Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2014

Και 2 λεπτά φθάνουν για να ξεφτυλίσει τον Τράγκα και το καθεστώς ο Κασιδιάρης: "Η Χρυσή Αυγή θα βρεθεί στις εκλογές και θα συντρίψουμε τη χούντα των Σαμαρά - Βανιζέλου"

Δείτε το βίντεο....

Ο Κασιδιάρης ξεβρακώνει τα ψέματα του καθεστώτος, ενώ ο Παυλόπουλος τα έχει χαμένα! - BINTEO

Ο Κασιδάρης άφησε άναυδο τον Παυλόπουλο, ξεσκεπάζοντας τις βρώμικες ψευδείς διαρροές του ΣΔΟΕ, καθώς και τα ψέμματα για τον  Γιάννη Λαγό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Πόρισμα ΣΔΟΕ: Πεντακάθαρη η Χρυσή Αυγή - Κι όμως οι καθεστωτικοί συνεχίζουν τις βρώμικες διαρροές

Επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής κατά του επικεφαλής του ΣΔΟΕ στη βουλή. Αύριο δημοσιεύονται τα πρακτικά και ολόκληροι οι διάλογοι.

Κασιδιάρης σε Στασινόπουλο στη βουλή: "Λες ψέμματα και...

Συνταγματολόγος Δρόσος: Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει κανονικά στις ευρωεκλογές - Σοκ ο Πρετεντέρης! ΒΙΝΤΕΟ

Είναι εμφανές ότι το ανθελληνικό καθεστώς που εξουσιάζει την πατρίδας μας προσπαθεί με κάθε παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο να βγάλει εκτός εκλογών τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Εδώ και μερικές μέρες τα παπαγαλάκια του Μαξίμου προαναγγέλλουν το σκοτεινό σχέδιο της κυβέρνησης για αποκλεισμό του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής από τον Άρειο Πάγο.

Μάλιστα στην χθεσινή εκπομπή ο Πρετεντέρης γνωστός υβριστής του Εθνικιστικού κινήματος προσπάθησε με την σειρά του να περάσει την γραμμή που έχουν δώσει τα υπόγεια του Μαξίμου. Ρώτησε λοιπόν τον συνταγματολόγο κ. Δρόσο...

Μέχρι και ο Χατζηνικολάου παραδέχεται την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Μέχρι και ο Χατζηνικολάου παραδέχεται την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου έχει εκφράσει δημόσια την αντίθεση και την εμπάθεια προς την Χρυσή Αυγή. Αυτό όμως που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με την ολοφάνερη σκευωρία και τις πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις αντισυνταγματική δίωξη της Χρυσής Αυγής έχει εξοργίζει ακόμα και τους αντιπάλους μας.
Στο χθεσινό δελτίο του Star ο Χατζηνικολάου που έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται, αφού κάνει λόγο για την παράνομη βουλή των 294 (πλέον…), που μπορεί να περάσει νέα μέτρα εναντίον των Ελλήνων με μόνο 147 ψήφους, παραθέτει και αυτός τους προβληματισμούς του.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: "Θέλω να πιστεύω, το λέω από την πρώτη μέρα που αυτή η υπόθεση έχει έρθει στην επιφάνεια, ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί με βάση τα.....

Υπό τον τρόμο της Χρυσής Αυγής θα νέα μέτρα θα μετατεθούν για μετά το Μάιο που έχουν τελειώσει οι εκλογές... Το ανακοίνωσε το ΒΗΜΑ

troika2_803985463
Θα ληφθούν νέα μέτρα περαιτέρω εξαθλίωσης του λαού και αν ναι πότε, αναρωτιούνται όλοι οι Έλληνες. Μάλιστα, ο επικείμενος ερχομός της τρόικας, εντείνει την ανησυχία τους.  Αν πιστέψουμε το καθεστωτικό «Βήμα» (που σε κάτι τέτοια πέφτει μέσα γιατί διαθέτει πληροφόρηση εκ των έσω…), δε θα γίνει τίποτα μέχρι και τον Μάιο, λόγω των εκλογών. Ιδού: 

«Πολλά θα εξαρτηθούν και από την αλλαγή ή όχι του οικονομικού κλίματος. Η κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όριά της προ πολλού. Η ....

Freepen.gr: "Η Χρυσή Αυγή είναι ήδη δεύτερη πολιτική δύναμη παρά τις πολιτικές διώξεις σε βάρος της"


Όλο και περισσότεροι δημοσιογράφοι, ακόμη και οι αριστεροί, ομολογούν ότι η χούντα των Σαμαρά - Βενιζέλου στο θέμα της Χρυσής Αυγής μόνο ζημιωμένη μπορεί να βγει στον "αγώνα κατά του φασισμού" καθώς έχει εφαρμόσει μόνο αντισυγματικά και παράνομα μέσα για να εξασφαλίσει τη... φυλάκιση των Εθνικιστών βουλευτών.

Μάταια οι ινστρούχτορες του.... "αριστερού πατριωτισμού" προσπαθούν να πείσουν για την "συστημικότητα" της Χρυσής Αυγής καθώς καταλήγουν στο συμπέρασμα πώς η Χρυσή Αυγή είναι η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη που μπορεί να αναδιαμορφώσει το πολιτικό τοπίο στερώντας τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμια των εθνοπατέρων και πώς έχει την ικανότητα να πείθει για τις προθέσεις το λαό.

Καταλήγει δε ο αρθρογράφος του freepen.gr πως η Χρυσή Αυγή είναι... ήδη Δεύτερο κόμμα!

Αναδημοσιεύουμε:

Σαμπάνιες πρέπει να ανοίξουν στη Χρυσή Αυγή ύστερα από τις τρεις νέες συλλήψεις βουλευτών του κομμάτος οι οποίοι βρίσκονται πλέον πίσω από τα σίδερα της φυλακής.


του Στρατή Μαζίδη
Οι ξεροκέφαλοι της κυβέρνησης θεωρούν πως....

Αν είσαι σαμαροφρουρός διορίζεσαι στο δημόσιο ακόμη και Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.. Η περίπτωση της Β. Τζότζολα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Β. Τζότζολα υπήρξε η "αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος" της Νέας Δημοκρατίας, επί Αντώνη Σαμαρά μέχρι και το 2011. Είναι σύζυγος γνωστού μασώνου;! πολιτευτή - επιχειρηματία.

Η Βασιλική Τζότζολα εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά το 2010 στην πολιτική σκηνή ως αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ. Η Θρακιώτισσα δικηγόρος παραμονή Πρωτοχρονιάς διορίστηκε στο ΚΕΠΕ χωρίς διαγωνισμό, χωρίς μόρια, χωρίς την έγκριση του ΑΣΕΠ, χωρίς καν να προκηρυχθεί η θέση, σχεδόν στα κρυφά, ως νομική σύμβουλος. Ο δημοσιογράφος Ζώης Τσώλης καταγράφει αναλυτικά στο Βήμα το τι υπέφερε το ελληνικό δημόσιο προκειμένου να δημιουργηθεί αποκλειστικά θέση για την Βασιλική Τζότζολα.

Γράφει ο Ζώης Τσώλης τα 11 βήματα που έκανε το κράτος σε χρόνο-ρεκόρ για να διοριστεί η Τζότζολα:

1. Στα τέλη Απριλίου 2013 ο....

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή την ώρα που ξεπουλιέται ο εθνικός ορυκτός μας πλούτος στις διεθνείς εταιρείες (BP) έναντι πινακίου φακής...


Ξεκίνησε το ξεπούλημα: Έδωσαν τα κοιτάσματα του Πρίνου στην BP έναντι πινακίου φακής!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι διώξεις των Εθνικιστών έχουν ΜΟΝΟ μια αιτία. Τη συνέχιση του ανθελληνικού σχεδίου, οικονομικής και εθνικής εξόντωσης του λαού μας, από την κυβέρνηση μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων.

Η Χρυσή Αυγή εδώ  και καιρό πει ότι ο μοναδικός λόγος που επιχειρείται η οικονομική επίθεση εναντίον της Ελλάδας και η επικοινωνιακή καταιγίδα που πλήττει τους τηλεοπτικούς δέκτες του ανυποψίαστου Λαού είναι η υφαρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Πατρίδος μας, με τους υδρογονάνθρακες να αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα των διεθνών τοκογλύφων. Για άλλη μία φορά, γινόμαστε λοιπόν προφήτες κακώς και επιβεβαιωνόμαστε πλήρως. Θυμίζουμε ότι....

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής δηλώνει: "Κανένα νομικό επιχείρημα στη διώξη της Χρυσής Αυγής... Είναι καθαρά πολιτική"

Τον προβληματισμό του, σχετικά με τις προφυλακίσει των τριών Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις προφυλακίσεις των τριών Βουλευτών, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Είναι ένα θέμα το οποίο έχει μια δυσκολία στη νομική του ερμηνεία, θέλει μια προσοχή η διαχείριση όλου αυτού του ζητήματος. Δεν ξέρω τί στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί. Έχω κάποιους προβληματισμούς. Εγώ πιστεύω ότι την Χρυσή Αυγή μπορείς να την καταπολεμήσεις με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους. Και έχει πολλά κενά η Χρυσή Αυγή. Όπως η ίδια αξιοποίησε κενά του συστήματος, έχει και ....

Makeleio.gr: Ο Κονοτμηνάς ειδοποιήθηκε για τη σύλληψή του από το Μαξίμου και το Σαμαρά;!


kontominas4_801772754

«Ειδοποιείται» από το παραδικαστικό κύκλωμα ο Δημήτρης Κοντομηνάς ότι θα βγει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τρεις ημέρες πριν εκδοθεί το ένταλμα.
ImageGen
Αυτό αποκαλύπτει ο “αποδυτηριάκιας” όπως δημοσιεύει το olympia.gr

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
“ Επιτόπου, δυο-τρεις η ώρα, άγρια μεσάνυχτα πάει στου Μαξίμου. Δεν το γνωρίζω, άρα δεν το γράφω αν συναντήθηκε με Σαμαρά. Οι Μπαλτάκοι και Λαζαρήδηδες του είπαν του Κοντομηνά να....

Νίτσε: "Για τον Πόλεμο και του Πολεμιστές"

Δε θέλουμε να μας λυπούνται οι χειρότεροι εχθροί μας, ούτε κι εκείνοι πού από καρδιάς αγαπούμε. Αφήσετέ με, λοιπόν, να σας πω την αλήθεια!

Αδελφοί μου εν πολέμω, σας αγαπώ από καρδιάς, είμαι και ήμουν όμοιός σας.

Και είμαι επίσης κι ο χειρότερος εχθρός σας. Αφήστε με, λοιπόν, να σας πω την αλήθεια!

Ξέρω το μίσος και τον φθόνο πού.....