Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2015

Ομολογία με πόνο από τα “Νέα”: Η περήφανη ελληνική νεολαία στηρίζει σύσσωμη την Χρυσή Αυγή!"


Ομολογία με πόνο από τα “Νέα”: Η περήφανη ελληνική νεολαία στηρίζει σύσσωμη την Χρυσή Αυγή!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όποιος ελέγχει τη νεότητα είναι και αυτός που θα ορίσει το μέλλον.
 
Τους πιο μύχιους φόβους της εξέφρασε η καθεστωτική εφημερίδα "Τα Νέα" με σημερινό της άρθρο για την στάση της ελληνικής νεολαίας απέναντι στο δημοψήφισμα. Όπως -προκύπτει από στατιστικές μελέτες η ελληνική νεολαία, το πιο δυναμικό και δημιουργικό κομμάτι του ελληνισμού, ψήφιζε μαζικά ΟΧΙ σε ποσοστό περίπου 75%.

Αυτό το συντριπτικό και περήφανο ΟΧΙ βέβαια προδόθηκε λίγες μέρες μετά από την νεομνημονιακή κυβέρνηση του Τσίπρα που είπε ένα δουλοπρεπές "Ναι" στην λιτότητα, την υποταγή και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
Ο τρόμος λοιπόν συλλήβδην του κατεστημένου είναι το πού θα...

Λαφαζάνης στην "Αγορά": Ο Τσίπρας θα γίνει Κουβέλης και ο ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ μετά το 3ο Μνημόνιο!

Γράφει ο Αινείας

Ο επαναστάτης χωρίς αιτία Λαφαζάνης, λόγω του άκαπνου "όχι" στο Μνημόνιο 3 - καθώς θα στηρίξει και με τα δυο χέρια τον Τσίπρα αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης, άρα ουσιαστικά στηρίζει κανονικότατα το νέο επαχθές Μνημόνιο - είχε την τιμητική αυτές τις ημέρες στα ΜΜΕ.

Ωστόσο αυτό που θα συγκρατήσω είναι μια συνέντευξή του στην "Αγορά"  που προοιωνίζει το μέλλον της Κυβέρνησης της "πρώτης φοράς Αριστερά" αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο αρχηγός των "ατάκτων - Λαφαζανίστας", θεωρεί ότι η τύχη του Τσίπρα αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ανάλογη με αυτή του Μπάρμπα - Φώτη και τη ΔΗΜΑΡ.

Οι πολιτικές που θα κληθεί να εφαρμόσει η Κύβερνηση του Τσίπρα θα είναι τόσο επώδυνες και με τέτοιο πολιτικό κόστος που θα τον οδηγήσει τετελεσμένα σε....

Μνημόνιο της Αριστεράς:Αναπηρική σύνταξη στα 87 ευρώ (!) - ΒΙΝΤΕΟ


Αναπηρική σύνταξη στα 87 ευρώ (!) περιλαμβάνει η συμφωνία των ΣΑΝΕΛ με τους δανειστές

Αυτά τα εκδικητικά μέτρα ψήφισαν και οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού
«Ερασιτεχνισμός και αγραμματοσύνη κυριαρχούν στο νόμο για το ασφαλιστικό», «Οι συντάξεις θα ξεκινούν από τα 180 ευρώ», «Τα νομοσχέδια τα μετέφραζαν από το google translate και δεν έβγαζαν νόημα», κατήγγειλε ο γενικός γραμματέας κοινωνικής ασφάλισης.  
Μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Ρωμανιάς προχώρησε σε δηλώσεις-«βόμβα» καθώς εξηγούσε ότι δεν αντέχει να εφαρμόσει τα νέα μέτρα «Δε μπορώ να....

Σαν Σήμερα ο εθνοπροδότης Μακάριος καλεί την Τουρκία να... επέμβει στην Κύπρο, και ο Αττίλας ξεκινά...

makarios_kisigerΤέτοια ημέρα (19 Ιουλίου) ο εθνοπροδότης Μακάριος - στη φωτογραφία με τον Ιουδαίο Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χ. Κίσσινγκερ - καλεί από την έδρα του ΟΗΕ την Τουρκία να επέμβει στην Κύπρο και να τερματίσει το... πραξικόπημα!

Είναι το πάτημα που βρήκαν οι "σύμμαχοι" και οι "φίλοι" - Τούρκοι για να κάνουν την επομένη την πρώτη εισβολή στη Μεγαλόνησο και να γραφτεί μια από τις μαύρες σελίδες της Ιστορίας του Ελληνισμού.

Διαβαστε ολόκληρη την ομιλία του "Εφιάλτη" - Μακαρίου στον ΟΗΕ, που θεωρεί "εισβολή" την προσπάθεια της ΕΟΚΑ Β για Ένωση με την Ελλάδα, χωρίς περαιτέρω σχόλια από εμάς:


«Θα ήθελα πρώτα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, για....

Ο ΛΕΝΙΝ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΣΤ-ΛΙΤΟΦΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

tsipras_lenini
Ο… χρήσιμος Λένιν
Ανάμεσα στα πολλά επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται για να πεισθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τα δώσουν όλα για το νέο αριστερό Μνημόνιο, είναι και η… συνθήκη του Μπρεστ- Λιτόφσκ. Έγραψε για παράδειγμα ο δημοσιογράφος Τ. Παππάς, στην φυλλάδα των «Ιών»:
“Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Ιστορία
…Ενδεχομένως ο Λένιν θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος. Έλεγε, λοιπόν, ο.....

Η Θεανώ Φωτίου ομολογεί: "Εξαπατήσαμε το Λαό - Άλλα λέγαμε και θα εφαρμόσουμε μνημόνιο!"


Μεγάλες αλήθειες από την Θεανώ Φωτίου: Εξαπατήσαμε το Λαό - Άλλα λέγαμε και θα εφαρμόσουμε μνημόνιο!

Πολλές απορίες σχετικά με τα πολιτικά τεκταινόμενα έλυσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.
Στην ομιλία του επί της κύρωσης της «συμφωνίας», ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε παρατηρήσει πως η αναφορά στο «μνημόνιο» είχε εξαφανιστεί, τόσο από τους συριζαίους, όσο και από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

«Βεβαίως είναι μνημόνιο η συμφωνία, και με μέτρα που έχουμε καταγγείλει, αλλά εδώ υπήρξε η μείζων επιλογή...», τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός, σπάζοντας την εδώ και μήνες επιλογή του Σύριζα να γίνεται λόγος περί «συμφωνίας» και όχι περί ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, όπως είναι η πραγματικότητα.
Η Φωτίου, έλυσε και μία άλλη μεγάλη «απορία» του Λαού, αν δηλαδή οι συριζαίοι εξαπάτησαν τον Λαό με τα ψέμματά τους. Ιδού τι είπε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Το δηλώνουμε ότι....

Υπάρχει Αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος που δηλώσει συνταξιούχος τραπεζικός στα....51 του;!;!

Είναι σύνηθες να βλέπουμε άεργους και άκαπνους να αναλαμβάνουν θέσεις - κλειδιά στη Διοίκηση της χώρας και φυσικά να ηγούνται κομμάτων εξουσίας.
Αναντίρρητο είναι το γεγονός ότι όλοι οι Πρωθυπουργοί και οι Πρόεδροι των κομμάτων της μεταπολίτευσης, αποδεικνύονταν ότι ήταν επαγγελαμτίες - πολιτικοί, διορισμένοι στο κόμμα τους ή σε θέση Δημοσίου που απολάμβαναν παχυλές αμοιβές για να μην δουλεύουν!
Το παραπάνω εγκαινιάστηκε από τον "Εθνάρχη" Καραμανλή και τελειοποιήθηκε από το "καθεστώς ΠΑΣΟΚ".

Εσχάτως έχουμε ένα κωμικοτραγικό παράδειγμα Προέδρου κόμματος που είναι 51 ετών και δηλώνει....επίσημα και χωρίς αιδώ, συνταξιούχος τραπεζικός!!!

Αναφερόμαστε στη....

Δεν τους εμπιστεύεται ούτε η μάνα τους! Ομολογία μητέρας Βαλαβάνη "Εγώ σήκωσα τα 200.000 ευρώ (πριν ανακοινωθεί το κλείσιμο των τραπεζών)"

Γράφει ο Αινείας

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα σήμερα η είδηση που "έτρεχε" σε όλες τις παραπολιτικές στήλες και έγινε ακόμη και επερώτηση στη Βουλή, για το συγγενικό πρόσωπο Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ που "σήκωσε" από Τράπεζα, λίγο πριν ανακοινωθεί το κλείσιμο των Τραπεζών, 200.000 ευρώ.

Η μητέρα της, πρώην, Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομίας, Νάντιας Βαλαβάνη με δήλωσή της στο "Πρώτο Θέμα" αποκαλύπτει ότι ζήτησε από υποατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στο Ηράκλειο να πάρει όλα τα χρήματα της που είχε σε λογαριασμούς και μάλιστα εκφοβίζοντας τους υπαλλήλους που την ενημέρωναν ότι αυτή δε θα είναι μια διαδικασία που μπορεί να γίνει εύκολα, με το όνομα της κόρης της:
"Αν δεν το κάνετε θα το πω στην κόρη μου".

Στα παραπάνω γεγονότα τίθενται ηθικά και νομικά ζητήματα.

Ας ξεκινήσω από τα νομικά.

Σε περίπτωση που....

Οι αγνοί πατριώτες καταγγέλουν το "νέο Καρατζαφέρη" του 3ου Μνημονίου - Καμμένο και αποχωρούν από το κόμμα του αηδιασμένοι!

anel

Μετά το τεραστίων διαστάσεων πούλημα που τους έριξε ο υπουργοπάνος Καμμένος, ο τριτομνημονιακός πλέον… κοκκινογραμμίτης, φαίνεται ότι αφυπνίζονται οι αγνοί πατριώτες που τον εμπιστεύτηκαν.

Κι όχι μόνο αυτοί που του έδωσαν απλά και μόνο την ψήφο τους, αλλά και αυτοί ακόμα που ήταν υποψήφιοι στους συνδυασμούς του.
Ένας εξ’ αυτών, λοιπόν, ο Γιάγκος Ραυτόπουλος – υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ στις τελευταίες εκλογές, δεν κρατήθηκε και πήγε στο τοπικό γραφείο του κόμματος στην Πάτρα, όπου άλλαξε την πινακίδα στην είσοδο, μετατρέποντας το «Ανεξάρτητοι» σε «Εξαρτημένοι Έλληνες». Επίσης έγραψε «Δεν ξεχνώ» και την ημερομηνία ψήφισης των προαπαιτούμενων του νέου αριστερού Μνημονίου.

Εν συνεχεία, ανέβασε τη.....

Η ροή του Μύθου μέσα από τα κόμικς




Ο ΜΥΘΟΣ

Κάθε Μύθος, ανεξάρτητα από την φύση του, εξαγγέλλει ένα γεγονός, το οποίο συνέβη σε αλλοτινούς χρόνους και αποτελεί ένα πρότυπο της πραγματικότητας. Ένα ιδανικό πρότυπο ή μοντέλο της θείας προέλευσης, που εξηγεί μια Ιερή, Ανώτερη πραγματικότητα, την δομή της και το πώς και το γιατί μετουσιώθηκε σε ύπαρξη. Ο Μύθος χρησιμοποιεί μια συμβολική γλώσσα, αλληγορική, για την οποία απαιτείται αποκρυπτογράφηση. Οι παραστάσεις των Μύθων είναι μεταφορικές, καθώς κρύβουν ψυχολογικές αλλά και μεταφυσικές νύξεις. Μέσα από αυτό το διπλό πρίσμα τα σημαντικά ψυχολογικά χαρακτηριστικά κάθε τοπικού και κοινωνικού νόμου, περιβάλλοντος ή ιστορίας μπορούν να μεταμορφωθούν σε αποκαλύψεις της υπερβατικότητας. Για να γίνει, όμως, αυτό πρέπει ο Άνθρωπος να....