικής αποδοχής.

Οι προσδοκίες τους ευοδώθηκαν και τελικώς η πολιτική τους σύμπραξή με τον έτερο πατριδοκάπηλο (Καμένος) πήρε σάρκα και οστά, με τους ίδιους τώρα πια, μετά την υπονόμευση εκ των έσω, στελεχών των Αν.Ελ. και πρώην πολιτευτών της ΝΔ, να επιδιώκουν να κατέχουν θέσεις - κλειδιά στον κομματικό μηχανισμό του...σκαφάτου προέδρου.

Κάπου εδώ παρεμβάλλεται μια μικρή ιστορία που θα τη θεωρήσουμε....τυχαία;! με όλα τα παραπάνω...

Ο Α. Ροντούλης, που ατύπως έχει καταλάβει τη θέση του παραιτηθέντα Κουίκ, ανταμείφθηκε για.....

Δημοσιογράφος;!;! κατάφερε και είπε 9 ψέματα για τη Χρυσή Αυγή σε.....3 λεπτά;!

Ποιός να είναι άραγε ο πρώην ακροαριστερός, (υπό τις σημερινές συνθήκες θα βρισκόταν σε μια βίλα ανομία και θα έφτιαχνε μολότοφ), πρώην κομμουνιστής μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και δημοσιογράφος και μετέπειτα διευθυντής του 902, αγαπημένος φίλος του Χριστοφοράκου με έξοδα του οποίου απολάμβανε καπιταλιστικά ταξίδια αναψυχής σε πρώην κομμουνιστικούς "παραδείσους" για να παρακολουθήσει Formula...;

(Σήμερα είναι ένα πειθήνιο όργανο του συστήματος με πολλή αγάπη για το....μνημόνιο)


Αν δεν καταλάβατε ή ακόμη και να......

Οι Τούρκοι δέρνουν και σκοτώνουν τις γυναίκες τους!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εννοείται πως η Ελλάδα στηρίζει την ενταξιακή πορεία των μογγόλων στην Ε.Ε. και του πολιτισμού τους...

"Κοράνι 4:24 [Ο άνδρας επιτρέπεται να πάρει γυναίκες σκλάβες εκτός γάμου] «Και όλες οι παντρεμένες γυναίκες (σας απαγορεύονται) εκτός από εκείνες (τις αιχμάλωτες) που είναι του δεξιού χεριού-σας. Αυτό είναι εντολή του Αλλάχ προς εσάς.»"

"Ενδοοικογενειακή βία" είναι ο πολιτικά ορθός χαρακτηρισμός. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση της Τουρκίας γυναίκες δολοφονούνται από τους συζύγους ή τους συντρόφους τους, σε ρυθμούς το λιγότερο ανησυχητικούς. Από το 2009 μέχρι και σήμερα 726 γυναίκες δολοφονήθηκαν.
Η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Πολιτικής της Τουρκίας Φατμά Σαχίν ανακοίνωσε πως....

Νέο συκοφαντικό ρεπορτάζ Αυστραλιανής εκπομπή κατά της Χρυσής Αυγής

Οι επιθέσεις που δέχεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν έχουν τελειωμό, καθώς μετά τα ελληνικά ΜΜΕ, τη σκυτάλη των συκοφαντικών ρεπορτάζ παίρνουν και τα ξένα δίκτυα.
Ειδικό αφιέρωμα στο Λαϊκό είχε η εκπομπή Dateline στην αυστραλιανή τηλεόραση. Η εκπομπή, η οποία μεταδίδεται παναυστραλιανά μέσω του δικτύου SBS και παγκόσμια μέσω του διαδικτύου, ήταν αφιερωμένη στη δράση του κόμματος, ενώ ο απεσταλμένος δημοσιογράφος Evan Williams αναφέρει ότι «η άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου, ενός κόμματος το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον αντισημιτισμό και το ΄''ρατσισμό'' και συνδέεται με βίαιες επιθέσεις εναντίον ατόμων που θεωρούνται μετανάστες, καταδεικνύει τις τραγικές συνέπειες του οικονομικού εξανδραποδισμού για έναν άλλοτε περήφανο λαό».
 
Αρχικά, προβάλλονται οι δράσεις της Χρυσής Αυγής, όπως η....

Βουτηγμένοι όλοι στη λάσπη...Το κύκλωμα τοκογλυφίας έδινε λεφτά και σε βουλευτές της ΝΔ (Γκιουλέκας - Σπηλιόπουλος)!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μην περιμένετε να το δείτε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ...Ούτε καν σε μονόστηλο δεν θα υπάρχει σαν είδηση.

Νέα στοιχεία για τη δράση των κυκλωμάτων τοκογλυφίας που δρούσε στη Θεσσαλονίκη για περισσότερα από 15 χρόνια έρχονται στη δημοσιότητα, εμπλέκοντας μάλιστα και πολιτικά πρόσωπα.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» ανάμεσα στα 1.500 με 2.000 άτομα φέρεται να είχαν σχέσεις με τον επικεφαλής του μεγαλύτερου κυκλώματος Μάρκο Καραμπέρη, ο οποίος έχει αφήσει υπονοούμενα ότι έχουν λάβει χρήματα από αυτόν και πολιτικά πρόσωπα.

Σύμφωνα με έγγραφο-ντοκουμέντο από την ατζέντα Καραμπέρη -όπου παρουσιάστηκε στην εκπομπή- ο Καραμπέρης φαίνεται να έδωσε χρήματα στον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Σπηλιόπουλο και στον νυν βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα, την περίοδο των......

Προσευχή στον Αλλάχ σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα!!

Σημερινό δημοσίευμα φέρει καθηγητή να μαθαίνει μουσουλμανικές προσευχές στους μαθητές Για την κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας έχουν γραφεί πάρα πολλά και ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι επικρατεί στα σχολεία. 
Οι Έλληνες μαθητές αρχίζουν να αποτελούν μειονότητα καθώς οι περισσότερες οικογένειες είτε μετακομίζουν σε άλλες περιοχές, είτε στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία άλλων δήμων. Αυτό όμως που δημοσιεύεται στο σημερινό Τύπο, ξεπερνά κάθε φαντασία. Όπως αποκάλυψε μαθητής σχολείου του Αγίου Παντελεήμονα στους γονείς του, ο δάσκαλος της τάξης, άρχισε να....

Ρεπορτάζ "Δημοκρατίας"...Όσοι φεύγουν από το ΣΥΡΙΖΑ πάνε στη Χρυσή Αυγή

ΚΛΙΚ για μεγέθυνση

Οι κομπλεξικοί του ‘‘Ιού’’ ξαναχτύπησαν

Άλλο ένα τρισέλιδο αφιέρωμα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έστω και εμμέσως είχαν τα… σαΐνια του Ιού στην «εφημερίδα των συντακτών» (γνωστή και ως «εφημερίδα των φωτομοντάζ») το περασμένο Σάββατο.

Αυτή τη φορά επικεντρώνονται στο νέο αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι εκφράζει θετικά τους συντάκτες της συγκεκριμένης εμετικής στήλης. Πολύ θιασώτες του νόμου φαίνεται ότι έγιναν οι θλιβεροί αυτοί τύποι... Αυτό, φυσικά, συμβαίνει όταν οι νόμοι δημιουργούνται προκειμένου με τερατουργηματικό τρόπο να ποινικοποιείται η έκφραση όσων δεν γουστάρουν οι δυστυχισμένοι αυτοί δημοσιογραφίσκοι. Είναι οι ίδιοι που....