Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2015

Μήνυμα εθνικιστικής νίκης από τον Πειραιά! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή δεν έδυσε, ανατέλλει! ΒΙΝΤΕΟ, Φωτορεπορτάζ

  
Το μήνυμα μιας ακόμη εθνικιστικής Νίκης απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες έστειλε από το κέντρο του Πειραιά o Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Στην μεγάλη συγκέντρωση μίλησαν πρωτοκλασάτα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου. Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ. Η κοσμοσυρροή έδειξε ότι ο Πειραιάς περνά σταδιακά στο στρατόπεδο των Εθνικιστών!

Δείτε φωτογραφίες, βίντεο και παραλειπόμενα...

Καμπάνες από την «Εφημερίδα των Συντακτών»: Μόνη τρίτη πολιτική δύναμη με υψηλά ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά τον τρόπο που επηρεάζονται οι δημοσκοπήσεις βάσει του μέσου, το οποίο τις παραγγέλνει. Έχουμε πολλάκις δει στο παρελθόν να μεταβάλλονται τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, βάσει του εντολέα τους και του κόμματος, στο οποίο αυτός πρόσκειται. Έτσι θεωρείται δεδομένο ότι η εφημερίδα του Δ. Ψαρρά θα κάνει το οτιδήποτε δυνατόν να περικόψει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Αυτό σημαίνει ότι μία δημοσκόπηση για μία τέτοια εφημερίδα, όπως αυτή των «συντακτών», είναι η πιο απαισιόδοξη άποψη για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Μία τέτοια δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε σήμερα, από την εταιρεία ProRata για την «Εφημερίδα των Συντακτών». Στην δημοσκόπηση αυτή δίδεται ξεκάθαρο προβάδισμα στον Σύριζα, που προφανώς είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από το «ντέρμπι» που παρουσιάζουν άλλες δημοσκοπήσεις. Το πραγματικά σημαντικό, όμως, της δημοσκόπησης είναι...

Εκλογές 2015: Το δεκάλεπτο της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Το προεκλογικό δεκάλεπτο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παρουσιάζει τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών μέσα και έξω από την Βουλή, συνοψίζοντας το κεντρικό πολιτικό σύνθημα: ΟΧΙ στα Μνημόνια - ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση!

Χρυσή Αυγή, η μόνη Εθνική επιλογή!

Δείτε το βίντεο...

«Επίκαιρα»: Αναγκαία η συγκυβέρνηση λόγω εκρηκτικής ανόδου της Χρυσής Αυγής!


«Επίκαιρα»: Η μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής θα καταστήσει διπλά αναγκαία τη συγκρότηση του μεγάλου συνασπισμού!

Η ανησυχία του συστήματος του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» για την «κατοχύρωση» της Τρίτης θέσης (και) στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, καθώς και η συνεχής εκλογική της άνοδος αποτυπώνεται και σε αρκετά δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ομιλούν περί της αναγκαιότητας του «μεγάλου συνασπισμού». Χαρακτηριστικά είναι τα όσα υποστηρίζει επί του θέματος ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος στα «Επίκαιρα» γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Ο μεγάλος συνασπισμός ψήνεται λοιπόν. Και γιατί οι Ευρωπαίοι ζητούν τη συγκρότησή του ως εγγύηση σταθερότητας έναντι της λύσης του....

Το έφαγε το γιαούρτι του ακόμη ένα πολιτικός της ΝΔ (Καλαντζής) στην Καβάλα..ΒΙΝΤΕΟ

Δε... χορταίνουν με τίποτα... οι ψευτοδεξιοί από τα γιαούρτια που τρώνε στις περιφέρειές τους...

Σειρά του Καλαντζή στην Καβάλα να γευτεί... 0% λιπαρά από αγανακτισμένο πολίτη..

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΕΠΟΝΗΣ-ΖΕΟΛΙΘΟΣ
Ὁ φάκελος τῆς ὑπόθεσης Μανιάτη μέ τό φρενάρισμα τοῦ ὑπουργοῦ γιά μεγάλη ἐπένδυση στήν Θράκη μέ τό ζεόλιθο ἀπό τήν οποία ἔχασε τό ἑλληνικό δημόσιο τεράστια ποσά ,εἶναι ἀκόμη στό συρτάρι στήν βουλή.
Ἔφτασε στήν βουλή μετά ἀπό πολλά ταξίδια στά διάφορα δικαστήρια, πρωτοδικεῖα κ.λπ. ἀλλά ὅλοι ἔνιψαν χείρας καί τόν ἔστειλαν στήν βουλή ὅπως ἐπιβάλει ὁ νόμος περί εὐθύνης ὑπουργῶν.
Ἀλλά μένει κι’ αὐτός ἀναξιοποίητος.
Τί ἀκριβῶς συνέβη μέ τό παραπάνω σκάνδαλο; Γιά διαβᾶστε :
Τό σήριαλ ἑλληνικός ζεόλιθος καλά κρατεῖ
Ἀλλά καί ἐδῶ :
Παρέμβαση του....

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και την εφαρμογή του Μνημονίου... Η Χρυσή Αυγή μόνος τους αντίπαλος!


ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ετοιμάζονται πυρετωδώς για την εφαρμογή του Μνημονίου - Μόνος τους αντίπαλος η Χρυσή Αυγή

Ο καμβάς της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αφορά την φτηνή δικαιολογία ότι το τρίτο Μνημόνιο αφήνει μεγάλα περιθώρια ευελιξίας και ότι μόνο αυτός μπορεί να διαπραγματευτεί προς όφελος της Χώρας. Πρόκειται, φυσικά, για ξεκάθαρη πολιτική ψευδολογία και χυδαιότητα. Ο Τσίπρας και το κόμμα του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο έταζαν τα πάντα στις εκλογές του Ιανουαρίου, υπόσχονται τώρα ανάκαμψη, ανάταξη και ανοικοδόμηση, την ίδια στιγμή κατά την οποία έχει υπογράψει την πιο επαίσχυντη (και χειρότερη) μνημονιακή συμφωνία που υπογράφηκε μέχρι τώρα. Μια συμφωνία, η οποία θα...

Και η Καβάλα στέλνει μήνυμα Εθνικιστικής Νίκης.. Αποθέωση της Χρυσής Αυγής ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ


Εθνικιστικός σεισμός στην Καβάλα για την πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
O Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Καβάλα με κεντρικό ομιλητή, τον βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ο οποίος μίλησε για τον έντιμο και καθαρό αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο που κυβερνά την πατρίδα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

Μέσα σε....

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ – ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ!

eklogikoi__article

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους. Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!
Το ύστατο σχέδιο του...

ΟΥΑΟΥ! ΚΑΙ Ο "ΣΚΛΗΡΟΣ" ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

voridis
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να γιατί όλοι οι πατριώτες και οι αγνοί δεξιοί έχουν εγκαταλείψει το συνονθύλευμα της Νέας Δημοκρατίας και μετακομίζουν στη Χρυσή Αυγή. Ακόμη και οι "σκληροί", υποτιθέμενοι κομμουνιστοφάγοι, παρακαλούν το ΣΥΡΙΖΑ για συγκυβέρνηση.
 
Γράφει ο Αντίοχος

Εκεί που είχε εξαφανιστεί από την πολιτική και τηλεοπτική πιάτσα και κάποιοι ήταν έτοιμοι να δηλώσουν την… εξαφάνισή του στην Αστυνομία, ο πολύς Μάκης Βορίδης έδωσε σημεία ζωής, με συνέντευξή του στον realfm 97,8.
Κι όπως ήταν φυσικό, ερωτήθηκε -μεταξύ άλλων- και για το μέγα θέμα των προεκλογικών  ημερών, δηλαδή αν είναι εφικτή μια «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων. Ο… πονηρούλης Μάκης, που το παίζει… σκληρός, προσπάθησε να εμφανιστεί όσο πιο αόριστος γίνεται –γιατί στην εποχή μας εκτός από τα γραπτά μένουν και τα λόγια των συνεντεύξεων στα ΜΜΕ- αλλά τελικά δε..

Θα βουλιάξει ο Πειραιάς σήμερα... Στις 6:30 ανοιχτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής με ομιλητή τον Αρχηγό, Ν. Μιχαλολιάκο...


Πολιτική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά - Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Κοραή, 18:30

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος θα μιλήσει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στην πλατεία Κοραή.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής από το κέντρο του Πειραιά θα στείλει το μήνυμα μιας ακόμη εθνικιστικής νίκης ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου απέναντι σε αποκλεισμούς και παράνομες πολιτικές διώξεις.
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Κοραή, 18:30

Η ομιλία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ1.

11 Σεπτεμβρίου 2001: Η μέρα που άλλαξε τον κόσμο


11 Σεπτεμβρίου 2001: Η μέρα που άλλαξε τον κόσμο

Σαν σήμερα πριν 14 χρόνια δύο πολιτικά αεροσκάφη προσέκρουσαν στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στο κέντρο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ. Η πτήση 11 της American Airlines με 81 επιβάτες συνετρίβη στον Βόρειο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στις 8:46:40 π.μ. τοπική ώρα. Η πτήση 175 της United Airlines με 56 επιβάτες συνετρίβη στον Νότιο Πύργο στις 9:02:59 π.μ. τοπική ώρα και μεταδόθηκε ζωντανά από τα περισσότερα τηλεοπτικά δίκτυα ανά τον κόσμο, που μόλις είχαν διακόψει το πρόγραμμά τους για να ενημερώσουν για την προηγούμενη πρόσκρουση.
Αποτέλεσμα αυτών των δύο προσκρούσεων ήταν να καταρρεύσει ο Νότιος Πύργος στις 9:59 π.μ. και ο Βόρειος Πύργος στις 10:28 π.μ. Ο συνολικός αριθμός των....